tomasledin tomasledin

710 posts   14359 followers   42 followings

Tomas Ledin  Musicmusicmusic

https://lnk.to/Tillfalligheternas_spel

Två singlar, som sagt ... I morgon fredag släpper jag även singeln "En midsommaraftons dröm" och ja, den handlar naturligtvis om den mytomspunna helg som snart är här!
#spotify #enmidsommaraftonsdröm
#tomasledin

Sångaren är både stolt och glad! Nu på fredag släpps två helt nya singlar. Den ena heter DE DAGAR VI DRÖMT OM. Tanken var först att spela in en låt, men när jag väl kom igång blev det två. Skrivna och inspelade i Stockholm och i Visby under våren. Du hittar den på Spotify. Lyssna gärna!

#dedagarvidrömtom #nysingel #tomasledin

Känns fint! Den 9 juni släpps mitt sommaralbum "Inte ett moln så långt ögat kan nå". Samlingen innehåller två helt färska, nyskrivna låtar, som vi har spelat in under våren, samt tio sommarsånger som varit med ett tag.
Ta gärna en titt på min Facebooksida. Där kan du förbeställa och få Din CD signerad !

#nyttalbum #inteettmolnsålångtögatkannå #tomasledin

Jonas Hagström är nominerad till Årets Eldsjäl. Så helt rätt och roligt att hans arbete med att använda musik som ett integrationsverktyg uppmärksammas! Jag kan inte tänka mig en person som är mer kvalificerad.
Sommaren 2015 träffades vi första gången. Jag hade THE ROCKIN POTS - en kör med asylsökande och Östersundsbor - som gäster vid en konsert på Storsjöyran. Där framförde vi tillsammans en mäktig version av "Vi är på gång" (Bilden). Sedan dess har vi haft kontakt och jag har följt Jonas arbete. Förstått hur mycket glädje, gemenskap och kunskap som genereras, sett hur verksamheten växer och imponerats.
Gå gärna in på min Facebooksida och
titta på nomineringsvideon! Där finns en länk till både videon och röstningen.

Och ja, naturligtvis har jag röstat på Jonas.
#jonashagström #åretseldsjäl #rösta #therockinpots #tomasledin

TBT - Året var 1976. Vi var unga, gröna och odödliga. Det var en evig sommar och vi spelade i folkparker, på festplatser och på små klubbar. Högt tempo, många spelningar, många mil, många fester och galet kul. Naturligtvis.
Med mig på turnén hade jag tre synnerligen begåvade musiker, Lars Hoflund på bas, Rolf Eriksson på gitarr och Ingemar Dunker (tack för bilderna) på trummor. Först så här i efterhand har jag förstått hur väldigt mycket de alla betydde för min artistiska utveckling. Jag är för evigt tacksam. Thank you guys:-) Här syns vi på bild vid några klubbspelningar, i slottsruinen på Öland och på Grön Lund i Stocholm.
Var Du på någon av spelningarna den sommaren? Minns Du? Berätta gärna.

#sommaren1976 #larshoflund #rolferiksson #ingemardunker #folkparkerna #tomasledin #galetkul

Klart vi är glada! Efter några intensiva inspelningsveckor är nu de nya låtarna klara. Här några bilder från studion. Snart får ni höra resultatet ... #glada #mickelyander #jörgeningeström #nyalåtar #tomasledin

Ni har väl inte missat avsnitt 4 av Ledin-Tv? Se när vi har audition för att hitta de bästa musikerna till showen!

TBT - Ett skönt och grymt begåvat gäng! Vi stod på scenen tillsammans under två roliga år ... på Rondo, på Cirkus, på turné. Good times !!! Var Du där?
#sköntgäng #ledinshowtime #rondo #cirkus #turne #tomasledin

Några bilder från en lyckad dag i studion!
#nyalåtar #henrikjansson #ulfjansson #tomasledin

Trevlig Valborg!
Alla bilder är från en promenad i ytterskärgården.
#stockholmsskärgård #promenad #vänner #tomasledin

God morgon mina vänner!
08.15 är det skarpt läge, då sitter jag i soffan på SVT.
Ta gärna en titt !!!
PS. Ses även på SVTPlay.
#godmorgon #svt #skarptläge #tomasledin

TBT - Den sista, tredje och helt galet roliga sommaren med Rocktåget! Minns de varma konsertkvällarna runt om i landet, mina begåvade och sköna kamrater på scenen, de ljusa nätterna på tåget i Norrland, alla fester ... och kväll efter kväll, den helt ljuvliga publiken. Snacka om final ... Var du där?
#andersglenmark #ericgadd #tomasledin #rocktåget1993

Most Popular Instagram Hashtags