tomokofficial tomokofficial

2522 posts   1629436 followers   238 followings

Tomok  New Boyz 1999,One In A Million 2009,Manifesto Versus 2013,Pop Krew 2014,Mentor Milenia 2017

https://www.youtube.com/user/TomokShahIndrawan

semoga di permudahkan segala untuk along malam ini dengan lagu meraung...korang jangan lupa undi k
.
Baju Tomok by : @jakel_shahalam
Make Up : glamzsquad
Rambut : @khalsalon
TShirt #teamtomok : @thecustommate

kipas kat rumah buat hal pulak...dah la anak2 kuat berpeluh...jadinya haritu pegi la beli kipas daripada KDK..memang steady betul
.
banyak function menarik yg ada kat kipas KDK NIKKO JUNIOR ni..harga pun berpatutan..anak-anak suka betul bila saya buat surprise kat diorang..tak percaya tengok video ni
.
KDK NIKKO JUNIOR juga mempunyai pelbagai fungsi seperti LCD screen remote control,9 speed control,3 level untuk lampu LED dan banyak lagi #KDK #nikkojr

Eh @shuibsepahtu ! Makan Snacker Box ke haritu? aku makan Tenders Box pulak dari #KFCSuperJimatBox memang layannnn habis. Ha dah jangan kacau aku makan. @KFCMalaysia sedap hingga menjilat jari.

aktiviti pagi kami...lepas ni nak ambik lesen kat mana ya? tioman,perhentian,redang,bali,mabul? #Dive #Padi #DSD #UpinIpin

bila kau mengantuk dan lapar dalam masa yang sama..inilah yang terjadi...sorry arrian,ayah tak boleh tahan gelak πŸ˜‹πŸ—πŸ˜œ

kami di studio skarang untuk sesi pemilihan lagu ahad ni..kalau saya berikan lagu2 dari NEW BOYZ ..lagu apa yg sesuai untuk along ya..komen sikit
.
1) Sejarah Mungkin Berulang
2) Meraung
3) Norkia
4) Khilaf
.
jangan lupa untuk undi along pada setiap hari ahad bermula jam enam petang di www.tv3.com.my/mentormilenia

arrian & andra

tinggal along sorang je lagi...saya doakan along dapat berikan persembahan yg menarik jab lagi
.
korang jangan lupa undi tau...nanti komen jugak tentang persembahan along dengan lagu BISO BONAR
.
Baju Tomok by : @jakel_shahalam Make Up : glamzsquad
Rambut : @khalsalon
TShirt #teamtomok : @thecustommate #mentormilenia2017 #mentortomok #teamtomok

sementara menunggu flight pulang ke kuala lumpur..bergambar dulu yuk!

selepas majlis penyampaian sijil untuk arrian tempoh hari πŸ˜‹πŸ—β˜Ί

penangan nyanyi lagu cina minggu lepas β˜ΊπŸ—πŸ˜‹

throwback pulau redang...kesudahannya muka semua penuh bedak main #pieface #barai #redang #lagunaredang #opensea

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags