upplev_sportfiskecenter upplev_sportfiskecenter

338 posts   3,154 followers   381 followings

Upplev  Östergötlands största och (i vårt tycke) bästa sportfiskebutik. Följ oss för att hålla dig uppdaterad om nyheter! Tagga oss gärna i era fiskebilder!

Nyhet!!! Hunter 450

Båten kommer premiärvisas på Swedish Game Fair mässan på Tullgarns Slott 25-27 Maj.

Låt oss presentera en ny storlek i vår populära serie Hunter aluminium sportfiskebåtar.
Om du letar efter en stabil o rymlig sportfiskebåt i aluminium till ett grymt bra pris så spana in denna model. Med en bredd på hela 200cm så får man en gigantisk yta att röra sig på samt en otroligt stabil båt att utöva sitt spinnfiske från. Båten kommer med följande standardutrustning - Stort 2-delad öppningsbart kastdäck fram
- 2-delad öppningsbart kastdäck bak
- 2st grabbräcken
- Klass 3 stävögla
- Klädd durk
- Räddningsstege,badstege
- Åror
Pris:65995:-
Båten kan även utrustas med styrpulpet

Exempel på paketpris.
- Båt (standardutrustad)
- Evinrude E-Tec 50hk med elstart och Powertrim inkl. Montering med motorlås och startbatteri.
Paketpris: 129995:- Exempel på tillbehör - Stol på bakre toft 1499kr
- Elektrisk länspump 1495kr
- Foliering 9500kr
- Styrpulpet med vindruta 8995:- Tekniska data
- Längd 450cm
- Bredd 200cm
- Vikt ca 218kg
- Max motor 30-50hk
- Rekomenderad motor 40-50hk
- Kategori C
- Max 4 vuxna
- Lång rigg
- 3.0 mm botten,köl samt 2mm sidor

#båt #sportfiskebåt #hunter450 #hunter #fiske #fishing #sportfiske #gädda #gös #abborre #pike #perch #zander #walleye #aluminium #alu #aluminum #grymbåtförlitepengar #stabil #snabb #kastdäck #upplev_sportfiskecenter #roxengatan4 #linköping #endastavhämtning

Vår allas älskade Claes presenterar #queenkelly en rykande färsk nyhet från Magikerna på #svartzonker. Självklart hittar du den i 5 olika färger på butiken, direkt vid entrén för blyga 129SEK. Välkomna in till oss på #roxengatan4 i #Linköping. #upplevlinköping #upplevsportfiskecenter #claesärclaes #håkanfranssonharenbanjo #svartzonkertackle

OHHH SNÄP! Gamle gode @svartzonker har glatt oss med en skön leverans av dödsheta sommarbeten och accessoarer. Vad sägs som #spinnerbait #queenkelly för friska 129sek som vår butikschef Milton fiskat med stor framgång under testfisket ivåras. Självklart så har Claes även producerat den populära konverteringsarmen #spinnerrig för blyga 69sek. Sist men inte minst... viktade rasselkammare. Thats just Epic!

#upplevlinköping #upplevsportfiskecenter #Upplev #håkanfranssonärspeciell #spinnerbaitmania #Roxengatan4 #viharännuingenwebshop #menvijobbarpådet

Ni missar väl inte sjökortskampanjen som just nu pågår?
Få ett gratis sjökort från Cmap vid köp av valfri Lowrance kombienhet/plotter.
Nu finns även Hook2 på lager till kampanjpris!
Ex: Hook2 5 SplitShot: 3990:-
Hook2 7 SplitShot: 4990:- Välkomna!

#fiske #fishing #lowrance #hook2 #eliteti #hdscarbon

Inom kort kommer dessa grymma skapelser från @renzstein finnas hos oss i butiken! Fyra egna heta färger på Beastly tail och Steinfish.
Samtliga omsorgsfullt handmålade av Fredrik Renz.
Missa inte heller deras grymma spön som vi har i butiken. Två gäddspön och ett för abborre. Supersköna, lätta och snygga!
En fröjd att både kroka och drilla fisk på.
Välkomna!

