theidriskhan theidriskhan

1139 posts   215843 followers   714 followings

Idris Khan  "4JJl" 📱☎️: +60 17 9399 730 (🔥KIMI🔥)

http://www.zimarketingsb.com/

Thank u for the love everyone ❤️ Mr Rock ❤️️ you too! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Kesian Mr Rock demam harini, takde siapa nak jaga ke? 👀😷
@thekhanempire
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat

Done workout sebelum start #pinggantakretaknasitakdingin 💪🏽
Jom see u guys now episode 10! 😎
- Mr Rock -
@thekhanempire
#akasiatv3 #dramasangat #whosyourdaddy

Nervous pulak Mr Rock nak call Hani, agaknya apa lah pulak dia nak buat hari ni?? 🤔😜
@thekhanempire
#episode10 #pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat #tv3malaysia

Saya ada surprise untuk kongsikan kepada peminat2 #pinggantakretaknasitakdingin di Brunei! 🇧🇳 yes! Were coming to you!!! Jumpa di sana 26-28 August ini 😎
Tak sabar nak jumpa korang semua! ✌🏽️
@thekhanempire
#Bruneiwerecoming

Mr Rock: Jangan cakap dengan saya 👊🏽👊🏽👊🏽
Mrs Rock: Haihhhh... Mr Rock ni dah la sweet hensem.. kenapa saya takleh lupakan dia ni??? Helppppp! 😍
😜
@thekhanempire
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat

Mr Rock says Terima Kasih Malaysia! 👊🏽👊🏽👊🏽🐼
Walaupun rock tapi sweet kan Mizan? 😺
@thekhanempire
#episode9 #pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat

Aik kenapa Mizan bisik2 dengan Hani ni? Diaorg macam ada plan sesuatu jer.. agak2 apa ya? 🤔😜
@thekhanempire
#episode9 #pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat

Agaknya bertahan tak hubungan Mizan & Hani? Agaknya apalah si Nizam akan buat minggu depan 🤔🏡
@thekhanempire
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #dramasangat

Kurang asam betul, orang suruh ambik gambar dia ambik video! 😜 ini lah gelagat kami bila bersama 😋 TQ siapa yang tengok kita dkt @meloditv3 tadi! Macam mana kita sebagai hos?? TQ juga @ag_azmeer sebab melayan kami ✌🏽️😂
@thekhanempire
Jacket: @bonzainal3003
#pinggantakretaknasitakdingin #meloditv3

Selamat Pagi Teman Teman Semua. Semoga beringat dekat Mr Rock yang masih shooting untuk #pinggantakretaknasitakdingin di hari ahad last day ber-open house ni ya! 🏡🐼🐼😴
@thekhanempire
Btw, ramai tanya kenapa bibir saya pink dalam #pinggantakretaknasitakdingin ?? No saya tak pakai lipstick! 💄 all natural! 💋hahaha

Morning Peeps! Bangun bangun bangunnnn... 🐈Pagi ni saya nak belanja teaser untuk episode-episode minggu depan. Get set Get Ready 😎
@thekhanempire
#pinggantakretaknasitakdingin #akasiatv3 #tv3malaysia #dramasangat

NO MATTER WHAT LIFE THROWS AT U, U KEEP MOVING 👊🏽

Most Popular Instagram Hashtags