tidningenstarlet tidningenstarlet

91 posts   2985 followers   95 followings

Tidningen Starlet  Starletfan sedan 25+ år. Dock bara läsare, har ingen koppling alls till Semic press eller någon som hade det allra minsta med utgivningen att göra.

Kickis pappa har ett utvecklat öga för situationer man vill avlägsna sig från.

Bonusbild(er) pga blev så himla glad när jag såg den här. Jag tyckte dansarna längst bak såg bekanta ut - swipea vänster och jämför med en helt annan ruta från en helt annan serie, annan serietecknare, helt annat nummer! ✌💜 (Och feel free att diskutera vad fan den vänstra danssnubben håller på med.)

Snygg slutsats, eagle-eye!

Håller med Catrins mamma, finns ingen anledning att vara mer exakt än så.

När man lessnat på att hålla god ton hela dagen utan resultat.

Än en gång - man kan vara FÖR chill.

Är nog ändå #teamGöran här faktiskt.

Min garderob är så jävla sämst i jämförelse.

Jag kallar den här extremt nödvändiga serierutan "När man förtvivlat försöker klara bechdeltestet."

Idag blir det dubbla instainlägg! Alla starletserier handlar inte om nya jeans och språkresor till Frankrike, ibland handlar de, något otippat, om killar som i hela sina femtonåriga liv har längtat efter att deras mammor ska bli med barn med en pojkvän han aldrig träffat så att han - sonen - kan ta hand om babyn själv. (Swipea åt vänster för att bläddra.) Eller om femtonåriga killar som principiellt är mot abort (vad nu det betyder) och därför övertalade sina flickvänner att mot sin vilja behålla barnet. Detta förkunnas som mest i förbifarten och problematiseras inte alls, något som fastnade redan första gången jag läste det (för typ 20-25 år sen).

Hur man umgicks innan netflix.

När man försöker förstå snubbar via antropologisk fältobservation.

Most Popular Instagram Hashtags