tqdn_ tqdn_

634 posts   41,801 followers   1,185 followings

Tako  ig.taqiuddin@gmail.com

Wat Chetawan (Thai: วัดเชตวัน) is the famous Buddhist Thai temple complex in Klang Valley, Malaysia .

This temple is located at Jalan Pantai, off Jalan Gasing, Petaling Jaya, Selangor. Its official name is Thai Buddhist Chetawan Temple (Thai: วัดพุทธไทยเชตวัน) .

Bana awak dive kat lombong hahaha @ammar_shukri @azmawiwan .

Selamat malam gais .

Simple clip sebab godek hardisk jumpa pulak footage lama ni. Ni time @ammar_shukri dengan @azmawiwan jalan jalan kat ganu. Nanti kalau rajin aku sambung la hahaha. Selamat malam.
#tehobengtrip

Abang gurau je abang gurau je .
Yang last tu abang coldzera @adlizhff

Dah nak habis bulan 1 2018 baru dapat shoot kat sini hmm.

#exploreronthemove

New chapter, new story, new vibes, new love, new friends.

Happy new year fellas.

In frame : Si Jacket Kuning @sxmsvl

Born for real life.

Kehidupan sebenar ?
Lain orang lain jalan, lain diluar lain didalam.
Tengok belakang lain didepan.

Barang baik daripada bro kita @muzakkirmuskamal akan datang tak lama lagi. Masing masing siap siaga ya, jangan berebut inshaAllah cukup untuk semua .

#TheTroops

No content, no idea, no money hahaha.

Full version boleh tengok di @haziqzolkiflee punya insta okay. Bawak member pusing kl and naik mrt, jakun katanya hahaha .
Thank you abg hensem @yengfazrin sudi jadi talent sekejap hahaha .

Enjoy the video ya gais 😊.

Menuju 2020 ke 2050 ?

Some people feel the rain. Others just get wet.
- Uncle Bob

Hai guys, selamat petang semua hehe. Sorry lama tangguh nak upload sebab banyak benda kena setel dulu so Fotograf dah ada kat youtube and link korang boleh check dekat bio aku ya.
Thanks semua yang menjayakan shortfilm yang tak berapa menjadi ni hahaha pada production team, pelakon mat salleh celup cc @azizimusa_ , @karyaaia , @_jazziwan and @adibaimanrosli . Korang semua the best 👍👍👍 .

Okay gais dah tgk nanti jangan lupa like eh pastu kalau baik hati boleh la subscribe dgn komen mana yang tak kemas tu nanti boleh kami betulkan hahaha.

Selamat menonton ya semua 🙋 .

Most Popular Instagram Hashtags