therealfafau therealfafau

4,970 posts   1,743,060 followers   174 followings

FARA FAUZANA  Radio&TV Personality | YAKULT & @malaysia4syria ambassador | fafau.ig@gmail.com - IGReview | fafausdnbhd@yahoo.com - MCevent

H A U S K E πŸ˜…πŸ€£πŸ€¦β€β™€οΈπŸ˜‚
.
Jus Kurma Yakult
- 2 botol @yakultmalaysia
- 4 biji kurma
- ais segenggam
- blend semua
- JGN TUMPAH!
.
moga semua niat jahat tersimpan.. nanti dpt balasan terus mcm FF! hahhaahha
.
Nota : siapa jerit sama .. geng! πŸ˜πŸ˜‚
.
Notalagi : minggu depan utk #MasakLaAku FF rasa nak buat pencuci mulut atau kuih.. errk! DM Resepi pls. Mana tau dpt voucher buka puasa utk 2 orang di Sike Darby convention Center πŸ˜‰
.
#farafauzana
#yakultmalaysia
#gengsakatrayayakult
#adayakultlagiwow
#fbilive
#MasakLaAku
#bilafafaukeluarsuaragegurl

Hmm! Memang sedap sungguh MEE JAWA CIK REEN!
.
Seronok makan ramai2 dengan Kawan2. Atau untuk Famili Berbuka! Boleh pilih Udang, Paru atau Telur!
.
Cash On Delivery (COD)
βœ… Mee Jawa Udang @ RM12.00.
βœ… Mee Jawa Paru @ RM10.00.
βœ… Mee Jawa Telur @ RM8.00.
βœ… Minima 10 paket
.
Kami juga sediakan tempahan PAKEJ MINI RAMADHAN Mee Jawa Cik Reen untuk Berbuka Puasa, untuk Moreh atau untuk Bersedekah kepada Masjid/Rumah Rumah Anak Anak Yatim!
.
PAKEJ MINI RAMADHAN
βœ… Mee Jawa Paru @ RM6.00.
βœ… MeeJawa Telur @ RM5.00.
βœ… Minima 10 Paket
.
Sila WA (sahaja) Cik Reen 019-2882487 untuk tempahan sekitar Lembah Klang!
.
Tempoh tempahan 2 hari sebelum tarikh yang diperlukan.
.
WA 019-288 2487
WA 019-288 2487
WA 019-288 2487
.
Jangan ketinggalan!
.
#fafaudotig
.

T Q dr @yakultmalaysia
.
Meriah smlm dengan kehadiran rakan2 @nanamahazan
@fouziahgous
@zahiriladzim
@pu_azman
@anaraffali
@sheraaiyob & rakan media πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Nota : buka mana hari ni?
.
#farafauzana
#yakultmalaysia
#gengsakatrayayakult

P U A S A K E T D K
.
Majlis berbuka puasa @yakultmalaysia ❀️
.
Terima kasih adik2 dari Rumah ATTaqwa & Kembara Kitchen
.
Tunggu 28Mei utk video penuh #gengsakatrayayakult πŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Nota: baju FF tu senang & selesa digunakan utk solat jugak.. just sharing πŸ˜‰ .
#farafauzana
#adayakultlagiwow
#yakultmalaysia
#gengsakatrayayakult

M Y N E W T A L E N T 😝
.
Pergi majlis iftar @yakultmalaysia bawak talent .. alih2 talent dpt tepukan gemuruh? Acane ni?!!!
.
Nantikan 28 Mei 2018 ni utk tgk hebat ke tdk β€˜talent’ saya ni
.
Both jubah by @arianirtw
Both tudung by @galeriariani
.
Nota: apa yg anda pandang itu ilusi .. sila silang kaki! hehehehehe
.
#farafauzana
#yakultmalaysia
#adayakultlagiwow
#gengsakatrayayakult
#bilafafausilangkaki

Seronok kan bulan puasa berat turun lebih 2kg.
.
Raya nanti berat confirm naik sebab kita raya sebulan, kan?Β πŸ˜‚. Open house sana sini, kan..
.
Follow IG @munirah.sharil ni untuk dapatkan tips2 pemakanan yg mudah especially tentang sahur & berbuka 😁
.
Follow je ig diorang ni
.
@munirah.sharil
@munirah.sharil
@munirah.sharil

#munirahsharil #igreview
.
#fafaudotig

B U N Y I A Y A M
.
Kalau teringin makan ayam sila tangkap sendiri hahahaha lps makan ayam jgn lupa minum @yakultmalaysia
.
Nota : bunyi ayam dtg dari ayam atau tuan ayam? Hahahah
.
#farafauzana
#yakultmalaysia #everybodyeveryday #GengSakatRayaYakult

X S A B A R N K M A S A K
.
Yup! 3-10jun nanti FF akan ke sana utk join mereka masak and bantu anda utk tgk sendiri wang yg kalian kongsi tu sampai kepada mereka yg memerlukan. Jommm! β€œPergi” sama dengan menderma ke no akaun yg diberi .. hugs and love
.
#Repost @malaysia4syria with @get_repost
・・・
.
SUMBANGAN RAKYAT MALAYSIA BAGI IFTAR SYRIA!

Alhamdulillah.
Jutaan terima kasih kepada rakyat Malaysia.
Sumbangan kalian masih berterusan di dalam Syria.πŸ˜€
.
Hampir 200 orang telah menerima manfaat dari hasil sumbangan kalian setiap hari.
.

