theyusufiskandar theyusufiskandar

558 posts   1453337 followers   23 followings

Yusuf Iskandar Hairul Azreen  πŸ’Œ Baby Journal #HairulHanisJunior . Alhamdulillah segala pujian bagi Allah .

Terima kasih @jakeltextile kerana menghasilkan baju Melayu Yusuf Iskandar untuk semua kanak-kanak lelaki seluruh negara πŸ‘ΆπŸ» #BajuMelayuYusufIskandar

Ajar Yusuf keluar dari selimut πŸ‘»

Terima kasih kerana sertai sesi perkongsian yang tak seberapa, kabut je lebih πŸ˜‚ Semoga bermanfaat ❀️

Assalamualaikum dah lama tak buat sesi sembang Soalan Untuk Mommynis. Maybe korang pun dah takde soalan kot, macam dah banyak sharing kan kat sini through videos and photos? Tapi kalau ada soalan boleh je tanya apa-apa nanti kalau sempat Mommynis will go live tonight k. Tanyalah kat bawah ni k.

Part 2 @bujibuchempel .

Laju dah

Caption ?

😝 @bujibuchempel 😝

πŸ₯Š @bujibuchempel πŸ₯Š

@jannanick buat art

Duit raya pertama Yusuf tahun ni
Dari Neelofa & Nabil ahmad

Most Popular Instagram Hashtags