tudungruffle tudungruffle

1979 posts   314531 followers   160 followings

TUDUNGRUFFLE OFFICIAL (HQ)  Your Bawal Expert Crystal from Swarovskiยฎ Inquiry +6019.390.2093

http://www.tudungruffle.com/

Swarovski Edition
_
#rufflecharlene
Our new collection #rufflecharlene. Tudung bawal dengan sentuhan crystal dari swarovski original yang cute sangat! Sangat sesuai digayakan dalam apa jua situasi dan majlis.
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 120 pcs hotfix swarovski
Crystal from Swarovskiยฎ
Price: RM109
____
How to order?
1)www.tudungruffle.com (ada masalah teknikal sedikit. Will be back soon)
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis

Selamat pagi #TRPrincess semua,

Wishing anda semua a beautiful monday, harap takde monday blues sebab perut dah penuh dengan menu open house semalam semalam ๐Ÿ˜œ |Thank you @marissadanella for the beautiful ootd, insha Allah tudung bulu bulu #rufflefeather will be restock soon.

Restock di Boutique dan juga online!
Layari www.tudungruffle.com now ๐Ÿ˜˜
-------------
10 sebab kenapa adik kakak kena cuba Tudung Chicnones ( Bawal + Selendang PERTAMA DI DUNIA) dari @tudungruffle ni
-
1) Material awning daripada bawal, jadi senang nak bentuk dan tegak di muka
-
2) Material shawl adalah daripada heavy chiffon, jadi senang nak lilit, jatuh cantik terletak dan tak jarang
-
3) Tak rasa terbelit, tercekik bila dipakai macam pakai #bawalinstant
-
4) Senang nak gosok sebab takde jahitan yang rumit macam #bawalinstant
-
5) Peminat bawal boleh menggayakan sehingga 10 gaya shawl! Chingg boleh lepas mengidam pepuas lepas ni nak pakai shawl
-
6) Ada banyak warna pastel dan bold yang super cun
-
7) Harga sangat berpatutan rm49 sahaja
-
8) Korang orang first di dunia yang pakai tudung ni!
-
9) Korang akan nampak stylo dan up-to-date walaupun hanya memakai bawal
-
10) Sangat sesuai untuk dipakai dipagi raya, majlis dan juga dinner #ootd #ootdbytudungruffle #chicnones

[In stock] Mana satu pilihan hati?
_
Our new collection #rufflejewel. Tudung bawal dengan sentuhan charm besi with crystal yang cute sangat! Sangat sesuai digayakan dalam apa jua situasi dan majlis.
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 16 hotfix charm
Price: RM39
____
How to order?
1)www.tudungruffle.com (ada masalah teknikal sedikit. Will be back soon)
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis

Tahniah buat @shamieradnan_ on your engagement day. Thank you for donning #ruffleeyelash swarovski on your special day ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 55 pcs hotfix swarovski
Price: RM59
____
How to order?
1)www.tudungruffle.com (ada masalah teknikal sedikit. Will be back soon)
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis

Restock di Boutique dan juga online!
Layari www.tudungruffle.com now ๐Ÿ˜˜
-------------
10 sebab kenapa adik kakak kena cuba Tudung Chicnones ( Bawal + Selendang PERTAMA DI DUNIA) dari @tudungruffle ni
-
1) Material awning daripada bawal, jadi senang nak bentuk dan tegak di muka
-
2) Material shawl adalah daripada heavy chiffon, jadi senang nak lilit, jatuh cantik terletak dan tak jarang
-
3) Tak rasa terbelit, tercekik bila dipakai macam pakai #bawalinstant
-
4) Senang nak gosok sebab takde jahitan yang rumit macam #bawalinstant
-
5) Peminat bawal boleh menggayakan sehingga 10 gaya shawl! Chingg boleh lepas mengidam pepuas lepas ni nak pakai shawl
-
6) Ada banyak warna pastel dan bold yang super cun
-
7) Harga sangat berpatutan rm49 sahaja
-
8) Korang orang first di dunia yang pakai tudung ni!
-
9) Korang akan nampak stylo dan up-to-date walaupun hanya memakai bawal
-
10) Sangat sesuai untuk dipakai dipagi raya, majlis dan juga dinner #ootd #ootdbytudungruffle #chicnones

Goodnight kesayangan kaknon semua ๐Ÿ˜˜ Selamat beropen house esok. Jangan lupa tag @tudungruffle kalau pakai tudung dari @tudungruffle okeyh sesayang semua. Coming soon, #rufflecrochet by @tudungruffle.

Currently, all stock untuk #rufflefeather dah sold out. Will be restock soon tau darling darling semua ๐Ÿ˜˜
_
Manisnya cik adik ni semua jadi bridesmaid sambil pakai #rufflefeather tau. Thank you for the beautiful picture @saraa_lan

Our new collection #rufflejewel. Tudung bawal dengan sentuhan charm besi with crystal yang cute sangat! Sangat sesuai digayakan dalam apa jua situasi dan majlis.
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Adornment: 16 hotfix charm
Price: RM39
____
How to order?
1)www.tudungruffle.com (ada masalah teknikal sedikit. Will be back soon)
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis

Salam #TRPrincess,
Esok dah jumaat, weekend mesti banyak open house kan? Haaaa jangan lupa matching matching baju raya uolls dengan #rufflefeather okeyh. Kalau belum ada, meh datang butik @tudungruffle esok tauu. #rufflefeather warna hitam ni ada lagi tauu ๐Ÿ˜‰
_
Thank you @nazirahnatasha for your OOTD

Alhamdulillah, banyak stock #rufflefeather dah habis di butik. Warna yang available buat masa ni adalah
#rufflefeather
Black
Royal purple
Maroon
#shawlfeather
Black
Maroon
Nude
_
Insha Allah semua warna akan direstock secepat mungkin, dan akan ada warna baru ye. ๐Ÿ˜‰

Salam #TRPrincess,
_
Jemput datang ke butik @tudungruffle. Ada macam macam koleksi untuk anda semua.
_
2-11-2, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi
Waze: Tudungruffle Bangi
Operation: 10.30pagi- 6.30malam
_
Jom datang borong
Collection Available:
Plain Satin Shawl (RM59)
Plain Bawal Basic (RM19)
#rufflefeather (RM89)
-all color available
#chicnones (RM49)
#rufflejewel (RM39)
#shawlfeather(RM89)
Swarovski Collection
#ruffleswarovski (RM59)
#ruffleswarovskiAB (RM69)
#rufflecharlene (RM109)
_
www.tudungruffle.com
atau whatsapp terus ke semua #trstokis di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore.

Most Popular Instagram Hashtags