[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

therealfafau therealfafau

4515 posts   1613516 followers   220 followings

FARA FAUZANA  Radio Personality | TV Host | VO talent | Duta Tudung HAWA ADARA | fafau.ig@gmail.com - IGReview | fafausdnbhd@yahoo.com - emcee / motivation talk

A N G I N K U A T
.
atau
.
K E N T U T K U A T
.
lalu malu 🀣

Selamat Berhujung Minggu Semua
.
Nota: xde.. sbb cutiii πŸ˜…πŸ€£
.

πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
5 H A R I L A G I
.
Nota: perut kenyang ... sila sambung 😝
.
@moamalaysia
@hppnk2017
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadiduta
#hppnk2017
#ourfoodourfuture
#MelepasKalauTerlepas

T E R I M A K A S I H
.
Walaupun kali ni FF tak dapat turun padang tp selalu dpt update dr kawan2 dan @astroarenahd @kbsmalaysia @mynegaraku
.
Nota: siapa pergi CLOSING malam ni? Bestnyaaaaaa
.
#Repost @kbsmalaysia (@get_repost)
・・・
Bila kita katakan tidak tetapi mereka tidak pernah patah semangat. Kejayaan yang diraih amat membanggakan negara πŸ’ͺ🏻
' Terima Kasih Team '
.
#APGKL2017
#KamiLuarBiasa
#BangkitBersama

Selulit! Eh silap silhouette πŸ˜…
.
kalau travel confirm akan ada selulit .. sapa suruh makan makan makan
.
Nota: mana satu FF? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
#farafauzana
#fafautv
#kalbarri
#bilafafautravel
#genglompatperth

Bila dolphin liar dtg melawat sila jgn bergerak dan jerit dlm hati "woiii!! Cepat tangkap gambarrrrr πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…"
.
Sekali pandang mcm shark.. alaaaa menyesal tak nyanyi lagu Baby Shark do do do 😝
.
Nota: itu dolphin yg angkat tgn tu bukan! Sekian
.
#farafauzana
#fafautv
#monkeymia
#bilafafautravel
#bilafafautergamam
#bilakorangabaikankawan2FFitu

Bukan selalu buat jahit jelujur kat ig story πŸ˜…πŸ˜‚
.
#farafauzana
#kalbarri
#kalbarrinationalpark
#bilafafautravel
#genglompatperth

@yabang_khalifah_official - macho
.
@mat_dan1 - stylo
.
@therealfafau - hancor diet aku πŸ˜‚
.
Jujur cakap kalau korang xdtg ke Maeps Serdang 28sept - 1oct - Rugi!
.
HARI PELADANG PENTERNAK NELAYAN KEBANGSAAN 2017
.
Nota: tag kawan2 yg kita nak hancorkan diet dia hahahahah
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadiduta
#hppnk2017
#ourfoodourfuture
#MelepasKalauTerlepas

W A J I B M A K A N B E S A R
.
Kalau dulu ada MAHA 2016
Skrg kita ada HPPNK 2017
.
Nampak sama tp lain
Nampak lain tp meriah
Nampak meriah tp sbnrnya memang MERIAHH
.
@hppnk2017 @moamalaysia
.
Nota: tag kawan2 yg korang nak minta teman 28sept - 1oct di @maepsserdang
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadiduta
#hppnk2017
#ourfoodourfuture
#MelepasKalauTerlepas

P I L I H A N F F H A R I N I .
(Monday - 18 Sept 2017)
.
Football 5 A Side - Men
MAS vs THAI
830am
Stdm Hoki 2 Bkt Jalil
.
Goalball - men&women
MAS vs THAI | MYMR
9am onwards
MITEC - Hall 8
.
Olahraga
Olimpic medalist sure ada weiii
2pm onwards
Std Bkt Jalil
.
Sitting Volleyball
MAS vs COM | MYMR
9am onward
MITEC - Hall 11
.
SEMUA ACARA MASUK PERCUMA πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
πŸ“Έ by @fifiedaiy
.
Nota: FF ni walaupun ado kek ostrolia ni tp jiwo rago kek melaysia πŸ’ͺπŸ»πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ’ƒ
.
#farafauzana
#kl2017
#kitasamahero
#kitaluarbiasa
#bangkitbersama
#bilafafaupenyokongmalaysia
#bilafafautravel
#perth

Most Popular Instagram Hashtags