totinjamain totinjamain

3359 posts   5703 followers   905 followings

Dr. Totin Jamain  💉Tukang bagi MC yg garang. 🌼 Single Moms of @aurora_inaqsa 🛍 Cofounder @grandeur_my ☎ 0177127185 (PA)

http://totinx.com/

Nak sandar dekat hati awak tak boleh, sis tumpang sandar dekat kereta siapa tah ni, boleh?
#sistakpandaicia
#totinandworklife
#outreach
#lombongbijihbesi

Harini doktor keluar turun lapangan buat outreach dekat kawasan lombong bijih besi. Dari jalan besar nak masuk kawasan ni amik masa dekat 30minit. Kagum betul doktor bila masuk lombong. Sambil tengok jentera jentolak lori sebesar transformers lalu sebelah doktor, kalau lenyek boleh jadi lempeng doktor tau. .
.
Jangan ingat kerja doktor bahagian kesihatan ni duduk klinik bagi MC je. Kami keluar jenguk korang dari satu rumah ke satu rumah. Dari situ lah doktor tau macam mana rumah awak, risiko penyakit awak, sosioekonomi awak. Semua doktor perhatikan. Yer, doktor memang dah biasa kena tuduh jaga tepi kain orang. Takde hal lah. Yang penting awak sihat 😁

#outreach
#totinandwork
#kkcha
#awesometeam
#mydriverismyphotographer

Ade sesiapa yang berminat nak beli kucing baka BSH (British Short Hair) ala ala kucing PM kesayangan, harga termurah dipasaran, boleh nego nego jangan risau, boleh contact nombor dalam profile 👆key. Jangan risau, kucing totin semua manja gila macam totin. Eh? 😄 Nak tau mak dia boleh jenguk ig @kembangmelati .
. .
Atau ada sesiapa nak kucing parsi, anak kucing biasa-biasa tapi manja (yang ni FOC), boleh roger je totin. Kilang kucing sentiasa beroperasi mengalahkan tuan dia. 😥 .
.
.
#kembangmelati
#kembangmelatiandfamily

Ingatkan jadi doktor ni tugasnya merawat pesakit je, rupa-rupanya kena jadi pelukis pelan juga.😫 #theyshouldteachuslukisankejuruteraan
#wheninmedicalschool
#imneveruseautocard
#whysoconfusing
#myplanissobad

Hai awak! Dah dinner belum? Harini kita dinner bakso, biasalah tekak jawa. Awak pula bagaimana?
#totinandfoods
#thanksgod
#PAdahpandaiamekgambar

First time mommy dengan @aurora_inaqsa dating tengok wayang. Kemain eksen rora ni, merengek nak tengok cerita Anabelle. Antara one of her favourite movie before this.
.
.
Mula-mula tengok memang dia steady. Rora takut tak? "Tak, takut sikit je"... Mommy ni penakut cerita hantu. Kalau dulu, boleh lah menyorok belakang bahu ex husband, sekarang ni memang mommy menyorok belakang bahu rora. "Mommy jangan takut yer. Ni kan cerita ajaa!!" Dia cakap macam tu kuat-kuat, abis satu wayang gelakkan mommy. 😡
.
.
Tapi bila start kemuncak ketakutan, rora dah start bersuara "mommy jom balik!!!!" Haha tau pun takut. Dia merengek nak balik pula sampai brother sebelah hulur handphone suruh rora tengok youtube. Malu mommy ok. .
.
Begitulah ceritanya. Lepasni kalau rora ajak tengok cerita hantu lagi, mommy kena fikir banyak kali.
.
.
#totinaurora

Sis ni jenis tak suka pakai kain. Sis kan ganas. Bila pakai seluar senang sikit nak berwachaa wachaaa. Sis pakai kurung moden bipasha dari @shawlpublika (tanggalkan kain) dan matchingkan dengan ladylofa @naelofarhijab. Semua ni boleh beli dekat @grandeur_my .
.
.
Ni gambar dekat @hannanmedispa_johorbahru , tak jauh dari butik @grandeur_my . Lepas dah cantik cantikkan wajah tu jangan lupa singgah butik @grandeur_my tau. Selfie-selfie sikit dekat situ sambil tag sis ok?
#tryjadisis
#totinpromotegrandeur
#grandeurboutique
#hannanmedispajohorbahru

The best is the best, the past is the worst..

Thank you dr shauqi and @hannanmedispa_johorbahru for the best treatment! Terus muka kita and mama jadi glowy-glowy! Lepasni berazam nak komited dengan treatment. 😌
#becauseialwaysforget
#andtoobusywithlife
#tibatibaminataesthetic😂
#flawlessskintherapy
#hannanmedispajohorbahru

Most Popular Instagram Hashtags