[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

theyusufiskandar theyusufiskandar

748 posts   1857511 followers   24 followings

Yusuf Iskandar Hairul Azreen  πŸ’Œ Baby Journal #HairulHanisJunior . Alhamdulillah segala pujian bagi Allah .

Pengumuman untuk ibu-ibu mengandung, ini adalah majlis Baby Shower untuk anda. Mommynis will have a sharing session with you, and you'll learn about so many baby stuff you need to use soon. Banyak hadiah berderet nak bagi bakal ibu & bapa! So do sign up for this hi-tea cepat-cepat whatsapp 011-27185453 .

Mango time!

Sebelum tidur Yusuf minum dua botol besar susu baru dia puas hati 😌 Pastu Mommy / Daddy kena ngadap dia baru dia boleh lelap. Kalau dia tak ngadap kita takpe. Tapi kita tetap kena ngadap dia ya.
#karihomemalaysia #susukambing

Tiru rutin daddy ke ni?

Terima kasih follow @bujibuchempel ,
Alhamdulillah followers dia dah
1 Juta
#Malaysia
#Cat

πŸ€“

Yusuf tunggu semua orang sertai makan malam. @habsahdesa @eddyris ❀️

Strolling with abang @bujibuchempel & Mommy @haniszalikha

@bujibuchempel !!!!
Jaga adik tak??

Bila dah takleh sabar orang nak ambekkan sudu kecik πŸ’†πŸ»πŸŽ‚

Yusuf nak pergi sekolah ke tu? Excited pakai beg jalan pun beriya πŸ˜‚
#karihomemalaysia #karihomesusukambing
#throwback

Sorry lambat Facetime
Chantiq @jozlynnhanania

Most Popular Instagram Hashtags