[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

thebeautyhackslovers thebeautyhackslovers

608 posts   8199 followers   5118 followings

THE BEAUTY HACKS AGENT PUCHONG  ๐Ÿ’†Skincare ๐Ÿ›€Bodycare ๐ŸŽGet special free gift ๐Ÿ›Ready Stock ๐Ÿ“ฎpostage everyday ๐Ÿ‘ญ#teamdahlia ๐Ÿ“ฒOrder, Klik link ๐Ÿ‘‡(Tasha)

http://www.wasap.my/+60182445570

Morning guys ๐Ÿ’› hari minggu ni plan nak pergi mana? ke duduk rumah lepak2 sambil layan movie?
_
Haa! Sesuai buat korang kebetulan harini tasha nak share pasal Basic Set Body Scrub dan Soap Bar Turmeric yang pasti akan buat korang jatuh cinta ๐Ÿ˜
_
Kebaikan kunyit dapat membuatkan kulit kita: .
๐Ÿ‘nampak lebih bersinar & mencerahkan kulit .
๐Ÿ‘menghaluskan kulit bak kulit bayi .
๐Ÿ‘dapat menghilangkan jerawat
๐Ÿ‘mengatasi masalah jeragat & bintik hitam
_
Bahan yang terkandung pada scrub kunyit mengandungi .
๐Ÿฅsmooth salts (membuang sel kulit mati) .
๐Ÿฅcurcumin (mencerahkan kulit) .
๐Ÿฅminyak volatile (mencegah jerawat & melembapkan kulit) .
๐Ÿฅmineral (menyihat & menyegarkan kulit) .
๐Ÿฅamilum (membantu menyerap minyak berlebihan untuk kulit berminyak)
_
Body Scrub Turmeric 400gram RM33 each + Soap Bar Turmeric 60gram RM12 each
Total: RM45
Promo price: RM40
Free gift will be given too ๐ŸŽ‰
_
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
_
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
_
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
_
#puchong#shahalam#thebeautyhacksagent #dahliathebeautyhacks#turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #freegift#skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #tamaridscrub #whiteninglotionthebeautyhacks #facescrub #turmericscrub #milk #gold #lipsscrubthebeautyhacks #produkberkesan

Good Morning lovers ๐Ÿ’›
Kecantikan wanita ibarat keyakinan diri. Makin yakin kita makin cantik diri kita ๐Ÿ˜
.
Ok dear, jangan lupa visit my ig ๐Ÿ˜Ž ada special produk tau ๐Ÿ’›
The Beauty Hacksโœ…
Golden Turmeric mask โœ…
Glow Green Mask โœ…
for more detail ๐Ÿ˜˜ boleh whatsapp tasha dekat bio blue link ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Special price including postage ๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ธ @Thebeautyhackslovers
.
#puchong#agentpuchongthebeautyhacks#bodyscrubmalaysia#facescrubmalaysia#turmericmaskmalaysia#organicskincaremalaysia#bodyscrubmurah#facescrubmurah#cantikmurah#merawatmasalahkulit#sabunjerawattbh#masalahkulitberminyak#poritersumbat#jerawathalus#whiteninglotion#lipscrubtbh#sabunkunyittbh#sabunberastbh#bodyscrubturmerictbh#bodyscrubtamaridtbth#bodyscrubricetbh#bodyscrubchalcoaltbh#panau#eczema#kulitgatal#tiphilangkanjerawat#facecreammalaysia#facemaskmalaysia#hilangkanjerawat#baubadan

Settel COD barang customer di puchong prima ( otk ). Setiap pembelian Rm30 keatas akan dapat Free Gift๐ŸŽ๐Ÿ˜˜. Jom lah whatsapp tasha, tasha akan guide kan masalah kulit awak untuk dapatkan skincare/bodycare yang sesuai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’—
.
Special price including postage ๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ธ @Thebeautyhackslovers
.
#puchong#agentpuchongthebeautyhacks#bodyscrubmalaysia#facescrubmalaysia#turmericmaskmalaysia#organicskincaremalaysia#bodyscrubmurah#facescrubmurah#cantikmurah#merawatmasalahkulit#sabunjerawattbh#masalahkulitberminyak#poritersumbat#jerawathalus#whiteninglotion#lipscrubtbh#sabunkunyittbh#sabunberastbh#bodyscrubturmerictbh#bodyscrubtamaridtbth#bodyscrubricetbh#bodyscrubchalcoaltbh#panau#eczema#kulitgatal#tiphilangkanjerawat#facecreammalaysia#facemaskmalaysia#hilangkanjerawat#baubadan

