therealzainsaidin therealzainsaidin

1067 posts   447583 followers   102 followings

The Real Zain Saidin  Still real still your boy ZTP For shoots, endorsments or other jobs call/text +012 616 0949/ For ZapatoS by Zain Saidin whatsapp +60132601606

Jom serbu booth hadiah Pa&Ma di Dewan Tun Dr Ismail, PWTC untuk dapat baucar free Starbucks atau Boat Noodle atau shell out Layar Tusuk Faumous bernilai RM20.00 setiap satu bila shopping majalah Pa&Ma Mei isu terbaru hanya RM8.00 je. Nak banyak baucar , borong Pa&Ma. Jom serbu sekarang bermula 10 pagi -5 petang setiap hari jumaat hingga ahad. Sementara stock ada ok
#majalahpama
#pama

Lama tak tgk iklan ni haha
Throwback shoot with @therealzainsaidin product Hot Perfumes.

Dah undi ke belom????

Good morning on a very Good Friday #salam

Yeaayyy...sek mungggg..nok royak ni,bukan sembang ke bukan propa ke ape,ni adming nok kabo yang Artis Jemputan kite
.
.

@zapatos.style
.
kabo dohtu die akan mari ke TIMORFEST kekgi tu..!
.
.
haaah,jadinya jangang wak dok marilaa pulok belake tu deh..rugii laa dok trejoh TIMORFEST kali ning! macang-macang hadioh ade nok beri ke sek mung ni.dan paling best,sek mung nok selfie wefie nge artis jemputan kite ni,jangang wak segan malulah,free je! tapi...syarat die kena ade kupon dari vendor je.
.
.
Lebih dari 200 TOP BRAND akang berkampung di TTC kekgi sek mung.pendek kata,memang rambang mata ah sek mung..mari jangang mari saje deh,wajib beli! sebab kite ade hadioh hanpong OPPO πŸ“± nok beri ke pembeli bertuoh! dan hok best agi,sape hok beli kekgi tuh akang berpeluang masuk penyertaan untuk grab hadioh utama iaitu sebijik Vespa Primavera weh! 😱 syiokk ke dok??
.
kalu syiok,wajib trejoh TIMORFEST pada 20,21 dan 22hb April ning kat TTC,Trganu! jupe sek mung dinung!

Enjoy the moment. This moment here was myself sharing how I made it with my business ZapatoS by Zain Saidin with the help of eUsahawan tunjuk ajar how to make full use of the internet market to sell my product. So in sha Allah orang Besut I will be there this weekend to share with you again in sha Allah 😁

Download Selklik and follow me y'all 😎

Weekend means I got time for my iflix couch potato moments πŸ˜† @iamjasondesmond @iflixmy

Selklik ni ape benda??? Baru download nak try.. sape2 dah ade boleh la add me ya and explain to me how it works at the same time πŸ’ͺ🏻😁

#Repost @rozitachewan1
・・・
#Repost @astrogempak with @repostapp
・・・
#GempakFefeeling : Petang-petang ni jom admin nak belanja sikit promo gelagat @aaisyahdhiarana111 dalam program si comel tu nanti
.
Nantikan kemunculan program terbaru #LittlePrincessAaisyah bermula 12 April ini jam 9 malam Astro Ria dan Ria HD
#aaisyahdhiarana #littleprincessaaisyah

" PENCURI Kasut !!! "

Penah tak kasut anda kene curi? Pergi masjid pun ade gak yang nak curi ke? Ingat tak dulu kes orang curi kasut pastu jual balik macam bundle? Ikut kita dalam cerita ni dan tengok sendiri ape kesudahannya kisah si pencuri kasut di IG @zapatos.style
.
#tamanshoerga
#feellikecelebrity
#zapatosbyzainsaidin

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags