[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

urut_batin_lelaki_ urut_batin_lelaki_

45 posts   319 followers   450 followings

ubat kuat suami isteri  👫urutan badan dan batin lelaki. 💊 supplement untuk aset lelaki dan wanita 🍆sextoys dan penis pump 🏡shah alam

http://www.wasap.my/+60195431058

Nisa nk lelong femin fly. Stock ade 2 je lagi. Sape nak??? Murah2 je nak bagi

'2 minit terus on game' .
Sape taknak woi😁. Xyh tunggu lelama dah. Kena serang hendap memalam tak risau, RAMBO kan hado 😍. Sesale yg mencari rambo ni boleh wasap hakak yer, stock dh tak banyak. Lambat melepas lah, brg tgh laku skrg 👍

www.wasap.my/+60195431058/rambo

Hakak, hakak
Meh tgok sini jap.
Yg mana senggugut setiap kali nk period tu boleh try hebakboh ni. Menjadi beb 👍
All in one, laki bini boleh pakai. Lagi ketat lagi sayang 😍. Breast pon penuh cup😆. Confirm tak cari yg lain dah.

www.wasap.my/+60195431058/hebak
#hebakboh #hebakbohx #hebakbohoriginal #urutbatin #urutbatinlelaki #pulihbatin #candyb #candybori #original #ubatkuat #ubatkuatlelaki #vimax #vimaxmalaysia #bluewizard #bluewizardmalaysia

✓ Produk ini sangat berkesan bagi mereka yang jenis pancut awal. ✓ Rambo Spray dapat membantu lelaki bertarung selama 30 minit - 2 jam. ✓ Produk ini berbau wangi, tidak panas, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas.
✓ *SELAMAT* D Gunakan & XDA Kesan Sampingan
✓ Ada Kelulusan *KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA* - *NOT171203522K* ✴ _*Cara Penggunaan*_ ✴ 👉Spray 3 kali di alat sulit
Lumurkan semua dengan tangan
Tunggu hanya 2 minit sahaja
Terus ON GAME
*Boleh Guna 20-40 kali utk 1 Botol* * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪

www.wasap.my/+60195431058/rambo

Ade sale 5 hari gaisss. 😍😍😍. Cepat, lambat melepas. Bukan selalu nk buat sale cenggini 😍

PUSSY GOLD MEMBERIKAN KEASYIKAN YANG TERBAEK !! SILICON HIGH QUALITY!! Takkan nak melancap je kan, rosak kulit zakar nanti. Boleh mati pucuk. Ni dia fake pussy. Rasa macam anda sedang real bermain.

Masuk zakar, pejam mata, bayangkan anda sedang berasmara dengan gadis yang anda idam² kan... Terbaik broo..HARGA MAMPU MILIK *Kepuasan Anda Keutamaan Kami*

DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG!
LIMITED TIME OFFER!
Ikut pautan ini untuk WhatsApp saya :
http://www.wasap.my/+60195431058

Hebakboh utk lelaki shj?? Sape kata? Hah, meh tengok testimoni ni, mmg menjadi lah. Penuh cup 😍😍. Sape lagi nk rsa penangan hebakboh boleh pm nisa, nk bg harga kasih sayang ni 😁

www.wasap.my/+60195431058/hebak

Mengurut badan dan batin lelaki. Boleh pm nisa😊

Takut nk beli beli candy b? Pernah beli tapi kena tipu? 😱 beli brg dapat yg tak ori? 😨 jangan risau lagi, nisa ade yg ori. 😁. Swipe left 🔛 utk pastikan candy b anda ori 😍

Pm cepat sblm stock habis. Habis melepas lah abg2😂. www.wasap.my/+60195431058/candy_b

Cepat2 dapatkan hebakboh drpd nisa skrg. Seminit jer abg2. Kena serang hendap memalam xda hal lah dgn hebakboh ni.
Opss, jgn tk tahu, isteri kat rumah tu ponnboleh guna juga hebakboh niii. 2 in 1 beb. Jimay duit xyah beli byk2 produk.
Pm sya cepat sblm stok habis
www.wasap.my/+60195431058/hebak

