tashashilla tashashilla

2854 posts   1069703 followers   90 followings

Tashashilla RR.  ✉️ gengtashashilla87@gmail.com #loveoftashashilla

Harini punya cerita adik mintak nak pakai cermin mata macam caca..Confident je dia pakai..Adik nampak comel sangat!Kalau anda tengok video ni tasha tak pakai belt ..And I'm sorry Mr.polis.tak sengaja..Korang jangan tiru pulak yea..Tapi still nak post video ni sebab adik nampak comel sangat! #loveoftashashilla

Pengalaman yang tidak akan Tasha lupakan.Menjadi salah seorang wakil Malaysia untuk ASEAN of SK-II extreme expedition.Salah satunya,Tasha membuat photoshoot di air terjun Okinawa.Sejuk gila air! Dengan cuaca baru lepas hujan.. Tasha tetap teruja untuk melakukan dan buat yang terbaik.Tasha happy dengan apa yang Tasha lakukan dengan menjadi diri Tasha sendiri.
Jadilah diri anda sendiri,maka anda mampu menundukkan hidup anda-betapa anda menghadapi berbagai rintangan dan halangan serta tekanan hidup.Anda tidak akan mampu dipengaruh- dipengaruhi orang lain.Menjadi diri sendiri,anda memiliki kuasa dan hak serta kekuatan untuk menentukan jalan hidup anda.Jika anda menerima sesuatu pekerjaan,wang,harta,perintah dan sebagainya maka anda menerima kerana diri anda sendiri bukan kerana tekanan atau paksaan keadaan.Seandainya anda menolak sesuatu,maka penolakan itu atas dasar prinsip dan keyakinan diri anda sendiri.Tasha sekadar berkongsikan pengalaman. #loveoftashashilla #facethewild #facethecamera #inpartnershipwithskii #skii #sk2

Visit house of SK-II at klcc..Change your destiny! #loveoftashashilla #changedestiny #skii #sk2 #inpartnershipwithskii

Beautiful Kuala Lumpur City Centre.Kita mesti bangga jadi rakyat Malaysia.#loveoftashashilla

Sayang sayang Tasha! Korang tak nak ke kalau LUX surprise kan korang?? Kalau Tasha, mesti la nak kannnn. Kalau nak korang kena ikut simple steps below.
Beli a bottle of LUX Shower Cream min Rm10 in a single receipt ( please keep the receipt as a proof of purchase ). Lepas tu post a picture of your LUX just like what Gambar Tasha kat atas tu pastu write your most creative caption and tell them why you deserve a Lux surprise. Jangan lupa guna hashtag #SurpriseMeLux tau. And paling penting jangan private kan IG account korang. Senang kan?? Jangan lepaskan peluangggggg!!!!

Bukan senang dan mudah nak dapat pencapaian apa yang Tasha ada sekarang ni. Banyak cabaran dan dugaan yang Tasha lalui hari demi hari. Tahun lepas merupakan tahun yang paling sukar Tasha lalui, tapi dengan sokongan keluarga dan peminat, Tasha bangkit balik untuk meneruskan impian dan cita-cita.
Sekarang Tasha ingin push boundaries lagi untuk malanjutkan karier Tasha dgn watak yang baru dan challenging . #iCantWait to have a good phone untuk record apa yang Tasha akan mencapai di masa depan. #UnboxYourPhone #respectyourself #loveoftashashilla

😊
JUST IN🔊
Beauty and the Beast lulus untuk tayangan di seluruh pawagam Malaysia tanpa suntingan dengan klasifikasi PG13 mulai 30 Mac ini 🙀🌹 #stailmy
#beautyandthebeast
#Malaysia
#Disney
#premier

My favourite NASI LEMAK TEPOK...Pok pok pok.. Adik ni dah lah peramah.. Nasi lemak dia pun panas, kalau nak dia kasi tepok satu kali!Panas2 lagi.Murah sangat Rm1.50 je.Memang sedap sangat sambalnya.Nak tahu kene rasa sendiri.Lokasi kat taman kosas, Ampang depan proton. #supportbisnesorangkita #loveoftashashilla

My picture 10 years back.Go confidently in the direction of your dreams. #loveoftashashilla

“Cantik itu ketika kamu tidak membandingkan diri dengan sesiapa. Dengan menjadi diri kita yang sebenarnya, CANTIK ITU YAKIN" @tashashilla sekuntum bunga putih yang selalu diulit kontroversi. klik bio dan baca kisahnya di stail.my
teks @zaidiche
gambar @chuanlooi /Yipieyaya
solekan & dandanan @fendisani
arahan seni @merrissae
pakaian @briankhoo
sitting editor @azreezalhafidz

#tashashilla
#pelakon
#kecantikkan
#celebrity
#kontroversi
#stailish
#stailMY

#Repost @bybriankhoo with @repostapp
・・・
Malaysia celebrity Tasha Shilla dressed in Brian Khoo S/S 17 fringe dress styled by @azreezalhafidz for Stail.my #bybriankhoo #stailmy #tashashilla

#Repost @stail.my with @repostapp
・・・
“Cantik itu ketika kamu tidak membandingkan diri dengan sesiapa. Dengan menjadi diri kita yang sebenarnya, CANTIK ITU YAKIN" @tashashilla sekuntum bunga putih yang selalu diulit kontroversi. klik bio dan baca kisahnya di stail.my
teks @zaidiche
gambar @chuanlooi /Yipieyaya
solekan & dandanan @fendisani
arahan seni @merrissae
pakaian @briankhoo
sitting editor @azreezalhafidz

#tashashilla
#pelakon
#kecantikkan
#celebrity
#kontroversi
#stailish
#stailMY

Most Popular Instagram Hashtags