[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

temyracle.hq temyracle.hq

6025 posts   63045 followers   4482 followings

JERAWAT . PARUT . GLOWING  🛁 Homemade scrub & mask 🌺 No mercury 🍯 all natural ingredients 📮 Pos : Ahad-Khamis 💵 Jom join team Temyracle buat duit kepuk kepuk sesama!

http://www.wasap.my/60169227446

“COFFEE SCRUB SANGAT SUPERB!”😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal. Whatshapp 016-9227446 for fast response.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #coffeescrub
#coffeescrubtemyracle

Hai uolss. Boleh tahu ada yang suka pakai earring tak? Kalau jenis yang kulit sensitif biasanya memang cepat menggelupas tau kulit tu. So, uolss jangan risau. Ambil body scrub and scrub di bahagian yang tak sekata tu. Cantik pun cantik. Kemerahan dan lawa lagi lepasni telinga uolss hehe. Goodnight😘💕

“MUKA RASA LICIN AND JAUH BEST PEACH SCRUB TEMYRACLE DARIPADA ST IVES!”😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal. Whatshapp 016-9227446 for fast response.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #facescrub
#facescrubtemyracle

KULIT BERPARUT? BERMINYAK DAN GELAP?
Uolss jangan risau harus cuba set coffee scrub and sabun ni tau sebab apa ia mampu membuang sel kulit mati serta menghilangkan masalah kulit kusam. Di samping itu, sabun membantu mencerahkan kulit dengan kandungan rice seed. Uolss yang baru nak berfikir fikir nak beli ke tak, uolss wajib beli. Sebab apa? Ia ORGANIK DAN NATURAL. Jom dapatkan sekarang!
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #ricemilksoaptemyracle
#coffeescrubtemyracle

Hai uolss. Harini dah pakai coffee scrub ke belum? Jangan lupa gunakan coffee scrub untuk buang segala sel kulit mati yang ada pada kulit tu supaya kulit TAK KUSAM dan SEGAR. Haa, caffeine ni banyak kebaikannya and yang paling best aroma nya mampu menenangkan jiwa uolss supaya sentiasa sabar untuk cantik. Gittew hehe. Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub
#coffeescrubtemyracle

Hello and morning✨
As you guys know, ni dia texturr detox mask . Moist and sticky mask untuk penyerapan yang lebih mendalam ke kulit. Uolss patut tahu antara kelebihan produk temyracle is pihak kami tidak menggunakan produk sebarangan, hanya gunakan produk yang berkualiti premium dan sesuai untuk dipakai ke semua jenis kulit. Memandangkan semua produk kami natural, NO CHEMICAL. So, memang sesuai untuk uolss yang kulit rosak dan yang tersilap pakai produk. Jom whatssap 0169227446 for more details.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmasktemyracle
#detoxmask

“JERAGAT KURANG, LIPSCRUB BEST SANGAT!”😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal. Whatshapp 016-9227446 for fast response.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub
#coffeescrubtemyracle
#detoxmasktemyracle

BOLEH KE PAKAI DETOX MASK DALAM MASA YANG LAMA?
So jawapannya tidak. Sebab apa tau. Detox mask ni kita bagi serapan max sehingga 30 mins sahaja supaya serapan madu dapat masuk sepenhnya ke dalam kulit dan buat kulit glowing cantik. Secondly, kita tak nak biarkan kunyit terlalu mengering ke atas kulit sehingga menyebabkan zat yang diserap hilang. So kat sini tak bagus kan. So better kalau uolss rajin. After dah berdetox mask boleh pakai sleeping mask. Gitchuu. Barulah kulit lembap macam Korean hehe☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub
#coffeescrubtemyracle

“JERAWAT KECUT, PARUT MAKIN TAKDE!”😍🌺
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘💖
~~
Kalau nak cantik semestinya go natural! Tak semua produk yang ada di drugstores sesuai untuk kulit kita semua tetapi dengan bahan alami sudah pasti tidak menyebabkan masalah breakouts seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak dan banyak lagi. Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal. Whatshapp 016-9227446 for fast response.
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bodyscrub
#coffeescrubtemyracle
#detoxmasktemyracle

KULIT BERPARUT, KUSAM DAN BERJERAGAT!
Uolss dah cuba face scrub baru kami ke belum? Haa. Jangan lupa pulak, pakai dulu tau sebab apa face scrub ni mampu merawat masalah kemerahan dan keradangan tau. Plus with coffee scrub memang umphh tau . Coffee mampu membuang sel kulit mati and ia akan menyebabkan pertumbuhan baru. And untuk pengetahuan uolss, sel baru tumbuh setiap hari. So make sure scrub hanya 3X SEMINGGU MAXIMUM. Haa, faham dear ye. Uolss jangan lupa combination dua scrub ni mampu mengubah nasib kulit uolss. Goodluck!☺️👍🏻
~~
Whatssap 0169227446 for fast respons😘
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
#peachfacescrub
#coffeescrubtemyracle

Hai dear. Dah makan tengah hari ke? Okay uolss, so jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Uolss jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Whatssap 0169227446 sekarang!💕☺️
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle
#bodyscrub

Selamat pagi💖
Buat apa tu? Jom mulakan hari dengan perkara perkara positif tau. Sentiasa positif dan berjiwa besar dalam melakukan apa sahaja supaya segalanya berlaku dengan baik hehe. Uolss jangan lupa scrub harini okay. Nak cantik haruslah konsisten😘👍🏻
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari

Most Popular Instagram Hashtags