toolonketteraofficial toolonketteraofficial

199 posts   6,208 followers   270 followings

MYLLY nyt ulkona 👊  @matti8mir & @fedjakmr

noniiiiiin taas asian ytimessä ja tänään kuopio club passion savo link up 📸: @riia.helena

Hauskaa vappua!

3.5.2018

mun oma 'uuden' räpin kuuntelu on alkanu @richforever:n kuuntelulla ja ku äijä oli buukattu 2014 blockeille oli pakko lähtee tsiigaamaan. räpin tekeminen ei ollu vähään aikaan inspannu ja sain uudet boostit @tippatee @kube_kube @sinisabotage ja @jvgfi keikoista. kirjotin hämeenkadulla matkal ratinaan ekat tavut pitkään aikaan. fastforward vuoteen 2016, ku julkastiin ludoo ja ketterä ep. ei ollu keikkamyyjää tai mitään vielä, mut eka festarisetti ikinä sovittiin blockeille. siel oltiin klo 14 heti aamukahvien jälkeen ja niin olitte tekin. tänä vuonna taas ilo ja kunnia olla osana suomen ja koko pohjoismaiden parasta räppifestaria. räppi on isompaa ku ikinä, älkää unohtako niitä jotka on tehny sen suomessa mahdolliseks. -kasi #blockfestmemories

tänää Rukan Piste klo 23:00 💣 nyt mentii

Huomenta sateisesta Helsingistä! Yksi viime kesän hulluimmista keikoista saa jatkoa, kun saavutaan Joensuun Ilosaarirockin lauantaihin. Katotaan miten pitti pyörii tänä kesänä!
Tällä viikolla meno jatkuu perjantaina Rukalla Spring Breakissa, siitä lisää sit myöhemmin!

kiitti viel kerran, julkkarit oli sick 💣 kuvat: @vimugraphy

MYLLY
📸: @vimugraphy

KIITOS

Inee-video löytyy nyt YouTubesta, ota tosta hyvät ensivauhdit lauantain levyjulkkareihin! Ennakot liikkuu hyvää tahtia eli kannattaa hoitaa ne pois alta niin voi ottaa pääsiäisen rennosti ainakin siltä osin.

Vielä lisää videota pihalle! Inee-musavideo ulkona huomenna klo 12!

Ens lauantaina mennään Valkoses Salissa 🏆 Tuu kuuntelee uusii biisejä 📸: @juhoviktor

Most Popular Instagram Hashtags