thrgegar thrgegar

10924 posts   75317 followers   628 followings

THR GEGAR  Kuantan - 88.8 FM Kuala Terengganu - 106.8 FM Kota Bharu - 88.1 FM Saluran Astro - 863

http://gegar.thr.fm/

@sitinordiana mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam dan khususnya kepada pendengar-pendengar THR Gegar.. #DariHati #KosongKosong

Sepanjang bulan Ramadan ini, kami nak kongsikan 1 hari 1 kebaikan yang dilakukan oleh penyampai-penyampai THR Gegar. @shahthrgegar sebagai suami sentiasa melangsungkan tanggungjawabnya sebagai suami dan juga bapa.. Jadi suami tak boleh cakap ini kerja isteri je okay. Kena saling tolong menolong tau! Jadi, apa pula 1 hari 1 kebaikan anda? Korang boleh share video ni dan #1hari1kebaikan hanya di THR Gegar

Dato" @rizalman71 turut  mengucapkan Salam Ramadan kepada semua pendengar THR Gegar.. Puasa tau! #DariHati #KosongKosong

Jom dengarkan siaran ulangan #cartahitsgegar bersama @rezzthr dan juga artis undangan minggu ini iaitu @salimey_official

Macam mana hari pertama puasa korang?

Ragam puasa pertama. Hehehehe
Kredit @shahthrgegar
#KosongKosong #DariHati

Kejap je lagi nak buka puasa. Jangan membazir ya beli kat bazaar tu! Selamat berbuka puasa dari THR Gegar! #kosongkosong #DariHati

Ehemm korang Nantikan lagu Raya dari THR Gegar tau!

Jangan lupa dengarkan THR Gegar mengikut frekuensi dikawasan anda!

Ucapan ringkas @salimey_official kepada semua pendengar THR Gegar.. #cartahitsgegar

Jom dengar soalan pantas bersama @salimey_official kat #cartahitsgegar

Antara pilihan artis baru @salimey_official dan idola yang Salimey teringin nak berduet bersama #cartahitsgegar

Most Popular Instagram Hashtags