thrgegar thrgegar

9547 posts   70193 followers   626 followings

THR GEGAR  Kuantan - 88.8 FM Kuala Terengganu - 106.8 FM Kota Bharu - 88.1 FM Saluran Astro - 863 Sertai Jong Kita Makey klik link dibawah

http://bit.ly/2nhHvrJ

Tahniah kepada pendengar yang terpilih untuk Jong Kita Makey di Terengganu!
1) Nur Rahimah Risman
2) Siti Ummi Habibah Muhammad

Lokasi seterusnya pada 1 April, kami akan bergerak ke Kuala Terengganu untuk terjah ke rumah dua peserta bertuah ini. Korang ikuti perkembangan @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey di Facebook dan Instagram Thr Gegar tau!

Bereh ke dop?? Haaaa bereh ke dop bereh meh dengar 10-3 bersama @rezzthr bermula jam 10 pagi hingga 3 petang. Macam-macam ada dalam 10-3 ni, jom dengar sekarang okay !

Konsert Gempak Gegar akan datang April 2017 ini....Nak tahu bila dan dimana, dengarkan segala perkembangan terkini mengenainya di @thrgegar ...

Tahniah untuk pendengar yang terpilih untuk Jong Kita Makey di Kelantan!

1) Siti Nur Syazreena Muhammad Sabri
2) Raj Yah Raj Mohamed

Tinggal lagi satu hari kami akan bergerak ke lokasi pertama iaitu Kelantan dan @shahthrgegar serta @anna.aljuffrey katanya dah tak sabar ni nak makan masakan 2 peserta bertuah ni! Jumpa anda di sana!

Nak kemana la tu @sitinordiana 😍

Sepanjang Rejab, selepas solat isyak baca 100 kali.

Akan datang, THR Gegar akan mengempakkan orang-orang di pantai timur dan korang berpeluang untuk bertemu dengan semua penyampai THR Gegar kesayangan masing-masing  malah artis-artis terkenal tanah air juga akan turut sama memeriahkan konsert gempak ini. @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey akan belanja lagu single pertama mereka di konsert tersebut dan kalau korang nak tahu kat mana lokasi konsert ini, ikuti sahaja perkembangan kami di Facebook dan juga Instagram!

Masa hari terakhir kelas shah dan Anna di @Suaraacademy Mark Adam ada sampaikan pesan untuk mereka sempena Konsert Gempak Gegar pada 15 April 2017 nanti!

Terima Kasih @emma_maembongofficial luangkan Masa untuk bersama #CeriaPagiTHRgegar !

Habis dahh, kejap je Emma dengan #CeriaPagiTHRgegar

Amboi @shahthrgegar 😜

Sempena Jong Kita Makey agaknya apa makanan kegemaran Emma... #CeriaPagiTHRgegar

Most Popular Instagram Hashtags