Kempen ini bakal berjalan sepanjang bulan Ramadan.
Ayuh lakarkan senyuman di wajah mereka!
Bagi yang masih ingin menyumbang,anda boleh lakukannya di talian :
.
>>> www.billplz.com/iftnsyria
>>> www.billplz.com/iftnsyria
>>> www.billplz.com/iftnsyria
.
ATAU pindahan/deposit wang tunai ke akaun MALAYSIAN LIFE LINE FOR SYRIA BERHAD :
.
MAYBANK : 564810513971
BANK ISLAM : 14210010009882
.
E-Mel : donation.mllfs@gmail.com
.
======================
MAKLUMAT PERHUBUNGAN:
======================
No. Telefon : 0341443441/0132226057
Alamat pejabat :
Global Peace Mission (GPM) Malaysia,
33-1 Jalan 2A/27A, Seksyen 1, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.
.
Terima kasih semua!
.
#InfaqRamadanSyria #IFTNSyria #SyriaNeedsYou #Syria #HelpSyria #fafau4syria

B U L A T A N D O A
.
Moga saya ada dlm bulatan doa awak sepanjang ramadhan ni
.
Doakan misi @malaysia4syria tercapai sblm FF dan team MLLFS akan berlepas ke sempadan Syria pada 3-10June ini
.
Makeup by @hayattmarni
Tudung by @galeriariani
Jaket by @innaigroup siaran 23x πŸ˜‚
.
Nota: selamat hari Jumaat ❀️
.
#farafauzana
#yakultmalaysia
#galeriariani
#fafau4syria
#fbilive
#gobokfafau

B U A T M E R E K A S E N Y U M
.
Di sebalik senyuman dan kegembiraan ini….
.
Mungkin kita tahu, dan mungkin juga kita tidak tahu. Di sebalik senyuman girang anak-anak muhajirin Syria ini terselit di dalamnya luka dan duka yang amat dalam.
.
Namun, jauh di sudut hati kami, biarlah kegembiraan yang kita ciptakan buat mereka ini sedikit sebanyak melenyapkan segala penderitaan yang menghantui mereka semenjak 7 tahun yang lepas.
.
Di bulan Ramadan yang mulia ini, Fara Fauzana akan bersama MLLFS untuk menyampaikan bantuan berbuka puasa dan juga bantuan-bantuan lain bagi menggembirakan anak-anak Syria ini. Jomlah bersama berikan sokongan kepada Fara Fauzana dan juga tim MLLFS untuk #MENYUMBANG dan #SHARE usaha murni ini.
.
Boleh ke tu?
.
Sasaran kita sama-sama untuk hari Jumaat yang penuh barokah ni, ditambah dengan bulan Ramadan yang mulia ni, adalah untuk mengumpulkan #InfaqJumaat sejumlah RM 30,000 bersamaan 2,000 pek berbuka puasa kepada muhajirin Syria.
.
Ayuh terus mengukir senyum dan tawa buat mereka. Memberi saat mereka memerlukan dan saat kita masih punya upaya.
.
Jadikan #InfaqTerbaikRamadan ini untuk membantu mereka yang memerlukan di Syria.
.
Maka dengan lafaz Bismillah, mari kita mulakan.
.
Sumbangan atas talian boleh klik pautan berikut :
> www.billplz.com/fafau4syria
> www.billplz.com/fafau4syria
> www.billplz.com/fafau4syria
.
ATAU pindahan/deposit wang tunai ke akaun MALAYSIAN LIFE LINE FOR SYRIA BERHAD :
.
MAYBANK : 564810513971
BANK ISLAM : 14210010009882
.
E-Mel : donation.mllfs@gmail.com
.
MAKLUMAT PERHUBUNGAN:
.
No. Telefon : 0341443441/0132226057
.
Terima kasih semua!
.
#InfaqRamadanSyria #IFTNSyria #SyriaNeedsYou #Syria #HelpSyria #Fafau4Syria #InfaqJumaat
World #QuranHour

R E B U T πŸ—πŸ—πŸ— B E L I K E
.
πŸ˜…πŸ˜πŸ˜‚πŸ€¦β€β™€οΈπŸ™ˆ
.
Semua benda nak berebut sampai nak ke tandas pun berebut.. apahal? Tunggu naaaaaaaaa
.
Nota: ok skrg fikir jap, bila last time korang berebut? heheheh
.
#farafauzana
#yakultmalaysia #everybodyeveryday #GengSakatRayaYakult
#bilafafaushooting

Salam Ramadhan
.
Dah seminggu berlalu puasa tp rasa mcm xkurus pun!! Apa ada hall @fetabuya kan ada utk korang
.
Cantik tak semestinya kurus ? Haa, kenapa ? Gemok pon cantik la! Sebab beatiful is subjective. Kan ?
.
Eh @fetabuya ada baju yang cantik untuk orang yang PLUSSIZE ni. So tk de masalah pon kalau tk kurus sebelum raya.
.
Jom follow
@fetabuya
@fetabuya
@fetabuya
.
Tengok baju cantik cantik yang boleh embrace your beauty even you're a PLUSSIZE.
.
Resepi cantik.
.
Baju @fetabuya + you = Cantik Meletop tau!
.
Nota: meh tag kawan2 yg gebu cantik skrg . Te them we love u ❀️
.
#fafaudotig

Most Popular Instagram Hashtags