ulyasohir ulyasohir

1813 posts   1209 followers   937 followings

Ulya Sohir  Muslim Entrepreneur, Network Marketing ๐Ÿ’ƒ Premium Beautiful Top Agent ๐Ÿ  High Achievers Network (M) ๐Ÿ‘ FB Page: UlyaHaniff ๐Ÿ“ฑ 0197763629 | 0193753629

http://www.HANLegacy.com/

Uruskan stok rakan kongsi semalam. Ya Allah kami dua dah semangat sangat. Tak sabarr nak fitting customer!๐Ÿ˜
.
Syukur sama2 dapat dijodohkan dengan peluang bisnes bersama HAN Legacy. Housewife pon boleh grab bonus 4 angka gemokkk bila dapat HAN Secret Weapon daripada Mentor CDM DrH!
.
Ahmazing May. Bonus BESAR buat rakan kongsi menjelang raya ni. Syukur!โค๏ธ๐Ÿค—
.
.
#HANLegacy
#AmazingMay
#Geng2GajiSebulan
#PartTimePower

Mama yang tak pernah lekang dengan doa buat suami, anak-anak, menantu dan cucuNya. .
Tahun pertama buat bisnes, Uya dapat hadiahkan mama sebentuk cincin hasil bisnes. Tak pernah mimpi pon dapat belikan sebelum ni jika dengan duit gaji. Ingatkan dah pencen kerja nanti baru dapat hadiahkan pada mama. ๐Ÿ™ˆ
.
Alhamdulillah. Tahu, memang takkan ada hadiah yang setanding dengan apa yang telah dia beri buat keluarganya. .
Tapi semoga setiap kali terpandangkan sebentuk cincin yang ada pada tangan ni, doa mama buat akak tak pernah putus. I โค๏ธ you mama!
.
#WishListTerlaksana
#HANLegacy

Assalamualaikum and Goodmorning!๐ŸŒน
.
Semoga setiap sahabat positif yang terbaca post ini diberikan hari yang berkat dan rezeki yang melimpah ruah hari ini. Amin
.
I wish to have everyday's good prayers from the person besides me.๐Ÿ˜โค๏ธ
.
#HANLegacy
#HANTitansLeader
#AhmazingMay
#RamadhanIsComing

HAN Leaders Meeting. Really make my day. More excitement for HAN Legacy. โœจโœจ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
#HANLegacy
#HANTitansLeader

Tahlil ringkas dan doa selamat sambut Ramadhan, bersama ahli keluarga Banting. Seronok dapat berkumpul ramai2.๐Ÿ˜โค๏ธ
.
#AtokSonoNenekHamidahLegacy
#LoveFamilyTillJannah
#RamadhanIsComing

Permudahkan lagi buat kami dan rakan kongsi hari ini ya Allah. Another 5 figures sales today! Bismillahh.๐Ÿค—
.
#UlyaHaniff
#HANLegacy
#Geng2GajiSebulan

Assalamualaikum and Goodmorning!๐ŸŒน
.
Semoga semua sahabat positif yang terbaca post ini diberikan rezeki yang melimpah ruah, derass bak bah oleh Allah. Amin
.
Rezeki dicari susah, dijemput lebih mudah. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#OneofMyKunciRezeki
#GoldCostAustralia
#UlyaHaniff

๐Ÿ˜โค๏ธINCOME PARTTIMEโค๏ธ๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Alhamdulillahi Syukur atas nikmat rezekiMu Allah. Tambahkan lagi, Besarkan lagi Ya Allah!๐ŸŒน
.
Kalau diikutkan TAKUT dulu tu, takdelah Uya terpaksa merasa dapat income parttime 4 Angka tak henti2 lebih dr gaji bersama HAN Legacy.๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Fuhhh kalau nak diikutkan busy kerja, memang busy giler, tapi bila dapat gaji, lepas bayar komitmen ja. Tak sampai rolling balik sebulan, nilai dalam akaun dah susut sangat. Saving pon ke laut.
.
Bila tengok balik..SAMPAI BILA nak macam ni?
.
Syukur ada bisnes parttime dengan HAN Legacy. MUDAH Yakmatt bisnes sekarang nih. Bisness dari rumah ja pon, tapi boleh closing sales 5 ANGKA. Mudah giler! ๐Ÿ˜ƒ
.
Bisnes berkumpulan dengan HAN Legacy best sangat. Ada mentor, CDM Mej Dr Huda yang tak pernah lepaskan tangan membimbing. Kumpulan yg sentiasa support each other. Kami sentiasa dicukupkan dengan ilmu utk bertindak. Tinggal copy & paste saja mentor, dan follow 500%!๐Ÿค 
.
Dengan bisnes nilah buat Uya selamatt daripada buat loan untuk kawen dulu, mula ada simpanan beku untuk diri & anak, bukan hanya bergantung pada saving insurans saja, berani upgrade kereta dan banyak lagi yang tak pernah Uya bayangkan sebelum ni.๐Ÿค—
.
Jika masih TAKUT dan hanya bergantung pada gaji hakiki, confirm tak merasa semua ni. Korang masih pening memikirkan cara nak buat saving beku??? ๐Ÿ’†๐Ÿผ
.
Jangan risau, Pm je
wasap.my/60197763629
wasap.my/60197763629
wasap.my/60197763629
.
#HANLegacy
#AmazingMay
#Geng2GajiSebulan
#PartTimePower

Bila cikgu-cikgu berbisnes dgn HAN LEGACY, haa kalah income doctor, nurse, engineer!
.
Tak lama lagi 5 angka pulak. Yes yes yes!! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#UlyaHaniff
www.HANLEGACY.com

Assalamualaikum & Goodmorning!
.
Salam hujung minggu. Jom jadi kan smartphone, fb and Instagram anda sebagai CASH DEPOSIT MACHINE.๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
#HANLegacy
#AmazingMay
#Geng2GajiSebulan
#PartTimePower

๐Ÿ˜ORANG PANDANG TAK BERKELIP๐Ÿ˜
.
.
.
.
.
.
.
Hijab Infinence X Rizman Ruzaini Exclusive from SHOM dah nak launch utk raya! Hoorey ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bestt betul sbb Shopping tudung RR X Infinence dapat masuk bonusss. Sebelum ni beli tudung kat luar, duit keluar je kan! Wow!! Lain dari shopping tudung2 biasa..๐Ÿ˜
.
Tahun ni kita pau @ulyahaniff @ HaniffZaid beberapa helai. Raya tahun ni, kita pakai tudung daripada ikon pereka fesyen Negara, sebab duit en hubby tak kurang pon, ganti balik dengan BONUS BESAR yang bakal masukkk! Untungkannnn๐Ÿคฃ
.
Siapa nk Shopping Tudung tp boleh buat duit raya terus? Dn terus mnerus dapat duit raya? .
wasap.my/60197763629
wasap.my/60197763629
wasap.my/60197763629
.
Love. Love. Love. Sudah jatuh cinta sama itu Stellina.๐Ÿ’• #RRXInfinence
#SHOM
#RizmanRuzaini
#HANLegacy #ShoppingTudungDapatDuitRaya ๐Ÿ˜

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!๐ŸŒน
.
Moga semua sahabat positif yang terbaca post ini beroleh rahmat oleh Allah dan dipermudahkan urusan hari ini. .
Jom fokusss dan manfaatkan masa sebaiknya. .
Jangan tunggu waktu yang tepat untuk bermula, kerana tidak pernah ada waktu yang tepat untuk si penunggu.
-DAO-
.
#HANLegacy
#AmazingJumuah
#PositveVibes

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags