[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ulyasohir ulyasohir

2112 posts   1348 followers   981 followings

Ulya Sohir  MUSLIM-ENTREPRENEUR-MILLIONAIRE β€’ β€’ β€’ 🏠 High Achievers Network πŸ’° Part Time Business Expert πŸ‘ FB/IG/TW: @UlyaHaniff πŸ“± 0197763629 | 0193753629

http://www.HANLEGACY.com/

Malam ni UH baru lepas dengar online coaching drpd cDDM Dr Pink sambil closing CASH PB!🌟🌟🌟
Depan kaca fon je santai2, sambil suap Uwais tadi.Hehe.
.
Ada satu topik yang Dr Pink sentuh last2 tadi, tentang customer database. UH suka topik ni.
.
Customer database ni, maksudnya kita ada satu buku atau file ka yang simpan senarai prospek atau customer yang pernah tanya tentang produk atau peluang bisnes kita. .
Jika mereka belum beli, kita perlu teruskan dgn proses follow up. Tapi jika mereka dah beli produk pula, kita perlu service customer!😊
.
Sebab kat luar sana bukan kita sorang ja meniaga. So, yg bezakan kita dgn usahawan lain kat luar sana adalah service kita.πŸŽ€
.
Customer bukan jam ni kita share tentang produk, jam tu juga dia nak beli. So penting utk sabar, konsisten and terus follow up. 😊❀️
.
Moga bermanfaat buat semua!Untung jadi usahawan HAN Legacy tau, setiap masa supply ilmu x pernah kurang. Tinggal nak grab dan buat ja!😍😍😍
.
#HANLegacy
#TogetherWeEarnTogetherWeLearn
#Geng2GajiSebulan
#ParttimeBizPoketPenuh

BERITA BAIK!πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
😨Akhir bulan korek saving?
😨Akhir bulan ikat perut?
😨Akhir bulan makan maggi?
😨Akhir bulan minta duit pada mak ayah balik?
.
Cukup-cukup. Masalah ini pasti tak akan timbul lagi insyaAllah!
.
Jadi Dropship kami, ANDA akan :
.
πŸ˜ƒ Ada extra cash setiap bulan
πŸ˜ƒ Tak perlu ikat perut akhir bulan
πŸ˜ƒ Dibimbing ilmu power produk
πŸ˜ƒ Dibimbing ilmu power marketing
Semuanya secara PERCUMA!
.
Bestnya sambil duduk2 depan tv pon boleh generate CASH ke dalam akaun!😍
.
Whatsapp UH πŸ“² SEKARANG!
.
#HANLegacy
##ProjekTiapHariMasukGaji
#PremiumBeautifulExpert
#Geng2GajiSebulan
#ParttimePower
#DropshipPBWanted

Salam Maal Hijrah buat semua!Selamat menyambut tahun baru Islam.❀️
.
Moga bertambah taqwa pada Allah, dalam ibadah, pekerjaan, perniagaan dan kehidupan harian. AminπŸŒ™πŸŒŸπŸŒ™πŸŒŸ
.
.
.
.
.
UH throwback pic. Although, thanks to #MagicCream Bio-Ever Plus, krn dgn izin Allah buat kulit muka UH sangat jauh beza drpd dulu. Walaupon ada 1 jerawat tu, sebb sebelum ni lagi rata satu muka. Sekarang nak tumbuh 1 pun susah. Alhamdulillah!Yeay Good Investment utk kecantikan selain PB!😍
.
#HANLegacy
#BioeverPlus
#PremiumBeautifulExpert
#SalamMaahHijrah1439H
#MayAllahEaseEverything πŸ’

Coaching online rakan kongsi baru, guna sistem online syarikat. Mudah giler. Sebab drpd sistem ni semua boleh buat!😍
.
Takyah keluar rumah. Sambil baring pon boleh order barang sendiri dan rakan kongsi. Zasss terus sampai depan pintu rumah jah. Kos postage pon jimat bbrp RM drpd poslaju. πŸ˜ƒ
.
Rakan kongsi Sabah Sarawak pon happy giler sebab takyah bazir minyak travel sampai 2 jam nak g stokis yg kat bandar tu mcm sebelum ni. .
Tq SHOM!❀️
Sentiasa memudahkan usahawan semua. 😘
.
#SahajidahHaiOMarketingSdnBhd
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan
#ProjekTiapHariMasukGaji

KINI DIBUKA!!πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
DROPSHIP PREMIUM BEAUTIFUL!
.
.
Best Offer sangat :
.
🌟Coaching percuma!
🌟Kelas ilmu produk percuma!
🌟Bermula dengan RM50 sahaja!
🌟Tanpa modal!
.
Senang2 duduk rumah dapat duit! Semua dihujung jari saja!πŸ˜ƒ
.
Whatsapp UH di πŸ“² 0197763639 / 0193753629 Sekarang.
.
#ProjekTiapHariMasukGaji
#WorkFromPhone
#Geng2GajiSebulan
#HANLegacy

I am a Proud Premium Beautiful Expert. Premium Beautiful Lover.
3 Years and still counting!❀️
.
#HANLegacy
#PBExpert
#BonusSetiapBulan
#PBForFREE
#PremiuBeautiful
#ImproveHealth
#InnerOuterShine
#JagaDiriDemiMenjagaYangLain

