ummidihm_najwa ummidihm_najwa

2717 posts   902 followers   1572 followings

Najwa Azhar  Travel & Shopping! #ummi to Darwisy Iman Hakimi# #wifey to Mazlan Abd Latif# I'm ummi..wifey..daughter..sister

Alkisahnyaaa..dah lunch nasi sebungkus tadi..
Pastuuuu hidung ni terbau ubat apa ntah...abehhh muntah balik nasik yg dah mkn tadi..huhuhu..
Lepas muntah..lapaq la balik..nah baby telan coklat ckup.. Pegnen kali ni mmg sensitip btoi dgn bau2... #babybanyaksongeh

Maklong rinduuu la kat #ahmadaydinabbasy ni...
Kalo dak..maklong dia la nnti dok gerak dia bgun..kacau dia tidoq..ggit pipi dia....

Happy birthday papa Adel Haziq!! @haiqalsaad

Mak buyung ngidam asam pedas pulak dah....
So dinner kt sni lah kami...πŸ˜‰πŸ˜‰ #babyhappy

After 2months dok penang..
Hari ni dah nak balik Damansara Damai..
Next week ummi dah work..abeh dah lemak2 manja kami... #darwisyimanhakimi

Tenkiu @sepol_ali & @marshamilan ..
Makanan semua sedap2..πŸ˜‰πŸ˜‰ Ni je open house yg mak buyung dapat pi tahun ni..hehe...

Deen Maju versi kuah xbanjir..
Hari ni baby request hat ni... Tapi kakak xyah beratoq panjang2.. request delivery dr @tom_jazz ja...
Senang weiiih...hantar smpai pintu rumah taw... #babybanyaksongeh

Daku mmg xmakan maggie ni..
Tetiba pregnant kali ni..teringin pulak dahhh..sekali dgn si abg makan maggie malam ni..
#babybanyaksongeh

Kembong ni..sehari tak pancut kat mak long..xsah!!! #ahmadaydinabbasy
#anakmenakan
#nephew

Hari ni dia buat nak makan laksa pulakkk dah..
So mcm biasa..tok wan dia la pi cariii... #babyhappy

Dari semalammm dok tringin nak makan manggis...
Finally today abah pi cari..... #babyhappy

Tidoq gaya apa ntah hang ni #darwisyimanhakimi

Most Popular Instagram Hashtags