vanitymirror.sa vanitymirror.sa

846 posts   18,080 followers   36 followings

VANITYMIRROR(custom)😍  🇲🇾MALAYSIA 📄SSM registered 🚗Self-pickup(PUCHONG),delivery/pos 💵We accept instllment ❌NO DM 📱WHATSAPP for fast reply⬇⬇⬇⬇

Wowww😍😍😍
Cantik2 weh bag dia jual.. Murah2 lak tu.. Now dorng tgh buat sale.. Haaa tggu apa lagi?? "go grab now, raya haji lagi beberapa hari lagi. Dah ada bag baru ke belomm??
.
Follow @cheapersbag NOW!!
@cheapersbag
@cheapersbag

Tq asya💋
#Repost @asyalliee
• • • • •
Rasa lama gila tak masuk bilik makeup i ni 😂 Hmm tengah tunggu mood mai ni baru nak main makeup makeup 💄 Btw vanity mirror tu asya beli kat @vanitymirror.sa

Tq dear cust from Damansara💋

Alhamdulillah dan terima kasih for all customer.. Kami dah close order ya buat masa ni sbb terlampau bnyk tempahan yg nk disiapkan before raya.. For those yg whatsapp tp sis lmbt reply, sorry 🙏 sgt.. Sbb mmg terlalu busy.. N for those cust yg dah tempah lama tp brg blm smpai.. Kami akan cuba secepat yg mgkin.. Sbb bulan puasa ni, lemau pulak staff nk wrapping n bertukang😩juga kami kekurangan staff.. Yg penting we all trusted seller.. Just need more time jeww.. Hope you alls sabar taww.. Bulan pose ni you allsss, chill taww😍😘😘😘
.
Sayang you alls ketat2
.
Ikhlas dr sis cermin
😘

NEW DESIGN😍
.
Kita ada dua biji vanitymirror new design size 31x23 inci
.
HURRY UP GUYSSS, 2 biji je ready stock!!! Payment today, pos tomorrow.. Yeaayyy
.
READY STOCK SOLD OUT!!

Yassss😍
Cantik ke tidakk new design vanitymirror ni?? .
Sape cpt dia dpt, then pas ni klu x dpt harga cun ni, jgn marah sis yaa... Sis dah paksa awak semua ni😎
.
READY STOCK SOLD OUT!!

Tq dear cust from Setapak😘

Tq dear cust from Penang😘

Tq dear cust from Shah Alam beli our vanitymirror.. Meja from ikea ya..

Tq dear cust from Ampang😘

Most Popular Instagram Hashtags