takoyakidp_rm2.50_penang takoyakidp_rm2.50_penang

285 posts   1,098 followers   389 followings

Takoyaki RM2.50  . KETAMπŸ¦€ AYAMπŸ” SOTONGπŸ™ . DELIVERY πŸ›΅ PRAI, BUTTERWORTH, BM, SIMPANG 4. . Wasap ‡️

πŸ“£ PENGUGUMAN ‼️ .
KAMI TUTUP SELAMA 2 MINGGU SEMPENA CUTI RAYA.
.
HARAP MAKLUM.

Siapa yang craving @takoyakidp_rm2.50_penang terus order hari ni okay? Sebab lepas ni kami akan bercuti lama sempena Hari Raya Aidilfitri 😊 GERAI DIBUKA JAM 3PM-7.30PM. CODπŸ›΅ 5PM-7PM

Siapa yang craving @takoyakidp_rm2.50_penang terus order hari ni okay? Sebab lepas ni kami akan bercuti lama sempena Hari Raya Aidilfitri 😊 GERAI DIBUKA JAM 3PM-7.30PM. CODπŸ›΅ 5PM-7PM

Percayalahh, baik suami ke atok ke,nenek ke yg tk berapa suka makan takoyaki, lepas cuba @takoyakidp_rm2.50_penang mesti terus jatuh cinta. Tak percaya? Meh cuba dulu. Confirm lepas tu depa yang suruh repeat order πŸ‘ŒπŸ€ͺ dah banyak dah feedback macam ni yang kami dapat. Hehehe

Dijamin 1 family confirm suka makan @takoyakidp_rm2.50_penang ni. Mak, ayah, mak cik, pak cik, atok, nenek, cucu, cicit semua mesti suka 😍 Tak kira tua atau muda. Sesuai utk di buat makan beramai2 lagi-lagi bulan puasa ni 😍

Ni baru 2nd step. Belum letak sos dan bonito lagi. Macam mana? Mengancam tak? πŸ˜‹ makan kosong je pun sedap tau. Dijamin πŸ˜βœ…πŸ’―

Wow ! tengok takoyaki balls tu. Bulat, besar dan garing tak? 😍 Confirm lepas makan kenyang sampai sahur ! πŸ˜‹

Hi semua ! Kami buka sehingga jam 7pm hari ni. Cod pun available βœ…πŸ›΅ Whatsapp terus utk book slot delivery utk hari ni.

1 family confirm suka makan @takoyakidp_rm2.50_penang ni. Tak kira tua atau muda. Sesuai utk di buat makan beramai2 lagi-lagi bulan puasa ni 😍

We serve the best for our customers. Siapa yang tak pernah cuba or tak suka makan takoyaki, boleh cuba takoyaki kami ni. Dijamin fall in love terus. Sebab recipe takoyaki kami ikut selera orang melayu kiterr. 😁✌🏻

We serve the best for our customers. Siapa yang tak pernah cuba or tak suka makan takoyaki, boleh cuba takoyaki kami ni. Dijamin fall in love terus. Sebab recipe takoyaki kami ikut selera orang melayu kiterr. 😁✌🏻

Mix flavour KETAM & AYAM
-
XS- (4pcs)- RM2.50+πŸ§€=RM3
S - 12pcs - RM7+πŸ§€=RM8
M - 25pcs - RM13+πŸ§€=RM15
L - 50pcs - RM25+πŸ§€=RM27
---
Flavour SOTONG
-
XS: (4pcs)- RM3.50+πŸ§€=RM4
S - 12pcs - RM10+πŸ§€=RM11
M - 25pcs - RM22+πŸ§€=RM22
L - 50pcs - RM40+πŸ§€=RM42
---

Most Popular Instagram Hashtags