temyracle.hq temyracle.hq

5038 posts   56616 followers   4430 followings

JERAWAT . PARUT . GLOWING  โค๏ธ Formerly known as IRISSENTIAL ๐Ÿ› Homemade scrub NO.1 ๐Ÿฌ No mercury โŒ all natural ๐Ÿ“ฎ Pos : Ahad-Khamis ๐Ÿ“ข Jom jadi agent kami โ˜Ž๏ธ +60169227446

http://temyracle.blogspot.com/

Tutorial detox mask from temyracle to uolls ๐Ÿ˜˜
.
.
Enjoy tak ? Hehehe kalau enjoy komen enjoy . Eh cop cop ! uolls yg tak tahu cara pakai yg betul boleh tonton ye .
.
Detox mask hanya Rm42 ajurrrr๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ stok masih available . uolls yg nak cantik before raya haji ๐Ÿ˜ jom laa cuba scrub dari temyracle . Nak bertanya boleh whatsapp temy terus 0169227446 okeyy ๐Ÿ˜˜
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
#detoxmasktemyracle
#detoxmask

Rasa rindu nak main makeup2 dgn @aadarwina โค๏ธ

Easy & safe . You must try it ๐Ÿ˜‹
.
.
Assalamualaikum & selamat pagi sahabat positif temy . Sape nampak post ni say "hi temy" sekali ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
.
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

TIPS PENJAGAAN BIBIR
.
Tahu x kenapa bibir kita selalu kering ? Ni sis nk share skit sebab2 bibir jd kering
.
- kurang minum air masak
- selalu jilat bibir
- terlalu lama berapa dlm aircond
- hisap rokok
- kerap berada dibawah matahari
- pakai lipstick yg tidak sesuai
.
Mcm mna cara nk hindar bibir supaya tidak kering & menggelupas ?
.
- yg palig penting korang semua perlu minum air masak secukup nya. Ia baik bkn sahaja utk penjagaan bibr, tapi baik utk kulit juga
- jgn terlalu kerap jilat bibir
- pastikan pkai lip stick yg sesuai
- pakai lipbalm yg sesuai
- GUNAKAN LIP SCRUB UTK BUANG KULIT BIBIR YG MENGGELUPAS ( sgt berkesan utk bibir menggelupas )
.
Sekarang korang blh nikmati bibir cantik & mungil mcm bidadari.
.
Harga terlampau murah berbanding benefits yg korang akan dapat. Lepas dh xyah malu nk jumpa org sbb bibir menggelupas
.
Nk sis guide korang ? Whtsapp +0169227446 now
.
Nk tgk feedback ? Tekan ni #feedbacklipscrubtemyracle .
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Assalamualaikum.. Selamat ptg ! Petang ni temy nak share dengan korang asal usul nama temyracle.
.
Tahukah anda nama TEMYRACLE adalah hasil dari gabungan nama TEMY + MIRACLE ? ๐Ÿ˜‰
.
Haaa menariknya, nama ni dicadangkan oleh abang ipar temy! Hehehe kreatif rupanya orang lelaki niii. Saje nak bagitau, sesiapa yang tengah cari solusi kepada masalah kulit tapi nak produk yang 100% selamat, natural dan organik, boleh la try produk temyracle ๐Ÿ˜˜
.
Ok bubye. Temy nk g balas whatsapp yang menimbun ๐Ÿ˜…
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Sape masih ragu2 nak pakai . Haaa kauuu ๐Ÿ˜ tengok ajurrr vedio ni . .
.
Lelaki pun glowing , kau hadoo? .
.
Rm29 murah murah sngt haih ! Nak beli jngan ragu , terus whatsapp 0169227446 .
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle

SHELF LIFE PRODUCT TEMYRACLE : ๐Ÿƒ face scrub โ€ข 3bulan
๐Ÿƒ whitening bodyscrub โ€ข 6bulan
๐Ÿƒ rice milk soap โ€ข 6bulan
๐Ÿƒ coffee scrub โ€ข 3bulan
๐Ÿƒ lipscrub โ€ข 3bulan
๐Ÿƒ detox mask โ€ข 2bulan .
.

Ni shelf life yg sbenar2 nya utk produk temyracle . Kalau nk tahan lebih lama letak dlm peti sejuk. Kalau slps shelf time tamat nk guna jgk, tgk ada perubahan bau, atau tekstur tak. Kalau xde inshaAllah blh guna
#infotemyracle
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle

Best nya lepas mandi td ๐Ÿ™†๐Ÿป sbb pkai whitening body scrub ni. Sgt2 fresh rasa badan mana idaknyaa seharian kerja kan, berpeluh satu badan. Tubuh pun kena la jaga skit. .
Pkai whitening body scrub ni habis keluar daki satu badan. Sesuai sgt2 utk korang sental dkt lipatan kulit tu. Dh la wangii lepastu membantu mencerahkan kulit lagi ๐Ÿ˜Sis bkn ckp kosong tau ! .
Tgk feedback ni
#Feedbackbodyscrubtemyracle .
RM 20 xtermasok pos
.
whtsapp 0169227446 sekarang !
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

Yg paling sedih bila beg makeup temy kena curi haritu is losing this precious mascara. Walaupun harga dia Rm15 camtu je tapi dia punya power ๐Ÿ”ฅ .
so as usual temy akan meroyan di fb hahahaha. Semalam dapat surprise ni dari one of my fb friends ๐Ÿ™ˆ tak ke terharu tu?? Tq HisoKa NatSumi Very thoughtful hehehe kak temy happy sangat!

Assalamualaikum & selamat pagi semua โค๏ธ .
.
Pagi ni temy nak kongsikan macam mana servis temyracle atau dikenali dgn nama iris pada suatu ketika dulu beroperasi . .
.
Staff temyracle akan mengadakan postage setiap hari ahad - khamis ( payment sebelum 2pm ) order akan diproceed pd hari yg sama . Esoknya , kalau takde masalah dgn pihak poslaju , customer dh boleh pakai . .
.
Wahhh๐Ÿ˜ cepat bukan ? So siapa yg nak bergosok scrub pd weekend ni jom join postage harini . Nak order kat mana ? .
.
Ok save je nom 0169227446 pastu bgtau masalah kulit yg macam mana awk alami . Sis akan guide smpai kulit jd glowing . Em em em โ˜๐Ÿผ๏ธ tp kena ingt !! .
.
Nak cantik kena melabur sikit tau ๐Ÿ˜œ selamat membuat pesanan . .
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmasktemyracle

Most Popular Instagram Hashtags