tidningenergo tidningenergo

399 posts   371 followers   135 followings

Tidningen Ergo 

Två lyckliga vinnare har dragits i Ergos korsord! De kommer få böckerna Nattfilm, Rich Boy och Hotet hemskickade. Trevlig sommarläsning!
Nu har vi dessutom hittat ett perfekt användningsområde för plastbollen vi ärvde från @williamspub - tombola!

Ni har väl inte missat att Ergos novelltävling 2018 är igång?! I år är temat "obesvarad kärlek". Skicka ditt bidrag till cred@ergo.us.uu.se senast 12 augusti så har du chans att vinna ett presentkort värt 2000 kronor på @studentbokhandeln. Det vinnande bidraget kommer att publiceras i höstens första nummer av Ergo. Läs mer om reglerna för att delta på ergo.nu eller klicka på länken i bion.

Tävlingen arrangeras i samarbete med @studentbokhandeln

#novelltävling #tävling

Ergoredaktör ”into the wild”.

Så här mycket drag är det på Uppsala studentkårs valvaka i Blåsenhus en solig lördagkväll.

Idag hängde Ergo med @ninahemmingsson som du kan läsa mer om i nästa nummer.

Går igenom Ergos gamla bildarkiv för att leta inspo till kommande kårvalsnummer och hittar den här pärlan. Oklart i vilket sammanhang den publicerats, men vi kallar den "valfri student under salstenta".
#tänkrättdinjävel

Ergo längtar till sommaren. Gör du?

Äntligen får även Ergo hoppa på porrbot-tåget! Känns stort att få den här lajken ❤

Fint alternativt lussande på kåren av etnografernas vokalensemble Sekund! De vågade till och med köra en icke-jullåt. Ergo gillar!

Kårens vice ordförande Ann-Catrin Wells och pol sek Sovran Martet håller presskonferens om studenternas psykosociala arbetsmiljö. Snart kan du läsa mer på webben!

Bus eller godis?! Så här spexigt kan man ha på jobbet om man är Ergoredaktör. #senapåbollen

Ikväll har Ergo träffat Olov-Anders Sikku, Uppsalastudent som är aktuell i humorprogrammet Bauta på SVT. Snart kan du läsa om honom på Ergo.nu!

Most Popular Instagram Hashtags