[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tudung.egypt tudung.egypt

35 posts   284 followers   460 followings

Welcoming WHOLESALES & RETAIL  whatsapp +60134991072 to order 😘 bidang 60 ready stock 👑

Selamat pagi 🌿

mana satu pilihan hati awak? 😘 color @tudung.egypt ja ok..orangnya tak boleh tau🙈
.
.
.
. *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

010817
Kedah,Malaysia

hi August Babies 😘

cantik² ni nak pi mana? 😸

Assalamualaikum, hi.Lama tak update sejak fon akak terformat sendiri nih 😁..sampai akak dah balik Malaysia laa.. huhu
.
akak tgh rancang projek baru nii..nak bagi pecinta tudung.egypt lagi lawa sopan dan kebabomm gitu..😍😍
.
stay tune ok.nanti akak release jangan lupa beli nahh 😘
.
soo,tudung Mesir petak kecil yang akak pakai ni warna ★Cherry Blossom Pink★ tapi syggg,tak da stock dah 😭 warna feveret akak nii,nanti kita restock ok? .
.
. *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

Guess who's birthday girl ?! hee .. the Smallest one 😗😗 Sanah Helwah @akrimi_kemey ❤❤

.
Assalamualaikumm .. selamat petang Malaysia .. *Egypt tengahari dahh .. hee
.
untuk makluman , stock kami tinggal sipi2 je nak licin .. auch , nak kena restock baru nihh .. 😎😎 so sis nak tanyaa .. uolss suka warna apa ??
.
.
. 👉Warna ★Black★ ni ready stock tauu .. boleh dm @tudung.egypt atau whatsapp +60134231097 untuk grab cepat² Tudung Mesir Petak Kecil nihhh .. boleh pakai #raya2017 .. 😍😍 .
.
.
.#Hashtagtudungegypt
#sistaksabarnakbalikraya
#sisotwexam
#doakankamidiperantauan
#doakanticketflightbalikmurah²
#sisnakbalikk
#nakbalikMalaysia
#nakbalikKedah
#nakbalikRaya2017
#Sisjualtudung
#cairo
#thisisegypt

.
Assalamualaikumm .. selamat pagi Malaysiaa .. *even Egypt sekarang ni time untuk tidur , sis update jugak untuk tatapan peminat tudung Egypt dekat Malaysia sanaa 😙😙 .
.
untuk makluman , stock kami tinggal sipi2 je nak licin .. auch , nak kena restock baru nihh .. 😎😎 so sis nak tanyaa .. uolss suka warna apa ??
.
.
. 👉Warna ★Dark Choc★ ni ready stock tauu .. boleh dm @tudung.egypt atau whatsapp +60134231097 untuk grab cepat² Tudung Mesir Petak Kecil nihhh .. boleh pakai #raya2017 .. 😍😍 .
.
.
.#Hashtagtudungegypt
#sistaksabarnakbalikraya
#sisotwexam
#doakankamidiperantauan
#doakanticketflightbalikmurah²
#sisnakbalikk
#nakbalikMalaysia
#nakbalikKedah
#nakbalikRaya2017
#Sisjualtudung

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Coral Pink★

tantik kann?? hehe *Warna yang dipaparkan mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor pencahayaan, teknik fotografi / resolusi komputer*

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Dusty Purple★

tantik kann?? hehe

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

says
Assalamualaikum , hi awak² yang cantik lagi manis 😘😘 nak tambah koleksi tudung khas terbang dari Egypt tak ?? material 100% egyptian cotton adik² 👍👍 lembut lagi sejukkk dipakai

boleh dm @tudung.egypt ataupun whatsapp +60134231097 .. kami bagi special orderrr punyaa 😍

notaspecial T.E : sis atas ni pakai Tudung Mesir Petak Kecil warna ★Light Blue★

tantik kann?? hehe

#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #bussines #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo

.
Are you a crayon ? .
Cause you bring color to my life .. .
😂😘😉
.
#egyptpickupline
#pickupline
T.E specialnote : this little girl is wearing Egypt Scarf Small Grid ★Teal Color★
whatsapp : +6013 423 1097 or DM me guys ❤
#tudungmesir #tudungmesirmurah #kedahcairo #tudungmurah #tudungbidang60 #bidang60 #muslimah #borongtudung #bytudungegypt #tudung #borongtudung #tudungmesirpetakkecil #alorstar #jitra #pokoksena #kedah #Malaysia #Mesir #business #sukatudung #tudungcantik #onsale #hashtagforlike #like4like #malaysiacairo #cairo #likephoto #love

Most Popular Instagram Hashtags