[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

vanmollcraftbeer vanmollcraftbeer

9 posts   1109 followers   166 followings

Van Moll 

http://www.vanmolleindhoven.nl/

Ken je onze nieuwe aanwinsten al? De Switchblade (American Porter in samenwerking met @cervesalapirata) en Triple Trouble (Belgische tripel). Verkrijgbaar op 33cl fles, net nieuw in onze Van Moll bierenfamilie! Naast deze twee parels hebben we ook nog andere nieuwe bieren in de aanbieding; check de bierkaart of vraag onze medewerkers!

Wist je dat wij ook een uitgebreide spellencollectie hebben waar je gebruik van kan maken? Of je nou graag een dansje waagt of liever met je vrienden een spel speelt; het kan allemaal tijdens onze Brew Year’s Eve (en natuurlijk ook op een snowy Sunday afternoon)! ❄️💫

Toch zin in een andere alcoholische versnapering of een lekker frisje? Dat kan! Van Moll biedt een heel scala aan drankjes. Neem een kijkje in onze bierkaart of vraag onze medewerkers.

Al onze bieren staan ook in Untappd! Je kunt daar altijd op kijken om onze bierkaart te bewonderen. Ook al is de Sint net het land uit, jij mag alsnog een verlanglijst maken met wat je allemaal gaat proeven tijdens ons event op Oudjaarsavond!

Wie kent hem niet? Onze eigen Toewijding (6,5%); een heerlijk blond bier met een subtiele, kruidige Waalse gist. Hij is goed gehopt met een vleugje Amerikaanse Cascade hop.
Naast enkele nieuwe brouwsels zullen onze vertrouwde huisbieren uiteraard ook aanwezig zijn tijdens Brew Year’s Eve! Kom je er ook eentje drinken? ✨

Kom jij ook naar Brew Year’s Eve? Oud en Nieuw bij Van Moll vanaf 20.00; hapjes, muziek, de beste bieren en fijn gezelschap! Er is ruimte voor een dansje, een goed gesprek of een spel uit onze collectie; het kan allemaal! Tickets slechts 10 euro; verkrijgbaar aan de bar.

Goed wakker worden op de zaterdag, met een te gekke beoordeling van onze Langharig Tuig in de #volkskrant

Van Moll Fest 2017 found a new spot!

Save the date!

Met trots introduceren we de bieren in onze nieuwe vaste lijn!

We proudly bring to you our new core-range beers!

# staycurious #embracetheunkown
#whynot

Most Popular Instagram Hashtags