ulyasohir ulyasohir

1965 posts   1247 followers   968 followings

Ulya Sohir  Muslim Entrepreneur, Network Marketing 💃 Premium Beautiful Top Agent 🏠 High Achievers Network (M) 👍 FB Page: UlyaHaniff 📱 0197763629 | 0193753629

http://www.HANLegacy.com/

Yes, Im am too emotional. Thank you Allah for everything. ❤️
.
Credit to our photographer @fathebest15 for this pic. A moment to remember.
#PowerMagnetRezeki
#HANLegacy

#Repost @ulyahaniff (@get_repost)
・・・
I'm not telling to it's going to be easy. But i'm telling you it's going to be worth it."
.
#UlyaHaniff
#HANLegacy

Semenjak bermula dengan HAN Legacy lagi, ini antara quotes yang membina UH sehingga hari ini.
.
Allah Maha Pemurah. Setiap pengorbanan tidak pernah sia-sia, pasti ada kemanisan dihujungnya. Buat yang kita perlu dulu, sebelum buat apa yang kita suka!
.
Bestnya seawal umur 30 an dapat bawak anak-anak keliling dunia tanpa berkira-kira. Saving dah cukup. Hutang dah clear. Jalan2 and belanja seharian guna dividen tabung haji or asb jerr! Oh seronoknya Ya Allah.😍
.
If you can IMAGINE. You can ACHIEVE. Jom siapkan HAN Warriors!💪🏻💪🏻💪🏻🔥🔥🔥
.
#BeConsistent
#HANLegacy
#Geng2GajiSebulan
#ParttimePower

Mama bangun2 tengok cenggini rumah. Haha. Kebahhh demam mama. Tq anak soleh Muhammad Uwais Hakimi Mohd Haniff. Kat rumah pun boleh berpeluh jugak mama 😆
.
Bila suruh kemas dia jawab..'Biar dulu.. Kesiaaaannnn Uwais nak main..'🤣
.
#MyHappyPills
#AnakSolehMamaPapa

Assalamualaikum. Jomm Switch!!⚡️⚡️⚡️
.
Alang2 buat bisnes parttime, takkan nak kaut untung RM4 sahaja. Mesti kene kaut 4 Angka BONUS ke atas. Kalau tak macamana nak setelkan komitmen keliling pinggang. Ya tak???
.
Masa dan tenaga yang kita gunakan sama sahaja. Alang2 biar KAUT MAKSIMUM!😍
.
Alhamdulillah. Berbisnes dgn HAN Legacy. Mudah sangat! Semua strategi telah disediakan buat kami usahawan parttime. 😍
.
Malam ni DrH beri ruang dan peluang untuk DDM UH berkongsi ilmu yang sedikit ini, mudah-mudahan bermanfaat buat semua rakan2 biz seluruh malaysia. Jumpa anda di close group HAN Legacy Wall na!😃
.
Malam ini semua RAHSIA STRATEGI KAUT MAKSIMUM AKAN DIBONGKAR!🔥🔥
.
#HANLegacy
#Geng2GajiSebulan
#ParttimePower
#CoachingFREE
#EnjoyYourBzLife 🌟🌟🌟

Penat balik site... bayangkan main salji kat korea macam ni dengan kawan2 bis. Bestnya!!😍😍😍
.
Ada yang nak ikut pegi Korea?? Jommm. UH nak bawak free ja. Semua ditaja penuh oleh syarikat!🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
PM/WA UH 📲 019 7763629
PM/WA UH 📲 019 7763629
PM/WA UH 📲 019 7763629
.
#HANLegacy
#HANFreeWinterTrip
#Geng2GajiMainSalji
#PowerOfParttime
#WorkFromPhone

Assalamualaikum and Goodmorning!🌟
.
YOUR dreams don't work. Unless YOU DO!🌈🌈🌈
.
Didoakan buat followers, sabahat positif dan rakan biz UH, beroleh rezeki yg derass dan mewah hari ini. Amin Ya Rabb
.
www.HANLegacy.com
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan

