[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tiqahlatifz tiqahlatifz

1451 posts   1690 followers   3961 followings

TiqahLatifz Officialsβ„’  Assallamualaikum & Selamat Sejahtera πŸ’– Housewife buat part time jobπŸ“₯πŸ’° "Murahkan rezeki utk keluarga kecilku selalu" #JusKunyitMalikaDropship

http://www.facebook.com/myzzfreedomz

Homemade burger by encik husben πŸ˜πŸ˜πŸ”πŸ”πŸ”πŸ΄πŸ½
first time mkan masakan western husben aii buat πŸ˜‚πŸ˜‚

Al-Fatihah..
I miss u mum..
always missing u 😊

Dari sekali pandang pon orang dah boleh tahu umairah ikut muka sape banyak πŸ˜„πŸ˜Š anak manja ayah nan sorg..πŸ˜πŸ˜‡

😍😍😍😍😍😍

sesi bermain 🐰🐰🐰

good nite
slim riber paneh oii..

TESTIMONI SAYA SENDIRI
SELEPAS 2BULAN AMAL JUS INI.. ALHAMDULILAH..
KESIHATAN SEMAKIN BAIK,
MASALAH DALAMAN YG BERMASALAH KINI DAPAT DIATASI πŸ˜„

ANDA BAGAIMANA?

JUS KUNYIT MALIKA
RM28.00 SEBOTOLπŸ‘
COD AREA SLIM RIVERπŸ˜„
POSTAGE AVAILABLE πŸ˜‡

JUS KUNYIT MALIKA

Hakak nak pot pet bebanyak kome xpercaya kan..
ni hakak dah cuba dan bukti depan mata hakak sendiri tau πŸ˜„
sepucat2 muka hakak yg sebelum ni macam mak limah tu xbertepek
ek pape..
ad la juga seri mai,even xglow glowing gitu..πŸ˜‡πŸ˜‡ SAYA DAH CUBA, πŸ‘‰SAYA TAHU KESANNYA
SAYA DAH CUBA,
πŸ‘‰SAYA KONGSI ILMU MENGENAINYA
SAYA DAH CUBA,
πŸ‘‰SAYA JUAL PRODUKNYA

RM28 SEBOTOL
COD AREA : SLIM RIVER
POSTAGE : AVAILABLE

Follow up jualan saya di Apps Carousell 😊
ada pre-❀ item nak letgo..
ada new item nak letgo..
harga kasih sayang πŸ˜ŠπŸ‘

Throwback semalam..
bila sibuk dengan tugas rumah..
melayan karenah anak dara sorg tu..
husben hakak hanta pic wassap "Hahaha baru bgun tido" sbb kne standby kt pos.hakak nye reaksi πŸ˜’ dh knape suami aku ni..
bile dah 10minit,hakak senyum sorg2..hehehe
xpnah dibuat husben gini tau x 😍😍 ragam husben ni terubat juga letih hakak melayan anak dan kerja rumah sume ni 😊
kami sayang ayah selalu..❀❀ #JusKunyitMalika #Testimonihakak #Ceritaku #keluargatercinta #kasihsuami #cintahinggaakhirhayat

my small family potraits 😍
masa raya ayah kne keje..xdapat selfie..
skg je la masa yg ade 😊

with my love hubby and daughter πŸ˜πŸ˜β€β€πŸ˜‡ #JusKunyitMalika #HakakAmalJusNih #SlimRiver #Dropship

Most Popular Instagram Hashtags