tomokofficial tomokofficial

2666 posts   1753696 followers   230 followings

Tomok  MANAGER +60 12 271 3710 RIZ

https://youtu.be/5TjMaQCPIp0

dengan mata yang tertutup rapat..nampak sangat aku semalam study untuk score sem4 ni..takda la gurau je..hahaha
.
terima kasih banyak kawan-kawan dan pensyarah kami yg banyak membantu dalam class sebelum ini
.
lagi satu paper..lepas tu cutiiiiiii...we can do it!!! #barusem4 #bcim #uumkl #uum

ustazah ke mustazah πŸ‘… πŸ˜œπŸ‘…β˜ΊοΈπŸ‘…πŸ˜‹

selamat datang ke chatime..boleh saya bantu incik-incik dan puan-puan,nak order apa? #Inibarulahchatime #chatimemalaysia πŸ˜‹πŸ€˜πŸ½β˜ΊοΈ

kadang kadang menyakitkan hati juga arrian ni...korang pun mesti ada kawan macam ni kan? #itshottoday #jombeliaiskrim πŸŒžπŸŒˆπŸ˜‹

alhamdulillah..kemenangan kedua milik MALAYSIA tadi...semangat ini yang kita perlukan..terus berjuangan sehingga masa penamat
.
dua gol tadi depan kitorang kot!! memang melompat la cerita dia!! tahniah juga buat pasukan singapura yang juga tak kurang hebatnya
.
semoga ada lagi kejayaan buat negara kita!!! kami sebagai penyokong akan terus bersama memberikan sokongan #Malaysia #selamanyaharimaumalaya

sing 'baby shark' with andra πŸ¦ˆβ€οΈπŸ˜‹

i love you ❀️

satu pengalaman yang tak dapat di lupakan...memang tak pernah terfikir langsung nak masuk dalam laut ni
.
tapi alhamdulillah semuanya di permudahkan..terima kasih pada instructor dan kawan-kawan yang bagi sokongan
.
video ni kira macam pro..tapi di sebaliknya...muntah,minum air laut,pening,mabuk laut,terbaring dalam bot
.
tapi semuanya berbaloi sebab dah lulus dan ada lesen open water...jadilah!! alhamdulillah..oh ya,yang pakai fin orange tu saya la #bbsfamily #tioman #dive #throwback #tekek #pulautomok

terima kasih sahabat sudi datang ke teratak saya ini...seperti biasa perlawanan FIFA berlangsung..dan setiap kali juga @onesofazr tak pernah menang
.
apapun tahniah buat man dan one atas kehadiran baby girl yg comel... #sahabat #Ayamfc

kat luar dengan jacket,kasut dr martens dan topi..bila kat rumah kau tak boleh buat apa2..bila anak suruh pakai topeng ni..kau kena buat yer! πŸ˜‹πŸ—β˜ΊοΈ

kami di hotfm sekarang CINTA YANG PALING SEMPURNA @monoloquerasmi bersama TOMOK @antiloque #support #CintaYangPalingSempurna

saya nak buat rambut macam abg saya...tapi rambut saya sikit -andra- πŸ˜‹

Most Popular Instagram Hashtags