thelittlewazuonlineshop thelittlewazuonlineshop

613 posts   1,167 followers   1,737 followings

⛔️PROSES PEMBERSIHAN GAMBAR⛔️  Trusted Seller&Agent,inshaallah 😘 📌I dont trust Booking. Full payment only 🏬SINCE MAC 2014 ☎whatapps : 017-4100816 ✈ #TerengganuBased by_wawazulkefli

Marilah kita same same menjayakan target kita tahun ni. Semestinya kalau wa lah,.... mesti kecundang part tengah2 tu. Tetibe rasa dah kenyang setahun hahhahahaha😜

good quotes ! .
.

nantikan comeback wawa after this final exam and final year 😭 wish me luck! ❤️💞

✨Kash Kremi By Ridzkin . ✨ .
.

Price : Rm59
Postage : RM8sm / RM12 ss .
.

Untuk Order boleh whatapps wawa : 0174100816 .
.

#ridzkin #dipbrowpomade #browpomade #eyebrowpomade #malaysiaproduct #ridzkincosmetic

💃🏻Para Jelitawan Sekalian!💃🏻 .
.
Ramai yang PM nak tahu lebih lanjut tentang Diamond StemCell yg Ajaib ini! Meh sini Yatie kongsikan sedikit info: .
.
1. Diamond Serum ini boleh digunakan sehari 2 kali (pagi & malam)selepas basuhan muka. .
.
2. Jadikan ia sebagai serum asas sebelum mengunakan sebarang toner atau krim .
.
3. Tidak melekit & sangat cepat meresap .
.
4. Kalau apply sebelah muka boleh compare perbezaan muka yg pakai serum dengan x pakai .
.
5. Utk kesan V shape, bermula hari ke-3 akan nampk perubahan.. tetapi utk perubahan yg lebih ketara akan mula kelihatan di minggu yg ke-2 dengan penggunaan yg konsisten .
.
6. Selain utk V shape.. Serum diamond ni juga sangat power utk merawat sel kulit yg dah rosak .
.
7. Kesan parut jerawat yg berlubang-lubang pun boleh recover dgn pantas! Apatah lagi parut yg biasa2.. .
.
8. Jeragat juga akan semakin pudar di sekitar hari ke-5 .
.
9. Masalah lingkaran bawah mata juga boleh dirawat! .
.
10. Garis-garis halus ( tanda penuaan ) juga akan semakin berkurangan! .
.
11. Mereka yg belum ada tanda penuaan, serum ni juga akan prevent kulit daripada melendut, kasar & kedut (ANTI-AGING) .
.
12. Walaupun anda dah berumur, bermula dgn sapuan pertama jer anda akan dpt rasa kulit muka lebih anjal & sangat lembut. .
.
13. Meratakan tona kulit muka yg tidak sekata.. .
.
14. Yg paling best sekali, of course ianya mencerahkan .
.
15. Sesuai utk semua jenis kulit terutamanya yg sensitf & berminyak! ..
.
16. Tiada kesan sampingan & pengelupasan ..
.
Diamond Serum Stemcell 100% Halal , Dijamin selamat ! .
.

HARGA: RM149 sahaja (tidak termasuk postage)
WHATAPPS : 0174100816

🔥CARA PENGGUNAAN🔥 .
. ✅Sesuai diambil ketika perut kosong sebelum sarapan pagi. .
. ✅Ambil 1 biji Armila White bersama segelas air .
. ✨Tips: ✨ .
. - 💃🏻Semasa awal pengambilan AWB elakan pengambilan kaffien
- 💃🏻Banyakkan minum air kosong untuk kesan lebih cepat.
- 💃🏻1 kapsul sehari selama 1 minggu untuk kesan lebih optimum. .
. 🔥Sebotol ada 18 capsul.. 🔥capsul premium blh makan 2 hari 1 biji .
. 🔥Harga RM69 sebotol .
.

WHATAPPS : +60174100816

🔥ARMILA WHITE BOOST🔥 .
. ✔ Armila White Boost ialah sejenis kapsul yang dirumus khas untuk kesihatan dan kecantikan luaran serta dalaman.
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita seawal usia 15 tahun ke atas. ✔ Kesan sepantas 5 hari bergantung pada faktor seperti usia, hormon, persekitaran dan kesihatan.
✔ Armila White Boost mengandungi 100% mutiara asli tanpa bahan campuran. ✔ Kapsul AWB adalah berasaskan dari sumber tumbuh-tumbuhan dan semestinya halal. .
. 💐 Kuasa pemutihan 3X ganda daripada kulit asal 💐 Menghilangkan parut lama . 💐 Tiada kesan sampingan . 💐 Mengecutkan jerawat . 💐 Menghilangkan jeragat
💐 Menyingkirkan toksin dlm badan . 💐 Lebih gebu, lembab & tegang . 💐 Menghilangkan jeragat serta eyebag . 💐 Digalakkan untUk ibu menyusu bayi . 💐 Kulit dan pipi jadi PINKISH 💐 Mengecilkan liang roma 💐 Menambahkan tenaga
. 🌿 100% Buatan 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
🌿 Putih tanpa perlu injections
🌿 MUSLIM Produk
🌿 dijamin HALAL ✅
🌿 Ade GMP dari kilang
🌿 Lulus KKM

RM69/bottle Excluded postage

Wow 😍😍 retis pun nk menjual sendiri sbb terbukti mmg berkesan.. nak harga diskaun whatsapp wawa di : +6017-4100816

nampak sama , tapi tak serupa ! hewhewhew 😝 Snowdrop and Rose 💛

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT CUSTOMER-2 WAWA TERCHENNNNTAAAAAA . Stay pretty and gojes! 💛💛💛💛💛💛💛💛

PROMO LEBARAN MASIH BERJALAN! .
.

PROMO PROMO PROMO! .
.

Serum Jeragat ni pun ada sale taw taw taw! RM40 je taw yg trial! .
.

WHATAPPS : 0174100816

AZANIS SCAR SERUM WITH COCOA EXTRACT! .
.NEW FORMULA& Improved! .
.

Product Price : RM70 (np)
NOW BOLEH DAPATKAN DISCOUNT DENGAN WAWA .
Postage : RM8 sm/ RM11-12ss .
.

UNTUK HARGA TERMURAH, WHATAPPS +60174100816 .
.

#azanis #serum #malaysianserum

Info serum . 🕵🏻 .
. 🔆OFFER MEI 2017🔆 .
.

Ibeauty Diamond Serum : merawat sel-2 kulit mati, sekatakan warna kulit muka, Mengurangkan jerawat serta jeragat serta menjadikan kulit muka glowing dan flawless dari sebarang cela . All in 1 bottle and best seller✨💯 . .
.

Ibeauty Pigment Booster Serum : Khas untuk jeragat yg degil. Pembantu diamond serum untuk hilangkan dan pudarkan jeragat. 💯 (ada trial and full pack) .
.

Most Popular Instagram Hashtags