thebeautyhackslovers thebeautyhackslovers

396 posts   6491 followers   6746 followings

PROMOSI MERDEKA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโœจโ‡๐ŸŽ‡๐ŸŽ†  ๐Ÿ™‹ Trusted saller ๐Ÿ“ SSM: 0025662**-A ๐Ÿ›Ready stock ๐Ÿ“ฎPostage mon-fri ๐Ÿ“ฒ+60182445570( dm, please inform ) ๐Ÿ‘ญ #teamdahlia ๐Ÿ“ฒnk FLAWLESS? klik no ni ๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/+60182445570

โ˜โ˜Feedback akak dalam gambar ini mempunyai kesan dimuka disebabkan minyak panas ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ซ Tapi guys ๐Ÿ’‘ pulih hanya menggunakan Face Mask made of Honey selama 2 minggu ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’›
.
Lepas tasha Cuci muka dengan Soap bar rice tasha akan sapu ๐Ÿ‘‰ Face Mask made of Honeyโ˜ calit nipis-senipisnya even calit nipis-senipis pun rasa macam segar jee kulit ๐Ÿ˜Š Terasa macam air cond tembak muka ๐Ÿ˜„ Rasa sejuk ๐ŸŒš haa itu special bila Face Mask made of honey mampu selesaikan masalah akak tu โ˜
.
โš˜ Face Mask Made Of Honey โš˜
.
Antara kebaikkannya ialah: .
๐Ÿ Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags
๐Ÿ Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
๐Ÿ Perangsang utk sel kulit baru.
๐Ÿ Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap.
๐Ÿ Menyejukkan kulit yang pedih.
๐Ÿ Mengurangkan kemerahan kulit.
๐Ÿ Boleh dipakai dengan mana mana produk. .
๐Ÿ Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. .
๐Ÿ Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit
.
Harga cuma RM45 (35gram). Tahan up 2-3
Months. Add postage Rm8 SM | Rm12 SS
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM TOP TO TOE!!!
.
Hari perkahwinan kini makin dekat, untuk para gadis yang bakal naik pelamin nak grab pakej jimat dan boleh manjakan diri seperti di dalam Spa, Jimat masa dan jimat duit dengan rawatan hanya di rumah saja tanpa bersusah payah!
.
Bukan untuk bakal pengantin saja tapi untuk kawan kawan yang plan nak bagi hadiah special untuk best friend pun boleh! Setakat boyprend nak hadiahkan untuk girlprend, ini lah masanya untuk hadiahkan set skincare yang packaging hipster!
.
Body scrub, Face scrub, Soap bar, Whitening Lotion, Face mask semua kami ada!
.
Dan kami bagitahu hampa 10 sebab kenapa anda harus grab satu set from Top to Toe:
.
โœ… Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja!
.
โœ… Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera, arang dan macam macam
.
โœ… Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was!
.
โœ… Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami!
.
โœ… Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami
.
โœ… Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10!
.
โœ… Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks
.
โœ…Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing!
.
โœ… Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih.
.
โœ…Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide!
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organics

Tasha ni asik share kelebihan produk #thebeautyhackspuchong jeeee ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ cuba share feedback๐Ÿ˜‰
.
Boleh awak-awak sekalian ๐Ÿ‘ญ Tengok feedback #lipsscrubthebeautyhacks 3 hari pakai terus buang sel kulit mati dekat bibir tuuuuu ๐Ÿ˜˜ Jangan ingat kulit muka kulit badan jeee adik sel kulit mati degil nakal ni๐Ÿ‘น๐Ÿ‘น Bibir pun ada tau ๐Ÿ˜ซ Pengunaan yang kosisten akan membantu bibir korang mungil lepas tu dah boleh sapu liptin & lipsstik tanpa mengelupas ๐Ÿ’‘๐Ÿ’ƒ
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

