[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

tajulofficial tajulofficial

183 posts   461211 followers   127 followings

🎤🎵🎶 Official account . Tajul  -🎸FMC ARTIST - 📞013-638-2215 (Amy FMC) Booking -💣Sedalam-Dalam Rindu MV 😍DisanacintadisinirinduMV💼 -💥FACEBOOK TAJULARIFIII -🎉 Click link 👇

https://youtu.be/L57XS4Ihqjo

Trowback show dgn abg legend aris ariwatan👍🏻 #terengganu

Hai org blakang😂💆🏻‍♂️💆🏻‍♂️ Laparnyaa😔

Hai temui tajul dan @wanyhasrita Sempena Himpunan Muafakat Belia Johor di Pentas utama, Bandar Utama, Segamat. Pada 24 sep 2017 (Ahad) jam 1ptg. Jumpa korang disana..

Buat julung kalinya lagu-lagu Soundtrack drama TV dimainkan diseluruh radio Malaysia kini dihimpunkan dalam satu konsert buat pertama kali di dalam Malaysia membariskan artis-artis ternama.. Jadi,temui saya tajul di Konsert Soundtrack Ippo Hafiz 2017 pada 06 Oktober 2017 (Jumaat) di Dewan Canselor Tun Abdul Razak UKM Bangi.. tiket boleh dibeli secara online di www.ticketpro.com.my atau boleh didapati di kedai terpilih... 1000 pembeli terawal akan mendapat CD Soundtrack Ippo Hafiz secara percuma.. jumpa kami disana... #konsertsoundtrackippohafiz2017
#konsertsoundtrackippohafizxukm #pertamakalidimalaysia #artisartisyangmantap
#janganlepaskanpeluang #jumpaandasemuadisana

Arhh muka dh gemok😂 bdan tak gemok2! Okay mlm niy jgn lupa org ganu. Jumpe tajul dipentas utama festival kenyir pengkalan gawi, jam 8 mlm💋

Lupa pulak nk post PMLIVE tdi😂 sory guys🙏🏻 nah lanje gmbar je.

😘😍 @tajulariffc

Siapa kat sini seorang ushawan atau ada business? Jomlah kongsikan kisah perniagaan dan memberi INSPIRASI kepada semua! Semua kisah suka, duka, jatuh bangun (dan mungkin yang kelakar) anda itu wajar dikongsikan.
Kisah yang terbaik berpeluang untuk memenangi RM10,000 dan trofi dari SSM dan yang best dapat menginspirasikan ramai orang.
Menarik kan? Cara nak menang mudah je .. Hanya 3 Langkah…

1. Muatnaik gambar perniagaan atau produk anda dihalaman instagram anda.

2. Letakkan kapsyen anda dengan cerita inspirasi anda dalam perniagaan yang menarik

3. Tag @myinspirasiku dan sertakan hashtag #MYINSPIRASIKU #bazaarinspirasikubySSM

Selain berpeluang memenangi RM10,000 dan trofi, saguhati tambahan berjumlah RM500 akan diberikan untuk gambar dan kapsyen terbaik.

Pastikan akaun instagram anda tidak private ye supaya mudah untuk pasukan SSM untuk membaca cerita penuh Inspirasi anda.

Jangan lupa berkongsi berita ini dengan keluarga dan rakan anda. Benda baik kenalah dikongsi bersama

HASHTAG - POST - WIN
#MYINSPIRASIKU #bazaarinspirasikubySSM

Blue colour lgi cntik ke, or gold? 🤔 trowback shoot MV #melamarrindu

Alhamdulillah selesai dh shoot MV melamar rindu. Korang kene nantikan tak lama lgi okay?😘🔴

Miss you guys😘😘💋💋

Cepatnya dah bulan September, dan bulan ni bulan terakhir untuk SSM mencari cerita perniagaan yang dapat memberi INSPIRASI kepada semua!

Yang terbaik adalah peluang untuk membawa pulang RM10,000 dan trofi dari SSM dan menginspirasikan semua yang ada di luar sana!
Menarik kan? Cara nak menang mudah je .. Hanya 3 Langkah…

1. Muatnaik gambar perniagaan atau produk anda dihalaman instagram anda.

2. Letakkan kapsyen anda dengan cerita inspirasi anda dalam perniagaan yang menarik

3. Tag @myinspirasiku dan sertakan hashtag #MYINSPIRASIKU #bazaarinspirasikubySSM

Selain berpeluang memenangi RM10,000 dan trofi, saguhati tambahan berjumlah RM500 akan diberikan untuk gambar dan kapsyen terbaik.

Pastikan akaun instagram anda tidak private ye supaya mudah untuk pasukan SSM untuk membaca cerita penuh Inspirasi anda.

Jangan lupa berkongsi berita ini dengan keluarga dan rakan anda. Benda baik kenalah dikongsi bersama

HASHTAG - POST - WIN

Most Popular Instagram Hashtags