tudung.egypt tudung.egypt

32 posts   274 followers   444 followings

Welcoming WHOLESALES & RETAIL 

cantik² ni nak pi mana? 😸

Assalamualaikum, hi.Lama tak update sejak fon akak terformat sendiri nih 😁..sampai akak dah balik Malaysia laa.. huhu
.
akak tgh rancang projek baru nii..nak bagi pecinta tudung.egypt lagi lawa sopan dan kebabomm gitu..😍😍
.
stay tune ok.nanti akak release jangan lupa beli nahh 😘
.
soo,tudung Mesir petak kecil yang akak pakai ni warna ★Cherry Blossom Pink★ tapi syggg,tak da stock dah 😭 warna feveret akak nii,nanti kita restock ok? .
.
. *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

Guess who's birthday girl ?! hee .. the Smallest one 😗😗 Sanah Helwah @akrimi_kemey ❤❤

.
Assalamualaikumm .. selamat petang Malaysia .. *Egypt tengahari dahh .. hee
.
untuk makluman , stock kami tinggal sipi2 je nak licin .. auch , nak kena restock baru nihh .. 😎😎 so sis nak tanyaa .. uolss suka warna apa ??
.
.
. 👉Warna ★Black★ ni ready stock tauu .. boleh dm @tudung.egypt atau whatsapp +60134231097 untuk grab cepat² Tudung Mesir Petak Kecil nihhh .. boleh pakai #raya2017 .. 😍😍 .
.
.
.#Hashtagtudungegypt
#sistaksabarnakbalikraya
#sisotwexam
#doakankamidiperantauan
#doakanticketflightbalikmurah²
#sisnakbalikk
#nakbalikMalaysia
#nakbalikKedah
#nakbalikRaya2017
#Sisjualtudung
#cairo
#thisisegypt

.
Assalamualaikumm .. selamat pagi Malaysiaa .. *even Egypt sekarang ni time untuk tidur , sis update jugak untuk tatapan peminat tudung Egypt dekat Malaysia sanaa 😙😙 .
.
untuk makluman , stock kami tinggal sipi2 je nak licin .. auch , nak kena restock baru nihh .. 😎😎 so sis nak tanyaa .. uolss suka warna apa ??
.
.
. 👉Warna ★Dark Choc★ ni ready stock tauu .. boleh dm @tudung.egypt atau whatsapp +60134231097 untuk grab cepat² Tudung Mesir Petak Kecil nihhh .. boleh pakai #raya2017 .. 😍😍 .
.
.
.#Hashtagtudungegypt
#sistaksabarnakbalikraya
#sisotwexam
#doakankamidiperantauan
#doakanticketflightbalikmurah²
#sisnakbalikk
#nakbalikMalaysia
#nakbalikKedah
#nakbalikRaya2017
#Sisjualtudung

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Coral Pink★

tantik kann?? hehe *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Dusty Purple★

tantik kann?? hehe

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Light Blue★

tantik kann?? hehe

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

.
Are you a crayon ? .
Cause you bring color to my life .. .
😂😘😉
.
#egyptpickupline
#pickupline
T.E specialnote : this little girl is wearing Egypt Scarf Small Grid ★Teal Color★
whatsapp : +6013 423 1097 or DM me guys ❤
#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

.
Hi , do you have a map ?

I just keep on getting lost in your eyes..
🙈🙈🙈
.
.
#ciaciacia 😜
#egyptpickupline
#pickupline
.
T.E specialnote : She is wearing Egypt Scarf Small Grid ★Milo★ color .
. *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

.
O Allah
Grant me someone who will remind me of YOU
Grant me someone who will hold my hand to Jannah
Grant me someone who will elevate my Imaan
Aameen ya Rabb
خذني معك للجنة
Take me with you to Jannah , my friend 😘😘
.
T.E specialnote : Both of them wearing EgyptScarf Small Grid , ★Pink Belacan & Aqua Turquoise Color★
. *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love #color #daebakk

.
.
Assalamualaikum , Hi #Tudung.EgyptLovers !! hee
nah , akak nak share sikit testimoni cust borong 100helai .. preorderrr guys .. dari Egypt terbang ke Malaysia . Alhamdulillah sampai dengan jayanya di depan pintu rumahh .. Ya , kami berusaha untuk memberikan servis terbaik untuk setiap pelanggan kami 😉

untuk yg masih berdebar nak order , meh DM @tudung.egypt atau whatsapp terus jerr +60134231097 . kita sembangg .
.
semoga dipermudahkan segala urusan .
much love ! TQ Darls 😘
.
.
#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love #color #daebakk

Most Popular Instagram Hashtags