temyracle.hq temyracle.hq

5171 posts   58840 followers   4434 followings

JERAWAT . PARUT . GLOWING  ๐Ÿ› Homemade scrub NO.1 ๐Ÿฌ No mercury โŒ all natural ๐Ÿ“ฎ Pos : Ahad-Khamis ๐Ÿ“ข Jom jadi agent kami

http://www.wasap.my/60169227446

RM42 only!
Your are different, your skin too. So we formulate products very specific skincare concerns. Homemade much? Yes! That's us.
~~
Jom rawat kulit break outs dengan Detox mask by Temyracle. Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya. โค๏ธ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

Good morning uolss.
Moga hari hari kita semua dikurniakan rezeki yang melimpah dan ketahuilah cantik adalah apabila kita membuat keputusan untuk menjadi diri sendiri โค๏ธ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

LEPAS GUNA LIB SCRUB BIBIR LEMBUT DAN PINKK. KENE CUBA NI UOLSS KITA TENGOK SENDIRI JADI KE TIDAK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
~~
Pernah guna lipstick mahal? Tapi bibir makin kering dan merekah? Jom cuba lip scrub by Temyracle, 100% organik tanpa bahan kimia. Hari-hari pula tu kami hasilakan produk di production house kami sendiri.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
Selamat malam semua! Mimpi indah ๐Ÿ˜
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

LIP SCRUB BY TEMYRACLE SANGAT EFFECTIVE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
~~
Pernah guna lipstick mahal? Tapi bibir makin kering dan merekah? Jom cuba lip scrub by Temyracle, 100% organik tanpa bahan kimia. Hari-hari pula tu kami hasilakan produk di production house kami sendiri.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

DENGAN TEMYRACLE BIBIR XKERING LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š.
~~
Pernah guna lipstick mahal? Tapi bibir makin kering dan merekah? Jom cuba lip scrub by Temyracle, 100% organik tanpa bahan kimia. Hari-hari kami hasilkan produk di production house kami sendiri.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Nak bibir mantain sihat dan tak merekah di dalam cuaca yang panas ini?
~~
Jom cuba lip scrub by Temyracle ni. Banyak pengguna yang telah berjaya mendapat bibir yang cantik dan sihat dengan lip scrub Temyracle ni โค๏ธ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Selamat tengah hari semua. Dah lunch kea?
~~
Malam ni Temy akan buat live di Temyracle.hq berkenaan Purifying Detox Mask. Anything you want to know, or ask, come join this live at 9.00 p.m. Semua dijemput join ye. โค๏ธ๐Ÿ’‹
~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Good morning uolss.
.
Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural ๐Ÿ’‹
~~
Kita juga gunakan olive oil dan madu ye dalam penghasilan libscrub ni. Sebab itulah effect dia kebabooom ๐Ÿ’‹โœจ Kalau bibir dah sihat pakai lipstick apa pun akan nampak menarik kan? So nak lawa ke tahu cara bukan sebab barang mahal semata-mata uolss. Jom jadi pengguna sihat dan bijak๐Ÿ˜˜ โค๏ธ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Selamat malam uolss.
~~
DAH BACA FEEDBACK WHITENING BODY SCRUB NI BOLEH TERUS ORDER YEA. SEMPAT LAGI NAK PUTIH GEBU SATU BADAN DENGAN TEMYRACLE SEBELUM RAYA HAJI NI. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
~~
Dah penat guna sabun mandi mahal tapi badan masih berbau? Dah pakai produk international tapi daki masih tak hilang? Jom cuba produk Temyracle, berkesan dan selamat ๐Ÿ’‹
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah bau badan dan kesan daki yang susah hilang! Tapi lepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala masalah kulit.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

WANGI DAN MEMBUANG SEL-SEL KULIT MATI ๐Ÿ˜˜. TENTUNYA MEMBUAT ANDA LEBIH CONFIDENT. JOM CUBA SEKALI, PASTI REPEAT ORDER LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
~~
Dah penat guna sabun badan mahal tapi badan masih berbau? Dah pakai produk international tapi daki masih tak hilang? Jom cuba produk Temyracle, berkesan dan selamat ๐Ÿ’‹
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah bau badan dan kesan daki yang susah hilang! Tapi lepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala masalah kulit.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

BAU BADAN DAH XDE LANGSUNG. SERONOKNYA, JOM CUBA SEKALI, PASTI REPEAT ORDER LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜š
~~
Dah penat guna sabun mahal tapi badan masih berbau? Dah pakai produk international tapi daki masih tak hilang? Jom cuba produk Temyracle, berkesan dan selamat ๐Ÿ’‹
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah bau badan dan kesan daki yang susah hilang! Tapi lepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dari segala masalah kulit.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

Selamat petang uolss.
~~
Melaburkan duit yang banyak untuk penjagaan kulit supaya sihat atau make-up yang mahal pilihan anda?
~~
Jom beli set combo RM 57 sahaja untuk badan putih gebu dan muka bebas jeragat. Lepas tu boleh jimat bila tak perlu lagi beli barang make-up mahal mahal lagi bila kulit dah sihat ๐Ÿ’‹โœจ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah

Most Popular Instagram Hashtags