uchiet uchiet

10368 posts   61981 followers   2057 followings

Ucita Pohan  a Radio Broadcaster / MC / Columnist. Fashion beauty & musical enthusiast. I write down my mind & sing my heart out. I live in my customized destiny.โ™ฅ

http://ucitapohan.com/

As you know, #POFELEVExUCITAPOHAN collection were named after Disney female characters. Aloha MOANA!
โ›ต๏ธ
Moana is a teenager who dreams of becoming a master wayfinder. Moana, as Gramma Tala describes, "stands out from the crowd". She is adventurous, headstrong, strong-willed, practically fearless, and physically capable.
โ›ต๏ธ
See how far you'll go in Moana #dress nude, black, or maroon. Available at pofeleve.com
or you can simply poke @pofeleve 's whatsapp admin at +6285888225503. Well, you know the way ๐Ÿค—
โ›ต๏ธ
๐Ÿ“ท: @kamabtara
#ootd #upjog #uptravelup

I sea what you don't.
๐Ÿ“ท: @kamabtara
#upjog #uptravelup #pofelevexucitapohan #ootd #beach

Sucha good morning to have a good day.
๐Ÿ“ท: @kamabtara
#upjog #uptravelup

Often we think of how things can get worse. Rarely we remember, things could be better too. This is the how to (make it better).
#canvas #handlettering by moi ๐Ÿ’œ

#MC ing #BanggaDenganWarnaKulitmu #movement kick off last Tuesday. Yes, because I'm proud of my skin color and you should too ๐ŸŒŸ

M photo studio Jogja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜† my sayangs~ ๐Ÿ•
#uptravelup #upjog

Happy bday @abellyc ! Sekalian #latepost #afterparty @fashionartvibes Young Influencer Award 2017 ๐Ÿ˜‚๐ŸŒŸ

#latepost from @imanlagi 's happiest day ๐ŸŽŽ

Hello morning people!
๐Ÿ“ท: @msdittaa
๐Ÿ‘˜: @saptodjojokartiko for @havaid
๐Ÿ“: @morningvillejkt
#ootd #morningvillejkt #saptoforhava

Typology is now MORNINGVILLE! Totally gonna be my favorite #alldaybreakfast place. Swipe for more mouth watering photos ๐Ÿคค enak semua...
๐Ÿ›๐Ÿฅž๐Ÿ”๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿฎ๐Ÿฉ
Congrats for the opening of @morningvillejkt dear @msdittaa and friends! ๐Ÿ˜‹
#morningvillejkt #breakfast #instafood #food #restaurant #jakartarestaurant #pretzel #frenchtoast #pasta

Supporting my friend Dita yang pas 17 Agustus kemarin re-opening resto barunya, yang ada disuruh nyobain SEMUA makanan di menu hahaha... MERDEKA sih tinggal makan aja gak perlu bayar ๐Ÿ˜› Menunya lengkap pula dari snacks manis, main course yang enaknya panas-panas, sampe dessert yang dingin-dingin. Untungnya aku juga merdeka dari gigi ngilu, jadi semua menu bisa kucobain karena udah #MerdekaAlaSensodyne
๐Ÿ˜
#MerdekaAlaSensodyne versi kamu gimana, Sensofriends? Yuk share dan dapetin kesempatan jadi salah satu 72 pemenang untuk menangin Sensodyne Special Edition goodies.
๐Ÿ˜
Here's how:
1. Follow dan like akun Sensodyne Indonesia di IG @sensodyneindonesia, FB @SensodyneIndonesia dan Twitter @GigiNgilu
2. Kirim cerita #MerdekaAlaSensodyne kamu. Boleh buat sekreatif mungkin yaaa
3. Mention akun @SensodyneIndonesia dan pakai #MerdekaAlaSensodyne #SensodyneID di captionnya
4. Info lengkap ada di bit.ly/MerdekaAlaSensodyne

Most Popular Instagram Hashtags