#zuyyin

2001 posts

TOP POSTS

Miss you too babe! Your beauty, grace and talent is everything! I enjoyed working with you and I really hope we'd be working together again in the nearest future. Sending you prayers and more success. Lots of LOVE! πŸ’–πŸ’–πŸ’– @jasmine_suraya #Zuyyin #NuraMedina #HeroSeorangCinderella 🌷

Rinduuu hari nie kat @uqashasenrose2
Janji lain kali kat Perhentian, Zuyyin janji akan bawa semuaaa beg Puteri ☺️☺️☺️ Dah nak start jam 10 nanti #heroseorangcinderella 😽

#zuyyin
@jasminesupporters

A great day, an amazing view and a beautiful woman in front of me 😍 #zuyyin #Luke #heroseorangcinderella #hsc #perhentian

Tadi ada yg request pasal #zuyyin dengan #luke kan? Ok ini trivia khas buat bff ian and dee. Kalau korg nak tau utk watak zuyyin je 3 kali tukar cast. And the last one is @jasmine_suraya cara dia bawak zuyyin berbeza dgn yg lain. Dia buat zuyyin lebih kepoh dan kanchiong. Hahahaaha i love it. @iswanismail88 pulak originally dtg utk watak anak ikan pn sri mawar tp rezeki terpijak org kata terus upgrade jadi luke. They are both goofy and sweet.
#roadtofinaleheroseorangcinderella #heroseorangcinderella

@jasmine_suraya apa ni #zuyyin ! Ure so kind I wanna cry bcs I miss you already πŸ˜­πŸ’• hope to work with u again soon sayang #heroseorangcinderella

OMG hahahahahahahahah *I can't!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
@khemeross @dashasultan @sakirinaca90
Kimmy : "Mama tengok la ni Dasha ni.. eh! Dasha ke Uqasha?" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#HeroSeorangCinderella
#hscmendoniaaaaa
#nuramedina
#puteriemallyn
#zuyyin
Cc @uqashasenrose2 @jasmine_suraya @uqashafabulous @jasminesupporters
IG Story : @missfazura

Luke & Zuyyin say thank you to all of you... thank you for your support throughout this drama.

Gonna miss the macho #luke and cutie #zuyyin. Will always support you boss @iswanismail88

Merci... #heroseorangcindarella #lukeyin #iswanforce_team

Rasa-rasa dalam satu episode, berapa kali ye Zuyyin sebut, "Deeeee!!"?
.

Apa kata jap lagi kita kira? Hehe 😜.
.

#HeroSeorangCinderella di #AstroRia104 & #AstroRia123, jam 10pm.

#NuraMedina #Zuyyin #HSC #hscmendoniaaaaa #24episode #MegaDrama #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikabaik @missfazura @jasmine_suraya

MOST RECENT

Bad mood ke tu? Hihihi
#anakdara #granddaughter #zuyyin

Rasa jap je, awak dh 10 bulan.. #zuyyin

A very good morning semuaaa.... korang pg kerja kulit comey dak tu?

@bellaross_hq
@bellaross_hq πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Ketahui rahsia putih gebu dalam masa 5 saat ‼️‼️‼️‼️ INSTANT WHITENING LOTION by BELLAROSS adalah penyelesaian terbaik βœ…βœ…βœ…βœ… bagi anda yang inginkan kulit putih dan cantik πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ KENAPA anda patut menggunakan instant whitening lotion daripada BELLAROSS ❓❓❓❓ ✳️ Paling utama HARGA teramat MURAHπŸ”₯
✳️ Sapu & terus putih sepantas 5 saat πŸ’¨πŸ’¨
✳️ Kulit KEKAL putih & CANTIK selepas 7hari
✳️ Lotion sangat-sangat wangi & harum 😘
✳️ Kulit akan lembut seperti kulit bayi πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»
✳️ Parut & strechmark beransur hilang ✳️ Selamat digunakan untuk memutihkan badan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
✳️ Boleh dijadikan losyen harian
✳️ Tumit kaki yang kasar & merekah dapat dirawat
✳️ Membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan kulit
✳️ Yang penting LULUS KKM & mempunyai NOTβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈ @bellaross_hq
@bellaross_hq
@bellaross_hq πŸ“²0133574123

#bellaross
#instantwhiteninglosyen
#instantwhiteninglosyenbybellaross
#putihajaib
#putihgebu
#heroseorangcinderella
#tengkuian
#neelofa #fattahamin #missfazura
#heroseorangcinderalla😊
#nuramedina
#zuyyin #lofattah #tengkulan #moodrepublic #fattahamin #missfazura #neelofa #hsc

My little princes....😘😘😘
#zuyyin

Jalan2
#Zuyyin

⏸#favouritescenes 🎭
tengok puteri tengok. HAHAHAHHA... nasib baik cantik tak logik. senonoh la jugak rupa bila buat mcmtu. πŸ˜‚πŸ˜‚ @uqashasenrose2 @missfazura

Zuyyin n Medina sini sweet sgt! suka 😍
#HeroSeorangCinderella
#Medina
#Puteri
#Zuyyin

⏸#favouritescenes 🎭
terhibur sebenarnya dgn perangai si puteri ni. dia punya budak2 n blurr tu cute actually. πŸ˜‚
#HeroSeorangCinderella
#Medina
#Puteri
#Zuyyin

Alhamdullillah, my baby girl selamat mendarat melihat dunia.
#day3
#zuyyin imani

Most Popular Instagram Hashtags