theshalicious theshalicious

557 posts   17,560 followers   5,488 followings

SHALICIOUS • MIXBERRY POWDER👑  ↩NAK KULIT CERAH, PUTIH GEBU? 😇feedback #theshaliciousfeedback . 📦ALL READY STOCK❗ 📲WA 0173980757 📪POSTAGE MON-FRI🚚 💋BUY WITH CONFIDENCE . NAK ORDER⤵

Thank you sudi shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Happy sangat bila dapat gambar customer terima parcel. Rasa berbunga-bunga hati. Thanks sangat sudi support sis. Sis doakan customer kesayangan sis dapat skin yang diidamkan dengan produk shalicious.😍
.
.
Ramai yang tanya, apa beza Glowee Oat dengan Mixberry Powder? Okey sebenarnya kedua-duanya mempunyai fungsi yang berbeza. Mixberry Powder berfungsi mencerahkan dan sekatakan tona kulit. Manakala Glowee Oat berfungsi merawat masalah kulit dan mencantikkan semula kulit yang bermasalah. Jadi untuk result terbaik, memang mira syorkan sangat combo Mixberry Powder dengan Glowee Oat supaya kesan pencerahan dia akan lebih booster dan siap pakej rawat dan cantik sekali.😍😍
.
.
Jom lah shopping dengan sis. Setiap pembelian macam biasa akan dapat free gift yang menarik. Dan sis akan guide cara penggunaan produk Shalicious yang betul dan berkesan. 😘👍👍⠀
.⠀
.⠀
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757

Thank you for shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
8 KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION:
🍁Melembapkan kulit
🍁Sebagai foundation
🍁Melindungi kulit dari sinar UV
🍁Sebagai alas make up
🍁Mencerahkan kulit
🍁Memutihkan kulit
🍁Sebagai agen anti penuaan & anti kedutan
🍁Merawat kulit
.
.
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
Jom lah shopping dengan kami. Harga dijamin murah dan semestinya produk yg kami jual 100% Original dari HQ ye.😘 JANGAN RISAU, KAMI TRUSTED SELLER.👍👍⠀
.⠀
.⠀
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757

Thank you sudi shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Happy sangat bila dapat gambar customer terima parcel. Rasa berbunga-bunga hati. thanks sangat sudi support sis. Terima kasih Allah selalu hantarkan sis dengan customer yang baik2. Sis doakan sayang sis dapat skin yang diidamkan dengan produk shalicious.😍
.
.
KELEBIHAN BEAUTY SECRET Shalicious 👇 .
✅mengembalikan keanjalan kulit. .
✅mencerahkan kulit dan seluruh badan. .
✅mengecut dan menghilangkan jerawat. menghilangkan jeragat di muka. .
✅warna kulit menjadi sekata. .
✅kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri. .
.
Alhamdulillah, customer ni dah dapatkan produk #beautysecretshalicious dari sis, setiap purchase dengan sis, uolls akan dapat free gift lagi tauu! Uolls bila lagi?
.
.
Jom lah shopping dengan sis. Setiap pembelian macam biasa akan dapat free gift yang menarik. Dan sis akan guide cara penggunaan produk Shalicious yang betul dan berkesan. 😘👍👍⠀
.⠀
.⠀
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757

Thank you sudi shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Happy sangat bila dapat gambar customer terima parcel. Rasa berbunga-bunga hati.😍 Btw, Mixberry Powder ni memang takde kotak macam Beauty Secret ye. Bekas gemuk tahan sehingga 2 bulan lebih. .
.
Kalau uolls nak tahu, Mixberry Powder ni khusus untuk
√Menyelesaikan masalah jerawat dan jeragat
√Memudarkan parut bekas jerawat dan menghilangkan parut berlubang
√Mencerahkan kulit seluruh badan
√Detoks toksin untuk maintain berat badan ideal
√Menjadikan kulit anjal dan awet muda
√Menghalang pertumbuhan jerawat dan jeragat baru
√Mengecilkan pori-pori
.
.
Alhamdulillah, customer ni dah dapatkan produk #mixberrypowder dari sis, setiap purchase dengan sis, uolls akan dapat free gift lagi tauu! Uolls bila lagi?
.
.
Jom lah shopping dengan sis. Setiap pembelian macam biasa akan dapat free gift yang menarik. Dan sis akan guide cara penggunaan produk Shalicious yang betul dan berkesan. 😘👍👍⠀
.⠀
.⠀
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757

