vannykwan vannykwan

31 posts   2497 followers   453 followings

  akichandra๐Ÿ’• 2nd IG: vannykurniawan

HappyBirthday BABEHH๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ
Best birthday. On your special day, I wish you good luck. I hope this wonderful day will fill up your heart with joy and blessings. Have a fantastic birthday, celebrate the happiness on every day of your life
This is a day of celebration not only because of your special day. It is also the day we give thanks for having you in our lives. You are a blessing.
You are never too awkward to try something different. Welcome to another chapter of your life
You have been there for me no matter what. I love you and I am so excited to share your special day with you.
I still remember the day I met like it was yesterday. I am the luckiest person to have friends like you and the date when you are born is a moment of great joy for me. It represents the day a very special person came to this world.

You need special shoes for hiking, and a bit of a special soul as wellโ›ฐ๐ŸŒ„

Kita sahabatan uda 18 tahun cuma dia satu'nya sahabat cowok yang bisa aku percaya
Dari kecil-sekarang kita ngelakuin semua hal barengan
Banyak juga yang kirain kita itu pacaran,kakak adek,TTM etc
Bentarlagi kita pisahkan?๐Ÿ˜‚ jangan bandal' lagilah kau yak,jangan suka acakin rambutku klu gamau kena jambak,jangan panggil aku bagenok๐Ÿ‘Š๐Ÿป,jangan jail lagilah,aku tau kau ganteng tapi jangan sok kegantegan๐Ÿ˜’,kuliah/kerja? Klu masih jawab gatau dah terusin aja RM SUMATRA๐Ÿ‘๐Ÿป,sukses buat kita 2,cita' serta apapun yang kita inginkan semua tercapai,inget aku yang tinggal belakang rumahmu tinggal jalan ga 5 menit sampe wkwk
Makasih buat perhatian,kasih sayang,kepedulianmu buat aku๐Ÿ˜‹apalagi soal duit paling chinchae wkwkwkw rela bayarin aku ini itu
Selalu inget kenangan kita yakk boneng๐Ÿ™„๐Ÿ‘ซ

FIVE x SAHIATI ๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐Ÿ’•

HIGHFIVE๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

much loves from HIGH FIVE ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ @vannykurniawan @merryoei @liseoei @yolafransiscaaa
habedey ma cholopooo @snnti ๐Ÿ’‹

FIVE๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป

HA15mblueby๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ซ

Caption? Idk to say what!
Once again thankyou for the suprise๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ
I'm blessed to have you in my life @aki.chandra ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’‹ and proud of you all @merryoei @liseoei @snnti @yolafransiscaaa @descham.winaldo @jonhsonwijaya20 @tandioko_w @awi.i @williamrotama @hnryjsnn_ @cinwennn @ciarine @mrsellaa @aldi.halims @marshendinarta๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐ŸŽˆ
#18february#suprisebitch#throwbacksaturday

Futurehusband?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Mereka ini jahat banget,oke bangetlah dramanya ga tertandingi sama film' big movies
Uda buat aku nangis seharian dan itupun belum cukup sampe dimalam ultahku masih juga dibuat nangis -.- kebayangkan teganya mereka gituin aku tapi aku gatau mau bilang apalagi sama mereka,intinya aku sayang kalian semuayakkkkk๐Ÿ’•
Makasih hubby @aki.chandra uda relain kesini jauh',demi suprisenya berhasil
Dan lo cabe' busuk @liseoei @merryoei @snnti @yolafransiscaaa actingnya klen bagos kali uda buat aku takut banget kehilangan sih doi
Buat yang lain yang uda bantu buat suprisenya,thankyouuulahyakk
Ini orang berjasa kali memang @hnryjsnn_ dah mau open house wkwkwwk
Kalian emang yang terbaik dalam hidupku๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐Ÿ’• #18blessedthanksgod๐Ÿ™๐Ÿป #yesterday

Most Popular Instagram Hashtags