tomokofficial tomokofficial

2569 posts   1684122 followers   241 followings

Tomok  New Boyz 1999,One In A Million 2009,Manifesto Versus 2013,Pop Krew 2014,Mentor Milenia 2017

https://www.youtube.com/user/TomokShahIndrawan

sayur sayuran mana yg korang suka?

ni nak bagitau...boleh usha shawl mana yg berkenan..harga diskaun untuk bulan MEI..boleh whatsapp ke no 017 667 0937 ya
.
ada macam-macam jenis tudung yg saya ada untuk korang pilih...slide ke kanan untuk tengok koleksi dari arriandra..boleh usha kat instagram @arriandra juga untuk buat pilihan
.
selamat berpuasa semua

mari belajar tentang warna πŸ˜‹πŸ‘πŸ½β˜ΊοΈ

baru balik sekolah..hari ni ada exam..berapa la markah anak ayah ni dapat nanti πŸ˜‹πŸ—β˜ΊοΈ

punyalah lama duduk dalam kolam sampai kecut jari2 aku!!! minta tunjuk ajar sifu-sifu yg ada di sini..saya budak baru belajar πŸ˜‹πŸ‘ŒπŸ»β˜ΊοΈ

haritu video beli kipas..ni pulak video technician dari kdk nikko junior datang rumah..happy anak-anak saya..terima kasih kdk #kdk #nikkoJr

selamat hari ahad ❀️

akhirnya butang baju melayu dah jumpa..lengkap dah..boleh pegi nikah,eh silap boleh pegi show πŸ˜‹πŸ€˜πŸ½β˜ΊοΈ #KonsertKomediRaya #Astro

rambut maintain walaupun penat kejar bola...gambar di antara tahun 1999-2001

#Repost @azaharijuhari (@get_repost)
・・・
Bro tomok ingat lg x?? Kat mana ni??

nak dekat puasa ni..ehem ehem..no hp ada kat bawah ni..mana tau nak cari tudung cantik2..whatsapp yer πŸ‘‡πŸ½β€οΈπŸ€˜πŸ½ #Repost @arriandra (@get_repost)
・・・
Bersempena dengan kehadiran bulan ISTIMEWA iaitu MAY #arriandra bakal membuat SALE secara ONLINE....Dapatkan harga2 yang ISTIMEWA hanya melalui ONLINE.....Tawaran sah sehingga Akhir bulan ni !!!
.
.
Hanya perlu WHATSAPP
+ 6 0 1 7 - 6 6 7 0 9 3 7 .
(tertakluk kepada terma & syarat)
#arriandra #arriandrashawl #arriandrabawalprinted #arriandraonsale #hijabfashion #hijabstyle

bismillahirahmanirahim...hari ini saya menyambut ulangtahun yang ke 33..alhamdulillah..terima kasih atas ucapan dari semua
.
terima kasih dibu,arrian and andra buat surprise untuk ayah...best sangat dapat makan kek coklat
.
semoga dengan usia yang semakin meningkat ini..saya lebih dekat denganNYA..amin

selamat malam ❀️

Most Popular Instagram Hashtags