Thank you for shopping & trust with us @theshalicious !
.
.
Alhamdulillah, terima kasih kepada semua customer kesayangan sis yang sudi order repeat order dengan sis. Sis terharu sangat bila uolls bagi gambar feedback parcel selamat sampai, terus hati rasa lega sangat sebab boleh share kebaikan produk Shalicious dengan semua.😍
.
.
More feedback 👉 #theshaliciousfeedback
.
.
Customer ni dah dapatkan produk #shaliciousfoundation #cshineskincare dari sis, setiap purchase sis akan bagi free gift lagi tauu! Uolls bila lagi?
.
.
Jom lah shopping dengan sis. Setiap pembelian macam biasa akan dapat free gift yang menarik. Dan sis akan guide cara penggunaan produk Shalicious yang betul dan berkesan. 😘👍👍⠀
.⠀
.
📪POSTAGE MON-FRI
💯ORIGINAL
🏧CIMB & MAYBANK ONLY
🚀FAST SERVICE
.
.
Pertanyaan/order:
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757
📲WHATSAPP 0173980757

Pssst! Inilah rahsia kulit flawless semua kesayangans @theshalicious. Bila sebut tentang "rutin" bermaksud perkara harian yang kita wajib buat setiap hari.
.
.
Wanita dan kecantikan. Ada orang sanggup berhabis sehingga RM10K untuk makeup. Tapi asas penting mesti lah bermula dari kulit sihat dan cantik walaupun tanpa makeup. Haa.. SET COMBO FLAWLESS ni diwujudkan sebagai rutin penjagaan kulit untuk rawat kulit kita dalaman dan luaran sekaligus menaikkan seri wajah.😱
.
.

#CshineSkincare adalah set penjagaan wajah PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yang menggunakan Whitening Essence dalam bentuk serum dan serbuk vitamin C. No more krim siang-malam yang melekit tu and it's glow your skin right after three days.
.
.
C-Shine skincare set:
- TIADA mercury
- TIADA paraben
- TIADA hydroquinone
- 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan .
.
♻Selamat untuk wanita mengandung!
🍃100% organic !
⚠For normal to sensitive skin.
💫Korean formulation
.
.
Merawat segala masalah kulit :
- jerawat
- jeragat
- parut
- pori terbuka
- blackhead
- whitehead
- oily skin
- dry skin
- anti wrinkles
- whitening
.
.
Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya.😍 Rahsia kulit cerah, gebu dan bebas jerawat seawal 3 hari sahaja. .
.
🍁KEBAIKAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak dengan mira? Meh whatsapp 0173980757 atau DM je mira cerita masalah kulit awak. Setiap orang ada masalah kulit yang berlainan kan? Jadi mira akan suggest ikut kesesuaian masalah kulit korang okay?😘

Pssst! Inilah rahsia kulit flawless semua kesayangans @theshalicious. Bila sebut tentang "rutin" bermaksud perkara harian yang kita wajib buat setiap hari.
.
.
Wanita dan kecantikan. Ada orang sanggup berhabis sehingga RM10K untuk makeup. Tapi asas penting mesti lah bermula dari kulit sihat dan cantik walaupun tanpa makeup. Haa.. SET COMBO FLAWLESS ni diwujudkan sebagai rutin penjagaan kulit untuk rawat kulit kita dalaman dan luaran sekaligus menaikkan seri wajah.😱
.
.

#CshineSkincare adalah set penjagaan wajah PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yang menggunakan Whitening Essence dalam bentuk serum dan serbuk vitamin C. No more krim siang-malam yang melekit tu and it's glow your skin right after three days.
.
.
C-Shine skincare set:
- TIADA mercury
- TIADA paraben
- TIADA hydroquinone
- 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan .
.
♻Selamat untuk wanita mengandung!
🍃100% organic !
⚠For normal to sensitive skin
💫Korean formulation
.
.
Merawat segala masalah kulit :
- jerawat
- jeragat
- parut
- pori terbuka
- blackhead
- whitehead
- oily skin
- dry skin
- anti wrinkles
- whitening
.
.
Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya.😍 Rahsia kulit cerah, gebu dan bebas jerawat seawal 3 hari sahaja. .
.
🍁KEBAIKAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak dengan mira? Meh whatsapp 0173980757 atau DM je mira cerita masalah kulit awak. Setiap orang ada masalah kulit yang berlainan kan? Jadi mira akan suggest ikut kesesuaian masalah kulit korang okay?😘

Pssst! Inilah rahsia kulit flawless semua kesayangans @theshalicious. Bila sebut tentang "rutin" bermaksud perkara harian yang kita wajib buat setiap hari.
.
.
Wanita dan kecantikan. Ada orang sanggup berhabis sehingga RM10K untuk makeup. Tapi asas penting mesti lah bermula dari kulit sihat dan cantik walaupun tanpa makeup. Haa.. SET COMBO FLAWLESS ni diwujudkan sebagai rutin penjagaan kulit untuk rawat kulit kita dalaman dan luaran sekaligus menaikkan seri wajah.😱
.
.

