therealfafau therealfafau

4385 posts   1592100 followers   246 followings

FARA FAUZANA  Radio Personality | TV Host | actress | vo talent | managed by FAFAU Sdn Bhd | fafau.ig@gmail.com - IGReview | fafausdnbhd@yahoo.com.my - emcee event

video ini diambil 30mins sblm @luna_zura dpt bergambar dgn @kajol
.
sila check post sblm ni πŸ˜…πŸ˜­πŸ˜­
.
rasa2 ada sesiapa nak tlg FF dptkan video dr my Anjali tak?
.
nota: xde nota sbb tgn bengkak walaupun mata yg keluar air hahahah 🀣🀣
.
#farafauzana
#faranjali
#bilafafaupakaihawaadara

sesungguhnya kau sangat bertuah wahai @luna_zura 😭😭😭😭😭
.
i love u ANJALI @kajol
.
nota: jgn call jgn msg jgn apa2 langsung dgn aku smpai luka aku sembuh πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“

Posing + kawan = Pengorbanan πŸ˜…πŸ˜πŸ˜‚
.
Slide utk tgk jawapan hahah
.
Walaupun kadang2 angle yg kau nak tak dapat dan tpaksa tunggu 100x shoot πŸ˜‚
.
Nota: tag your friend yg sanggup tonggeng duduk telentang utk ambik gambar kau πŸ˜‰ TQ @fahmymanan
.
#farafauzana
#angkorwat
#bilafafautravel
#bilafafautrobek
#fafautravel

Eh eh eh .. saya cakap 10ribu LIKE
.
FBI & FF bergabung? Tkde org nak dgr laaa bang oiii πŸ˜πŸ˜‚
.
Nota: pssst... mohon jgn like post ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
#Repost @faizalfbi76 (@get_repost)
・・・
Semlm di #FBILIVE ramai suruh call Fafau teman saya. Cam biasa @therealfafau mmg suka demand mcm2.. tapi setakat 5k like je.. apa ada hal.... kan... kan.. (pls tolong saya πŸ˜…πŸ˜…)
.
P/S : sorry malam ni tak dpt live sebab ada hal huhu
.
#farafauzana
#FBILive #visualradio #homeradio #faizalismail #fbientertainment

Jenny Jalan Jalan Jumpa Jannah
Jannah Jalan Jalan Jumpa Jodoh
Jenny Jannah Jeling Jeling Jodoh
Jenny Jannah Jodoh Rahsia Allah
.
EVERYONE LOVE HER πŸ’ƒ
.
Her hijrah way before my hijrah.
shes one of a beautiful sign Allah show about Islam.
roomate in HK during MPRN Comp Trip years ago.
She got her new roomate now for eva till Jannah, Ameen. i love u Lengloi... always, for the sake of Allah

suspek2 yg lambat... lambat balik πŸ˜…πŸ˜‚.
.
nota: Semusim Rindu dah habissss (last ep hari ni!!! 😭😭) maka diri ini xsabar nak tunggu #dendamaurora ....coming soon!
.
#farafauzana
#schawalara
#bilafafaupengulasupahan
#bilafafautgkdrama

AA: mmmm si Fara ni org dh nak kemas baru dia datang
.
FF: kita datang memang nk tolong kemas πŸ˜…
.
SA: baguihhh sbb cek nak power nap jap hehe
.
Happy Birthday Datin Yara @laraalanaa Hope u like the little Elly and make Cambodia kids happy ❀️
.
nota: kalau buat rumah tbuka atau majlis tuan rumah memang standard makan berkali2. baru isi makanan dlm pinggan baru suap makanan ke mulut dh kena bgn layan tetamu and bila balik meja .. pinggan hilang! maka proses awal akan berlaku lagi lagi lagi πŸ˜…
.
#farafauzana
#LaraAlanaturns3
#schawalara
#bilalarahilangdalamcelahanhadiahygmenggunung

B E R L A R I K E A N G K O R W A T
.
Sinopsis:
Seorang wanita membeli kasut secara online dan merasa was was samada kasut ini betul2 made in Cambodia. Maka dia sanggup berlari dari Alor Gajah hingga ke Siem Reap semata2 utk mendapatkan bukti.. berjayakah wanita itu? Adakah dia berjumpa dgn si pembuat kasut? Atau kuatkah kasut itu menampung berat badan wanita itu berlari hingga ke Siem Reap? Nantikan...
.
Nota: ada yg boleh lawan tajuk & sinopsis kita ke? πŸ˜πŸ˜‚πŸ’ͺ🏻
.
#farafauzana
#angkorwat
#bilafafautravel
#bilafafaukerja
#bilafafautgkdrama
#kasutinitidakdijual

A N G K O R W A T
.
USD 37 perday - berbaloi
.
Nota: post poyo sbb buat pengantin happy πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#farafauzana
#angkorwat
#bilafafaukerja
#bilafafautravel

P H A R E C A M B O D I A N C I R C U S
.
swipe to see the show πŸ˜‰
.
Siapa datang sini wajib tonton show ni. Performers by the local yg di ajar oleh tenaga pengajar dari luar. Harga tic in USD kembali kepada sekolah2 mereka.
.
@pharecambodiancircus
.
Ohya, yg dlm botol tu minyak masak bukan minyak urut hahah. Sbb FF ingat kalau guna minyak tu utk urut boleh dpt bdn lentik2 mcm kat botol tu πŸ˜…
.
Nota: @norzizizulkifli kena dtg tgk! πŸ˜‰πŸ˜
.
#farafauzana
#hardynadeen
#bilafafaukerja
#bilafafautravel
#kacamatafafau

H A L A L F O O D
.
Bila travel ni makanan Halal is not a problem in Siem Reap. Rata2 Kedai yg kami pergi pandai cakap Melayu. Thnks tp our driver - Salim
.
Yg penting ada menu LEMBU NAIK BUKIT 😱 siapa pernah rasa?
.
Nota: baju Fahmy by @iamfamous.my (iklan berbayar 😝)
.
#farafauzana
#hardynadeen
#bilafafaukerja
#bilafafautravel
#kacamatafafau

Most Popular Instagram Hashtags