Rahsia bibir mungil ๐Ÿ’ฎ
.
Ya Allah! Mungilnya Bibir dia๐Ÿ’‹Mesti jealous kan?๐Ÿ˜‚Sebenarnya tasha nak share rahsia dengan korang ๐Ÿ˜‰ Rahsia ni khas untuk follower tasha ๐Ÿ‘ญ .
Kelebihan Lips scrub TBH: ๐ŸŽ€Melembabkan bibir yang kering
๐ŸŽ€Menghaluskan kulit bibir
๐ŸŽ€Bibir kelihatan merah semulajadi
๐ŸŽ€Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
๐ŸŽ€Boleh dijadikan sebagai pelembab/scrub bibir
๐ŸŽ€Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

Psitt! Psitt! Psitt! ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘
.
" Dik, badan anak saya ni penuh panau ๐Ÿ˜ฃ Bersukan kuat sangat ๐Ÿ’ช Kadang basahkan badan lupa nak lap ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ Habis naik panau dik ๐Ÿ˜ฅ. Akak dengar body scrub #thebeautyhackspuchong mampu hilangkan panau ye ๐Ÿค”๐Ÿค”. Adik Boleh suggestkan tak yang mane terbaik untuk masalah anak akak ๐Ÿ˜‚ "
.
๐Ÿ‘‰ Bukan setakat panau kak! Nak hilangkan bau badan pun boleh ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
๐Ÿ‘‰ Badan berkerak penuh daki lagi dialu-alukan kak ๐Ÿ˜† Bersih licin kalau digosok 1 minggu 3 kali ๐Ÿ–’
๐Ÿ‘‰ Kalau ada parut jerawat dekat badan pun sesuai untuk gosok-gosok sebab ia jugak membantu memudarkan parut jerawat ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ’ฐ Harga Rm41 termasuk postage tau ๐Ÿ‘ฐ Mampu tahan selama 3-4 bulan ๐Ÿ–’ & ada free gift setiap pembelian Rm30 ke atas ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

Arghhhh ๐Ÿ˜Š Good morning ๐Ÿ˜„ #thebeautyhackslovers #thebeautyhackspuchong

๐ŸŒธ Benda kalau dibuat dengan kasih sayang memang akan jadi rebutan ๐Ÿ’‘ Kali ni tak payah berebut tasha bagi as a free gift jee untuk korang kalau beli Rm30 ke atas๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฏ% made with ๐Ÿ’› tau tak jual dekat mana-mana sebab tasha jaga kualiti nak bibir korang pun TER scrub macam korang scrub body korang tuu ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

Selamat tengah hari sayang-sayangkuh ๐Ÿ’˜๐Ÿ’‹
.
Mesti terpikir-pikir hisss nak beli set apa laaaa ๐Ÿ˜„ Mehh sini, TURMERIC set siap dengan body scrub (400gram)๐Ÿ˜ฒ + Soap bar (60gram ) Rm40 sahaja tau ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

9 Kebaikan Body Csrub ๐Ÿ’
.
Kenapa nak kena Body Scrub? Ehh tak payah laa ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃTak boleh macam tu dear, kita kena tahu bukan kulit muka sahaja kena jaga โ˜ Kulit badan pun kena jaga tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sedangkan bila kita stress muka jadi berkedut ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ apa lagi body kita kulit jadi kecut kenjung sebab letih ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ ehh! macam tu pulak?๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ Yeahh dear, Kebaikan scrub dapat membantu melancarkan darah & mengurangkan stress tau๐Ÿ’†๐Ÿ’†
.
Tak caya? Try scrub sekali biar 15 minit tengok macam mana kadaan kulit masa tu ๐Ÿ™‰๐Ÿ™‰