Salam Magnet Rezeki Luar Biasa dan Salam Maal Hijrah 1439H buat semua! ❀️
.
www.HANLegacy.com
#JomDhuhaLovelies!❀️

Masa ni UH kene pegi site visit. Tengah bendera merah pulak tuh. 🀣 4 tahun dulu kan, memang UH masa2 ni klu tak mc 2 hari, konfem tengah tegolek-golek atas katil sebab menahan sakit.😭
.
Siap muntah2 sampai rasa nak pitam menahan sakitnya period pain. Rasanya dulu masa kt u, setiap bulan akan cutikan diri sendiri . Huhu. Hanya yang rasa yg fahamπŸ˜‚
.
Alhamdulillah lepas berjodoh dgn Korset Premium Beautiful, dah 4 tahun tak rasa senggugut. Syukur dan lega sangat. Dulu belum ada suami dan anak okayla buat hal sendiri, bila sakit nak moody. Sekarang dah ada suami dan anak, everyday nak sihat dan buat terbaik ja utk mereka!πŸ€—
.
Kat sini ada yang punyai masalah yang sama macam UH? InsyaAllah UH sangat komited nak bantu anda.❀️
.
#PremiumBeautiful
#SenggugutRelief
#TakPeriodPainLagi
#KorsetSihatJimat
#SenyumSelalu
#JagaDiriDemiMenjagaYangLain
#PremiumBesutifulExpert

We're the Premium Beautiful Experts!
.
#UlyaHaniff #HANLegacy
#Geng2GajiSebulan

Ni bonus UH masa awal2 usaha utk besarkan payslip bisnes tau. .
Masa tu RM300 pun dah rasa banyak sangat, sebab UH jarang ada baki gaji bulanan yg x usik sebanyak tuh sblm buat bisnes ni. Salalu gaji habisss. 😭
.
Lagipon bonus sebelum ni pernah lagi sikit drpd tu, pernah ja dpt RM26 sebulan. 🀣 Tapi alhamdulillah atas asbab buat formula ilmu + bertindak + rujuk dengan mentor & HAN Legacy tanpa henti, dapatlah UH merasa bonus yang sekarang.😊
.
Bisnes bukan hari ni buat, esok dah dapat. Bukan juga buat sekali, tak dapat, terus berhenti. Bukan x buat langsung, tengok orang buat and assume macam2. Macam dah buat macam2 padehal tak buat apa pon. Ego tak mau rujuk mentor. Last2 buang masa, duit dan tenaga mcm tu ja. Rugii besar!
.
Sedangkan dalam HAN, ramai yang tak pandai berbisnes, pon boleh jadi, asalkan komited nak follow, rendah diri dan nak belajar dgn mentor. Yang tak pandai cakap pon, mula berubah. Upgrade diri ke arah yang lebih baik. Mula bisnes! Hanya yang lalui saja yang akan faham dan rasa.
.
Buat bisnes boleh bantu mak ayah, family and suami tu bukan umpan. Tapi realiti kot, sebab jika x buat bisnes, memg setahun sekali lah baru ada peluang nak beri RM1K sebulan pada parents, tu pon sebab Bonus kerja hakiki. Betul tak?
.
Jika dulu UH banyak sangat fikir benda yang belum jadi dan tak mulakan bisnes ni, tak merasa lah UH upgrade saving UH, saving Uwais, kereta, duit bulanan mak ayah dgn payslip bisnes kan?
.
Betul mentor cakap, peluang selalunya datang pada masa yang kita tak sedia, tapi pada waktu yang TEPAT.😊
.
#HANLegacy
#Protege5AngkaHAN
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan

Tak perlu percaya apa Bang Aji cakap or share tapi tonton sendiri perkongsian salah sorang HAN Warriors ni cerita.
.
.
.
.
.
Dr.Aishah SyAli a.k.a KaChah ialah seorang pensyarah IPTA dengan lulusan PhD drpd United Kingdom.
.
Bukan sembarangan orang yg boleh senang-senang percaya bisnes HAN Legacy kalau betul-betul yakin bisnes ni boleh bawa beliau maju ke depan.
.
Kami ialah HAN Legacy! Kami bimbing anda:
- Bagaimana pasarkan produk.
- Bagaimana yakinkan customer.
- Bagaimana buang perasaan takut dan malu
- Bagaimana bina empayar network.
- Bagaimana gandakan bonus bulanan.
.
Pilhan hanyalah di tangan anda. Kini semakin ramai yg follow training kami, buat tindakan dan dapat hasilnya.
.
Training HAN Legacy terbaik untuk usahawan kami:
1. Facebook Live video - Percuma
2. HAN Entrepreneur Enhancement Program (HEEP) - Percuma
3. HAN Power Basic (HPB)
4. Power Magnet Rezeki (PMR)
.
Daftar sekarang dan segera kuasai potensi diri anda bersama HAN Legacy!
.
.
PM/Whatsapp ULYAHANIFF
πŸ“² wasap.my/60197763629
πŸ“² wasap.my/60193753629
🌏 www.HANLEGACY.com

Untuk dapat apa yang kita belum pernah dapat, perlu buat apa yang kita belum pernah buat!
.
Semangat luar biasa hari ini!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#HANLegacy
#Protege5AngkaHAN

Most Popular Instagram Hashtags