thebeautyhacks_midvalley thebeautyhacks_midvalley

100 posts   1141 followers   814 followings

The Beauty Hacks  Say NO to Kulit Kusam🙅 Good Bye Jerawat💆 Say GO Kulit Bermasalah💃 Spa@home🏠 Free Consultation💋 Agent tbh midvalley💟 DROPSHIP WANTED💋

Kami bukan body scrub biasa-biasa taw!
.
Kami ada collagen. Honey. Fragrance.
.
So kulit awak takkan kering begitu saja.
.
Kiera
0125802158

Perfect Combination.
.
Face Cream Aloevera + Face Mask Honey.
.
Parut jerawat? Done
Muka kering? Done
Muka glowing? Done
Muka cerah? Done
.
Kiera
0125802158

Taraa. Glutha Whitening Lotion.
.
For sure korang mesti jatuh cinta. Lain dari yang lain.
.
Wangi mengalahkan perfume. Tak melekit.
.
Yang best lagi ada spf dan mencerahkan..wuhuuu.
.
Kiera
0125802158

Hi awak. Comel kan saya?
.
Saya boleh cerahkan kulit awak tau.
.
Dengan syarat, awak kena beli saya.😉
.
Kiera
0125802158.

Aktif bersukan? Berpanau? Badan berbau? Ada kawasan gelap?
.
Jawapannya body scrub charcoal The Beauty Hacks.
.
Kiera
0125802158

Jeragat ni berpunca dari kulit kering kak.
.
Boleh dirawat dengan face scrub gold The Beauty Hacks.
.
Bukan takat rawat je tau. Boleh kurangkan kedut sekali.
.
Wahh nampak lebih muda la lepas ni.
.
Kiera
0125802158

#facescrubgold #jeragat #penuaan #glowing

Ibu ibu pegnan mesti dilema stretch mark kan.
.
No wories mommies.
.
Gosok dengan body scrub tamarind The Beauty Hacks.
.
Setel!
.
Kiera
0125802158

Parut jerawat lama tu susah la nak hilang.
.
Malu tau. Cover ngan foundation pun nampak lagi. Tambah-tambah yang parut lubang tu.
.
Sayang. Sebab tu la wujudnya face cream aloevera The Beauty Hacks ni.
.
Kulit awak akan dirawat sebaik mungkin.
.
Yang bestnya, tak de bahan kimia bahaya.
.
Muka pun nampak lebih berseri. Believe me.
.
Kiera
0125802158

Badan selalu gatal-gatal. Tambah dengan jerawat badan lagi.
.
Sebab tu la kena scrub body awak dengan scrub turmeric ni.
.
Jangan risau. Tak lekat warna kuning punyer.
.
Yang penting jimat dan selamat.
.
Ibu mengandung pun boleh pakai taw! Dah tu? ragu-ragu lagi?
.
Kiera
0125802158

#TheBeautyHacks
#KieraChimu #Cerahberseri #cerahdenganselamat #kulitgelap #kulitburn #whiteninglotion #sabunberas #scrubberas #scrubmalaysia #tanpakimiabahaya #bazarpaknil #bazaronline #instashopmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #aurainsta #aurainstabatch7 #whitehead #facescrub #facescrubmalaysia #scrubmalaysia #facescrubmilk #poriterbuka #jerawat #resdung #kunyit #sabunkunyit #scrubbadan #scrubkunyit #jerawatbadan

Dulu memang moody je kalau nampak jerawat muncul. Sekarang boleh lek lek luuu.
.
Cuci dengan sabun kunyit The Beauty Hacks. Esok kecut la.
.
Dah kecut, scrub dengan face scrub milk The Beauty Hacks.
.
Pudar terus parut. Muka pun tak kusam.
.
-Kiera-
0125802158

#TheBeautyHacks
#KieraChimu #Cerahberseri #cerahdenganselamat #kulitgelap #kulitburn #whiteninglotion #sabunberas #scrubberas #scrubmalaysia #tanpakimiabahaya #bazarpaknil #bazaronline #instashopmalaysia #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #aurainsta #aurainstabatch7 #whitehead #facescrub #facescrubmalaysia #scrubmalaysia #facescrubmilk #poriterbuka #jerawat #resdung #kunyit #sabunkunyit

Most Popular Instagram Hashtags