⚡ *INFO Rambo Spray* ⚡ ✓ Produk ini sangat berkesan bagi mereka yang jenis pancut awal. ✓ Rambo Spray dapat membantu lelaki bertarung selama 30 minit - 2 jam. ✓ Produk ini berbau wangi, tidak panas, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas.
✓ *SELAMAT* D Gunakan & XDA Kesan Sampingan
✓ Ada Kelulusan *KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA* - *NOT171203522K* ✴ _*Cara Penggunaan*_ ✴ 👉Spray 3 kali di alat sulit
Lumurkan semua dengan tangan
Tunggu hanya 2 minit sahaja
Terus ON GAME
*Boleh Guna 20-40 kali utk 1 Botol* * Spray sekali lagi jika lebih dari 15 minit menunggu supaya lebih PADU 💪

www.wasap.my/+60195431058/rambo

*HEBAKBOH* bukan Ubat Kuat tapi lebih pada penjagaan alat sulit *HEBAKBOH* dalam bentuk cecair serum *HEBAKBOH* bau wangi dengan haruman hormon. *HEBAKBOH* boleh digunakan bersama suami & isteri hanya dengan 1 botol. *HEBAKBOH* mudah digunakan hanya sapuan ringkas 2 kali sehari *HEBAKBOH* sangat selesa tanpa rasa panas, rasa kebas dan melekit. *HEBAKBOH* dijamin 100% buatan bumiputra muslim. *HEBAKBOH* dikilangkan bertaraf GMP (Good Manufacing Prosedur) *HEBAKBOH* dijamin 100% selamat & bebas bahan kimia.

www.wasap.my/+60195431058/hebak
#urutbatin #urutbatinlelaki #pulihbatin #candyb #candybori #original #ubatkuat #ubatkuatlelaki #vimax #vimaxmalaysia #bluewizard #bluewizardmalaysia #minyaklintah #minyaklintahori #minyaklintahtokayah #hebakboh #hebakbohmurah

Jangan tertipu dgn candy b palsu 😨😨. Nak kesan mantap dapatkan yg ori skrg. Pm nisa segera sblm stock habis. 😁

www.wasap.my/+60195431058/candy_b

New stock sex toys !! CRAZY BULL!
FUNS HANDSFREE CUP PUSSY 99% LIKE REAL !!!! √vibrate (getaran)
√ada suara amoi yang mengghairahkan
√boleh lekat pada dinding/lantai
√boleh cuci. Mudah simpan.

Order now!!! Pm segera harga promosi menanti anda

www.wasap.my/+60195431058/fake

Urut badan dan batin lelaki sahaja. Berminat boleh booking slot dgn saya 0195431058

Bathmate Hydromax X30 Xtreme adalah revolusi pam zakar yang terbaru . Bathmate Hydromax X30 Xtreme mempunyai saiz yang sama dengan Hydromax X30 di pasaran dan hanya terdapat dalam warna jernih sahaja.

Perbezaan BESAR dengan Hydromax Xtreme yang baru ini adalah ianya mempunyai kuasa pam yang lebih dan memberikan hasil yang sangat luarbiasa.

Dengan penambahan pam tangan dan hos ia bermakna kuasa mampatan pada pangkal paha yang tidak lagi perlu. Ini memudahkan tugas anda untuk mengepam dan
memaksimumkan kuasa pam Xtreme X30 dengan lebih efektif.

Jika anda benar-benar inginkan zakar yang besar dan panjang dengan segera,
Hydromax X30 Xtreme adalah pam zakar yang amat anda perlu dapatkan SEKARANG!!! Apakah yang anda dapat dalam satu set kotak Bathmate Hydromax Xtreme X30 ?
- Hydromax Xtreme Hydro Pump
- Pam Bebola dan Hos
- Tuala Hydromax - Beg Berkualiti Tinggi yang besar
- Berus Pembersihan
- Tali Pancuran
- Alat Pengukur
- Cecair Hydromax - Kunci Mangga Keselamatan

Anggaran Hasil Selepas Penggunaan..
>Diameter zakar maksimum 1.81 inci
>Panjang zakar maksimum 7.08 inci

Hydromx Xtreme X30 VS Pam
Adakah Hydromax Xtreme X30 lebih bagus berbanding Bathmate Hercules & Hydromax Pam yang lain?

Ya, Hydromax Xtreme X30 lebih berkuasa dan lebih kuat. Versi semua pamHydromax yang terdahulu mempunyai kuasa 30% lebih kuat daripada Hercules dan
Hydromax Xtreme X30 memberikan anda ke tahap yang lebih bagus lagi. Hydromax Xtreme X30 berupaya untuk meningkatkan saiz lilitan dan kepanjangan zakar sehingga 40%!!! Hydromx Xtreme X30 VS Pam Zakar Yang Lain

Menggunakan bebola pam genggaman tangan direka khas untuk membuang air sepenuhnya, dengan rekaan tiub yang unik dan lebar tambahan
yang membolehkan proses pembersihan lebih mudah dan dapat menghalang pembentukan angin di dalam injap. *Kepuasan Anda Keutamaan Kami*

Order now!!! Pm segera harga promosi menanti anda + free pos 1 malaysia!! Ikut pautan ini untuk WhatsApp saya :
http://www.wasap.my/+60195431058