#CshineSkincare adalah set penjagaan wajah PERTAMA di Malaysia, berteknologi Korea yang menggunakan Whitening Essence dalam bentuk serum dan serbuk vitamin C. No more krim siang-malam yang melekit tu and it's glow your skin right after three days.
.
.
C-Shine skincare set:
- TIADA mercury
- TIADA paraben
- TIADA hydroquinone
- 100% ekstrak tumbuh-tumbuhan .
.
♻Selamat untuk wanita mengandung!
🍃100% organic !
⚠For normal to sensitive skin.
💫Korean formulation
.
.
Merawat segala masalah kulit :
- jerawat
- jeragat
- parut
- pori terbuka
- blackhead
- whitehead
- oily skin
- dry skin
- anti wrinkles
- whitening
.
.
Dah penat consume itu ini tapi zero effect? Mixberry Powder la jawapannya.😍 Rahsia kulit cerah, gebu dan bebas jerawat seawal 3 hari sahaja. .
.
🍁KEBAIKAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak dengan mira? Meh whatsapp 0173980757 atau DM je mira cerita masalah kulit awak. Setiap orang ada masalah kulit yang berlainan kan? Jadi mira akan suggest ikut kesesuaian masalah kulit korang okay?😘

Susu Glowee Oat membantu dalam penjagaan kulit selain daripada Beauty Secret dan Mixberry Powder. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan Glowee Oat ni.😍
.
.
Siapa boleh minum Glowee Oat ni?
.
👉Semua peringkat umur, lelaki dan wanita boleh minum. Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat daripada alahan. 1 kotak ada 15 sachets.
.
.
Yang jenis tak boleh minum collagen tu cuba lah Glowee Oat ni. Rasa vanilla yang sangat sedap. Confirm ketagih tau. Fungsi dia sama je macam Beauty Secret tu. Bezanya cuma Glowee Oat ni sejenis susu dan perlu dibancuh.
.
.
Perlu ke saya tambah Glowee Oat?💁💁
.
.
Ya perlu untuk yang nak jaga kesihatan dalaman dan luaran! Khusus pada mereka yang betul-betul nak pastikan supplement yang kita consume dapat bagi kesan paling maximum.
.
.
Untuk lebih jelas, macam ni sayang, contoh kita consume Beauty Secret atau Mixberry Powder, susu Glowee Oat ni akan bantu untuk pastikan collagen ni tadi diserap sepenuhnya dalam tubuh badan. Dan lagi bagi mengurangkan gastrik dan kolestrol sangat digalakkan untuk mencuba!
.
.
Kelebihan Glowee Oat :
✅ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengekalkan kulit yang cantik dan halus
✅ Membantu merawat masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam
✅ Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
✅ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
✅ Melembapkan kulit
✅ Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan
✅ Mengenyangkan perut untuk jangka masa yg lama
✅ Membantu memperlahankan kadar penghadaman nutrien dalam makanan
✅ Mampu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
✅ Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
✅ Merawat gastrik
✅ Kaya dengan protein & bijirin oat yang baik untuk jantung
.
.
.
Nak selesaikan masalah kulit dengan segera, boleh whatsapp mira 017-3980757😉

