tomokofficial tomokofficial

3,175 posts   2,237,164 followers   246 followings

Tomok  show/event +60 11 3928 9150 (SURAYA) new single 🔥BEKAS KEKASIH🔥👇🏽

soon!!! 🔥🕶🎬🎥

selamat hari jadi ayah..cepat sembuh ayah 😢

selamat berhujung minggu semua ❤️

rambut dah la kurang..kena pulak sportlight macam tu..aku hanya mampu bertabah 🙄

sorry guys..saya masih tak boleh move on dengan konsert haritu..ianya cukup indah
.
ini adalah gambar selepas persembahan kami di dewan filharmonik petronas klcc .
terasa muda balik waktu ni..alhamdulillah terima kasih pada semua yg datang..saya sangat-sangat hargai .
tanpa sokongan korang..takkan ada konsert di dewan yg berprestij ini
.
insyaallah nanti kita bikin lagi besar k...ramai lagi boleh datang #tomokvsblack

takda apa pun..nak cakap shah sayang ayu..itu je ❤️

antara moment-moment indah konsert kami tempoh hari
.
gambar ketika soundcheck..banyak lagi gambar menarik..nanti saya share ya
#tomokvsblack

ok ayah hari ni saya nak tido luar..saya dah siapkan bilik saya kat belakang ni
.
cantik tak?

petang ni kami jadi chef,buat kek coklat dengan dibu ❤️

road to 1 MILLION views #bekaskekasih ❤️

menghampiri 1 juta views di youtube...terima kasih atas sokongan semua
.
mana yg belum tengok boleh usha video muzik terbaru saya BEKAS KEKASIH di youtube dan semua digital platform
.
juga boleh request di radio kegemaran korang...alhamdulillah respon yg baik untuk lagu ini
.
#bekaskekasih ❤️

Most Popular Instagram Hashtags