#zymax

137 posts

TOP POSTS

JOIN US TONIGHT! This fun evening is to celebrate nordic skiing! Head to @kickstandcoffeekitchen for the 7pm Vintage Ski Movie Night. Raffle Prizes like pies (yum) and Rossi Zymax skate skis that we at 2nd Wind Sports have donated can be yours! All raffle proceeds go to support the HRVHS Nordic Team. @rossignol #Zymax #skateski #hoodriver #hoodgorge #2ndwindsports @hrvhs

Raket sedap dan mampu milik.
Ashaway ialah satu brand Yg dah berada dalam pasaran lebih 20 tahun di Malaysia.
4 model ini adalah Yg terbaru di pasaran!
Dari kiri :

Ashaway Phantom 5000 RM299
Ashaway Navigator Silver RM199
Ashaway Navigator Gold RM199
Ashaway Phantom Power RM149
FREE STRING GRIP AND NOW FREE POSLAJU PROMOSI skrg untuk 4 model ini!
Call SMS WhatsApp 0166936515 or 0341626515 or PM www.facebook.com/nikmansports now!
Bank in CIMB Nikman Sports 8601839000 bagi nama alamat dan nombor telefon dan Tension raket dlm satu mesej yang sama.
#nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #best #bestseller #zymax #ashawayphantom #ashawaynavigator#nikmansports #badminton #sayajual - #regrann

If you suffer from bloating, inflammation, an acidic stomach, digestive issues, a low immune system (always getting sick) and/or poor sleep... Read on...
These are all common issues that can be quite easily reversed with the correct supplementation plan, food guidelines and thought patterns...
I'm currently using a combination of these 3 supplements to continue rebuilding my gut back to optimum functionality.
@directhealth.com.au #Alkamax is a powdered supplement to alkalise the intestines.
Alkamax is great for acidic stress, heartburn, food intolerances and poor digestion.
#Zymax has been formulated to enhance digestion, support nutrient uptake and improve intestinal health by completely breaking down gluten and dairy.
According to Philippe Thebault ND (the creator of Direct Health and Naturopath with 30 years clinical experience) it takes 3 months to clear gluten from the body and 12 months for dairy and that is why Zymax digestive enzymes are essential for optimum gut health.
@enviromedica Prescript Assist is a soil based broad spectrum pre and probiotic consisting of 29 live micro organisms, perfect for bringing our gut to a state of ease by reducing bad bacteria and replenishing the good.
The results I have reaped in such a short space of time has been phenomenal!
Looking forward to more to come...
#LittleBayOrganics #GutHealth #DirectHealth #Alkamax #Zymax #EnviroMedica #PrescriptAssist #Naturopath #Alkaline #Gluten #Dairy #DigestiveEnzymes #Soil #Probiotic #Prebiotic #Vegan

Badminton Tips. 😁😁😁 Return of serves.
Ramai yang suka main badminton. Ada yang hari2 main. Kebanyakan sampai sehari dua kali main dan hari2 main kerana minat mendalam!πŸ˜‚πŸ˜‚ Apa salahnya bermain dgn cara yg betul kan? Lebih seronok main dan takde lah senang jadi lauk! πŸ˜†πŸ˜† Hehe lepas ni, pembaca sekalian melaukkan orang plak hehe. 😎

Lihat 8 return of serves mantap Ahsan/Setiawan Juara Olimpik dan Dunia. Diulang setiap satu menjadi 16 kali kesemuanya. Perhatikan teknik mereka.
Tips malam ni senang je, 4 langkah ke arah menjadi Ahsan/Setiawan 😁. Sewaktu menerima servis:

1. Berdiri berdekatan dengan line putih short tetapi jangan terlalu depan (nanti kena flick, kalau tak biasa). 2. Angkat raket di paras net putih. Hulurkan raket anda tapi Jgn sehingga lurus sgt lengan.
3. Sebaik sahaja pihak lawan memukul shuttlecock, bertindak! Bertindak dgn menghulurkan raket lebih tinggi atau separas dgn net putih ke arah shuttlecock. Paling rugi, bila shuttlecock diambil ketika sudah jatuh di bawah net putih.
4. Halakan ke arah:-
a. Paling utama, Backhand org belakang
b. Net ke arah hujung kotak (elakkan silang tapi jika anda mampu junamkan net silang itu teruskan 😁) c. Separuh gelanggang di antara org depan dan belakang.
d. Lurus ke arah badan org belakang (drive). 4 pilihan ini ialah yg paling umum dengan No 1 ialah yg terbaik.
Jom praktik mlm esok!

