therealfafau therealfafau

4145 posts   1523534 followers   257 followings

FARA FAUZANA  Radio Personality | tv host | actress | vo talent | managed by FAFAU Sdn Bhd | fafau.ig@gmail.com for IG Review | fafausdnbhd@yahoo.com for emcee job

JOM BALIK!
.
kerja lama2 kat office pun xbest kalau anak2 asyik ckp "lama mama and papa xspend time dengan kita kan?"
.
itu xkira bila mak bapak pulak ckp "lama anak2 tak balik tengok kita kat kampungkan?"
.
nota: JOM BALIK!
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#bilafafaukerja

TQ for watching ASSALAMUALAIKUM di TV Alhijrah. meriah bila ada @azidahmohamed & Mira. nasib baik @farahdianaanuar live sampai kul 9pg je kalau dia bergabung dgn FF mungkin set terbalik πŸ˜‚πŸ˜
.
makeup by Abang Wan Nasha
tudung by @galeriariani
blouse by GOBOK FAFAU
.
nota: lunch apa hari ni?
.
#farafauzana
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#gobokfafau

esk litar sepang! jumpa kat Pit heheeh
.
ASSALAMUALAIKUM | TV ALHIJRAH | KHAMIS | 9-10pg.
.
tudung @galeriariani
jaket GOBOK FAFAU.
.
nota: siapa nak makeup FF kena pandai makeup keretapi tp nampak mcm berapi πŸ˜‚
.
#Repost @asyraf.sulaiman93 with @repostapp
・・・
FARA FAUZANA #FAFAU

Makeup fara fauzana kurang dr 10 minit utk assalamualauikum...

tutup mata dan terbang!
.
tutup mata utk melihat impian
terbang utk mencapai impian
moga impian menjadi kenyataan
.
nota: apakah impian korang?
.
#farafauzana
#kacamatafafau
#doha
#bilafafautrobek
#bilafafautravel

ASSALAMUALAIKUM | 8-10pg | AlHijrah | Selasa | 21 March 2017.
.
pelbagai cerita antaranya tips nak dptkan rambut yg lebat , cara2 menambahkan pendapatan , aktiviti cuti sekolah dan byk lagiii
.
tudung by @galeriariani
jaket | seluar by @arianirtw
model minggu lepas πŸ˜πŸ˜…
.
nota: siapa cuti sekolah hari niiiiiiii?
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaupostsengetbgnampakkuruihhahahah

mengambil tenaga πŸ˜…πŸ˜‚
.
esok jgn lupa ASSALAMUALAIKUM |8-10am | TV Alhijrah
.
nota: siapa masih berjaga? tidooooooooo! πŸ˜…
.
notalagi : kasut tu edit guna hp πŸ˜πŸ˜‚πŸ™ˆ
.
#farafauzana
#kacamatafafau
#bilafafaubersukan
#bilafafauberbadminton
#bilafafauselalukantoibilapakaikasutnihahaha

JIN NOTTI!
.
pengarah dan cikgu lakonan yg sentiasa disisi ketika FF perlu membawa 5watak dlm film Jin Notti. TQ Abang zack TQ cikgu @hamzahmtahir
.
nota: siapa tahu 5watak tu? ok FF start with JIN BAIK πŸ˜… lagi?
.
#farafauzana
#teaterkerikil
#bilafafaukerja

the LUSCIOUSSSSS
.
1stime terperanjat time keje .. nampak dorang terus jerit 'artis!' πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸ˜…πŸ˜…
.
@eenazmokhtar @missnadiaaqilah @ruzanaibrahim korang patut bg satu lagu semlm πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ’ƒ
.
nota: tq kak @vanidah_imran sudi dtg.

TERIMA KASIH & THE END.
.
@teaterkerikil
@norzizizulkifli
.
moga kalian semua akan mendapat markah yg baik πŸ‘πŸ»πŸ’ƒπŸ’ͺ🏻
.
#farafauzana
#teaterkerikil
#bilafafaukerja
#bilafafauberlakon

CIKGU CHERYL ANN FERNANDO!!!!
.
lama xde kisah benar ke layar perak yg mana pelakon2 pulak 90% adalah murid2 sebenar yg xde idea apa itu berlakon. kita pula berpeluang utk jumpa mereka yg memberi inspirasi takala menonton. jiwa!
.
terima kasih berkongsi cerita
terima kasih mengolah idea
terima kasih membuka mata
terima kasih pendidik semua
.
sekarang cuti sekolah! jom tonton filem ADIWIRAKU kerana inilah masa utk memberi makanan jiwa kpd diri kita yg pernah bergelar pelajar agar tdk lupa apa yg diajar.
.
nota: IM SO GONNA WATCH IT AGAIN! ajak plssss
.
#farafauzana
#adiwiraku
#kisahbenar
#Tunggalbukantunggai
#bilafafautgkmovie
#bilafafausupportsemua

Most Popular Instagram Hashtags