Natural Beauty๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ
.
Pernah tak kita rasa Ya Allah cantik nya kulit dia!๐Ÿ˜Tak payah make up tebal-tebal๐Ÿ˜‚ atau kita tengah berangan yang kulit kita secantik dia ๐Ÿค”
.
Mesti kita penah rasa macam tu kan?๐Ÿ˜Biasa laa lumrah orang perempuan berperasaan macam tu ๐Ÿ™‡๐Ÿ™‡macam tu jugak tasha ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Biasa berapa kita spend untuk kecantikan?๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Berapa rajin dengan penjagaan rutian harian kita?๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Haa!! Soalan utama tasha ๐Ÿ‘‰ kita orang perempuan nak nampak NATURAL BEAUTY NAK FLAWLESS ๐Ÿ‘ˆ tapi berapa kita berani spend untuk 1 bulan? Rajin tak kita dengan penjagaan kulit? Ada skip tak? haaa!!
.
Orang dulu amalkan petua โ˜Sebab tu kulit orang dulu-dulu memang cantik lagi jenis yang suka amalkan petua ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dia orang nak kulit cantik amal makan ulam tapi petua yang dia orang amalkan bukan 1 hari 2 hari dah nampak perubahan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†Bertahun-tahun ada dari anak dara sampai nenek dara tapi still cun melecun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Topik utama tasha nak bincangkan bukan pasal tu tapi berapa ๐Ÿ‘‰ kita berani spend & berapa rajin kita dengan rutian harian๐Ÿ‘ˆ
.
Nak cantik jangan kedekut ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ Nak cantik jangan malas ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ punca dari sikap kita sendiri
yang boleh membezakan kulit kita dengan sesorang tu โ˜โ˜
.
Bila spend mahal-mahal consume tak betul pantang tak jaga kita rasa tak berbaloi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Salah sebenarnya tangapan kita tu๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Bila kita dah keluarankan modal yang banyak jaga betul-betul rutin tu. Haa! Yang cantiknya kita bukan orang lain ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Bila kita cantik flawless confident level pun tinggi. Kan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Lupa lagi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Bukan lupa apa lupa nak up detail apa ada amira pakai sampaikan dia rasa tak payah tepek bedak-bedak okay โ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Adik amira order TURMERIC set apa yang dia dapat dekat TURMERIC Set ni ๐Ÿ‘‰ Bodyscrub turmeric Rm33 (400gram) mampu tahan up to 3-4month tau ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
๐Ÿ‘‰ Soap bar turmeric Rm12 (60gram) mampu tahan 1 bulan ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
๐Ÿ‘‰ Total harga Rm45 tapi macam biasa laa jiwa ni lembut manjakan ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ kita bagi less jadi Rm40!! Rm40!! Rm40 ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
๐Ÿ‘‰ Bodyscrub tu adik amira pakai dekat body tau bukan muka dia ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ‘‰ adik amira add face scrub gold Rm33 (50gram) mampu tahan up to 2-3 month tau โ˜
Haa! 2 item itu laa yang berjaya buat kulit muka dia berubah dan 1 lagi item berjaya selesaikan masalah kulit badan best kan ??๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

cakkk ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š
.
Lama laa tasha tak spam wall korang ๐Ÿ˜‚ hahah hari ni stanby laa korang tasha habis-habis ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Bukan apa rindu dekat korang ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ nak share kebaikan setiap item & tak nak kasi korang lepas peluang untuk cuba produk #thebeautyhacks ๐Ÿ’›๐Ÿ’›
.
Allhamdulilah ๐ŸŒธ feedback adik amira yang tasha sendiri guide ๐Ÿค— Perubahan demi perubahan selepas kulit dia blackout ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ tapi kena ingat โ˜ bukan pakai 1 hari terus kesan dah vavavommmm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ korang kena kosisten pakai tak ada skip baru kita akan rasa perubahan ๐Ÿ˜๐Ÿ’–
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
.
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
.
#stokisthebeautyhacksselangor #stokispuchong #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #homemade #skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #whiteninglotionthebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks

Most Popular Instagram Hashtags