[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tashashilla tashashilla

2946 posts   1098254 followers   81 followings

Tashashilla RR.  βœ‰οΈ gengtashashilla87@gmail.com

Baju kurung moden for Kenduri Aqiqah Arya 🌸

Late night DURIAN session 😊 Its great to see the kids are more interested in my autograph rather than selfie. Just like how I was during my childhood when I saw someone I aspired. I love to make them smile.❀️ #spreadlove #happiness #smile

Good morning lovess! I'm so excited to received the new @skii #FacialTreatmentEssence bottle! This new modern design is awesome, its bold yet classy just how I like to be :).
#Decide #YourStatementYourBottle πŸ’‹β€οΈ.
https://www.facebook.com/sk-ii.malaysia/

With beautiful ladies.πŸ‘―β€β™€οΈπŸ‘―β€β™€οΈHappy birthday @azilacaramella 🌹Love this photo 😊 #scorpiogirl #gatsby #beautiful #happiness #throwbacksundaynight

When in doubt wear red.🌹 #red #women #ladyinred #happiness

Sweating πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ» #adidas #workout #fitness

Lepas ada Iris Scanner dekat my phone, my life has been better. Sebab dah tak payah unlock my phone guna password. Files yang ada kat dalam phone ni pun selamat. Sebab Tasha je yang boleh unlock phone ni. Seriously senang gila! #UnboxYourPhone #MyGalaxyS8 #UnboxYourPhone

Sempat lagi Tasha amik gambar on my last shooting untuk Sedingin Cinta Antasya. Gambar yang Tasha amik ni semuanya using rear camera #myGalaxyS8. Cantik kan? Seriously dah tak payah nak carry camera yang canggih everywhere. Gambar from Samsung galaxy S8 ni memang tip top dah. #UnboxYourPhone #iCantWait

Ooopps...sibuk borak dengan family sampai tak perasan tertumpahkan air dekat phone.Tapi Tasha tak risau pun sebab phone tasha ni water resistant. Kalau duduk mesti gelabah lap phone sampai kering. Lepas ni boleh bawak masuk pool pulak. Hehe #myGalaxyS8 #UnboxYourPhone #IP68 #iCantWait

Most Popular Instagram Hashtags