[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

thelittlewazuonlineshop thelittlewazuonlineshop

638 posts   1208 followers   1690 followings

Supplement Rosetyra Iflawless  Trusted Seller&Agent,inshaallah 😘 📌I dont trust Booking. Full payment only 🏬SINCE MAC 2014 ☎whatapps : 017-4100816 ✈ #TerengganuBased by_wawazulkefli

http://www.wasap.my/+60174100816

* Khas untuk Muslimin& muslimat Sekitar Muadzam Shah* ✨🕌✨🕌✨🕌✨🕌 Assalamualaikum Wrt. Wbt. *KURSUS TAHSIN AL-QURAN INTENSIF PERDANA*

Anjuran: Masjid Tengku Ampuan Afzan, Bandar Satelit, Muadzam Shah, Pahang.🕌 Pembimbing: AzZubair Dot Com(Ust. Zubair Malik) *Mengapa Anda Perlu Sertai???* ☪ *Modul Pengajaran Al-Quran Terkini & Interaktif.* ☪ *Ilmu Lama Dgn Persembahan Baru(Di sesuaikan dengan zaman ini):*
💧 *Bertatih* untuk kelancaran bacaan.
💧 *Makhraj & Sifat Huruf* untuk kefasihan sebutan huruf.
💧 *Tajwid Milenium* kenal tanda/ tahu mcm mana nak baca bertajwid.
💧 *Waqaf & Ibtidak* yg sgt praktikal untuk kita yg bernafas pendek.
💧 *Tadabbur & Tazakkur* untuk Berkomunikasi dgn Al-Quran. ☪
💧Pengajian yang senang.
💧Sistematik & mudah faham.
💧Seronok & interaktif.
💧Tak kena tanya sorang2.
💧Tidak terasa lama. ☪ Terbuka kepada semua Muslimin & Muslimat, Belia, Remaja, Pelajar. ☪ Maklumat Lanjut:
Tarikh: 9 & 10 Disember 2017( 2 hari)
Masa: 8.30 pg - 5.00 ptg.
Tempat: Masjid Tengku Ampuan Afzan, Bandar Satelit, Muadzam Shah, Pahang.
Yuran: RM 60 seorang.
Yuran pelajar: RM 50 seorang
Makan tgh: Masjid Sediakan *Daftar Sekarang, Tempat Terhad: 50 kekosongan shj lagi* ❇ Untuk keterangan & pendaftaran sila hubungi/wsap:

1. Ust Azizul Hakim Abdullah(013-9351819)

2.En. Nur Muhammad Haikal Zaini(012-7867558) ❇ *MARI BELAJAR MENGAJI@MTAABS*

Terima kasih *Lihat promosi 👇🏻* ✨🕌✨🕌✨🕌✨🕌

✨Kash Kremi By Ridzkin . ✨ .
.

Price : Rm59
Postage : RM8sm / RM12 ss .
.

Untuk Order boleh whatapps wawa : 0174100816 .
.

#ridzkin #dipbrowpomade #browpomade #eyebrowpomade #malaysiaproduct #ridzkincosmetic

💃🏻Para Jelitawan Sekalian!💃🏻 .
.
Ramai yang PM nak tahu lebih lanjut tentang Diamond StemCell yg Ajaib ini! Meh sini Yatie kongsikan sedikit info: .
.
1. Diamond Serum ini boleh digunakan sehari 2 kali (pagi & malam)selepas basuhan muka. .
.
2. Jadikan ia sebagai serum asas sebelum mengunakan sebarang toner atau krim .
.
3. Tidak melekit & sangat cepat meresap .
.
4. Kalau apply sebelah muka boleh compare perbezaan muka yg pakai serum dengan x pakai .
.
5. Utk kesan V shape, bermula hari ke-3 akan nampk perubahan.. tetapi utk perubahan yg lebih ketara akan mula kelihatan di minggu yg ke-2 dengan penggunaan yg konsisten .
.
6. Selain utk V shape.. Serum diamond ni juga sangat power utk merawat sel kulit yg dah rosak .
.
7. Kesan parut jerawat yg berlubang-lubang pun boleh recover dgn pantas! Apatah lagi parut yg biasa2.. .
.
8. Jeragat juga akan semakin pudar di sekitar hari ke-5 .
.
9. Masalah lingkaran bawah mata juga boleh dirawat! .
.
10. Garis-garis halus ( tanda penuaan ) juga akan semakin berkurangan! .
.
11. Mereka yg belum ada tanda penuaan, serum ni juga akan prevent kulit daripada melendut, kasar & kedut (ANTI-AGING) .
.
12. Walaupun anda dah berumur, bermula dgn sapuan pertama jer anda akan dpt rasa kulit muka lebih anjal & sangat lembut. .
.
13. Meratakan tona kulit muka yg tidak sekata.. .
.
14. Yg paling best sekali, of course ianya mencerahkan .
.
15. Sesuai utk semua jenis kulit terutamanya yg sensitf & berminyak! ..
.
16. Tiada kesan sampingan & pengelupasan ..
.
Diamond Serum Stemcell 100% Halal , Dijamin selamat ! .
.