Fuhh! Fuhh! Fuhhh! Hai senangnya dalam hati ๐Ÿ˜‹ dapat Restock parcel prabayar banyak banyak๐Ÿ’ƒ Kalau beli sikit sikit cepat habis๐Ÿ˜ฃ. Ada sesiapa berminat nak order barang & atau nak cuba segala produk dari rangkaian TBH? meh whatsapp tasha. Setiap pembelian more than RM30 akan dapat Free Gift dari tasha ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š. Setiap hari ada postage kecuali Sabtu Ahad.
.
Special price including postage ๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ธ @Thebeautyhackslovers
.
#puchong#agentpuchongthebeautyhacks#bodyscrubmalaysia#facescrubmalaysia#turmericmaskmalaysia#organicskincaremalaysia#bodyscrubmurah#facescrubmurah#cantikmurah#merawatmasalahkulit#sabunjerawattbh#masalahkulitberminyak#poritersumbat#jerawathalus#whiteninglotion#lipscrubtbh#sabunkunyittbh#sabunberastbh#bodyscrubturmerictbh#bodyscrubtamaridtbth#bodyscrubricetbh#bodyscrubchalcoaltbh#panau#eczema#kulitgatal#tiphilangkanjerawat#facecreammalaysia#facemaskmalaysia#hilangkanjerawat#baubadan

SET SKINCARE YANG WAJIB ANDA GRAB!
_
Nak ikut keperluan kulit muka sebenarnya wajib ada cleanser soap, scrub, moisturiser, cream, serum dan masker. Serum pun kami akan lancarkan tahun depan.
_
Sekadar pakai sabun saja tak cukup untuk pulihkan masalah kulit wajah yang awak hadapi sekarang. Berbelanje lebih sedikit untuk dapatkan kulit cantik dan sihat sebab set skincare The Beauty Hacks kami jimat pakai sampai 2-3 bulan penggunaan.
_
Setiap purchase akan dapat special free gift dari tasha, dah sedia ke untuk transformasi yang lebih WOW? .
Special price including postage ๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ธ @Thebeautyhackslovers
.
#puchong#agentpuchongthebeautyhacks#bodyscrubmalaysia#facescrubmalaysia#turmericmaskmalaysia#organicskincaremalaysia#bodyscrubmurah#facescrubmurah#cantikmurah#merawatmasalahkulit#sabunjerawattbh#masalahkulitberminyak#poritersumbat#jerawathalus#whiteninglotion#lipscrubtbh#sabunkunyittbh#sabunberastbh#bodyscrubturmerictbh#bodyscrubtamaridtbth#bodyscrubricetbh#bodyscrubchalcoaltbh#panau#eczema#kulitgatal#tiphilangkanjerawat#facecreammalaysia#facemaskmalaysia#hilangkanjerawat#baubadan

Yeay! Alhamdulillah flyers dah siap. Setiap pembelian akan diselit satu flyers untuk awak ๐Ÿ˜
_
Nak tahu apa isi dalam nya? Purchase dulu salah satu items yang ada di dalam @thebeautyhackslovers okay! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
_
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
_
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
_
#puchong#shahalam#thebeautyhacksagent #dahliathebeautyhacks#turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #freegift#skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #tamaridscrub #whiteninglotionthebeautyhacks #facescrub #turmericscrub #milk #gold #lipsscrubthebeautyhacks #produkberkesan

Bismillahhirahmannirahim ๐Ÿ’› Assalammualikum, Hari ni dekat puchong hujan turun dengan penuh rahmat. Tasha doakan semoga follower tasha yang nampak posting ni Allah permudahkan segala urusan Nya ๐Ÿ“
.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
.
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
_
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
_
#puchong#shahalam#thebeautyhacksagent #dahliathebeautyhacks#turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #freegift#skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #tamaridscrub #whiteninglotionthebeautyhacks #facescrub #turmericscrub #milk #gold #lipsscrubthebeautyhacks #produkberkesan

Itโ€™s difficult to list out the number of benefits that comes with drinking water. One of them is clear beautiful skin. Staying hydrated throughout the day helps flush out toxins from your body. It also keeps your skin supple and leaves you feeling refreshed and energised all day. You can supplement your water intake by drinking soothing herbal teas during the day.
.
Special price ๐Ÿ˜
Cod puchong ๐Ÿš—
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
.
Whatsapp tasha 0182445570 for consultan + detail + guide & very friendly person ๐Ÿ“
.
#skingoldtips #thebeautyhacksagent
#thebeautyhackslovers
#thebeautyhackspuchong #skingoldpuchong

The best GLOW GREEN MASK of skingoldโค Mask terbaru dari skingold, rupa hampir sama dengan golden turmeric mask kebaikan berbeza2 ๐Ÿ’‹ Jom cuba the new glow green mask today!
Stil Available tapi kalau stok habis kena menunggu tau ๐Ÿ˜“
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
_
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
_
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
_
#puchong#shahalam#thebeautyhacksagent #dahliathebeautyhacks#turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #freegift#skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #tamaridscrub #whiteninglotionthebeautyhacks #facescrub #turmericscrub #milk #gold #lipsscrubthebeautyhacks #produkberkesan

