[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

trendspanarna trendspanarna

3181 posts   90465 followers   5590 followings

Trendspanarna.nu  2 sisters who ❤️ interior. Especially danish design. Visit the blog for more inspiration, links and pics. #trendspanarna (Webshop @trendsisters.se )

http://trendspanarna.nu/

En del höstnyheter börjar att dimpa in i inboxen och det är alltid kul att se vad som komma skall. Även att det är sommar nu och vi njuter för fullt så vill vi gärna ändå ta en liten kik framåt. Nu kommer Hübsch med sin höstkollektion OCCASSIONS 2017. Kollektionen är ren och har enkla former med en grafisk look. Där man mixar olika material så som trä, plast och stål. Spana in på bloggen Http://trendspanarna.nu för mer inspiration! 😊🙏Ha en ljuvlig kväll. Kram Jenny & Linda

Glad midsommar och vi önskar alla en fantastisk dag ❤️🇸🇪🍓Njut och mys av den ljusa kvällen. Vi tillbringar dagen på västkusten. Just nu lyser solen #taiträ men det kan ändra sig! Puss och kram 🙏Jenny & Linda (Happy midsummer. Enjoy the day and we hope you are surrounded with love. Xoxo)

Just nu letar jag efter nytt porslin till matbordet. Jag har haft Swedish Grace i alla år och har varit nöjd. Men nu börjar de bli slitna och frågan är om jag ska fortsätta med samma eller köpa nytt. Det tål att tänkas på :) Fick se fina porslinet ”Indigo” som är ett nytt samarbete mellan Duka och konstnären Malin Björklund. Gillar dekoren som är i flytande tusch. Nytt blogginlägg på Http://trendspanarna.nu 😊Kram Jenny
Styling: Lo Bjurulf

Just nu letar jag efter nytt porslin till matbordet. Jag har haft Swedish Grace i alla år och har varit nöjd. Men nu börjar de bli slitna och frågan är om jag ska fortsätta med samma eller köpa nytt. Det tål att tänkas på :) Fick se fina porslinet ”Indigo” som är ett nytt samarbete mellan Duka och konstnären Malin Björklund. Gillar dekoren som är i flytande tusch. Nytt blogginlägg på Http://trendspanarna.nu 😊Kram Jenny
Styling: Lo Bjurulf

Vilken underbar dag det har varit! Hoppas ni har hunnit att njuta av det fina vädret 💕För oss blev det ett dopp i det blå! Nu är det strax kvällsmat på agendan 😊Ha en ljuvlig kväll! Kram från oss! Jenny & Linda (wish you all a fantastic sunday)

Från trädgården just nu 💕Lavendel och lammöra. Älskar färgerna! Kram och ha en ljuvlig sommarkväll! 😘 Linda & Jenny, Http://trendspanarna.nu (From our garden. Have a lovely summerevening)

Vi har tidigare i vår visat er H&M Homes och deras härliga medelhavsbilder för sommaren för 2017. Men här kommer ännu mer inspiration och deras nya Premium kollektion i textil. Där tonerna går i naturliga toner. Du hittar förkläde, kökshanddukar, kuddfodral och påslakan mm alltid en skön kombo. Riktigt snyggt tycker vi! Nytt blogginlägg på Http://trendspanarna.nu 😊Kram Jenny & Linda (H&M Home summer textile premium collection)

God morgon gänget! Lördag och strax blir det en lååång frukost i växthuset. Vi vill passa på att önska en härlig start på dagen 💕😊Kram Jenny & Linda (God morning and it's time for some breakfast in the greenhouse. Wish you a fantastic weekend) #mydesign (Ps. Nu har vi börjat med sommar rean på @trendsisters.se ta gärna en kik)

Just nu är denna minutiöst totalrenoverad taklägenhet till salu hos Entrance mäkleri. Här hittar man sobra och moderna materialval, bevarade brädgolv, synliga takbjälkar och takfönster. Hela lägenheten renoverad till perfektion 2017! Ljuvligt säger vi och älskar färgerna och de olika materialvalen. Glasdörrarna in till sovrummet är pricken över i :) Spana in på Http://trendspanarna.nu och låt er inspireras.
Kram Jenny & Linda
Fotograf: Anders Bergstedt
Styling: Anna Furbacken

Sponsored post: Juni månad och sommaren är här! Vi älskar dessa ljuvliga utemöbler från @caneline. Stolen Breeze är en klar favorit sedan många år tillbaka! Visst får man en längtan till medelhav när man ser denna bilden?
Kram Jenny & Linda
@caneline #utemöbler #trendspanarna #sponsoredpost #samarbete #uteplats #breeeze #caneline #inspiration #summerfeeling #inredning

Idag har vi nationaldagsfirande i Smögen. Vi hoppas att ni har haft en fantastisk dag och önskar en fin kväll. Stor kram från oss ❤️🇸🇪Jenny & Linda (National day in Smögen. We celebrate and wish you all a magic evening)

Det är inte varje dag man har chans att förvärva en gammal skola. Nu är denna till salu hos Bjurfors ett unikum för den som söker en stor bostad med fina biytor för hobby eller verksamhet. Skolan är från 1913, ritad av Arkitekt Carl Andrén, med vacker röd handslagen tegel, trappstegsgavlar och spröjsade fönster. Belägen i Hyby en liten by utanför Klågerup i Svedala kommun. Närheten till både Malmö och Lund samt de fina rekreationsområdena i Bokskogen gör placeringen optimal. Byggnaden har rymliga och välskötta ytor som fördelas på 7 rum och kök med bland annat den f.d. skolsalen på ca 60 kvm som idag är husets hjärta, allrum, kontor, matsal, sovrum. Vi älskar den oinredda vinden där möjligheterna är oändliga.. nytt blogginlägg på Http://trendspanarna.nu ❤️Kram Jenny & Linda (old school with a lot of charm. New blogpost)

Most Popular Instagram Hashtags