tregime.islame tregime.islame

1,472 posts   25,211 followers   1 followings

📚Tregime dhe Rëfime Islame📚  “ Ti(Muhamed) rrëfe tregimet (umetit tënd) në mënyrë që ata të mendojnë. ” | Araf,176 |

Abdullah ibn Harithi thotë: Nuk kam parë njeri të buzëqesh më shumë se Pejgamberi sal l'Allahu alejhi ue sel-lem .

Islami jonë është shum i bukur,nëse lexojmë dhe mësojmë për të!

Ne fund, Muhamedi Alejhi Salatu We Selam .... Mesoi emrat e Pejgamberëve me rradhë.

ALLAHU DO VEPRA !

ALLLAHUME INNI ES ELUKE JANNAH

Goodnight!

😉😀 Allahu e meshirofte

🐯💛

Ashtu siç mbas shiut vjen dielli,edhe mbas vështirësive vjen lehtësim,ki besim ne Allahun 😊 Allahu ju ruajt Eselamu Alejkum ntm

Ne " të prapambeturit " kundër atyre që jetojnë jetë " moderne " ... Dallimi shihet !

Kujdes 😏😅

Most Popular Instagram Hashtags