SECRET HORMON PIL ADVANCE GLUTA WHITE

KHASIAT : • Menganjalkan payudara dan punggung
• Mengetatkan dan mengecutkan rahim (bagi wanita yang bersalin dan keguguran) • Mengetatkan dan menguatkan otot faraj
• Merawat jangkitan kuman dan bakteria di faraj
• Meningkatkan tahap tenaga batin kepada wanita yang berumur
• Melambatkan proses menopause
• Meningkatkan tahap keghairahan seksual
• Mengatasi masalah keputihan dan senggugut
• Menstabilkan hormon
• Membantu mengurangkan mood swing akibat kekurangan hormone estrogen
• Menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan)
• Anti penuaan • Mengurangkan kedutan, jerawat dan jeragat serta kulit kusam atau tidak sekata
• Wajah akan menjadi lebih segar dan kemerah-merahan, tegang dan gebu • Memperbaiki pertumbuhan rambut dan tumit yang merekah • Membantu menghilangkan bau badan dan vagina mengurangkan pertumbuhan bulu roma pada muka,sekitar mulut,tangan dan kaki. *Kepuasan Anda Keutamaan Kami*

DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG!
LIMITED TIME OFFER!
Ikut pautan ini untuk WhatsApp saya :
http://www.wasap.my/+60195431058

ENERGY POWER PUMP SPECIAL EDITION MADE IN JAPAN.

97% LEBIH BERKUASA SEDUTAN
AUTOMATIK SEPENUHNYA!

CAJ SEMULA MENGGUNAKAN USB CABLE!

Pump memberikan kesan 3 dalam 1 iaitu membesar , memanjangkan zakar serta membantu anda daripada mengalami ejakulasi pramatang yang sering berlaku pada golongan lelaki di serata dunia.

KELEBIHAN PUMP DI ATAS. 👉Memanjangkan Zakar Sehingga 1-5 Inci
👉Membesarkan Saiz Zakar
👉Menambahkan Ketebalan Zakar
👉Membesarkan Kepala Zakar
👉Meningkatkan Keyakinan Diri Anda
👉Seks Lebih Lama
👉Melancarkan Darah Di Batang Zakar Anda
👉Membantu Anda Bertahan Lama Di Ranjang
👉Berupaya Meluruskan Zakar Bengkok
👉Mengurangkan Risiko Mati Pucuk
👉Pancutan Lebih Puas Ketika Bersama.

Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian yaitu : 👉 Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar 👉 Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar 👉 Glans Penis - bahagian kepala zakar! *Kepuasan Anda Keutamaan Kami*

DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG!!! Ikut pautan ini untuk WhatsApp saya :
http://www.wasap.my/+60195431058

KELEBIHAN AMERICA SUPERMAN PILLS; ✔Melancarkan pengaliran darah ke zakar, ✔Membesarkan saiz zakar, ✔Zakar lebih panjang, ✔Zakar lebih kuat dan keras, ✔Meningkatkan libido lelaki, ✔Mencegah mati pucuk dan ejakulasi pra-matang, ✔Meningkatkan tenaga seksual dan keyakinan diri anda.

www.wasap.my/+60195431058/superman

PACKING TIN KEDAP UDARA YANG MENJAMIN KUALITI PRODUK SERTA MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA, SENANTIASA MENJADI TEMAN DI POKET ANDA. ✔Rasa kemanisan oren tulin dan berbentuk gula-gula.
✔Dengan hanya menghisap Candy B+ seperti biasa, selang sejam dua, tenaga mula berbeza dan mampu memberi impak selama 2 hingga 4 hari, tanpa perlu makan setiap hari.
✔Untuk satu tin Candy B+ yang mengandungi 12 biji boleh bertahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan penggunaan.

