[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tmliitto tmliitto

93 posts   830 followers   240 followings

Taidemaalariliitto  Taidemaalariliitto on Suomen ammattitaidemaalareiden valtakunnallinen järjestö, joka on perustettu vuonna 1929. Finnish Painters' Union

http://www.painters.fi/

Maalauksen ilta tiistaina 21.11.2017 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Tällä kertaa taiteestaan kertovat kuvataiteilijat Annukka Laine, Kaija Mäenpää, taiteilijapari Paananen & Ulvila ja Anna Tahkola.
Avoin tilaisuus.

PAANANEN & ULVILA
Paananen & Ulvila on kahden erilaisen taidemaalarin muodostama taiteilijapari. Henkilökohtaisista kontrasteista huolimatta yhdessä maalatessaan heidän työskentelystään muodostuu ikään kuin kolmas taiteilija, joka on erilainen kuin kumpikaan tekijöistä yksinään, vaikka molempien kädenjälki on edelleen tunnistettavissa teoksista.

Teoskuva: Paananen & Ulvila. Selfie With My Fave Gals, öljyväri ja tempera kankaalle, 2017

#maalauksenillat #taidemaalaus

Maalauksen ilta tiistaina 21.11.2017 klo 17.30 tm•gallerialla. Taiteestaan kertovat Annukka Laine, Kaija Mäenpää, taiteilijapari Paananen & Ulvila ja Anna Tahkola.

ANNA TAHKOLA
Anna Tahkola on 33-vuotias kuvataiteilija. Hän on valmistunut Aalto yliopistosta taiteen maisteriksi kuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2015.

Anna työskentelee maalauksen, piirustuksen, performanssin ja kirjoittamisen parissa. Tärkeitä aiheita taiteessa ovat yksilön suhde yhteiskuntaan ja luontoon, sukupuoli ja muutos. Anna asuu ja työskentelee tällä hetkellä Turussa.

Teoskuva: Anna Tahkola. Lydia.

Seuraava Maalauksen ilta on tiistaina 21.11.2017 klo 17.30. Taiteestaan kertovat Annukka Laine, Kaija Mäenpää, taiteilijapari Paananen & Ulvila ja Anna Tahkola. Tilaisuus on avoin kaikille.
Aika: tiistai 21.11.2017 klo 17.30
Paikka: tm•galleria, Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki

ANNUKKA LAINE
Annukka Laine (s. 1955) on ylöjärveläinen taiteilija, jonka debyyttinäyttely nähtiin Tampereella 1983. Laineen teoksia on nähty 2000-luvulla mm. Hollannissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Hänen taiteelliseen toimintaan kuuluu mm. liturgisten tekstiilien suunnittelu ja kuvitustyöt.
http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2379

Kuva: Annukka Laine. Sovituksen äiti, 2008, öljy kankaalle (valokuvaaja Tiina Kuivalainen)

Arkistojen aarteita. Hellmanien jäsenyyskortit Taidemaalariliiton vanhassa jäsenarkistossa.
Kuvat 2 ja 3: Karin ja Åke Hellmanin Jaettu ateljee-näyttely on esillä Taidehallissa 19.11. asti.
@taidehalli_helsinki #arkistonhelmiä

Maalauksen illat - tiistaina 21.11. klo 17.30, tm•galleria, Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki

KAIJA MÄENPÄÄ

Kaija Mäenpää asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on opiskellut Kuvataideakatemiassa Helsingissä 1985–1990 sekä suoritanut maisteriopinnot 1996–1998. Hän on esittänyt teoksiaan yksityis- ja yhteisnäyttelyissä kotimaassa ja ulkomailla. Mäenpään teoksia on (mm.) seuraavissa kokoelmissa: Nykytaiteen museo Kiasma, EMMA Espoon modernin taiteen museo, HAM Helsingin taidemuseo sekä Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelma.

Mäenpään maalauksissa yhdistyvät kuvatila sekä kolmiulotteinen esineellinen tila. Nämä tilallisuuden kerrostumat rakentavat teosten ajallisuuden merkitysten kerrostuneisuutta.

www.kaijamaenpaa.com

Kuva: Kaija Mäenpää. Vanha peili: Pimeä nurkka, 2013, öljy kankaalle, 175x240 cm

Maalauksen ilta tiistaina 31.10.2017 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Tällä kertaa taiteestaan kertoo kuvataiteilija Sari Tenni ja taidemaalari Maaria Märkälä. Sarin esitys alkaa kello 17.30 ja Maarian esitys on sen jälkeen.

