thefaizibrahim thefaizibrahim

639 posts   88858 followers   43 followings

The Faiz Ibrahim  Seorang manusia. Dan alter ego, @myfaizibrahim. . βœ‰οΈ thefaizibrahimwork@gmail.com

http://twitter.com/thefaizibrahim

Yang suka membaca, suka keluar dari kehidupannya dia dan terbang ke angkasa.

#BukuKelimaFaizIbrahim

πŸ’” BF dia dah tawar hati dengan dia sebab dia suka tuduh bukan-bukan.

Korang boleh kongsikan tak cara untuk dia pikat hati BF dia semula?

Siapa yang sebegini? 😊

Jika ada masalah. 😊

Bukan apa, malu orang luar yang tak tahu apa-apa, tengok. πŸ˜‰

Setiap rasa kurang enak itu, punya kebaikannya nanti.

Stay strong guys. πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ

Kepada yang selalu tanya saya, bilalah nak buat Meet & Greet, inshaaAllah bulan 9 ini ya.

Maaf lambat sebab sibuk sikit. Hehehe.

Alhamdulillah, tempat yang dipilih pun luas dan mungkin ini kali pertama kita berjumpa. Ecewah.

First time saya keluar di public setelah menolak banyak tawaran untuk tunjuk muka. So nanti kalau jumpa saya, jangan muka segan sangat. Buat biasa je ok. Hahaha.

#PadahalAkuYangGementar

Pernah jumpa manusia jahat sebegini dalam hidup korang? 😊

Kau beri harapan dan akhirnya kau pergi tanpa khabar berita.

Dia rasa digantung dan tidak tahu mahu rasa apa.

Jika ada, terima kasih. πŸ˜‰

Cerita dia macam ni, dia dah ada gf tapi ex gf dia nak minta sambung semula.

Korang rasa apa perlu dia buat? Dia sedang keliru tu.

Ritma dan Puisi : Malu-malu.

Sesungguhnya yang malu-malu akan lebih lama single di dunia. Ha ha ha.

#TheFaizIbrahimPuisi

Perkara biasa terjadi. πŸ‘Œ

Most Popular Instagram Hashtags