[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ulyasohir ulyasohir

1910 posts   1231 followers   960 followings

Ulya Sohir  Muslim Entrepreneur, Network Marketing πŸ’ƒ Premium Beautiful Top Agent 🏠 High Achievers Network (M) πŸ‘ FB Page: UlyaHaniff πŸ“± 0197763629 | 0193753629

http://www.HANLegacy.com/

Salam 1 Syawal 1438H daripada UlyaHaniff dan Uwais Hakimi.❀️
.
#MuhammadUwaisHakimiMohdHaniff
#TeamRayaBanting
#TeamRayaSelangor
#EidMubarak
#SyukurAlhamdulillah πŸ’–

Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin buat yang mengenali diri Ulya Sohir.☺️
.
0-0 ya. 😍
.
Moga Aidilfitri diraikan dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran.πŸ€—
.
#EidMubarak
#RinduRamadhan
#PositiveCircles
#HANLegacy

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN! .
.
.
Ikhlas dari:
ULYAHANIFF SEKELUARGA
🀴🏻Hj Mohd Haniff
πŸ‘ΈπŸ»Nor Arifatul Ulya
πŸ‘¦πŸ»Muhammad Uwais Hakimi

Subhanallah. Cantiknyaaa.
.
Ya Allah jemputlah kami lagi ke tanah haramain Mu, bersama ahli keluarga besar kami pula tak lama saja lagi. Amin Ya Rabb .
#SelaluRindu
#Madinah
#Makkah
#BersamaKeluargaBesar
#IzinKanYaAllah πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#WishList 🎯
#DiaryDDMUlyaHaniff

CDM DrH live dalam Wall HAN Legacy, bagi TIPS BONUS SELEBAT DUIT RAYA! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Ilmi bertubi-tubi masukk drpd mentor, utk memudahkan urusan usahawan2 HAN Legacy berniaga. Untung kan berniaga ada mentor!😍🌟
.
#HANLegacy
#ParttimePower
#Geng2GajiSebulan

Aritu masa otw nak pergi biznes sharing dengan SSM @shashasamad . Dia share dengan Uya fadilat Surah Al- Kahfi. Walaupun dah tahu sikit2. Suka dengar utk remind diri.
.
Dia cakap selain nak elakkan fitnah dajjal, fadilat Al-Kahfi ni, Allah akan bebaskan kita drpd segala halangan yang tak baik, drpd Jumaat ni hingga Jumaat yang akan datang. .
Dia cakap, bila Ulya amalkan, insyaAllah nanti Allah mudahkan urusan Ulya drpd Jumaat ni hingga Jumaat depan, urusan biznes and semua urusan hidup Ulya dunia dan akhirat. .
Tq kak. Uya ingat sll InsyaAllah. ❀️
.
Hari ni rezeki lagi, papa ajk buka luar, sebab balik kerja letih2 tadi. Dia cutikan mama drpd masak sebb malam ni nak sambung kemass. Horeyyy!πŸ€£πŸ™ˆ
.
#AlhamdulillahSyukur
#KongsiKongsiIlmu
#SahabatPositif
#DiaryDDMUlyaHaniff
#HANLegacy

Assalamualaikum and Selamat Pagi!❀️
.
Didoakan moga dipermudahkan segala urusan sahabat positif semua, walau di mana berada. Amin Ya Rabb.
.
πŸŽ‰Yang tengah buat kuih. Buat kuih sedap2.
πŸŽ‰Yang sedang dalam perjalanan moga selamat sampai ke destinasi.
πŸŽ‰Yang tengah mengemas, hati2. πŸŽ‰ Yang tengah bercuti, selamat bercuti.
πŸŽ‰ Yang tengah kerja.... scroll je lah post ni🀣
.
Bersama rakan biz yang sgt komited SSM @sab_k and SM @_azlinarahman_ . Tahniah dear. Moga terus sama2 berjaya!πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
#HANLegacy
#Geng2GajiSebulan
#ParttimePower
#CertifiedPremiumBeautifulExpert

Alhamdulillah. Sempat berbuka puasa dengan Puan Gorgeouss!😍
.
Kali ke-2 untuk tahun ni berbuka di luar. Okay Selamat berteraweh semua!❀️
.
Semoga ibadah kita dalam bulan ini diterima olehNya. Amin Ya Rabb.

πŸ€”πŸ’–πŸ˜πŸ‘ πŸ‘‘πŸ‘’
Kasut Gojesss dah. Kasut selesa pulak❀️
.
Lepas ni tak boleh keluar rumah dah. Bahaya.🀣
.
Alhamdulillah. Tq #BonusHANLegacy !😘
#Geng2GajiSebulan
#TambahkanLagiYaAllah
#Footlink
#DiaryDDMUlyaHaniff

Assalamualaikum and Morning🌟❀️
.
Pada sahabat positif yang terbaca post ini, Uya doakan, anda selamat sampai ke destinasi dan sentiasa bahagia dengan yang tersayang. Amin Ya Rabb
.
Aidilfitri kit mama's ready :
.
1. Premium Beautiful Korset βœ”οΈ
2. Garlic, Min Kaffe βœ”οΈ
(Wajib, kang makan mcm2 tak igt, kene neutralkan asid balik dgn set dinamic duo nih)
3. Cylgenic and Maharani βœ”οΈ
4. CC Cream and Cozuma Lipstikβœ”οΈ
5. BioeverPlus βœ”οΈ
.
Baju raya tengah basuh. πŸ˜†
Oh ya doakan mama closing another 80k sales ya. Alhamdulillah, makin bertambah HAN 4 Figures Protege! Bonus besar2. Bulan 5 punya tak habis lagi, Bulan 6 dapat lagi! Bestnya platform Biz HAN Legacy. Bonus setiap bulan bukan 1 bulan sahaja!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Masing2 pandai nak ready back up duit, after raya. Dan topup balik saving yang dah berkurang. πŸ˜‚Sempat lagi tau! Ada yang nak cash RM9K dan RM17K?
.
PM/WA πŸ“² Ulya Sohir 0197763629
PM/WA πŸ“² Ulya Sohir 0197763629
PM/WA πŸ“² Ulya Sohir 0197763629
.
www.HANLegacy.com
#PermudahkanYaAllah
#IzinKanYaAllah
#HANLegacy
#Geng2GajiSebulan
#ParttimePower

Teringinnn. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Selamat Berbuka Semua!❀️

Most Popular Instagram Hashtags