Aika: ti 31.10.2017 klo 17.30
Paikka: tm•galleria, Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki

Tervetuloa kaikki maalaustaiteesta kiinnostuneet!

Kuva: Sari Tenni, ateljeekuva

Katutaideseminaari alkoi tm•gallerialla.
Seminaaria vetää Taidemaalariliiton hallituksen puheenjohtaja Marja-Liisa Jokialo.
Puhujina:
Maikki Rantala / Artsi, Seinähullu Vantaa
Taru Tappola / HAM
Ulla Laurio / Helsingin kaupunki
Antti Salminen / Supafly
Anu Miettinen / Taike
Viva Granlund, kuvataiteilija
Maikku Huovila / taidemaalari

MAALAUKSEN ILLAT
Seuraava Maalauksen ilta on tiistaina 31.10.2017 klo 17.30 alkaen tm•gallerialla. Tällä kertaa taiteestaan kertoo kuvataiteilija Sari Tenni ja taidemaalari Maaria Märkälä. Sarin esitys alkaa kello 17.30 ja Maarian esitys on sen jälkeen.

Tervetuloa kuuntelemaan esityksiä. Vapaa pääsy kaikille maalaustaiteesta kiinnostuneille.
Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki.

Kuva: Maaria Märkälä, I Never Promised You a Rose Garden, 50x50cm, öljy kankaalle, 2017

#kuvataide #taidemaalaus #maalauksenillat

KATUTAIDESEMINAARI – Taiteilijalähtöinen taide ja sen asema julkisessa tilassa

Taidemaalariliitto järjestää seminaarin taiteilijalähtöisestä taiteesta julkisessa tilassa. Seminaari järjestetään maanantaina 30.10. klo 10–16 tm•gallerian tiloissa Helsingissä, osoitteessa Erottajankatu 9 B (sisäpiha), 00130 Helsinki.

Seminaari on Taidemaalariliiton jäsenille ilmainen, muilta peritään 5 euron osallistumismaksu. Ilmoittaudu: lähetä s-postia osoitteeseen ilmoittautumiset@painters.fi otsikolla "Katutaideseminaari". Lue lisää: www.painters.fi/katutaideseminaari

@maikkirantala @hamhelsinki @supaflynet @vivagranlund
@majbritthuovila
#nykytaide #katutaide #seminaari @taikegram

TUUBIT AUKI jatkuu huomenna sunnuntaina klo 12-16.

Kuvassa taidemaistiaisia Lahdesta taidemaalari Arto Määtän työhuoneelta - vieraskirja oli jo täyttynyt kävijöiden nimistä. Taustalla on Arton kolmiosainen Paavo Nurmi -aiheinen maalaussarja.

@artmtt #tuubitauki #kuvataide #ateljee #taidemaalaus #tuubitauki2017 #avoimetovet

Tuubit auki tänään ja huomenna klo 12-16. N.A. Hermusen työhuoneeseen ja taiteeseen voi tutustua osoitteessa Munkkisaarenkatu 8, 00150 Helsinki. Työhuone sijaitsee kivenheiton päässä Hietalahden torilta, Nosturin takana, Konepajahallia vastapäätä. HUOM: Työhuone sijaitsee suljetun portin takana. Portin avaus tasatunnein ja puolelta.

https://www.nahermunen.info

Ohjelma tapahtuman aikana: Pienimuotoinen myyntinäyttely uuden uusista ja jo vanhemmista teoksista. Pientä purtavaa, kahvia ja juomaa.

#tuubitauki2017 #tuubitauki #kuvataide #ateljee #taidemaalaus @studiohermunen

TUUBIT AUKEAA Taidemaalariliiton jäsentaiteilijoiden työhuoneilla ympäri Suomen tänä viikonloppuna. Näin juhlistamme 100-vuotiasta Suomea. #suomi100

Tampereella taidemaalari Ilkka Väätin taiteeseen voi tutustua osoitteessa Hatanpäänkatu 8 D, 33900 Tampere Tampere (Ateljeetalo Pesula Hatanöään sairaala-alueella)

http://www.ilkkavaatti.fi

Ohjelma tapahtuman aikana: Työhuoneellani on esillä uusimpia teoksia työpaikkanäyttelynä.
Pyydettäessä esittelen työhuonettani ja kuviani tarkemmin.

Lisätietoa: www.painters.fi/tuubitauki

#tuubitauki2017 #tuubitauki #kuvataide #ateljee #taidemaalaus @suomifinland100

Most Popular Instagram Hashtags