tajulofficial tajulofficial

165 posts   398482 followers   119 followings

🎀🎡🎢 Official account . Tajul  -🎸FMC ARTIST - πŸ“ž013-638-2215 (Amy FMC) Booking show -πŸ’£Sedalam-Dalam Rindu MV 😍DisanacintadisinirinduMVπŸ’Ό -πŸ’₯FACEBOOK TAJULARIFIII -πŸŽ‰ Click link πŸ‘‡

https://youtu.be/TdEj91poXVw

Alhamdulillah, selesai dh meeting untuk berlakon filem😘 nantikan okay? Tq kak @rajaazmi

Morning guys😘 jumpe ahad niy kt teluk batik jam 8 mlm😘

Haa! Tak lama je lgi lagu terbaru dari tajul yg bertajuk melamar rindu akan kluar. Buat masa niy, korang layan dulu cover dari @wanyhasrita mmg torbaikk!πŸ‘πŸ» cover ramai2 okay? Jgn lupa #Melamar rindu cover #Tajul #wanyhasrita cover melamar rindu

Lov u all's πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ #coming soon # melamar rindu!

Paduuu!!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» @harry_khalifah

Assalamualaikum semua . Sy nak minta tolong korang semua supaya viralkan insta shop @extype.iphone menipu ni !!!
β€’
Hari tu sy beli iphone dari @extype.iphone . Diaorang cakap kalau post ambil masa 3 ke 4 hari tapi ni 2 hari je dah sampai . SUMPAH LAJU GILERR !
β€’
Lepas tu pasal fregift dia pulaa ! Haish ni lagi geram . Ingat takda freegift , Sekali terkejut sy sebab dapat banyak gila Freegift best best GILERR !
β€’
Haih macam mana lah service diaorang ni ? Cakap lain dapat lain pulak. Korang tolong sy , follow @extype.iphone dan viralkan. Nnti sy bg iphone free 😏

Jumpe 29 niy di rembau jam 9 mlm. Dtg rmai2 okay?😘😘

Yeayy sye baru je beli satu lagi Iphone from @trusther.iphone 😍murah sngat harga die , tu yg sye TERbeli lagi hahaπŸ˜‚ mmg sah dh check 100% original ahah . btw hari2 tau dorang buat cod . service dorang mmg cenggini πŸ‘πŸ» next week sye nk beli lagi 3 Iphone πŸ˜™ siapa nak Iphone Free dri sye cepat follow @trusther.iphone ni haha

Tajul lupa nak ingtkan korang. Before terlambat, kalau ade sesiapa yg ade plan nak pakai iphone baru tahun ni. Tajul suggest korang tengok dekat @Joy.Iphone. Diorang punya service semua tiptop.πŸ‘πŸ‘100% Trusted seller and Iphone dia semua readystock tau. Bukan pre order. So korang takyah takut kene tipu. Tiap hari cod, tiap hari post tau. Lagi satu, each iphone korang akan dapat sekali 11 Freegift dari @Joy.Iphone. Tapi for limited time sahaja. Promo dia last hari ni tau. Tapi kalau korang guna Kupon "PROMO TAJUL". Korang boleh dapat special price dari @Joy.Iphone. Really recommended seller. Trust me.πŸ‘πŸ˜Š

Sye kt sniπŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ awak dh lunch ke smua?😘

Orang Kuantan jumpa esok pukul 3 petang di East Cost Mall, Kuantan ya! ❀️

Teka lagu nyanyian semula yang saya nyanyikan utk menang RM500 di ERA Muzik Hit Terbaik.

Most Popular Instagram Hashtags