tiny___m tiny___m

76 posts   544 followers   467 followings

jmarten001@home.nl 

Dank jullie allemaal voor de likes en reacties van onze keuken. Deze is van de ander kant genomen#bartafelmetzwartijzer#norr11kruk#tonone# viabrechtsinterieur#industieel#oudeboerderij#lessismore#minimalism.

Ook in de keuken is het bij ons less is more#rust#eenvoud#betoncire#zwartekeuken#oudebalken#oudeboerderij#minimalism#houd zo van he weinigešŸ˜

Nog even een plaatje gemaakt voor ik de deur uitga! Boodschappen halen,daarna kleinzoon uit school halen. Oppas middag! Genieten met mā€™n kl. kidsšŸ˜Fijne middag!!

Deze mooie magnolia tak kreeg ik van mijn lieve vriendinšŸ˜ Staat in een oude fles die ik van mijn lieve zus kreegšŸ˜ Zo toch een beetje lente in huis! Genieten!!!

Heb zo de balen van die rot griep! Al 4 weken niet fit! Dan maar mooie plaatjes maken! Moet toch binnen blijvenšŸ˜©Voorjaar moet komen, daar zijn we aan toe tochšŸ˜Ž Fijne dag verder!

Lekker hoekje in onze kamer! Kan ik echt van genieten op de longchair van Brecht-interieur!!

Eindelijk weer even dā€™r uit!! Dan ga je natuurlijk naar je favoriete adresješŸ¤—@brechts-interieur. Gezellig bijkletsen en inspiratie opdoen!! Ik kom dā€™r altijd zo blij vandaan! En natuurlijk niet zonder iets mee tenemen! Dit mooie kussen op maat gemaakt#oude tafel#oudekruiklamp#zwartelakkap#plaid#kussens#brechtsinterieur. Fijne avond!

Lievelieve IGā€™rs dank jullie wel voor alle lieve berichtjes en beterschap wensen! Dat heeft me goed gedaanšŸ¤— Je denkt dat het nooit weer overgaat, maar meer van jullie hebben het ook! Ik steek mijn neus straks even buiten!!! Fijne dag allemaalšŸ™‹

Weinig inspiratie de laatste weken. Al meer dan 10dagen ziek. Ben er zo klaar meešŸ˜©wanneer komt hier een eind aanšŸ¤§#moestevenklagen#zozatdit#voormijgaatā€™tzonnetjeookweerschijnen#dagallemaal!

Vandaag geen plaatje van onze boerderij! Dit is waar ik op uitkijk!! Prachtige kerk#pastorietuin#stinzeplanten#buitenwonen#kleindorp#genieten#fijnweekend#

Most Popular Instagram Hashtags