[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tsaraammanda tsaraammanda

71 posts   1191 followers   522 followings

  β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β € 22 | LIFE JOURNEY πŸ•™ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

Pusing satu dunia, tapi tetap Malaysia yang kucintahi

Surround w flowers eventho I didnt like it

I swear this one is scary but worth it 😲

What's good in Thailand? Obviously FOOD!

Unexpected sunset β˜€οΈ p/s : we taking this shot while running bcs we out of time πŸ˜…

Looks like old building yang tak siap but actually they left the mark of bullets to witnessing the history.

Whatever path you choose, it'ur own decision.

Part 2

Settle semua, we ⏸ by dkt kijal. Nk blk, πŸš— buat hal cant start ❌ Kena towing 🚨kena naik kuantan lg sekali memalam ni 😭 Towing plk angkut sorang je 🀒 Dah tu peginya bertiga❗️ 2 lagiβ‰οΈπŸ˜« β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €
Nasib baik stuck up dkt rest hotel. Check online πŸ“± no small room available πŸ” rezeki tinggal satu lg bilik bila walk in & out of nowhere ade discount time tu πŸ˜‚ Totally feels like drama sangat πŸ’† Stay up mcm sehelai sepinggang πŸ™†Dobi tutup & aint no shop nearest. Totally unexpected & unplanned πŸ€·πŸ½β€β™€οΈ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
A lot of things happen on this trip πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ Even we're being tested but Allah ease everything. Alhamdulillah, hectic tapi left us a big impact to reflect back πŸ’‘ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Bless.

Part 1

First plan hanta πŸš— pegi workshop then balik!
Stuck up sbb still x settle , it's fine sbb we already prepare back up plan. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Out of sudden, while waiting we met tokki πŸ‘΄πŸΌ He help us a lot 🀝even he not on a good condition 😷 He bring us around pahang dari pekan ke pantai kempadang to pantai cempaka then to tanjung lumpur & more ( which i dont remember the names ) πŸ™„ β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Never expect underated place dkt pahang could be this interesthing πŸ’› aint no words could perfectly describe. They dont do justice like how i felt. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Perasan mcm tourist dri jauh 😜 we decide to try out Tempoyak 😰 Acah jual mahal then bila mkn x reti stop πŸ˜‚

He likes this shot more than me,myself πŸ˜’ #nowonderhenotcomplaining
#youshouldlikememorethanthisshot

Worth all the 7 hours driving (obviously not me) cause i slept all the timeπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ so this stop feels like a dream β˜ƒοΈβ„οΈ

When you aint got no chill to win πŸ†πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ

Most Popular Instagram Hashtags