tudungruffle tudungruffle

2008 posts   318381 followers   160 followings

TUDUNGRUFFLE OFFICIAL (HQ)  Your Bawal Expert Crystal from Swarovski® Inquiry +6019.390.2093

http://www.tudungruffle.com/

Tudung shawl berawning bawal. Siapa follower kaknon yang dah ada #chicnones angkat tangan? Cuba bagi tau kaknon apa innovation yang korang nak kaknon buat dengan #chicnones ni.

Ruffle Crochet Plain
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Finishing: Crochet Stiches
Price: RM39
_
How to order?
1)walkin to our Boutique Bangi Sentral
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis
_

TR Ruffle Crochet Collection
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Finishing: Crochet Stiches
Price: RM129
_
How to order?
1)walkin to our Boutique Bangi Sentral
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis
_
Made with Crystal from Swarovski®

Cuba zoom sikit gambar ni, apa yang uolls nampak? 👀
_
Size: 45" x 45"
Fabric: Japanese Voile (Bawal Jepun)
Finishing: Crochet Stiches
Adornment: SS16 AB Swarovski hotfix with gold ring
Price: RM89
_
How to order?
1)walkin to our Boutique Bangi Sentral
2)whatsapp +60193902093
3)#trstokis
_
Made with Crystal from Swarovski®

GIVEAWAY CONTEST
.
Hari ni kaknon rasa happy sangat, jadi kaknon berbesar hati nak bagi gift tudung yang macam kaknon pakai ni kepada #TRPrincess yang bertuah. Caranya mudah saja,
1) screenshot gambar di atas
2) post di instagram anda
3) tulis caption (#rufflecrochet swarovski by @tudungruffle letoplah 💋)
4) komen saya diruangan komen di bawah
.
Kaknon akan pilih randomly tau. Siapa yang bertuah agaknya memenangi tudung bernilai RM169 ni ye. Mungkin awak yang tengah baca ni 😘

Bosan dengan bawal potongan biasa anda?
Nak cari Bawal Jepun yang mudah dibentuk?
.
#rufflecrochet Collection untuk anda!
.
Sebab kenapa anda perlu ada koleksi #rufflecrochet daripada TUDUNGRUFFLE?
1) Sentuhan finishing tudung sulam crochet yang sangat cute dan juga moden.
2) Material bawal jepun yang confirm senang bentuk
3) Setiap koleksi didatangkan khas dengan packaging yang ekslusif.
4) Harga cuma RM39 sehelai. Sangat affordable!
.
Meh whatsapp admin kaknon untuk sebarang pertanyaan di 0193902093
.
atau lebih mudah masuk je website kami
.
www.tudungruffle.com
.
atau shopping terus ke butik kaknon
.
Butik Tudungruffle Bangi Sentral
2-11-2, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi,
43650, Bangi
Selangor
Hotline:
☎️ 03 8912 0199
.
atau hubungi stokis kaknon di seluruh Malaysia
.
PERAK
@tudungruffle.perak (+60192252969)
@umie_dhira (0132976391)
@malaikabyfarhana (0185786327)

SELANGOR
@shoparoundspot (0192105884)
@tudungrufflestockist (+60134504057)
@thenoghul (0193780240)
@tudungruffle.shahalam (0192612715)
@zykaincotton (012-2125853)

KUALA LUMPUR
@preeti.yaya (+60122495051)
@tudungruffle.kualalumpur(018-2062018)
@tudungruffle.klangvalley (+60133177909)
@tudungruffle_bychitta (0133919393)

PAHANG
@tudungruffle_kuantan (0199298252)
@tudungruffle_collectionktn (014-8338389)

SARAWAK
@tudungruffle.sarawak (0198522788)
@tudungruffle.kuching ( 0168756661)

KELANTAN
@simplybymars (0179809447)
@nmjewels (0108434407)

PULAU PINANG
@herskaf (+60125825862)

JOHOR
@chicpavo (0127789741)
@rfcloset.my (0197448194)
@tudungruffle.johobyNaa (017-7801022)
@eshhjanemdl (0177807247)
@teensrobe (018-7871615)
@faridahesmin_exclusive (01110938915)

SINGAPORE
@tudungruffle.singapore (+6590114290)
@ritzydee (+6591281197)

TERENGGANU
@tudungruffle_terengganu (0172837201)
@aliaayazid_tudungruffle (0139769366)
@caxxcixxcuxx(0145154179)
@bawalairis45 (+60189029379)

KEDAH
@veils_alorsetar (01140377977)
@tudungruffle_sg.petani (019-5218614)

N.SEMBILAN
@tudungruffle_seremban (+60126594070)

PERLIS
@chentaqu.co (0132785968)

A smile is the prettiest thing you can wear. So smile alot #TRPrincess 😘 | all wearing #rufflecrochet in swarovski edition by @tudungruffle #comingsoon

Good morning #TRPrincess,
.
Quote of the day, "The first 90 minutes of the day belong to your dreams and your vision of life"
.
Setiap pagi, ambil masa untuk fikir, susun dan strategikan aktiviti seharian dan juga personal development kita, agar tiada satu pun masa yang terbuang. Contohnya, seperti impian dan azam kita nak kurus dari tahun tahun lepas, tapi tak start diet dan exercise lagi. Haaa inilah masanya. Start planning on ur diet and exercise. Tiada siapa yang mampu mengubah nasib kita melainkan diri sendiri. So, apa tunggu lagi? Start from now.
.
www.tudungruffle.com

Tahniah buat pemenang bertuah, @_nooradilamazlan. Anda adalah pemenang bertuah bagi #rufflecrochet swarovski edition bernilai RM129. Jangan lupa dm kami details anda ye 😘
Made with Crystal from Swarovski®

#rufflecrochet swarovski edition by @tudungruffle. Tak sabar kaknon nak release! Ada pelbagai jenis design swarovski untuk korang semua.
Made with Crystal from Swarovski®

#rufflecrochet swarovski edition by @tudungruffle. Tak sabar kaknon nak release! Ada pelbagai jenis design swarovski untuk korang semua. Yang penting semuanya berharga bawah daripada RM200. Memang sangat berbaloi.
Made with Crystal from Swarovski®

Our best selling product, #chicnones pun in-store sekarang. Ada banyak warna warna baru untuk #TRPrincess semua. Nak cantik macam @sarah.hisham96 , jangan lupa dapatkan #chicnones melalui www.tudungruffle.com, #trstokis dan juga butik @tudungruffle Bangi Sentral
-
Type: Bawal Shawl
Material: Heavy Chiffon + Bawal
Keistimewaan: #mudahbentuk #takmudahberkedut
Size: 2m x 0.7m
Price: RM49!
-
Dapatkan koleksi ini di
🖥 www.tudungruffle.com
atau
Whatsapp Order:
📱 +6019 390 2093
📱 +6019 390 2093
📱 +6019 390 2093
atau
#trstokis seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei
-
🏠 Butik Tudungruffle Bangi Sentral
2-11-2, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi,
43650, Bangi
Selangor
Hotline:
☎️ 03 8912 0199

Most Popular Instagram Hashtags