thrgegar thrgegar

9456 posts   69919 followers   627 followings

THR GEGAR  Kuantan - 88.8 FM Kuala Terengganu - 106.8 FM Kota Bharu - 88.1 FM Saluran Astro - 863 Sertai Jong Kita Makey klik link dibawah

http://bit.ly/2nhHvrJ

Amboi kemain eksyen lagi @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey ni ek. Mereka berdua ni cabar korang semua untuk masak masakan pantai timur yang dorang tak pernah cuba dan makan. Haaa apa lagi! Jom sahut cabaran Shah dan Anna sekarang untuk sertai Jong Kita Makey ! Cara nak daftar, klik sahaja link di bio kami, ataupun korang boleh tengok info lanjut di Facebook THR Gegar.

Agaknya siapa yang akan bersama dengan Dj @Nazzthr untuk Carta Hits Gegar minggu ini ya? Nantikan esok!

@shahthrgegar makan semang? Makanan dari Terengganu ni..Nak hidangkan Shah dan Anna makanan tradisi yang korang buat sendiri? Boleh je daftar Jong Kita Makey di link ini bit.ly/2nhHvrJ untuk mendaftar Jong Kita Makey yang dibawakan oleh Dnars.

Haa orang perempuan dah solat ke belum? Jangan tangguh-tangguh...

Salam Jumaat..

Tinggal lagi beberapa hari sahaja , Jong Kita Makey akan ke Pantai Timur pada 31 Mac, 1 dan 2 April 2017 ini. Bila lagi nak kasi @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey rasa masakan korang? Jom daftar cepat! Cara mendaftar boleh tengok kat bio kami . Jong Kita Makey ini dibawakan oleh Dnars..

Salam Jumaat buat semua pendengar THR Gegar. Dengarkan THR Gegar untuk ceriakan hari anda! Masih tak tahu frekuensi? Ini dia frekuensi mengikut kawasan anda.

Komposer terkenal Johan Nawawi telah meninggal dunia pada 6.30 awal pagi tadi. Salam takziah kepada @itsnoraariffin , semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

Alhamdulillah @shahthrgegar pakai kopiah..😁

Betul ke tak? hehe

Jika sehari tanpa gadjet pasti banyak masa terluang untuk perkara yang lebih baik.

Opor daging siapa pernah rasa? Siapa tahu buat? Nak Shah dengan Anna datang rumah anda dan rasa masakan anda? Boleh daftar di link ini http://bit.ly/2nhHvrJ atau anda boleh daftarkan di link yang kami kongsi di facebook kami. 
#Jongkitamakey

Most Popular Instagram Hashtags