[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

traaacyyb traaacyyb

48 posts   9282 followers   753 followings

TracyB.CATS FM  #countingdays! Currently still talking on CATS FM for CATS MUZIK Mon-Fri 10am-2pm & CARTA CATS TOP30 Sat 10am-1noon || #tracysuka #tracymadahjak

http://www.catsfm.my/

: 💁🏻#tracysuka ✨LA DIOR LUXURIOUS SERUM FOUNDATION ✨
Anyone who knows me and see me everyday in their life would know that i am not a makeup junkie nor do i will use ANY BB/CC/DD cream even foundation on my face. But!
I will make an exception for this wonderful foundation! 👍🏻💕
.
Tekstur ringan dan tak melekit. Best part, it instantly gave radiance and glow to my skin!
Sis guna seharian muka xberminyak, xbercapuk! Tetap berseri glowing uolls! Tak nampak sgt mcm ada guna foundation! Formulasi FRANCE dan Teknologi Nano! .
Selain itu, LA DIOR LUXIOUS SERUM FOUNDATION NI mampu menghilangkan masalah pada wajah 👇🏻
🎗Jerawat dan breakouts
🎗Muka berminyak
🎗Kulit kering dan sensitif
🎗Kedut dan garisan halus
🎗Parut hitam
🎗Tona wajah tidak sekata 🎗melawan tanda penuaan di muka dan merawat kulit yang rosak
🎗Mengembalikan keanjalan kulit muka
🎗Mengurangkan breakouts di muka
🎗Mesra WUDHUK dan tidak cair
🎗Tahan sehingga 13 jam
🎗Lulus KKM (NOT170600931K)
🎗Kualiti International

BEBAS BAHAN TERLARANG:
❌MERCURY
❌HYDROQUINONE
❌TRETINOIN
.
.
Tak percaya? Silalah stalk or follow @fazuraadam @fazuraadam @fazuraadam

: Alhamdulilah menang antara pasukan penyampai! 🤣 So, apa hukuman/denda sesuai untuk Pasukan yang kalah? Try again #antapbreakfast! 💪🏻👍🏻
.
.
P/s : using 👍🏻foundation from @fazuraadam @fazuraadam
.
.
#CATSFM #catsfmnangantap #dapurantapMYDIN #dapurantapbersamaMYDIN

: Alhamdulilah. Dengan ini, doakan moga dapat membuka bisnes stall LAKSA di Selangor tahun 2018! Aamiin. 💕👍🏻 p/s: abg tok steadey! Amik bihun extra dari meja dak ANTAP BREAKFAST dituang dalam mangkuk kuah laksa #catsmuzik.
.
.
#CATSFM #catsfmnangantap #dapurantapMYDIN #dapurantap

: 😱Sis kene masak?!!! FIRST TIME masak hadapan khalayak ramai!?!? Jom datang sapot sis di MYDIN SAMARIANG KUCHING SARAWAK bermula jam 2petang! Nasiblah ada ARDINA kelak. 🤣
.
#CATSFM #catsfmnangantap #dapurantapbersamaMYDIN #dapurantapmydin #pusinganakhir

: 👸🏻Rambut adalah MAHKOTA wanita terutamanya bagi wanita yang bertudung. Yelah, walaupun xnampak rambutnya tapi tetap perlukan penjagaan extra kot sebab asyik tertutup kan? 💁🏻Masalah weolls 2x ganda kot! But, jangan risau sebab dah ada #hairperfume!
.
😍 And, i am a fan of HAIR PERFUME kerana selain membantu mewangikan rambut (bila perlu atau xsempat nak cuci rambut kan) dan juga supaya xberbau sangatlah tudungnya. 🙊
.
so, dah dapat EMBUN HAIR PERFUME from @eye_bees @eye_bees @eye_bees , water based ya maksudnya Halal dan selamat digunakan untuk solat jugak.
of course terjaminlah kesihatan dan kecantikkan rambut iolls selain wangi! 😘♥️ terima kasih! .
For more info on the product secara menyeluruh, FOLLOW @eye_bees @eye_bees @eye_bees ! .
.
.
#kasisapotorangsarawak
#freegift #rezqijumaat

: lighting cantik 😊. Blessed Friday all! 💕 ON AIR 10am-2pm aritok untuk #dedikasicats ! Tune in www.catsfm.my atau menerusi frekuensi corong radio kitak di seluruh Sarawak! #CATSFM #catsfmnangantap #catsmuzik

: 🙄 amboiiii sempat merakam aksi sis yer? 😱 @nezznazmi ・・・
Gitewwww lahh.. bakat tersembunyi @traaacyyb alaaaa senang cerita zaman dia lagi budak2 dulu. Suka tolong ayah dia niaga Ais Kacang. Harini aku nk denda dia suruh buatkan Jagung Susu Special.. mula2 risau gak takut tak jadi kann... tapi ternyata Serious!! dia buat susu jangung special sngt sedap.. sebiji ala ala swee kang dkt kuching 👍🏼🍧😋rasa dia mmg perfect 🤙🏼cuma lokek bagi jagung lebihhh aku nakk lebihhh 🤣🤣
.
Mana tak tumpahnya kuah dari ayah masa dia kecik dulu dah kene ajar kot. 😂🍧🍨
.
Note : siapa nak suruh @traaacyyb polah Kacang Ais dengan kitak DM tepi dengan nya 😝😝

: 🤔 now aku faham kenak @adi_johar dolok madah aku iras muka dak adik2 ompuannya. Tok contoh terdekatlah. 🤣

: 14th September 2017.

: Inilah kerja yang merubah diriku. Cun dengan tema aritok, P O S I T I V E +ve vibes within all the -ve negativity! Actually, trying really HARD! 😅)! P/s : sa rindu sama ini sumandak sabah. Boh madot salu gilak kakak! 😘

: Asal Kau Bahagia. P/s : dulu zmn kening nipis. Sekian. #bekaspramugari #exstewardess #excabincrew #exflightattendant

: 🙋🏻( advance sharing). Tomorrow is "HAPPY GRANDPARENTS DAY"! My babuk (means grandfather in Bidayuh language) speaks good english 😜. Probably that is why i am more comfortable speaking/expressing myself using English Language. .
.
.
Show some extra ♥️♥️♥️ to your datuk and nenek today and tomorrow!
.
.
.
.
🤔i must have accidentally deleted my Tayung's (means Grandmother) video. 🙈🙊🙉

Most Popular Instagram Hashtags