totinjamain totinjamain

3166 posts   4269 followers   1025 followings

Totin Jamain  Para 1 with no known medical illness. ๐Ÿ’‰Tukang bagi MC yg garang. ๐ŸŒผ SM of @aurora_inaqsa ๐Ÿ› Cofounder @grandeur_my ๐Ÿ’ How high you go, stay low.

http://totinx.com/

Lately ni ramai betul tag bagitahu tulisan tersusun cantik macam komputer taip yang viral tu sama macam tulisan kita zaman sekolah dulu. Derang ni dah kenapa? Derang lupa ke totin jamain sekarang dah jadi doktor? Doktor dan cakar ayam kan tak dapat dipisahkan? .
Hakikatnya .. ( swipe next pic) lihatlah my handwriting waktu kepala dah mula tingtong, pukul 11.15pm untuk patient yang ke 86 pada hari semalam.
#byebyetulisancantik
#sekarangtidaklagi
#takkuasa
#tulispalingcepat
#janjifaham
#totinandworklife

Because I miss her so muchhhhhh... #simdrombusylocum
#asikbaliklambat
#totinaurora

๐ŸŒผDi antara berjuta-juta bintang, hanya satu yang paling terang, di antara berjuta-juta orang, hanya kamu yang paling aku sayang. ๐ŸŒผ

#totinaurora
#ommaesabelforgrandeur
#ommaesabel

Wefie with the roomies in Jakarta, my partner in crime, Bell. (She don't have any ig and fb, so kampungssss)
#totinauroratakesjakarta
#throwback

Ada orang tu nak exam esok. Dalam kereta pun sibuk nak study. Macam mommy sangatt (yang dulu sekarang tidak lagi)

#totinaurora

Antisosial sangat dua orang dekat belakang tuuu.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ cc @aurora_inaqsa @nazatul.najiha
#GrandeurExpansion

Bila orang felda buat program, kemain meriah! Doktor tak cukup tangan melayan peminat. ๐Ÿ˜‚
#fgv
#programkesihatan
#totinandworklife
#kkcha
#feldamoakil
#feldaunited
#ybtengahberucap
#totinsukaselfie

#TotinPromoteGrandeur
#GrandeurRaya2017
Mommy and daughter #oeraya outfits @ommaesabel open for preorder until 30 May 2017. ETA 10June17. Harga preorder jauh lebih murah dari harga retail tau!! Stok dekat butik pun sangat terhad! Baik preorder sekarang sebelum menyesal!! .
Order now at @grandeur_my Bandar Baru Uda, JB or email order.grandeur@gmail.com or whatsapp 0133698486
Full catalogue at http://www.facebook.com/ggmalaysia
#ommaesabel
#ommaesabelforgrandeur

Tomorrow diet ok? Promise?
#totinsukamakan
#happytummy

Masa kecik-kecik tak pernah ajar Aurora pakai stroller. Stroller yang ada pun buat pekasam sahaja. Konon-konon macam leceh je bawa stroller. Dukung kan bagus. Lebih effective for bonding with each other. Masa baby boleh lah cakap, kesannya sampai ke sudah. Travels dengan Aurora nampak enjoy. Nampak macam best. Tapi disebalik travels, kena dukung Aurora kemana sahaja. Yes, nasib baik mommy Aurora ni dah terlatih angkat dumbbell. Tapi tak apa, itulah cara kami rapat satu sama lain. ๐Ÿ˜€
.
.
Sebab tu outfits for travel kena lah pakai backpack, seluar yang senang nak melangkah, tudung yang terletak elok.
#totinauroratakesjakarta
#throwback

#TotinPromoteGrandeur
Grandeur Raya Night Sale
16 June 2017
9 PM - 4 AM

Save your date!!!!!!! #GrandeurRaya2017

Most Popular Instagram Hashtags