Apa pun look make-up yang kita idamkan, sudah tentunya lipstick menjadi perkara wajib yang tidak pernah kita lupakan ketika bersiap.
_
Lipstick sudah menjadi salah satu make-up stuff yang memberi pengaruh dan tunjang utama dalam penampilan -- salah satunya dapat memberi efek cerah pada wajah terutamanya pada bahagian bibir.
_
Pada zaman milenia ini, kebanyakan kaum hawa lebih ramai memilih untuk menggunakan lipstick yang bersifat matte. Ini kerana lipmatte mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaannya.
_
Lipmatte juga memiliki tekstur yang kering sehingga bibir nampak lebih daring dan padat. Selain itu, lipmatte juga lebih tahan lama berbanding jenis lipstick yang lain.
_
Lipmatte juga tidak perlu ditouch up berulang kali, tidak meninggalkan kesan pada cawan dan pilihan code warna yang banyak.
_
Lipmatte sesuai dipakai pada si pemilik bibir yang besar kerana ia akan nampak lebih mungil dan menggiurkan para suami.
_
Lipmatte tidak sama seperti lip gloss. Lip gloss nampak berkilau namun mudah tanggal dan perlu dab dab dab iaitu menepuk-nepuk setting powder untuk tampak lebih kemas.
_
Namun, lipmatte juga ada kelemahannya juga. Antaranya, susah ditanggalkan kerana ianya kering. Warnanya cepat menyerap dan tidak dapat hasil glossy dan berkilat.
_
Selain itu, bibir yang kering tidak sesuai untuk memakai lipmatte kering ia menyebabkan bibir makin kering dan pecah-pecah.
_
Kelemahan lipmatte yang memiliki formula kering ini dapat menjadikan bibir tampak kering dan pucat.
_
Tips untuk mengelakkan bibir kering ketika menggunakan lipmatte, sebelum apply lipmatte sebaiknya kita buang terlebih dahulu kulit kering pada sekitar bibir.
_
Caranya dengan mengoleskan lips scrub by The Beauty Hacks, biarkan selama beberapa minit dan kemudian bersihkan dengan menggunakan kain basah yang hangat.
_
Hampir semua brand lipstick dan kosmetik yang hebat memiliki koleksi lipmatte tersendiri. Namun untuk kali ini, kami ingin memperkenalkan salah satu produk dua anak muda tempatan yang telah diberi nama Sistho.
_
Jika Kylie Lip Kit atau MAC Matte Lipstick terlalu mahal untuk anda, maka wujudlah Sistho Lipmatte untuk pengemar lipstick matte di luar sana dengan harga

Hello sunday ๐Ÿ˜

Face Scrub Gold (50g)
Rm33 (tidak termasuk postage
.
Face scrub gold? Ada serbuk gold ke? haa! jawapan yang selalu tasha diinterview oleh cust ๐Ÿ˜“ Okay laa tasha share ๐Ÿ‘‡
.
.
Bahan Face Scrub Gold :
๐Ÿ’›Serbuk emas 24K
๐Ÿ’›VitaminC .
๐Ÿ’›VitaminE
๐Ÿ’›Collagen .
๐Ÿ’›Garam halus asli .
.
.
Fungsi : .
๐Ÿ’›Memudarkan jeragat
๐Ÿ’›Anti aging ( garis halus muka )
๐Ÿ’›Parut jerawat .
๐Ÿ’›Mencerahkan muka
๐Ÿ’›Atasi kulit kering dan kusam
๐Ÿ’›Atasi tona kulit tak sekata
.
.
.
.
Cara penggunaan:
Selepas cuci muka ambil sedikit Face scrub Gold dan gosok perlahan di kawasan dahi pipi dagu hidung selama 10 minit dan bilas. Elakkan terkena mata dan bibir. Pakai 2 atau 3 seminggu sekali selepas cuci muka.
.
.
.
.
.
Harga? Cuma RM33 saja (50gram) + Free Gift ๐Ÿ’
Tahan up 2-3 months.
Special gift๐Ÿ’›
cod puchong ๐Ÿš—
_
Whatsapp tasha +6018-2445570 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person ๐Ÿคณ๐Ÿผ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Postage RM8 SM | RM12 SS.
_
๐Ÿ“ธ @thebeautyhackslovers
_
#puchong#shahalam#thebeautyhacksagent #dahliathebeautyhacks#turmericsoap #sayajualbodyscrub #sayajualscrub #bodyscrubmurah #organicskincare #freegift#skincareroutine #tipskincare #turmericmask #malaysiaonlineshopping
#bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #sayajual #thericesoap #facemask #facecreammadeofhoney #tamaridscrub #whiteninglotionthebeautyhacks #facescrub #turmericscrub #milk #gold #lipsscrubthebeautyhacks #produkberkesan

Most Popular Instagram Hashtags