#zura241

369 posts

TOP POSTS

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
Makeup by Mua Thia Serra 😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Akak kena ruam kat peha, akak try spray gg kat ruam tu. Alhamdulillah dah sembuh " .
.
Alhamdulillah. Syukur. Tak sangka golden glow bukan saja untuk merawat kulit muka, tapi juga membantu mengurangkan msalah ruam pada kulit πŸ‘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

FOUNDATION TAK BERCAPUK πŸ˜„
.
Makeup nampak sekata, smooth.
Kini mampu jelita,
Mampu cantik macam orang lain 😘
.
.
Dengan hanya semburan emas #goldenglow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

FOUNDATION TAK BERCAPUK πŸ˜„
.
Makeup nampak sekata, smooth.
Kini mampu jelita,
Mampu cantik macam orang lain 😘
.
.
Dengan hanya semburan emas #goldenglow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

MOST RECENT

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ πŸ“²012-3900621
πŸ“²012-3900621
πŸ“²012-3900621
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray

SEKALI PAKAI GOLDEN GLOW, JERAWAT TERUS KECUT MENGECUT πŸ‘πŸ˜
.
.
Rata - rata pengguna golden glow tak pernah kecewa dengan hasilnya
.
Kalau dulu muka ada tompok - tompok jerawat, sekarang alhamdulillah, flawless macam kulit telur 😘
.
SEKALI PAKAI GOLDEN GLOW, JERAWAT TERUS KECUT MENGECUT πŸ‘πŸ˜
.
.
Rata - rata pengguna golden glow tak pernah kecewa dengan hasilnya
.
Kalau dulu muka ada tompok - tompok jerawat, sekarang alhamdulillah, flawless macam kulit telur 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Akak kena ruam kat peha, akak try spray gg kat ruam tu. Alhamdulillah dah sembuh " .
.
Alhamdulillah. Syukur. Tak sangka golden glow bukan saja untuk merawat kulit muka, tapi juga membantu mengurangkan msalah ruam pada kulit πŸ‘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

FOUNDATION TAK BERCAPUK πŸ˜„
.
Makeup nampak sekata, smooth.
Kini mampu jelita,
Mampu cantik macam orang lain 😘
.
.
Dengan hanya semburan emas #goldenglow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

FOUNDATION TAK BERCAPUK πŸ˜„
.
Makeup nampak sekata, smooth.
Kini mampu jelita,
Mampu cantik macam orang lain 😘
.
.
Dengan hanya semburan emas #goldenglow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Dah setengah botol pakai, wangi pulak tu. Golden glow buat kulit saya lembut. Suka pakai. Nanti nak repeat order " .
.
Golden glowβ„’ super glowing
.
Glowing sambil merawat 😍

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

MUKA DAH TAK BERMINYAK 😘😍
.
Superr easy, spray saje masalah kulit berminyak selesai
.
Senang, simple, cepat dan mudah 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray

REPEAT ORDER !!!
.
.
Produk berkualiti, Terbukti berkesan
.
Jamin puas hati 😘😍
.
Golden Glow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 .
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

Cantik itu SUBJEKTIF
.
Ada orang nampak cantik bila muka togel tanpa makeup
.
Ada orang lagi cantik bila muka ditacap segala eseido, mascara, foun de tion dan segala mak nenek cucu cicit gincu dari nude colour ke semerah - merahnya gincuπŸ’‹πŸ’„
.
Tapi lagi seronok,
Lagi membahagiakan BILA
.

Orang tengok kita tanpa makeup pun cantik,
Dengan makeup pun cantik
.
Rahsianya ?
.
.
Semburan power power rangers GOLDEN GLOW lerrr 😚

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
Makeup by Mua Thia Serra 😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

TANPA PRIMER !!!
.
.
TANPA MOISTURIZER !!! 😱😱😱
.
Make up meletopss pom pom 😍. Jimat dgn hanya satu botol, seribu satu kegunaan
.
Terlajak jimatttt .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

Most Popular Instagram Hashtags