#fiske #fishing #gädda #pike #hecht #beastlytail #steinfish #handmade #bait #rubber #gummi #upplev_sportfiskecenter #roxengatan4 #linköping

Kom och kolla när @antiallt binder grymma flugor på löpande band.
#fiske #fishing #flyfishing #flyfish #vision #flydressing

Ni har väl inte missat att vi har flugfiske lördag i butiken imorgon?
Vi drar igång grillen vid 10.00 och bjuder på korv hela dagen. Vi får även besök av Daniel Bergman som hjälper till med tips och trix samt lottar ut ett superfint flugspö bland alla er som handlar något flugfiske relaterat under dagen.
Vi bjuder även på 20% rabatt på vårt flugfiske sortimentet under hela dagen på våran redan låga priser.

Varmt välkomna!! :) #fiske #fishing #flugfiske #flyfish #flyfishing #vision #flydressing @antiallt

FLUGFISKARE SE HIT ! :)
20% på ALLT flugfiske.
Nu på lördag den 12/5 så kommer vi att ha en flugfiskedag i butiken. Vi får även finbesök från Daniel Bergman aka: @antiallt som kommer vara här och visa produkter från Vision / Flydressing. Vi kommer även att bjuda på korv under hela dagen.
Ni har även chansen att prova vårt sortiment av flugspön, linor, rullar och flugor på land och även i vattnet. Under dagen kommer vi även köra 20% på ALLT flugfiske i butiken på våra redan låga priser.
Så behöver du hjälp med val av utrustning. Vilket bindmaterial som passar till vilken typ av fluga? Eller helt enkelt lite tips och trix för att utveckla din kastteknik så är du hjärtligt välkommen in på lördag!

#vision #flydressing #flugfiske #skägget #flugbindning #flugkast #flugor #fluga #fiske #fishing #flyfishing #upplev_sportfiskecenter #roxengatan4 #linköping

Ge din eka lite modern-kärlek, klicka in på:
https://youtu.be/b_L-EDTjjvA
Ekolodsgivaren är idag en av dom viktigaste delarna i mångas fiske. Och råkar man vara ny till välden av trailer-båtande så bör man se till att kunna flytta upp och ner på sin "fasta" givare för att på så sett spara dess livtid och återgivningskvalitet. Några exempel är när du ska traila i på grundvatten och inte vill skrapa givaren i botten, om du ska ta dig över grundpartier eller varför inte bara för att kunna köra fort utan att givaren ger ett återsprut som skvätter dig i nacken hela vägen? Här presenterar tre olika alternativ från 139 SEK som passar alla från fritidsfiskaren till vertikalguden.
Simma lugnt och välkomna till oss på Roxengatan 4 i Linköping

#upplevlinköping #upplevsportfiskecenter #upplevmarine #ekolod #custom #lowrance #max4 #håkanfranssonsjungerfalsett

Vår grymma stammis @tobgunner med nytt PB på gädda! 10,5 stadiga kilon.
Gäddan tokinhalerade en Pigshad JR i färgen ”finnish disco”.
Stort grattis säger vi!
#fiske #fishing #gädda #pike #hecht #PB #pigshadjr #pigshad #upplev_sportfiskecenter

Välkomna in på lite Valborgs mys... fiskekärlek hittar du på roxengatan 4 i Linköping.
#upplevlinköping #upplevsportfiskecenter #håkanfranssonäterbullar

Ni har väl inte missat att @tobias.franstam kommer hit imorgon 25/4? Han hänger i butiken hela dagen och demar beten i vår kastbassäng, och avslutar med en föreläsning om abborre och abborrfiske klockan 18.
Anmäl er till föreläsningen genom att ringa butiken på 0721888909, eller genom att skicka ett mail till info@upplevnu.org. Kostnaden för föreläsningen är 140:-, men för detta så får man en goodiebag med abborrbeten från ABU motsvarande samma summa.
Inte nog med det! Imorgon har vi även 15% rabatt på allt abborrfiske. Hela dagen.
Välkomna!

#abborre #fiske #fishing #abu #berkley #perch #fränstam #föreläsning #upplev_sportfiskecenter #roxengatan4 #linköping

Most Popular Instagram Hashtags