tvgids_nl tvgids_nl

10 posts   13 followers   1,021 followings

TV Gids 

Vanavond start op NPO 2 een nieuwe reeks van VPRO #Zomergasten. Ditmaal onder een nieuwe presentator: Thomas Erdbrink. Bij zijn debuut ontvangt hij meteen een controversiële gast: De Vlaams-Libanese activist Dyab Abou Jahjah. Erdbink omschrijft hem als "een enorm mondige gast die heel goed kan praten over hoe we omgaan met immigranten". NPO 2, 20:15

Richard #Nixon verklaarde in zijn State of the Union in 1971 de oorlog aan #kanker. De Amerikaanse president kreeg daarvoor een groot applaus. Daarnaast beloofde hij ook nog eens 100 miljoen dollar aan onderzoek. Als er maar genoeg geld kwam om tegen kanker te vechten dan zou het zeker lukken, dat was het idee. 'Kanker: Biografie van een Sluipmoordenaar' verklaart dat grenzeloze optimisme.
Vanavond om 22:40 op #NPO2.

Na meer dan een week fietsen houdt het Tour-peloton halt in #Andorra. Wie zijn de winnaars van de eerste negen etappes en wie vallen er tegen. Herman van der Zandt en Dione de Graaf maken de balans op in 'De Avondetappe'. Vanavond om 22:20 op NPO 1. #avondetappe #npo1

Paul de Leeuw interviewt Adele

De kijkers konden vorige week al kijken naar het voorproefje van het interview dat @pdl1962 voerde met @adele . Het gehele interview is vanavond om 21:15 te zien op NPO 1.

Paul de Leeuw en Adele hebben een bijzondere band. De zangeres was al vaker te gast in één van zijn programma's en ook zongen ze samen. Hij was dan ook erg blij toen hij hoorde dat hij haar mocht interviewen. Daarom ging hij naar London, om de zangeres op te zoeken.

Vijftig minuten lang kunnen de kijkers vanavond genieten van jet interview in #London. Daarnaast was Paul ook aanwezig bij de BBC-special met Adele.

Zeker een aanrader voor vanavond: 'Adele & De Leeuw', 21:15, NPO 1.

Vanavond in #Kassa: - Problemen rondom de doorverkoop van #concertkaartjes.
Deze week was het weer raak bij de extra concerten van #Adele. Afgelopen maandag kon je weer kaartjes kopen voor de extra concerten van Adele. Natuurlijk waren ook deze kaarten in een mum van tijd uitverkocht. Veel consumenten ergeren zich nog steeds aan het feit dat de kaarten voor woekerprijzen op #Seatwave staan, nog voordat de officiële verkoop start.

Daarnaast test Pierre Wind kant-en-klaarmaaltijden en de vraag: "Hoe kies je een #zorgverzekeraar?
Vanavond: Kassa, 19;05, NPO 1.

In #Mexico vervolgt #Chris zijn reis naar de Copper Canyon. Dit is een prachtige route die hem naar één van de allermooiste uitzichten brengt. Ook doet Chris een activiteit waarvan hij had gezworen dat hij het nooit zou doen.
#Dennis komt aan in #Jakarta. Na de drukte van de stad ontsnapt Dennis het water op en vaart hij richting de Noordelijke gelegen eilanden om hier de rust op te zoeken.

Vanavond om 19;50 op #NPO 3: 3 Op Reis. #3opreis

Vanavond op NPO 1 is er een nieuwe politieserie te zien. Om 20:30 kun je kijken naar NOORD ZUID!

Vanavond te gast in Pauw:
- Frieda Mulisch over haar poëziedebuut. - Advocaat Theo Hiddema over zijn ruzie met Ruben L.

Pauw, NPO 1, 23:00.

Sam Lowells moeder is niet langer in staat om de privéschool van haar onhandelbare zoon te betalen. Na een onenightstand met een oudere vrouw besluit Sam om een escortbureau voor rijpe, eenzame dames op te richten. Kijken dus! Cougars, Inc, RTL 5, 20:30.

Wie gaat er vanavond winnen? Wordt het Brazilië of wordt het Duitsland die doorgaat naar de finale? Kijken dus! Nederland 1, 21:50

Most Popular Instagram Hashtags