[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

toerisme_scheldeland toerisme_scheldeland

73 posts   228 followers   102 followings

Toerisme Scheldeland 

Kom op 23 september fietsen langs en halthouden bij economisch erfgoed en dynamische bedrijven waaronder Vondelmolen, Caroline Biss en brouwerij Malheur. Meer info? http://bit.ly/2h3wgB2 - Foto: pub.be

Tijdens 'Leven in de brouwerij' op 24 september is het feest bij brouwerij Slaghmuylder in Ninove. De brouwerij kan bezocht worden en de Witkapbieren uiteraard gedegusteerd.

Wetteren maakt zich op voor een prachtig Bloementapijt! Ga dat zien, gratis nog tot en met 17 september! 🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼

Voor de vijfde keer zondag 17 september palmt Boulevart de Dendermondse binnenstad in. Met o.a. Cie Scratch, Compagnie Mobil, CirQ, Compagnie TaKapa, Kate & Pasi, Le Cirque du Platzak en Theater Tieret.

Het Fort van Breendonk gaf weer wat geheimen prijs tijdens Open Monumentendag en dankzij de uitstekende gids! #fortbreendonk #scheldeland #openmonumentendag @fortvanbreendonk

Dankzij de nieuwe Facebookpagina ‘Weg van Wetteren’ kan je nauwgezet de aanleg van een Bloementapijt volgen, ontdek je knappe foto's (zoals deze), krijg je tips over leuke eetadressen en niet te missen evenementen: http://bit.ly/2wKvcJP

Heel augustus lang trok Radio 2 erop uit in Oost-Vlaanderen. Vandaag is Merelbeke aan de beurt, morgen Melle. Luister naar Radio 2 en maak kans op prachtige prijzen dankzij de wedstrijd 'Thuis voor een beeld'! - http://bit.ly/2iDIHr7 - Stoel der Erfgoed, (c) Erfgoedcel De Viersprong.

Langs de boorden van de oude Dender en in het centrum van Dendermonde kan je vanavond tijdens 'Walking Dender' proeven van streekhapjes en streekbieren. Meer info: http://bit.ly/2ivXBQ2 - Foto (c) Hendrik de Schrijver.

De vijfde editie van het Streekbierenfestival Land Van Aelst heeft heel wat in petto. Naast meer dan 70 streekbieren, kan je er voor het eerst genieten van lekkere gerechten in een uniek bierrestaurant. Niet te missen op 26 en 27 augustus aan de Abdij van Affligem. Meer info: http://bit.ly/2g1mWAI - (Foto LDS, Nieuwsblad).

In Wetteren kan je de Watertuin bezoeken met grote en kleine waterpartijen. Talrijke zithoekjes en leuke tuinideeën maken van deze tuin dé ideale plek om even tot rust te komen. De tuin is vrij toegankelijk elke zaterdag tot 15 augustus. Voor alle info: tel. 09 369 82 97.

Het 'Stiltepad' in Hingene en 'Wandelen tussen veer en Vliet' in Schelle zijn genomineerd voor de titel ‘Wandeling van het jaar’. Jij beslist mee welke wandeling de wedstrijd wint. Download de wandelfiches, probeer de trajecten uit en stem voor jouw favoriet. www.wandelingvanhetjaar.be

Festivaria presenteert deze zomer aan het Donkmeer in Berlare: 'Kiss me Kate'. De tweejaarlijkse openluchtvoorstelling is een unieke smeltkroes van muziek, theater en water en loopt van 18 augustus t.e.m. 2 september. Tickets en info: www.festivaria.eu.

Most Popular Instagram Hashtags