Jangan lupa like dan share ya!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #yonex #yonexbadminton #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips

Anda nak generate power lebih menggunakan raket mantap? Baca perenggan kedua terakhir article ini.
Cuba raket Ashaway Phantom X-Fire.
Head heavy, 3U dan extra stiff shaft.
Hanya RM280 FREE POSLAJU FREE TALI DAN GRIP.
Digunakan oleh pemain England Peter Briggs/Tom Wolfenden
Mereka hampir menewaskan Ahsan/Setiawan di Terbuka Jepun 2016 tewas 19-21 dengan rubber game.
Jom cuba Ashaway!
#nikmansports #badminton #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips #peterbriggs #tomwolfenden

Taming Sari baru admin.
Ashaway Phantom 5000 4u even balance
Ashaway Viper V7 4u head heavy
Tali Rally 21 Fire belum ada di pasaran (tak percaya cuba Type Ashaway Rally 21 Fire dalam Google 😬) Akan ditarik 27lbs pre stretch 10%

Terima kasih @ashawaymalaysia
#ashaway #best #bestseller #zymax #ashawayphantom #ashawaynavigator #ashawaypalladium #limitededition #peterbriggs #tomwolfenden

Ashaway Force GX Series Badminton Racket.
ONLY RM99 EACH FREE STRING AND GRIP.
Even balance with slight head heavy. Flexible shaft and 4u weight (84 gram)
Max tension 30lbs.
15 POSLAJU SEMENANJUNG 20 POSLAJU SABAH DAN SARAWAK LABUAN.
SMS WHATSAPP 0166936515 or PM www.facebook.com/nikmansports to buy now!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips s#badmintonracket

MOST RECENT

Just posted these ZEE Zymax Cars in the shop, to buy any item I post just click the link on my page!! #antiquedealer #antiques #antique #vintage #collectibles #collectible #car #cars #diecast #americana #americanpickers #pickers #picker #picking #zymax #etsyshop #etsy #wednesday #wednesdaywisdom

Restock!
Ada seorang tu beli sampai 3 btg untuk diri sendiri!
Kenapa? Cubalah!
@Regrann from @nikmansports1 - #nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best
Ashaway Phantom X-speed

4UG2
STIFF SHAFT
Even balance towards HEAD HEAVY
Harga Retail : RM399

Kami jual FREE SEMUA TALI GRIP DAN POSLAJU RM299 SAHAJA.
Raket ni dah Rare sapa cepat dia dapat!
Call SMS WhatsApp 0166936515 or PM www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini! #nikmansports #badminton #sayajual #badmintontime - #regrann#nikmansports1 #badminton #sayajual #malaysiabadminton #malaysiabadmintonlover #malaysiaboleh #persatuanbadmintonmalaysia #bestseller #best #badmintontraining #badmintontips - #regrann

Latest Ashaway High End Rackets.
1. VIPER XT 300
2. PALLADIUM XT 3000
3. PALLADIUM XT 1000

Specs will update later.
PM us for special pricing!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #tomwolfenden #peterbriggs

Repost (tips-kuatkan volume anda, baru best dgr bunyi Shuttlecock!) Badminton Tips. 😁😁😁 Return of serves.
Ramai yang suka main badminton. Ada yang hari2 main. Kebanyakan sampai sehari dua kali main dan hari2 main kerana minat mendalam!πŸ˜‚πŸ˜‚ Apa salahnya bermain dgn cara yg betul kan? Lebih seronok main dan takde lah senang jadi lauk! πŸ˜†πŸ˜† Hehe lepas ni, pembaca sekalian melaukkan orang plak hehe. 😎

