uqashasenrose2 uqashasenrose2

1141 posts   2487727 followers   602 followings

UQASHASENROSE  Malaysian actress| 25 Cancer 🦀| uqasha@alfie.management

Night love and kisses to all 💋

HURU HARA HQ DIBUATNYA BILA DPT TAHU OUT OF STOCK😱😱😱😱😱😱
.
.
SEKARANG READY STOCK DAH KORANG📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣‼️‼️‼️‼️‼️‼️
PROMO PANAS ONZZ🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
Permintaan SKINEX makin berbukit bukit ni takut tak menang tangan😆😆Mana tak nyaaaa testimoni cust korang boleh tengok #feedbackskinex SAH TERBUKTI BERKESAN SEAWAL 5-10 HARI PENGAMBILAN😱😱😱
.
.
Susah susah je nak cucuk tang sini, nak cucuk tang sana, keluar masuk buat facial kan dah bazir. Sedangkan ada jalan PALING PALING PALING SENANG hanya dgn #nyotnyotskinex dah boleh FLAWLESS😍😍
.
Yg paling best, lelaki pun boleh consume tauuuu☝🏻☝🏻
.
Insecure kan bila tengok kulit Uqasha Senrose Haaaaa apa tunggu lagi korangg?????? Sementara stock tengah panas dan promo masih jalan, laju laju dapatkan @skinexbyma sekarang❤❤
.
Pada yg taknak tunggu pos and tak sabar nak #nyotnyotflawless tu, korang boleh contact agent sah yg berdekatan:

@asmahansabri +6019 675 3232
@skinexbyma_agent +6012 521 5224
@skinexbyma.rawang +6012 683 5590
@skinexbyma.gombak +6017 886 5234
@skinexbyma.shahalam +6011 2838 8465
Utk warga Singapore boleh hubungi:
+65 9027 7052
+65 9234 8415
.
.
KESAN YG ANDA PEROLEH DARIPADA SKINEX:
😍merawat pigmentasi teruk di wajah
😍membantukan mengurangkan jerawat dan jeragat
😍menghilangkan masalah pori 😍menghapus kesan parut jerawat
😍melembut dan memberi effect glowing pada kulit wajah
.
Oh ya! Bagi yg tertanya tanya, kita jawapkan dahulu lah ye. Utk sesape yg diabetic, eczema atau apa saje TAKDE MASALAH PUN KALAU KORANG CONSUME SKINEX👍🏻👍🏻👍🏻
.
Pastikan korang tahu dahulu apa yg boleh dan tak boleh utk korang ambil👌🏻👌🏻
.
Nak flawless? Kena la nyotnyot Skinex😚😚😋😋 #nyotnyotflawless

The past cannot be changed, forgotten, edited or erased it can only be accepted. 💋🌹

I've been watching this video and decided that I should share this with all of you. It is really inspiring in my opinion to talk about personal challenges and these three beautiful ladies are facing up to their challenge through the #SKII #OneBottleAwayFrom Challenge

#Repost @faisalchan (@get_repost)
・・・
When she's the only one "BUNGA" on the set.... #ilhamtele

:) tonight guys eps 3

Indah itu selalu ada .

Most Popular Instagram Hashtags