tahirahk11 tahirahk11

1802 posts   18142 followers   998 followings

Tahirah Kamaruddin  *Makeup Artist* 💋💄📸Photoshoots 👰🏻Bridal 💁🏻Events 📲Whatsapp: +60129453460 *NO DM's*

PART 2

aaaannnddd she finally gets her uninterrupted session of singing @brunomars Hit Song 'thats what i like' 😄 love you me shiny sparkly sister @itsaqi 😊😘❤️❤️ #makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #makeupartistpetalingjaya #mua #muabridal #muamalaysia #bridal #bridesmaid #eventmakeup #photoshootmakeup #photoshoot #idotravel #malayweddingguide #motd #potd #makeuppengantin #inspirasiperkahwinan

PART 1:

Da siap edit!
Video pink eyeshadow inspired by @nikkietutorials 😁 Obviously it won't be as good as the original version, but hey, i tried and i WISH i have that kylie pallete that nikkie used 😭
Products used:

@hudabeauty Rose Gold Pallete
@anastasiabeverlyhills Modern Renaissance Pallete
@butikkelrinahof elise eyelash code 2448
@sephoramy waterproof eyeliner pencil in black
@fame_cosmetics mascara
@nafura hopegirl browcara code Natural
@narsissist blusher code Gina and Taj Mahal
@bobbibrown Basic Brown 4

Music: @jasonderulo Swalla feat. Nikki Minaj

#makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #makeupartistpetalingjaya #mua #muabridal #muamalaysia #bridal #bridesmaid #eventmakeup #photoshootmakeup #photoshoot #idotravel #malayweddingguide #motd #potd #makeuppengantin #inspirasiperkahwinan

แต่งหน้ากับสาวสวยวันนี้ maksudnya: makeup on beautiful girl today 😍
Cantik sangat kacukan thai cambodia ni, cakap pun lembut je sangat sangat swai ching ching
#makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #makeupartistpetalingjaya #mua #muabridal #muamalaysia #bridal #bridesmaid #eventmakeup #photoshootmakeup #photoshoot #idotravel #malayweddingguide #motd #potd #makeuppengantin #inspirasiperkahwinan

Sawadeeka..🙏🏻 schatz complexion flawless and glowing, khap kun kha 🙏🏻 hhehehehe comey ngan product owner skin care ni..dia ni mix cambodia dan thai jadi tadi minta dia buat short video utk schatz hehehe love!
okey nak pi blajaq cakap thai la 😁

#schatzhq #schatzfoundation

Thank you semua for supporting Tirah on my live feed video today!
I will do another live video with foundation awesome ni so harap2 lighting bagus dari hari ni! 😭😭 Tirah and aqi berdua pakai @schatzhq hari ni and we both love it! I have been using schatz da 3 bulan and Alhamdulillah mmg sangat memuaskan!

#makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #makeupartistpetalingjaya #mua #muabridal #muamalaysia #bridal #bridesmaid #eventmakeup #photoshootmakeup #photoshoot #idotravel #malayweddingguide #motd #potd #makeuppengantin #inspirasiperkahwinan

tadi ani tag tirah gambar kawen adek dia, masa ni Tirah mekapkan ani, and masa ni jugak Tirah introduce ani foundation @schatzhq 😍 cantik sgt foundation ni, wangi, merawat kulit, coverage best and paaaling best, dia lambat nak oxidise! ❤️❤️❤️ Mmg sgt jatuh cinta dengan @schatzhq mana yang belum beli lagi, tunggu apa?? bulan jatuh ke riba?? tak payah! terus dpt kan from agent2 yg berdekatan, atau dari MUA @erinleola tau! boleh pakai utk raya nanti!
#schatzhq #schatzfoundation #foundationbest

Assalammualaikum kesayangan semua 🙋🏻 Esok Tirah akan buat live di Facebook pakai foundation kegemaran ramai @schatzhq wuhuuu!
So lock date esok dan time esok 1230pm okeyyy 😘😘 #maktiriliveonfb #schatzhq #foundationbesthandsdown

Anak patung yg bernama @nia.halim 😍😍😍 Terima kasih Nia belikan akak buah nenas potong tadi 😌😌 Makeup utk shoot @fesyenria photographed by @aswadbakri
Terima kasih @vendimiastudio sebab bagi saya makeupkan Nia di sana petang tadi 😄 .
.

#makeup #makeupartist #makeupartistkl #makeupartistmalaysia #makeupartistselangor #makeupartistshahalam #makeupartistpetalingjaya #mua #muabridal #muamalaysia #bridal #bridesmaid #eventmakeup #photoshootmakeup #photoshoot #idotravel #malayweddingguide #motd #potd #makeuppengantin #inspirasiperkahwinan

Most Popular Instagram Hashtags