HARGA: RM149 sahaja (tidak termasuk postage)
WHATAPPS : 0174100816

🔥CARA PENGGUNAAN🔥 .
. ✅Sesuai diambil ketika perut kosong sebelum sarapan pagi. .
. ✅Ambil 1 biji Armila White bersama segelas air .
. ✨Tips: ✨ .
. - 💃🏻Semasa awal pengambilan AWB elakan pengambilan kaffien
- 💃🏻Banyakkan minum air kosong untuk kesan lebih cepat.
- 💃🏻1 kapsul sehari selama 1 minggu untuk kesan lebih optimum. .
. 🔥Sebotol ada 18 capsul.. 🔥capsul premium blh makan 2 hari 1 biji .
. 🔥Harga RM69 sebotol .
.

WHATAPPS : +60174100816

🔥ARMILA WHITE BOOST🔥 .
. ✔ Armila White Boost ialah sejenis kapsul yang dirumus khas untuk kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman.
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita seawal usia 15 tahun ke atas. ✔ Kesan sepantas 5 hari bergantung pada faktor seperti usia, hormon, persekitaran dan kesihatan.
✔ Armila White Boost mengandungi 100% mutiara asli tanpa bahan campuran. ✔ Kapsul AWB adalah berasaskan dari sumber tumbuh-tumbuhan dan semestinya halal. .
. 💐 Kuasa pemutihan 3X ganda daripada kulit asal 💐 Menghilangkan parut lama . 💐 Tiada kesan sampingan . 💐 Mengecutkan jerawat . 💐 Menghilangkan jeragat
💐 Menyingkirkan toksin dlm badan . 💐 Lebih gebu, lembab & tegang . 💐 Menghilangkan jeragat serta eyebag . 💐 Digalakkan untUk ibu menyusu bayi . 💐 Kulit dan pipi jadi PINKISH 💐 Mengecilkan liang roma 💐 Menambahkan tenaga
. 🌿 100% Buatan 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
🌿 Putih tanpa perlu injections
🌿 MUSLIM Produk
🌿 dijamin HALAL ✅
🌿 Ade GMP dari kilang
🌿 Lulus KKM

RM69/bottle Excluded postage

Wow 😍😍 retis pun nk menjual sendiri sbb terbukti mmg berkesan.. nak harga diskaun whatsapp wawa di : +6017-4100816

nampak sama , tapi tak serupa ! hewhewhew 😝 Snowdrop and Rose 💛

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT CUSTOMER-2 WAWA TERCHENNNNTAAAAAA . Stay pretty and gojes! 💛💛💛💛💛💛💛💛

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

PROMO PROMO PROMO! .
.

Serum Jeragat ni pun ada sale taw taw taw! RM40 je taw yg trial! .
.

WHATAPPS : 0174100816

AZANIS SCAR SERUM WITH COCOA EXTRACT! .
.NEW FORMULA& Improved! .
.

Product Price : RM70 (np)
NOW BOLEH DAPATKAN DISCOUNT DENGAN WAWA .
Postage : RM8 sm/ RM11-12ss .
.

UNTUK HARGA TERMURAH, WHATAPPS +60174100816 .
.

#azanis #serum #malaysianserum

Info serum . 🕵🏻 .
. 🔆OFFER MEI 2017🔆 .
.

Ibeauty Diamond Serum : merawat sel-2 kulit mati, sekatakan warna kulit muka, Mengurangkan jerawat serta jeragat serta menjadikan kulit muka glowing dan flawless dari sebarang cela . All in 1 bottle and best seller✨💯 . .
.

Ibeauty Pigment Booster Serum : Khas untuk jeragat yg degil. Pembantu diamond serum untuk hilangkan dan pudarkan jeragat. 💯 (ada trial and full pack) .
.

✨SUTRRABELLA FOUNDATION ✨ .
. 👉🏽Full coverage 👉🏽SPF50
👉🏽Easy blend .
.

Price : RM79.90 exc postage .
.

Korang dah lama aim fd ni tapi entah sape la yang juai? haaaa nah wawa juai ni haaa mh order meh +60174100816 .
.

#wawajualmakeuporiginal #sutrabella #rosetyra #nafura #hopegirl #1mmf #farrabeauty #veviouslimitededition #importedmakeup #originalmakeup #aunthetic #nyx #essence #in2it #silkygirl #maybelline #kemaman #terengganu #malaysia #sendayutinggi #aurawhite

Most Popular Instagram Hashtags