thrgegar thrgegar

9532 posts   70114 followers   627 followings

THR GEGAR  Kuantan - 88.8 FM Kuala Terengganu - 106.8 FM Kota Bharu - 88.1 FM Saluran Astro - 863 Sertai Jong Kita Makey klik link dibawah

http://bit.ly/2nhHvrJ

Ada peminat @arajohari tak Kat sini?

#Repost @ewanthrgegar with @repostapp
・・・
MALAM INI BERMULA MAGHRIB, MALAM MUSTAJAB DOA

Ahlan Wa Sahlan Bulan Rejab!
InsyaAllah malam ini adalah malam yang pertama bulan Rejab.
Di antara keistimewaan bulan ini, malam pertama bulan Rejab adalah malam yang diistimewakan untuk di qobulkan doa.
Sabda Rasulullah s.a.w.: “ Lima malam doanya tidak di tolak, malam pertama bulan Rejab, malam Nisfu Sya’ban, malam Jum’at, malam Hari Raya Eidul Fitri, malam Hari Raya Eidul Adha." (Al Baihaqi). Marilah kita memanfaatkan peluang dan kesempatan yang ada di hadapan kita dengan amalan-amalan saleh untuk meraih rahmat Allah SWT, semoga Allah memberi taufik kepada kita untuk beramal demi meraih rahmat-Nya.

Amin.

Wahh! Sempena hari lahir Suzana harini, @suzanathrgegar dapat bunga dari orang tersayang, Siapa lagi kalau bukan encik suami.. Sweetnya!! 😍

Saksikan gelagat Norman Hakim dan pasangan bersama anak-anak kecil mereka dalam WOW Bersama Genki! setiap Rabu jam 9 malam di saluran Astro Ria dan Astro Ria HD.

Selamat Hari Lahir @suzanathrgegar ! kami ucapkan semoga dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa ya! Cuba korang teka berapa umur @suzanathrgegar ni. hehe

Pehhh bukan setakat boleh jadi penyampai radio, @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey pun pandai menyanyi tau. Dengar cerita mereka ni bakal ada single sendiri tak lama lagi dan minggu ini, Shah dan Anna bagi peluang untuk semua pendengar untuk reka lirik lagu buat mereka tau! Kalau ada lirik baik punya korang nak bagi dekat @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey, boleh tinggalkan komen di Instagram dan juga Facebook okay!

Konsert Gempak Gegar akan berlangsung tidak lama lagi di Pantai Timur dan ramai artis-artis hit yang akan turun memeriahkan konsert ini tau! Kalau nak tahu kat mana konsert ni akan diadakan, jangan lupa ikuti perkembangan dan info terkini di Instagram dan Facebook THR Gegar okay!

Jangan lupa dengarkan THR Gegar mengikut frekuensi kawasan anda!

Selama sebulan Shah & Anna belajar vocal di Suara Academy, ini merupakan hari terakhir dimana mereka perlu menyanyi di hadapan semua cikgu untuk single pertama mereka yang akan dinyanyikan pada Konsert Gempak Gegar 15 April akan datang. Jom lihat hari-hari terakhir mereka di Suara Academy, dan jangan lupa untuk memeriahkan Konsert Gempak Gegar di Kuala Terengganu pada 15 April 2017 nanti!
Video penuh di Facebook THR Gegar! 
#Hasratshahdananna #Kelasvocal #konsertgempakgegar

Korang semua breakfast apa tu? @shahthrgegar
#CeriaPagiTHRgegar

Cinta tidak mudah dirasai..

Ini merupakan audio single pertama part corus Shah dan Anna. Pendengar boleh cadangkan Lirik yang sesuai untuk part corus ni. Boleh komen di bawah atau call Ceria Pagi THR Gegar pagi esok!
#CeriaPagiTHRgegar
#HasratShahDanAnna
#singlepertama

Most Popular Instagram Hashtags