thelittlewazuonlineshop thelittlewazuonlineshop

641 posts   1181 followers   1678 followings

Okaya Rosetyra Iflawless  Trusted Seller&Agent,inshaallah 😘 πŸ“ŒSAPE WHATAPPS TERUS, I KASI % 🏬SINCE MAC 2014 ☎whatapps : 017-4100816 ✈#MYR #TerengganuBased by_wawazulkefli

http://www.wasap.my/+60174100816

nampak sama , tapi tak serupa ! hewhewhew 😝 Snowdrop and Rose πŸ’›

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT CUSTOMER-2 WAWA TERCHENNNNTAAAAAA . Stay pretty and gojes! πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›

Korang tahu tak ? Krim intensive ni power gila sampaikan bila wawa letak je harini dekat jerawat, esoknye terus lenyap! best ! .
.

WHATAPPS : 0174100816

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

PROMO PROMO PROMO! .
.

Serum Jeragat ni pun ada sale taw taw taw! RM40 je taw yg trial! .
.

WHATAPPS : 0174100816

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

Iglow ni wawa dah pakai! Full coverage, Ringan sangat . Lepas pakai foundation ni , korang sapu loose powder ,konfirm lembut je muka korang ! Tak nampak pakai foundation pun taw .
.

WHATAPPS : 0174100816

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

PROMO PROMO PROMO! .
.

Yang ni new serum, new formula from Ibeauty ! Konfirm glowing sebab ada extract gold dalam serum. ANTI AGING, GLOWING AND REPAIRING! .
.

WHATAPPS : 0174100816

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

PROMO PROMO PROMO! .
.

nanti dah habis promo, jangan tanye dah wawa bila nak ada promo. Wawa nak beraya setahun pulak! hahahahaha .
.

WHATAPPS : 0174100816

AZANIS SCAR SERUM WITH COCOA EXTRACT! .
.NEW FORMULA& Improved! .
.

Product Price : RM70 (np)
NOW BOLEH DAPATKAN DISCOUNT DENGAN WAWA .
Postage : RM8 sm/ RM11-12ss .
.

UNTUK HARGA TERMURAH, WHATAPPS +60174100816 .
.

#azanis #serum #malaysianserum

"PROMO..!!πŸŽ‰
PROMO..!!πŸŽ‰
PROMO..!!πŸŽ‰ .
.

Harga cecah lantai sepanjang bulan Ramadhan
Dapatkan Penyegar Iskin 100ml .
. ❄ RM30.00 SAHAJA..!!πŸ’§
❄ RM30.00 SAHAJA..!!πŸ’§
❄ RM30.00 SAHAJA..!!πŸ’§ .
.

Terus whatpapp πŸ‘πŸ» ke 0174100816 untuk dapatkan harga promo .
.

#ramadhanyakareem
#ibeautyteruihsegak
#2xsiang2xmalamteruihsegak
#bukankrimkilo
#globalbestconsumer
#globalbrandingaward2015"

Info serum . πŸ•΅πŸ» .
. πŸ”†OFFER MEI 2017πŸ”† .
.

Ibeauty Diamond Serum : merawat sel-2 kulit mati, sekatakan warna kulit muka, Mengurangkan jerawat serta jeragat serta menjadikan kulit muka glowing dan flawless dari sebarang cela . All in 1 bottle and best sellerβœ¨πŸ’― . .
.

Ibeauty Pigment Booster Serum : Khas untuk jeragat yg degil. Pembantu diamond serum untuk hilangkan dan pudarkan jeragat. πŸ’― (ada trial and full pack) .
.

✨SUTRRABELLA FOUNDATION ✨ .
. πŸ‘‰πŸ½Full coverage πŸ‘‰πŸ½SPF50
πŸ‘‰πŸ½Easy blend .
.

Price : RM79.90 exc postage .
.

Korang dah lama aim fd ni tapi entah sape la yang juai? haaaa nah wawa juai ni haaa mh order meh +60174100816 .
.

#wawajualmakeuporiginal #sutrabella #rosetyra #nafura #hopegirl #1mmf #farrabeauty #veviouslimitededition #importedmakeup #originalmakeup #aunthetic #nyx #essence #in2it #silkygirl #maybelline #kemaman #terengganu #malaysia #sendayutinggi #aurawhite

Weh MAGNUM pun ada gais! SAY HI! πŸ˜‹ .
.

Magnum Stick ✨
RM7/stick exc postage
Peanut Butter & Double choco .
.

Dah boleh whatapps wawa dari korang terus mengidam nak ni jeeeee sepanjang hidup! +60174100816 .
.

#wawajualcoklatimport #chocolatebar #coklatbar #cococrunchbars #magnumstick #milobars #halal #oreosnacks #importedchocolate

Most Popular Instagram Hashtags