thefaizibrahim thefaizibrahim

1252 posts   87067 followers   38 followings

The Faiz Ibrahim  Seorang manusia. Dan alter ego, @myfaizibrahim. . βœ‰οΈ thefaizibrahimwork@gmail.com

http://youtu.be/mpPwRxBbso8

Jika bulan Ramadhan, memang tak sah kalau tak cuba ni. Memang sedap. 😍

Siapa suka makan ni jugak? πŸ™‹β€β™‚οΈ

Mak suruh beli sayur dan daun ni tadi. Cuba teka ni daun apa?

Kajian mendapati hampir 78% manusia tak tahu ini daun apa. ☺️

Putus kawan. 😊

πŸ’₯ Alhamdulillah, akhirnya saya cuba juga buat "Don't Laugh Challenge" dan cuba bersungguh-sungguh untuk tak ketawa. Tapi akhirnya, ______. πŸ˜‚
.
Maafkan muka yang sedikit kelakar itu. πŸ˜†

Mudah-mudahan. πŸ™

Aku, sentiasa. ✌️

Yang kuat, akan kekal. 😊

Alhamdulillah. πŸ˜‡

Ya Tuhan,
Jika dia jodohku,
kau rapatkanlah.

Jika memudaratkan,
kau jauhkanlah.

Nanti benci bertukar sayang. ✌️

Jangan tunjuk gambar ni dekat mak ayah korang, takut mereka nak buat menantu karang.

Ha ha ha.

Terima kasih buat pembaca yang menjadikan #27HariUntukMoveOn sebagai JUDUL TERLARIS dan sentiasa sold out di kedai buku.

Korang memang the best. πŸ™

Most Popular Instagram Hashtags