[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

therealfafau therealfafau

4370 posts   1587917 followers   270 followings

FARA FAUZANA  Radio Personality | TV Host | actress | vo talent | managed by FAFAU Sdn Bhd | fafau.ig@gmail.com - IGReview | fafausdnbhd@yahoo.com.my - emcee event

jln dh mula sesak
ambik mood raya dgn akak
.
@zarazya
@shahilaamzah
@jihanmuse
@therealfafau
.
mohon tunggu sampai part @jihanmuse πŸ˜…πŸ˜‚
.
semua tudung kami by #SAbawal @sa.shilaamzah
.
#farafauzana
#saffjmzz
#senandunghariraya
#bilaberkumpulsemuapastisawan

INI BUKAN GIGI πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ‘»πŸ‘» TAPI GULA MELAKA DIA MCM πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😜😜😜😜
.
korang tgk gelak! yg tukang buat ni lagi laaa berguling! chop! kalau tukang buat berguling maka bakal mata makmertua sure julingggggg 🀣🀣😜😜😝
.
#Repost @chefwan58 (@get_repost)
・・・
Ala mcm ni rupa Onde2 Farah Fauzana keluar dari air yg didih tadi!
Sekali pandang mcm gigi palsu Atok i terpijak dik arwah nenek ku!🀣🀣🀣
Bersepai la atas lantai tu.
Bulat pun tidak, hijau pandan pun tidak lagi kan herot2 jadinya. Hee hee Onde2 Elbino.
.
#farafauzana
#bilafafaumasak
#selerarasaseksa
#bilafafaumasakbukansejsatapisesakhahaha

bila kau asyik tgk IG @haizahanafi and nampak kawan kau beli Cakar Ayam Haiza maka kau tapau letak dlm beg time lepas ngaji smlm
.
balik rumah lupa smpai hbs sahur
.
bila kau pergi bank and nak keluarkan purse maka yg keluar adalah sisa calar ayam yg tumpah dlm beg πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
maka kau tahu yg kau tak boleh tapau brg kawan kau tp kena order terus dr Haiza... itu pun kalau ada lagiii hahahahahah πŸ˜‚
.
nota: nasib baik bank level 1 xramai maka kejadian kak senah bersenang lenang membersihkan beg dan dan tu jugak .. korang tunggu balik rumah atau kemas on the spot? πŸ™ˆ
.
#farafauzana
#ribag71
#haizacakarayam
#bilafafaukerja
#bilafafaudahtakpedulikirikanan

selamat berbuka puasa
moga @chefwan58 berselera
InsyaaAllah πŸ˜…πŸ˜…πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
nota: muka dato bukan xsuka tp dia sakit tekak! fakta atau auta 🀣🀣🀣
.
#farafauzana
#astrowarna
#selerarasaseksa
#bilafafaukerja
#bilafafaujaditetamu
#bilafafaumemasak

nak pergi masak utk buka puasa dgn @chefwan58 #selerarasaseksa
.
makeup by @hayattmarni
Heather Honey by @arianirtw
tudung by @erekajusoph
.
nota: siapa tahu nasi warisan tu apa? πŸ˜…πŸ™ˆ
.
#farafauzana
#astrowarna
#selerarasaseksa
#bilafafaukerja
#bilafafaujaditetamu
#bilafafaumemasak
#ribag71

JANGAN SALAHKAN PELAJAR NAKAL BILA DAPAT USTAZAH YG BOLEH TAHAN BANYAK AKAL πŸ˜…β˜ΊοΈβ˜ΊοΈ
.
@fizasabjahan
@renahazrena
@mulyamohamad
@asnimansor
@sharifahkhasif_official ❀️❀️
.
#farafauzana
#bilafafaumengaji
#madrasahhafizahtamam

ASMA AL HUSNA
.
@sharifahkhasif_official feat. @asnimansor ... FF menyibuk je πŸ˜…πŸ˜…
.
nota: mengagumi persahabatan diantara mereka moga kita juga spt mereka. tag your friends 😘
.
#farafauzana
#madrasahhafizahtamam
#bilafafaubergendang

#bilafafaujadinanny
.
FF ni boleh jadi Nanny baik atau Nanny garang hahhaah πŸ˜‚
.
yg pasti si kecik yg duduk dgn FF agak bertenaga skit time solat maghrib. 1stime jumpa apa lagii Nanny FF terus buat jelingan mata dgn kata2 hikmat kpd sikecik. ingatkan nak nangis ke apa ke alih2 turut kata dan terus melekat tanpa dipaksa! terkejut kita πŸ˜…πŸ˜…
.
nota: maaf semua #bilafafaujadinanny cuti raya seminggu mulai esk 🀣🀣
.
#farafauzana
#madrasahhafizahtamam
#bilafizasabjahanbelanjabukapuasa
#bilafafaumengaji
#bilafafaujadinanny

masa borak tu pun air mata dok keluar! airmata ketawakan diri sendiri πŸ˜…πŸ˜‚πŸ€£
.
TQ kak @ijah_ibrahim utk artikel hari ni
.
TQ ustazah @sharifahkhasif_official @asnimansor @najiha23 Ustz Jasreen Ustz Don utk kesabaran mengajar bdk nakal ni πŸ˜…
.
nota: TQ CikHa TQ Arwah Atok Seksyen 8 org yg ajar ngaji masa sekolah2 dulu. siapa ingat nama ustz | ustzh korang dulu?
.
#farafauzana
#utusanmalaysia
#megahits
#bilafafaumengaji
#bilafafaupakaihawaadara
#bilaorangsukanawgambarbajubirutuhuuhuhuhu

ALLAH!
.
jom mengaji bsama2 selama satu jam bermula 12-1pm sempena #QuranHour 2017 yg berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Putrajaya
.
ada live di ASTRO OASIS & ALHIJRAH pd yg xdpt dtg utk kita baca kat mana2 pun selama satu jam 12-1pm
.
nota: moga anak2 kita pun mcm bdk2 ni.. ameenn
.
#farafauzana
#QuranHour2017
#QuranHour
#malaysiaquranhour

jom mengaji bsama2 selama satu jam bermula 12-1pm sempena #QuranHour 2017 yg berlangsung di Masjid Tuanku Mizan Putrajaya
.
ada live di ASTRO OASIS & ALHIJRAH pd yg xdpt dtg utk kita baca kat mana2 pun selama satu jam 12-1pm
.
moga kita dpt manfaatkan Ramadhan terakhir kita. ameen
.
nota: video selingan masa FF ngaji bsama Ust Don & Ustzah Sh Khasif 2minggu lps. buat mereka yg masih belajar AlQuran mcm saya, merangkak pun merangkaklah .. jom! πŸ˜…
.
#farafauzana
#QuranHour2017
#QuranHour
#malaysiaquranhour
#myquranhour
#bilafafaumengaji
#bilafafaupakaihawaadara

bila beli popia bertukar jadi... πŸ˜…
.
chop! selalu kalau kita ...
makan benda best kita cakap - BAPAK BEST
tgk movie best kita cakap - BAPAK BEST
bawak keta power kita cakap - BAPAK BEST
.
walaupun mcm slang bdk2 tu bunyi kasar tp sebenarnya nak cakap BAPAK KITA BEST laaa πŸ˜πŸ˜…πŸ˜‚
.
happy fathers day to everyone ❀️
.
nota: video sekadar hiasan πŸ€£πŸ™ˆ
.
#farafauzana
#puterihanisa
#bilafafaujadinanny

Most Popular Instagram Hashtags