🌟Selamat Petang Ahad🌟
.
Bersangka baik dgn Allah yg Maha Memberi rezeki. Setiap pengorbanan pasti tidak sia-sia dan ada sejuta kemanisan didepannya.🌈🌟✨
.
Tq to CDM DrH. Syukur ditemukan dengan mentor-mentor dan kumpulan bisnes yang hebat!😃
.
Dulu blurr giler bisnes. Tak pernah mimpi pon dapat apa yang dah dapat sekarang. Tapi follow mentor saja. Ego?? tak tahu dah campak mana. Sebab terlalu NAK. Buang ego, sentiasa rasa diri tak pandai dan terus belajar and copy paste mentor yang dah terbukti berjaya. .
Daripada tak pernah ada buku saving, melalui bisnes bersama HAN Legacy, sekarang dah ada 2 buku, InsyaAllah nak buka yang ke 3 pulak! Daripada tak pernah buat passport, sekarang dah ada passport. Tak pernah naik flight ke luar negara pon, tapi asbab HAN Legacy, alhamdulillah merasa naik flight dan bakal diterbangkan ke GoldCoast Australia dgn Pakej VVIP bersama suami secara PERCUMA tak lama lagi. So excited and syukur Ya Allah!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
.
Awal tahun depan kita ke Korea pula main salji ramai2. Permudahkan, mewahkan rezeki dan berilah keajaiban buat kami Ya Allah.💃💃💃🇰🇷🇰🇷🇰🇷
.
Pada yang sedang mencari-cari peluang bisnes, jom bisnes bersama HAN Legacy. For sure, dengan mentor dan support sistem yang kuat, ANDA semakin dekat dengan IMPIAN!👍🏻
.
PM/WA UlyaHaniff 📲 0197763629
PM/WA UlyaHaniff 📲 0197763629
PM/WA UlyaHaniff 📲 0197763629
.
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan
#DreamCatcher
#GengTravelFREE

Assalamualaikum and Selamat Pagi.❤️❤️
.
Tap energy luar biasa usahawan muda HAN Legacy seorang ni. Seorang staff nurse drpd JB, bSSM @ieka_samad .
.
Lepas kerja pagi, jumaat petang tu terus naik bas drpd JB tak sempat rehat lagi, and demam xde suara, tapi semangat utk sampai ke PMR. Habis ja seminar terus amek tiket balik JB utk sambung kerja lagi. Senyum ja. Luar biasa hebat!⚡️⚡️
.
Bila join HAN Legacy ni, banyak mengajar Uya jadi orang yg kurang beralasan. Bila impian kita jelas, kita sendiri yang akn push diri utk cepat2 capai impian tu, tanpa orang lain paksa pon kan! Wlupon perjalanan di awalnya bukan mudah. Tapi kita tempoh juga kerana kita yakin hujungnya pasti MANIS!🔥🔥😊
.
UH doakan setiap pengorbanan yang dilakukan hari ini tidak sia-sia dan Allah gantikan dengan rezeki yang mewah dan melimpah ruah lagi. Amin Ya Rabb
.
www.HANLegacy.com
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan
#HebatLuarBiasa
#PowerMagnetRezeki

⚡️POWER MAGNET REZEKI 2017⚡️
.
Sangat BEST! Alhamdulillah. Awesome day. Baru tahu kenapa mentor galakkan ajak husband ke PMR. Tak rugi kan Kak @shashasamad .😍
.
Hari ini Uya rasa syukur sangat dapat bersama husband berniaga dgn HAN Legacy. Semoga setiap usaha dan kesungguhan kami dan rakan biz semua beroleh keberkatan daripada Mu Ya Allah. .
Tq esp to CDM DrH and DDM DrH @drhudaibrahim84 and @drsyam84 and semua HAN Titans Leader serta semua HAN Warriors yang hadir dari seluruh negeri. Aura positif yang maksima!😃
.
Anda semua LUAR BIASA HEBAT! 🔥🔥Jumpa semua dalam satu flight ke Korea!🇰🇷🇰🇷✈️✈️
.
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2Gaji
#HANFreeWinterTrip
#PowerMagnetRezeki
#WeOllPiGoldcoastDuluNa 😆

Kejayaan perlukan pengorbanan.❤️
.
#HANLegacy
#PowerMagnetRezeki
#LuarBiasaHebat

Live Update PMR with HAN Legacy!🔥🔥🔥
.
#HANLegacy
#LuarBiasaHebat
#PowerMagnetRezeki2017
#Switch⚡️⚡️⚡️

Yeay Today is the DAY!! Jomm serapp semua tenaga dan aura positif HAN Warriors daripada seluruh negeri hari ini!🔥🔥🔥
.
We are Korea Qualifier. Confirm 2 Tiket!InsyaAllah!🇰🇷🇰🇷🇰🇷✈️✈️✈️
.
www.HANLegacy.com
#POWERMAGNETREZEKI
#HANLegacy
#BizParttime
#Geng2GajiSebulan

Most Popular Instagram Hashtags