Lihat 8 return of serves mantap Ahsan/Setiawan Juara Olimpik dan Dunia.
Diulang setiap satu menjadi 16 kali kesemuanya. Perhatikan teknik mereka.
Tips malam ni senang je, 4 langkah ke arah menjadi Ahsan/Setiawan 😁. Sewaktu menerima servis:

1. Berdiri berdekatan dengan line putih short tetapi jangan terlalu depan (nanti kena flick, kalau tak biasa). 2. Angkat raket di paras net putih. Hulurkan raket anda tapi Jgn sehingga lurus sgt lengan.
3. Sebaik sahaja pihak lawan memukul shuttlecock, bertindak! Bertindak dgn menghulurkan raket lebih tinggi atau separas dgn net putih ke arah shuttlecock. Paling rugi, bila shuttlecock diambil ketika sudah jatuh di bawah net putih.
4. Halakan ke arah:-
a. Paling utama, Backhand org belakang
b. Net ke arah hujung kotak (elakkan silang tapi jika anda mampu junamkan net silang itu teruskan 😁) c. Separuh gelanggang di antara org depan dan belakang.
d. Lurus ke arah badan org belakang (drive). 4 pilihan ini ialah yg paling umum dengan No 1 ialah yg terbaik.
Jom praktikkan!

Jangan lupa like dan share ya!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #yonex #yonexbadminton #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips

Best seller Ashaway.
Ada seorang tu beli sampai 3 btg untuk diri sendiri!
Kenapa? Cubalah!
@Regrann from @nikmansports1 - #nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best
Ashaway Phantom X-speed

4UG2
STIFF SHAFT
Even balance towards HEAD HEAVY
Harga Retail : RM399

Kami jual FREE SEMUA TALI GRIP DAN POSLAJU RM299 SAHAJA.
Raket ni dah Rare sapa cepat dia dapat!
Call SMS WhatsApp 0166936515 or PM www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini! #nikmansports #badminton #sayajual #badmintontime - #regrann#nikmansports1 #badminton #sayajual #malaysiabadminton #malaysiabadmintonlover #malaysiaboleh #persatuanbadmintonmalaysia #bestseller #best #badmintontraining #badmintontips - #regrann

Ashaway Badminton Rackets TI130 and Ti120
Slightly Head heavy
4u
Flexible shaft
RM229 RETAIL PRICE.
RM199 AFTER LESS FREE STRING AND GRIP.
PM kami 0166936515 atau tekan link ini www.wasap.my/60166936515 atau call 0341626515 atau pm www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badmintontraining #badmintontips#nikmansports1 #badminton #sayajual #malaysiabadminton #malaysiabadmintonlover #malaysiaboleh #persatuanbadmintonmalaysia #bestseller #best #badmintontraining #badmintontips - #regrann

Ashaway Badminton Rackets TI130 and Ti120
Slightly Head heavy
4u
Flexible shaft
RM229 RETAIL PRICE.
RM199 AFTER LESS FREE STRING AND GRIP.
PM kami 0166936515 atau tekan link ini www.wasap.my/60166936515 atau call 0341626515 atau pm www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badmintontraining #badmintontips

Brand Mantap untuk player mantap seperti anda!
Pastu puas hati!
Ashaway Badminton Rackets!
PM kami 0166936515 atau tekan link ini www.wasap.my/60166936515 atau call 0341626515 atau pm www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips #badminton

Ashaway Zymax 62 Fire selamat sampai ke tgn pelanggan!
Order harini pasti puas hati!
Tekan link ini www.wasap.my/60166936515 atau PM 0166936515 atau call 0341626515 atau pm www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini.
#nikmansports1 #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips #nikahmadfaizbadmintoncoach