SEMINGGU JE CONSUME, KULIT MAKIN PUTIH GEBU😱.
.
.
Wowww positive feedback dari pengguna setia Glowee Oat dan Mixberry Powder dari Indonesia tau. Bukan hanya famous di Malaysia, malah di Indonesia jugak! Sebab berkesan mencerahkan kulit, berkualiti tinggi dan rasanya yang sangat sedap. Rugi kalau tak cuba😋 .
.
Kalau uolls ada masalah kulit,ikhtiar lah dulu dengan Glowee Oat ni. Nak kesan yang lebih power, ambil Glowee Oat bersama Beauty Secret/Mixberry Powder. Kesan pencerahan dia akan lebih cepat tau sebab Glowee Oat ni booster whitening untuk collagen. Kalau consume Beauty Secret/Mixberry Powder saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii. Alhamdulillah, ramai pulak yang bagi feedback kulit makin cerah gebu selepas minum Glowee Oat ni! Serious tak sangka.
.
.
Dah la boleh mengurangkan masalah ekzema, kudis, jerawat, luka-luka, dan lain-lain penyakit kulit, dapat pulak bantu ibu hamil dan menyusu untuk bekalkan tenaga dan perbanyakkan susu badan! Perghh mana nak dapat kan produk dengan harga mampu milik jerr tapi effect nya kebaboom!.
.
.
.
Sekarang ni semua tengah berebut grab promo Combo Set Putih Pink. Sebab apa? Kesan nampak lebih cepat bila konsisten ambil 2 item ni. Whatsapp 0173980757 untuk order😚

KULIT MAKIN CERAH, LEMBUT DAN HALUS😱.
.
.
Ni feedback dari pengguna Glowee Oat tau. Dulu customer ni ada masalah kulit gelap, kering dan kasar. Ditambah pula kesan parut akibat terkena minyak panas.
.
.
Jadi, ikhtiar lah dulu dengan Glowee Oat ni. Alhamdulillah lepas 2 bulan konsisten, nampak kulit makin cerah. Dah tak kasar dah. Parut pon elok makin pudar.😱
.
.
Nak kesan yang lebih power, ambil Glowee Oat bersama Mixberry Powder. Kesan pencerahan dia akan lebih cepat tau sebab Glowee Oat ni booster whitening untuk collagen. Kalau consume Mixberry Powder saje pun dah cerah, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih gebu oiii. Alhamdulillah, ramai pulak yang bagi feedback kulit makin cerah gebu selepas minum Glowee Oat ni! Serious tak sangka.
.
.
Dah la boleh mengurangkan masalah ekzema, kudis, jerawat, luka-luka, dan lain-lain penyakit kulit, dapat pulak bantu ibu hamil dan menyusu untuk bekalkan tenaga dan perbanyakkan susu badan! Perghh mana nak dapat kan produk dengan harga mampu milik jerr tapi effect nya kebaboom!.
.
.
.
Nak selesaikan masalah kulit awak juga? Tunggu apa lagi? Jom order cepat, whatsapp 0173980757😚

Susu Glowee Oat membantu dalam penjagaan kulit selain daripada Beauty Secret dan Mixberry Powder. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan Glowee Oat ni.😍
.
.
Siapa boleh minum Glowee Oat ni?
.
👉Semua peringkat umur, lelaki dan wanita boleh minum. Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat daripada alahan. 1 kotak ada 15 sachets.
.
.
Perlu ke saya tambah glowee oat?💁💁
.
.
Ya perlu untuk yang nak jaga kesihatan dalaman dan luaran! Khusus pada mereka yang betul-betul nak pastikan supplement yang kita consume dapat bagi kesan paling maximum.
.
.
Untuk lebih jelas, macam ni sayang, contoh kita consume Beauty Secret atau Mixberry Powder, susu glowee ni akan bantu untuk pastikan collagen ni tadi diserap sepenuhnya dalam tubuh badan. Dan lagi bagi mengurangkan gastrik dan kolestrol sangat digalakkan untuk mencuba!
.
.
Kelebihan Glowee Oat :
✅ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengekalkan kulit yang cantik dan halus
✅ Membantu merawat masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam
✅ Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
✅ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
✅ Melembapkan kulit
✅ Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan
✅ Mengenyangkan perut untuk jangka masa yg lama
✅ Membantu memperlahankan kadar penghadaman nutrien dalam makanan
✅ Mampu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
✅ Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
✅ Merawat gastrik
✅ Meningkatkan kualiti tidur malam
✅ Kaya dengan protein & bijirin oat yang baik untuk jantung
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur
.
.
Korang jangan kedekut untuk melabur kalau sayang kulit. Orang yang dah sedia cantik pun masih lagi jaga kulit dengan consume supplement, kita yang banyak part nak kena repair ni tak kan la berkira kott? Nak cantik tak boleh berkira tau. Kata sayang kulit, sayang diri sendiri dan sayang orang yang tersayang. Hehehe. Jadi jagalah kulit dan dalaman kasi cun okay😘.
.
.
.
Nak selesaikan masalah kulit dengan segera, boleh whatsapp mira 017-3980757😉

Most Popular Instagram Hashtags