[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ulyasohir ulyasohir

2435 posts   1458 followers   1124 followings

Ulya Sohir  MUSLIM-ENTREPRENEUR-MILLIONAIRE • • • 🏠 High Achievers Network 💰 Part Time Business Expert 👍 FB/IG/TW: @UlyaHaniff 📱 0197763629 | 0193753629

http://www.HANLEGACY.com/

Be a girl with a mind, a woman with a attitude, a lady with a class!
.
#bCDMUlyaSohir
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN
#Geng2GajiMainSalji
#PeluangJanaIncome
#awomansdream

Ready for main baling2 salji dgn Geng 2 Gaji HAN Legacy! Tq Allah. Tq @sahajidah.haio and Tq HAN Legacy. Tak pernah sangka dpt sampai ke sini.
Semua dgn izinNya. Allahuakbar. Sampai la ni masih speechless.⛷⛷⛄️⛄️
.
Btw kat Ski Resort ni temperature expected -15oC. ❄️❄️
So pray for Kak Ya kay, yg kipas pasang 2 kat Malaysia pun dan pakai selimut dua lapis. 😆
Kat Korea IsnyaAllah okay. Sebab kt Korea! Adrenaline rush gittu!⛷⛷⛄️⛄️
.
Program 2 Gaji HAN membawa daku ke sini PERCUMA.
Seoul,Korea🇰🇷🇰🇷
#SHOMTravel2018
#Geng2GajiMainSalji
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN

Selamat Hari Lahir soleh and handsome boy mama Muhammad Uwais Hakimi Mohd Haniff yg ke 3 tahun. Moga sentiasa dilindungi Allah, dalam kesihatan yg baik, sentiasa beroleh kebaikan, kebahagiaan, keselamatan, kejayaan, kekayaan, serta kesejahteraan di dunia dan akhirat! ❤️
.
Mama rindu sgt abg long Uwais, Papa and family kt Malaysia!!!
.
Family is not the important thing. But it is an everything to me. Family is always always always be a strong reason why im here today (as DDM Kak Ya in HAN Legacy) and my strenght to be a more better successfull muslimah for another day!🔥
.
#AnugerahTerindah
#MomPreneur
#MomOfTwo
#ProudMom
#BlessMom
#3Yearsandstillcounting👶🏻👧🏻

Anneyongsaheyo!😍
.
Hari ni Kak Ya doakan semua sahabat tersayang diberi rezeki yg derasss bak air bah oleh Allah. Amin Ya Rabb
.
Kak Ya dh jumpa salji kt Nami Island sikit pon dah excited. Hari ni Kak Ya nak baring2 atas dia kt Ski Resort. Nanti Kak Ya update Kay!😘
.
#SHOMTravel2018
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN
#PeluangJanaIncome
#Geng2GajiMainSalji
#TodayItsTheDay
⛄️⛄️⛄️⛷⛷⛷

Kebangakan Orang yang berjaya selalunya berasal drpd latarbelakang yg biasa2, tapi punya semangat dan berusaha luar biasa utk capai matlamat!
.
Kak Ya nak jadi sekumpulan mereka. Pasti boleh!💪🏻💪🏻💪🏻
.
Alhamdulillah! Tq @sahajidah.haio , Tq HAN Legacy for this opportunity. Sweet Dream semua!❤️
.
Kak Ya
Premium Beautiful Expert
Nami Island, Korea🇰🇷🇰🇷
#HANLegacy
#HANKeKorea
#MelancongFREEBersamaHAN
#Geng2GajiMainSalji
#PeluangJanaIncome
#SHOMTravel2018

Maharani Kak Ya miss her king and her little prince!⛩⛩
.
Best Trip early 2018. Tq @sahajidah.haio , Tq HANLegacy!
.
#HANLegacy
#HANToKorea
#MelancongFreeBersamaHAN
#PeluangJanaIncome
#SHOMTravel2018
#BestHanbokLook

We are Korea Qualifiers from SHOM! @sahajidah.haio and HAN Legacy!🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
#HANKeKorea
#MelancongFREEBersamaHAN
#Geng2GajiSebulan
#PeluangJanaIncome

Assalamualaikum and Morning semua!🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
Cuaca pagi ni -6oC. Dah ready 4 lapis seluar and 4 lapis baju. DSM Haniff tlg jgn risau, Kak Ya ramai org jaga kn sini. IsnyaAllah!😍
.
#Geng2GajiMainSalji
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN

Kak Ya dah keras nak possing sebab suhu masa ni dah 0oC. Semua jadi kerass kejungg😪❄️❄️🇰🇷🇰🇷
.
#Geng2GajiSebulan
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN
#PeluangJanaIncomeRM50

Saya askar yg setia, setia selamanya di hati DSM Haniff Zaid! Cia cia cia😘
.
Di Camp penggambaran famous Korean Drama 2016, Descendant Of The Sun! Terus tukar profesion.😍
.
First time dpt sarung uniform mcm ni. Tq @sahajidah.haio !🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
#SHOMTravel2018
#BestOOTDInKorea
#BestSelfieOfTheDay
#HANKeKorea
#MelancongFreeBersamaHAN
#KakYaTahanSejukk

Kak Ya nak jadi penembak tepat 2 Juta !🔥🔥🔥
.
#BestOOTDOfTheDay
#DescendantOfTheSun
#HANKeKorea
#PeluangJanaIncomeRM50Ja

Most Popular Instagram Hashtags