tashashilla tashashilla

3,035 posts   1,108,398 followers   100 followings

Tasha Shilla  📩 gengtashashilla87@gmail.com

PEACE -spread love around the world- ❤️ Doa yang baik2 sesama kita.siapa sokong ? ✌🏻 kita tak tahu apa yang orang lain lalui,bukan Tugas Kita untuk menghakimi.#peace #love #world

Kepada yang ada DM Tasha Tanya macam mana nak jadi pelakon anda Semua boleh masuk bengkel2 kelas lakonan utk persediaan diri.Inshaallah semuanya akan dipermudahkan. #Repost @kayrie92 with @get_repost
・・・
I am sharing my ilmu with those who want to berjinak-jinak in writing, directing and acting for stage. My ilmu is still cetek, but enough to kickstart your journey in the scene.

Sesiapa yang dah melihat hasil penulisan, pengarahan dan lakonan saya di pentas, dan mahu tahu cara saya bekerja, join workshops ini. InsyaAllah, ada manfaatnya.
.
Daftar di www.anomalistproduction.com (link pada profile Instagram saya)
.
#ProjekK3
#K3Season3
#AnomalistProduction
#initeaterkita
#whyiamnotalawyer

Me alone feels so good 😊 Happy Holiday everyone ❤️

Very few people are privileged enough to be allowed into an Aquarius heart.Dont mess up!😊 Happy Sunday 💖 Siapa team Aquarius kat sini? #teamaquarius

💗

MERDEKA 🇲🇾 61 Tahun

Selamat Hari Merdeka🇲🇾

Marilah kite berpesta Di @rastattdi sambil membeli-belah Di pasar karat @talatroadsix !Bermula dari kan 5 petang sampai larut malam.Datang berpakaian zaman dolu-dolu tau. #talatroadsix #pasarrebel

Siapa suka selfie dalam kereta?😀biarpun hidup ini penuh ujian dan cabaran...be you and be yourself...Kita perlu senyum sendiri.buat la apa2 reaksi muka yang kita suka...cari angle yang cantik..yang penting kita Happy,don’t bother other people think 🤗 Happy weekend everyone ..sending you all lots of love 💗💗💗

Most Popular Instagram Hashtags