uchiet uchiet

10093 posts   58452 followers   1966 followings

Ucita Pohan  a Radio Broadcaster / MC / Columnist. Fashion beauty & musical enthusiast. I write down my mind & sing my heart out. I live in my customized destiny.β™₯

http://www.ucitapohan.com/

Mencoba untuk serius namun apa daya πŸ˜…

Apa bulan puasa ke Jogja lagi ya... biar sahurnya bisa begini πŸ€” @anglaina @ajgwdr
#uptravelup #upjog

Have you check @pofeleve ? Hari pertama #POFELEVExUCITAPOHAN launch kemarin, aku jalan2 pake Lilo pompom pants! Get your own Lilo at pofeleve.com or go directly to bit.ly/pofxupb πŸ–€
πŸ“·: @hnrck
#ootd #pompom #pants #fashion

Salah satu alasan kenapa #MEETUPxNAJWA kemarin tuh di @branchebistro ya karena iniii lhooo makanannya YES BGT smua πŸ˜‹
#meetucitapohan
#food #instafood #salad #steak

Thanks for coming to my show dear @cacatengker ! Hebyooooohhhh ya bow πŸ˜‚β˜€οΈ #funfearlessfemale #ootd

Yasss @cacatengker is here for #funfearlessfemale profile @cosmopolitanfm πŸ€—

Meet & greet baby Ali πŸ€— #mamake #tvrxpnkl

Berasa nggak sih kayak dikejar2 semua kerjaan yang buru-buru minta diselesain sebelum masuk bulan puasa? Aku dan @agnesoryza sih iya banget. Makanya akhirnya sebelum slow down di bulan depan, kita bikin waktu khusus buat memanjakan diri. Seharian deh kemarin di @marthatilaar_spa nya @martha_tilaar . Mulai dari Dewi Sri Spa yang jadi favorit banyak orang, lanjut Glow Radiance facial treatment, dan ditutup blow styling πŸ€— relax banget kita seharian di #MarthaTilaarSpa
✨
Nanti lengkapnya #BFFbeautydayout ini aku ceritain di blog post aja yah, tapi yang jelas kemarin itu the #curvycurly memasuki level persahabatan baru: berendam bareng πŸ˜†πŸ‘―
#BeautifyingIndonesia

Finally, revealing my collab with @pofeleve , the collection of #POFELEVExUCITAPOHAN ! Go grab em fast at pofeleve.com πŸ™
#pofeleveattitude
Photo by: @raynata
Styled by: @chrisnasujatmiko
Makeup by: @ourmakeupproject

Kalap sebelum puasa guysss? @minnie_twinnie @dewitantri04 @ajgwdr @_febrian

Feel honored to be the muse of #NaturalBrows for Brow Styling @benefitindonesia together with @abellyc @sasyachi and @kiaraleswara πŸ‘―πŸ‘― yes, I represent #NaturalBrows
✨
If you're obsessed with #NaturalBrows just like I do, take your own version of a close up #selfie like mine πŸ‘†πŸΌand get a chance to win brow styling services for the whole year 😱 I repeat, FOR THE WHOLE YEAR!
✨
PLUSSS... you also gonna get @benefitindonesia brows products to get this #NaturalBrows πŸ‘πŸ‘
✨
Here's how:
1. Follow official Instagram account @benefitindonesia
2. Use this caption: "This is my current brow situation ___[lalu tulis dilema alis kamu apa]___. I wish to get my brow styled by @benefitindonesia to get #NaturalBrows "
3. Don't forget to use hashtag: #BenefitBrows & #NaturalBeneBROW
✨
Good luck!
✨
XO,
U.P

TOMORROW! @uchiet with @cacatengker on The #FunFearlessFemale Profile @cosmopolitanfm

Tune in to:
πŸ“»90.4 FM

Or stream it live via:
πŸ’»www.cosmopolitanfm.com
πŸ“±Cosmopolitan FM mobile app (iOS, Android, BB)

Most Popular Instagram Hashtags