todotapahtumat todotapahtumat

198 posts   440 followers   454 followings

To Do tapahtumat  To Do tapahtumat tuottaa mieleenpainuvat elämykset huomioiden tilaisuuden luonteen ja yrityksen tavoitteet. Yksityiskohdilla on merkitystä!

HERKULLINEN #POKEBOWLS! Nyt #bhsummit osallistujia hemmotellaan! #namnam #catering

Brrrr.. 2'c #jääkylpy valmiina pulahduksiin! #bhsummit #biohackersummit #biohackerointi

Terkkuja Tallinnasta! Taas mennään. #todomaailmalla

#aamujumppa Jätkäsaaressa. Suuntana #designmarket

To Do on osaltaan myös mukana Design Weekillä! Tänään päivä kerätty materiaaleja ja huomenna rakennus. Odotamme innolla jo 4.15 herätystä! #aikainentuottajamadonnappaa #kylläonnistuu #todotapahtumat

Maanantain vinkki To Do:lta. Lasi kuohuvaa piristää päivää ja palaveria. #chingching 🥂#samppanjapalaveri

Torstaina juhlittiin Helsingin kattojen yllä #terassijuhlat #todotapahtumat

Tänään vietetään Terassijuhlia! #todotapahtumat #tapahtumasomistus #kukkaasetelma

Idearikkaalle & haasteita pelkäämättömälle tyypille tarjolla palkallinen harjoittelupaikka huippujengissä!

To Do tapahtumat huolehtii kaikista tapahtumatuotannon elementeistä. Me rakennamme usein haastavista projekteista toimivia ja vaivattomasti eteenpäin soljuvia kokonaisuuksia. Me To Do:lla ratkomme haasteita, säädämme budjettia ja kokoamme yhteen huippuammattilaiset. Me huolehdimme asiakkaamme sekä näiden vieraiden onnistuneista kokemuksista samalla kun rakennamme mielikuvituksellisia elämyksiä. Me olemme asiantuntijoita luomaan mahtavista ideoista huikeita tapahtumia!

Kiinnostaako seikkailu? Harjoitteluun hakevalta toivomme oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Viestiminen englanninkielellä on välttämätön työssä onnistumisen edellytys. Odotamme sinun hallitsevan perus office-ohjelmat. Sinulla tulisi olla luontainen asiakaspalvelu-asenne ja valmius joustaviin työaikoihin. Kun tapahtuu, on töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Etsimme siis huipputyyppiä varustettuna hyvällä energialla ja positiivisella ”kyllä onnistuu” asenteella. Alihankkijoiden kilpailutukset, salapoliisitehtävät ja tapahtumaelementtien koordinointi tulevat varsinkin alkuun olemaan iso osa harjoitteluasi.

Vaadimme paljon, mutta tavoitteena on rakentaa harjoittelusta sinulle maailman paras duunipaikka ja löytää meille mahtava työkaveri!

Tarjoamme joustavan työilmapiirin, kivat duunikaverit, mahdollisuuden kasvaa To Do:n kanssa ja päästä tekemään mielenkiintoisia tapahtumia. Tuotamme niin cocktailtilaisuuksia, kauppakeskusten promoja, festareita, koulutuksia kuin isoja startup- ja verkostoitumis-seminaareja.

Kerro meille 30.8. mennessä mikä on sinun super kykysi! Kerro myös mikä olisi unelmapestisi kolmen vuoden päästä? Harjoittelun aloitus sopimuksen mukaan.
Tee meille tarjous, josta emme voi kieltäytyä.

Lisätietoja;

Jenna Ritala
vastaava tuottaja

To Do tapahtumat Oy
p. 040 736 6544
jenna@todotapahtumat.fi

http://todotapahtumat.fi/
facebook.com/todotapahtumat/
instagram.com/todotapahtumat/

Viikonlopun metsäleirin turvakoira #turvallisuusensin #cityhack #tuusulacityhack

Most Popular Instagram Hashtags