www.wasap.my/+60195431058/candy_b

Nak citer sikit pasal HEBAKBOH
.
Apa itu HEBAKBOH??
.
HEBAKBOH adalah Gel Men Serum yang digunakan untuk merawat beberapa masalah pada suami dan isteri.
HEBAKBOH hanya untuk kegunaan luaran sahaja dengan cara penggunaan sapuan sahaja.
.
.
Apa bahan-bahan yang digunakan dalam HEBAKBOH??
.
Gabungan bahan-bahan terbaik dan terbukti berkesan merawat masalah:-
.
1) Gambir Sarawak
- Membantu melambatkan ejakulasi atau pancutan awal.
.
2) Butea
- Butea Superba merangsang aliran darah dan membantu meningkatkan dan mengekalkan tekanan aliran darah ke dalam pembuluh darah zakar sewaktu zakar terangsang.
.
3) Lintah
- Menjadikan anda lelaki hebat ketika 'beraksi', sihat dan bertenaga. Tiada lagi masalah zakar susah bangun.
.
4) Belacak
- Membantu menyegarkan zakar yang mengandungi banyak urat saraf serta pembuluh darah.
.
5) Tribulus
- Tribulus merangsang tubuh untuk membentuk hormon testosteron dan estrogen.
.
6) Catuaba
- Membesarkan ukuran lilitnya kepada 2 kali ganda saiz asal.
.
7) Sireh
- Mengatasi dan mengubati gatal pada Miss V. Dan juga merawat keputihan dan bau.
.
.
Adakah Hebakboh selamat digunakan??
.
Ya kerana produk HEBAKBOH dikilangkan di kilang bertaraf GMP, berkualiti terbaik hasil dari keluaran produk Muslim dan Bumiputera.
Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
Produk buatan Malaysia sepenuhnya.
.
.
Wanita boleh guna HEBAKBOH??
.
Ya boleh, bukan hanya lelaki, wanita juga boleh pakai. Jadi ini menjimatkan wang kerana suami dan isteri hanya guna satu produk sahaja. HEBAKBOH adalah produk 7 dalam 1 yang pertama di Malaysia.
.
.
Bagaimana nak guna, tak perlu urutkah??
.
Urutan adalah kaedah paling mujarab tetapi dengan HEBAKBOH hanya perlu urutan ringkas sahaja dan tak perlukan masa yang lama, cukup sekadar 1 minit setiap sesi.
.
.
Bagaimana bagi wanita??
.
Guna sapuan ringkas di payudara tetapi tak kena pada puting kerana puting adalah bahagian sensitif bagi orang perempuan.
Bagi punggung pula, hanya perlu sapu dan gosok secara bulatan bagi menengangkan otot pungggung supaya kembali pejal dan mantap.
Untuk bahagian “Miss V” hanya perlu calit sedikit HEBAKBOH selama 30 saat, kemudian bilas dengan air bersih.

💪🏼 HEBAKBOH SERUM 💪🏼
.
"WOOWWW❗❗ LAGI DIURUT LAGI CEPAT KESANNYA. KENAPA LAH TAK JUMPA AWAL HEBAKBOH MEN SERUM NI. BAUNYA WANGI PULAK TU❗❗"
.
💞 HEBAKBOH SERUM 💞
.
HEBAKBOH produk penjagaan dalaman bagi lelaki dan wanita.
.
✅ 100% bahan semulajadi
✅ 100% selamat digunakan
✅ 100% bau wangi
.
👉 Ramuan 👈
➡ Sireh
➡ Pati ikan belacak
➡ Minyak lintah
➡ Catuaba
Dan lain-lain ramuan herba terbaik.
.
Kelebihan dan Khasiat HEBAKBOH SERUM
.
👉🏼 UNTUK LELAKI 💞
✅ Menguatkan zakar.
✅ Memulihkan urat zakar yang lemah.
✅ Membesar dan memanjangkan zakar.
✅ Menyegarkan kulit zakar.
✅ Mengelakkan berlakunya ejakulasi pramatang.
✅ Menambahkan nikmat dan keghairahan ketika melakukan hubungan intim suami isteri 💏
.
👉🏼 UNTUK WANITA 💞
✅ Untuk wanita boleh membesarkan payudara.
✅ Memontokkan payudara.
✅ Memejal dan mengeraskan payudara yang lembik akibat sagging dan breastfeed.
✅ Menaikkan semula payudara yang kendur, labuh, melendut.
✅ Dijadikan pelincir untuk masalah kekeringan sewaktu bersama 💏💋
✅ Menambah ghairah pada isteri dan suami.
.
👉 Sesuai juga digunakan bagi pesakit kencing manis, lemah tenaga batin, mati pucuk.
.
HEBAKBOH STRONGER THAN BEFORE.
.
.
.
#HEBAKBOH

www.wasap.my/+60195431058/hebak

MAKLUMAT PRODUK UBAT PERANSANG WANITA

Satu botol BLUEWIZARD ubat perangsang wanitamengandungi 15 ml dan boleh digunakan untuk 3-5 kali kerana isi kandungannya yang lebih banyak dibandingkan dengan cecair perangsang wanita yang lain.
PANTANG LARANG BLUE WIZARD MALAYSIA ✔ Tidak boleh minum air kelapa sebelum dan selepas minum Blue Wizard ✔ Tidak boleh dicampur minuman yang mengandungi susu. ✔ Elakkan dicampur dalam minuman yang terlalu masam.
Peringatan !!! ✔ Untuk kegunaan suami isteri sahaja ✔ Wanita mengandung dilarang menggunakan produk ini. ✔ Simpan pada suhu bilik yang sejuk dan kering ✔ Jauhkan dari jangkauan anak- anak dan simpan ditempat yang selamat.

www.wasap.my/+60195431058/bluetick_wizard

Most Popular Instagram Hashtags