@Regrann from @nikmansports1
PROMOSI PROMOSI PROMOSI!
BELI pakej RAKET MAXBOLT/ASHAWAY DAN BAG YONEX dengan serendah RM300
Pakej
1 Raket Maxbolt (65 or 83 gram, head heavy, flexible shaft) + beg Yonex square (LCW atau biru) = RM300
Call SMS WhatsApp 0166936515 atau 0341626515 atau pm www.facebook.com/nikmansports untuk beli skrg!
Bank in CIMB Nikman Sports 8601839000 bagi nama alamat no telefon dan tension dalam satu mesej yang sama beserta bank in slip. Upgrade tali pun boleh!
#nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips #badminton #maxbolt #maxboltbadminton #korea #koreabadminton #usa #nikmansports #badminton #sayajual #badmintontime - #regrann #nikmansports1 #badminton #sayajual - #regrann

@Regrann from @nikmansports1 - Taming Sari baru admin.
Ashaway Phantom 5000 4u even balance
Ashaway Viper V7 4u head heavy
Tali Rally 21 Fire belum ada di pasaran (tak percaya cuba Type Ashaway Rally 21 Fire dalam Google 😬) Akan ditarik 27lbs pre stretch 10%

Terima kasih @ashawaymalaysia
#ashaway #best #bestseller #zymax #ashawayphantom #ashawaynavigator #ashawaypalladium #limitededition #peterbriggs #tomwolfenden - #regrann #viperv7

Badminton Tips. 😁😁😁 Return of serves.
Ramai yang suka main badminton. Ada yang hari2 main. Kebanyakan sampai sehari dua kali main dan hari2 main kerana minat mendalam!πŸ˜‚πŸ˜‚ Apa salahnya bermain dgn cara yg betul kan? Lebih seronok main dan takde lah senang jadi lauk! πŸ˜†πŸ˜† Hehe lepas ni, pembaca sekalian melaukkan orang plak hehe. 😎

Lihat 8 return of serves mantap Ahsan/Setiawan Juara Olimpik dan Dunia. Diulang setiap satu menjadi 16 kali kesemuanya. Perhatikan teknik mereka.
Tips malam ni senang je, 4 langkah ke arah menjadi Ahsan/Setiawan 😁. Sewaktu menerima servis:

1. Berdiri berdekatan dengan line putih short tetapi jangan terlalu depan (nanti kena flick, kalau tak biasa). 2. Angkat raket di paras net putih. Hulurkan raket anda tapi Jgn sehingga lurus sgt lengan.
3. Sebaik sahaja pihak lawan memukul shuttlecock, bertindak! Bertindak dgn menghulurkan raket lebih tinggi atau separas dgn net putih ke arah shuttlecock. Paling rugi, bila shuttlecock diambil ketika sudah jatuh di bawah net putih.
4. Halakan ke arah:-
a. Paling utama, Backhand org belakang
b. Net ke arah hujung kotak (elakkan silang tapi jika anda mampu junamkan net silang itu teruskan 😁) c. Separuh gelanggang di antara org depan dan belakang.
d. Lurus ke arah badan org belakang (drive). 4 pilihan ini ialah yg paling umum dengan No 1 ialah yg terbaik.
Jom praktik mlm esok!

Jangan lupa like dan share ya!
#nikmansports1 #badminton #sayajual #yonex #yonexbadminton #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best #badminton #badmintontraining #badmintontips

@Regrann from @nikmansports1 - #nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best
Ashaway Phantom X-speed

4UG2
STIFF SHAFT
Even balance towards HEAD HEAVY
Harga Retail : RM399

Kami jual FREE SEMUA TALI GRIP DAN POSLAJU RM299 SAHAJA.
Raket ni dah Rare sapa cepat dia dapat!
Call SMS WhatsApp 0166936515 or PM www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini! #nikmansports #badminton #sayajual #badmintontime#nikmansports1 #badminton #sayajual - #regrann

#nikmansports #badminton #sayajual #ashaway #ashawaybadminton #zymax #suresedap #pasti #bestseller #best
Ashaway Phantom X-speed

4UG2
STIFF SHAFT
Even balance towards HEAD HEAVY
Harga Retail : RM399

Kami jual FREE SEMUA TALI GRIP DAN POSLAJU RM299 SAHAJA.
Raket ni dah Rare sapa cepat dia dapat!
Call SMS WhatsApp 0166936515 or PM www.facebook.com/nikmansports untuk order hari ini! #nikmansports #badminton #sayajual #badmintontime

Most Popular Instagram Hashtags