therealfafau therealfafau

4229 posts   1553388 followers   260 followings

FARA FAUZANA  Radio Personality | tv host | actress | vo talent | managed by FAFAU Sdn Bhd | fafau.ig@gmail.com for IG Review | fafausdnbhd@yahoo.com for emcee job

wuhooooo excited FF bila Chatime KLSentral bertambah kawan baru di Taman Melati
.
TAHNIAH team Shell Taman Melati !!!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
FF tgh fikir nak buka CHATIME lagi. selain kat KL SENTRAL yg korang selalu pergi tu.. terima kasihhh β€οΈβ€οΈπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
kat mana FF patut bukak? cer bagi cadangan tempat yg confirm2 ramai org
.
nota: kot2 ada yg nak bukak CHATIME mcm FF boleh call kat hotline (sila slide) tag kwn2 yg suka chatime! tq guys for the support πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»β€οΈβ€οΈ
.
#farafauzana
#ChatimeMalaysia
#chatimeischatime
#bilafafaukerja

sudah2 la tu keje.. jom balik πŸ˜‰β€οΈ
.
jaket by GOBOK FAFAU
jubah by HAWA ADARA (boleh beli dari @shopatgoshop)
.

jom shopping tudung Hawa Adara BAIDURI di @shopatgoshop jam 10pg secara lamgsung hari ni
.
#farafauzana
#bilafafaukerja
#hawaadara
#astro
#goshopmalaysia
#bilakorangnakbelitelefongoshopyea

YES! akhirnya dpt jugak duet dgn abang walaupun lagu menabung hahahah
.
siapa ada tabung lagi kat rumah?! korang selalu menabung utk apa? saya terpaksa menabung utk byr cikgu vokal paling mahal kat Msia ni πŸ˜…πŸ˜‚
.
chop! kalau nak tahu nama manja idaman @ctdk sila layan podcast @aiskacangmy esk (Jumaat) hehehee
.
#Repost @ctdk with @repostapp
・・・
Tengah melayan Hadek saya interview tentang 'menabung' untuk siaran Radio 'Face off Farah Fauzana' .. nak dengar sepenuhnya ?? sila tanya @therealfafau ye ..#Repost @cteafairuz
・・・
Mari menabung version Adabi πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… jom menabung!! πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#farafauzana
#bilafafaukerja
#bilafafaujadiemcee
#bilafafaurecording
#bilanyanyispontan
#bilafafauctdktingtong

kepada yg mencari kerja mohon tag mereka πŸ˜‰πŸ˜˜

posing 'kerjasama' utk 'coverina' πŸ˜‚πŸ˜…πŸ€£
.
TQ invite FF utk emcee hari ni. jumpa lagi bulan May nanti.
.
congrats @arianiluxe
.
nota: mata FF xleh bukak dh sebb keje back to back and memang kepakaran time keje kita boleh tido πŸ˜…tag kawan korang sejenis kuat tido ahahaha
.
#farafauzana
#bilafafaukerja
#arianiluxe
#bilafafaujadiemcee

cerita pagi tadi bersiaran secara langsung di @shopatgoshop utk tudung & jubah HAWA ADARA
.
6 helai basic tudung (yg kami pakai) utk RM149
2 jubah (yg kami pakai) & percuma sehelai shawl utk RM199
.
cepat beli dgn telefon 18008288 atau anytime bole beli secara online di www.goshop.com.my
.
nota: FF pakai jubah size M. jubah ada dijual sehingga size XXL πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
#farafauzana
#goshopmalaysia
#hawaadara
#bilafafaukerja

ESOK | 10am | LIVE | masa utk shooping πŸ˜‰πŸ˜˜β€οΈ
.
#farafauzana
#goshopmalaysia
#bilafafaukerja

tudung huru hara bila ikutt rentak band tadi di #rizalman25yearsilverjubilee πŸ˜…πŸ˜…πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
TQ @galeriariani
TQ kak Ain and team
.
balik rumah pakai tudung balik betul2 hahhaha
.
nota: korang dah balik ke belum?!! balik la cepatttttttt.
.
#farafauzana
#gobokfafau

keluarga bahagia katanya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜…
.
bahagia pabila dikelilingi mereka yg penuh dgn ❀️❀️ Faizul | Rita | Innai ladies | John Melissalooi & my dear partner for today @azidahmohamed
.
nota: cuba teka Aali bahagia tak bila FF dokong dia πŸ˜‚πŸ˜…bdk kecik ni pun ada ig ok
.
#farafauzana
#rizalmanforzalora
#rizalman25yearsilverjubilee

MUSLIM YOUTH CAMP
.
khas utk 13-17thn lelaki & perempuan
.
13&14 Mei 2017
atau
20&21 Mei 2017
.
nota: siapa sejenis cuti sekolah je pergi kem motivasi? geng!
.
nota: shawl by @aidijuma
top by GOBOK FAFAU
.
#farafauzana
#alhijrah
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilaustazdonbersongkok

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags