tiijaa tiijaa

177 posts   2414 followers   457 followings

Tiia Backman  You don't get another chance, life is no nintendo game. 👑

https://www.facebook.com/Angelica-1042040049262809/

Voin kertoo, että mikään tässä maailmassa ei oo kasvattanut mua ihmisenä niin paljon kuin äitiys. On ollut hetkiä ku oon unohtanut itteni kokonaan, mutta myös löytäny itseni paremmin kuin koskaan ennen. Osaan nykyään olla kiitollinen pienistäkin asioista ja osaan tehdä myös töitä haaveiden eteen, mitä en varmasti olisi koskaan ennen tehnyt.
Osaan katsoa elämää aivan uudesta näkökulmasta ja osaan arvostaa kaikkea mitä mulla jo on.
Äitiys on semmone tunteiden vuoristorata mitä ei ikinä etukäteen osannut edes kuvitellakkaan. Jälkikäteen oon miettinyt että mihin ihmeeseen sitä on joutunu.
Paljon on ollut ylä ja alamäkeä, mutta kaikesta ollaan selvitty ja kaikesta tullaan selviämään. Valehtelisin jos väittäisin että "päivääkään en vaihtais pois" koska ihan varmasti vaihtaisin.

Kaikesta huolimatta mulla on maailman ihanin pieni poika, joka on mulle maailman tärkein ja rakastan enemmän kuin mitään muuta. Tää pieni poika on opettanut mulle niiiin paljon elämästä ja rakkaudesta.
JASPER ❤

Ihanaa äitienpäivää kaikille superäideille, ollaan päivämme ansaittu!💃❤ #superäidit #arjensankarit #kaikkiäiditonsankareita #motherhood #mothersday #mothers #respectallmoms☝

Herättii sit jo puol 5 aamulla..😴
Mut ainaki oli hyvä #brekkie 👌
#picofmorning
#morning#breakfast#croissants#breads#strawberrys#donuts#coffee#cookies#etcetc#oulu ☕🍓🍎🍪🍩🍌🌄

Kyllä on melkone #kesäfiilis ku ulkona sataa ainavaan lunta.😾
Täytyy siis varata matka lämpimää..🙌🌴🌞
#kalenteristyhjää#tulosollaa#selfie#sunglasses#handtattoo#curlyhair#messyhair#vivalavida

Most Popular Instagram Hashtags