[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zura241

404 posts

TOP POSTS

Kini golden glow hadir dalam MINI SAIZ !!
Packaging yang comel dan mudah dibawa ke mana - mana 😍
.
Kualiti meletopsss setanding produk ratus - ratus !!! .
RM12 SAHAJA !!!
.
.
Jom glowing sebelum raya 😘
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari
#abph
#loffatah
#fattahamin

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock .
RM30 ONLY!!
.
MATERIAL : nylon + polyester .
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock .
RM30 ONLY!!
.
MATERIAL : nylon + polyester .
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock .
RM30 ONLY!!
.
MATERIAL : nylon + polyester .
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

Lets try our best seller golden glow, bukan sahaja membantu untuk mendapatkan make up yang cantik glowing smooth, long lasting tak crackie, our golden glow juga merupakan treatment yang terbaik untuk semua yang mengalami masalah jerawat, parut, kulit kering, kulit kusam, jeragat.. spray sahaja, kulit akan rasa flawless, jerawat akan kecut serta merta
.

Lagi - lagi texture golden glow akan membuatkan foundation blending easier, especially yg ada kulit kering. Golden glow akan kasi kulit nampak dewy and finishing make up bertambah lawa.

U gonna love it as i do pretty ! 😘😍
.
#feedback
#goldenglow
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#mua
#k1ngcoco_1
#zura241
#serumspray
#serumgold
#moisturizing
#primer
#amyramar

GOLDEN GLOW !!! πŸ’’πŸŒ 
.
.
Membantu make up tahan lebih lama & membuatkan make up 5x ganda glowing dgn ada nya serbuk mutiara serta gold satin powder ! .
.
Cara penggunaan .
1) SEBELUM MAKE UP : Spray golden glow dahulu, bg serap ke kulit. Baru apply foundation atau apa - apa cream. ( MEMUDAHKAN SAPUAN FOUNDATION ) .
- Jadi tiada lagi istilah sukar blend foundation .
- Tiada lagi make up bercapuk
.
- Mengecilkan liang pori yg besar
.
2) SEMASA MAKE UP : Spray golden glow pada brush atau sponge
.
3) SELEPAS MAKE UP : Spray golden glow sekali lagi untuk membuatkan make up tadi glowing dan tahan lama
.
Pada masa sama, golden glow membantu melembab, mencerah dan merawat segala masalah kulit seperti jerawat, jeragat, liang pori besar, parut, muka kusam dan banyak lagi πŸ’•
.
Pemakaian tanpa make up : guna 2 kli shari, pagi dan malam sebelum tidur
.
.
Hasil makeup letopss dari Mua Fathirah Mukhtar, using golden glow as finishing spray, so beautiful πŸ’—πŸ˜
.#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari
#abph
#loffatah
#fattahamin
#sale
#raya

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock with FREE POSTAGE.
.
RM40 free postage!!
NOW !! RM35!!!!!!!!
.
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

Ada yang benci pakai foundation sebab diorang kecewa setiap kali pakai foundation mesti muka berminyak, muka bercapuk, merekah
.
Tu dulu.. TAPI bila dah jumpe golden glow, terus jatuh cinta. Hari - hari nak make up. Golden glow dengan foundation satu kombinasi yg ngam. Klau tak nak bercapuk, sebelum sapu foundation kena lah spray golden glow. Blh bertindak sebagai pelembab. Nak make up stay lama and glowing, kena lah spray golden glow selepas selesai make up. Baru tak ada istilah make up cair la, make up luntur laa. Yang penting, nak pakai foundation mesti kena ada pasangan nya, golden glow. ❀️
.
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

MOST RECENT

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

" Dah setengah botol pakai, wangi pulak tu. Golden glow buat kulit saya lembut. Suka pakai. Nanti nak repeat order " .
.
Golden glowβ„’ super glowing
.
Glowing sambil merawat 😍

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

MUKA DAH TAK BERMINYAK 😘😍
.
Superr easy, spray saje masalah kulit berminyak selesai
.
Senang, simple, cepat dan mudah 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

REPEAT ORDER !!!
.
.
Produk berkualiti, Terbukti berkesan
.
Jamin puas hati 😘😍
.
Golden Glow β„’

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

Cantik itu SUBJEKTIF
.
Ada orang nampak cantik bila muka togel tanpa makeup
.
Ada orang lagi cantik bila muka ditacap segala eseido, mascara, foun de tion dan segala mak nenek cucu cicit gincu dari nude colour ke semerah - merahnya gincuπŸ’‹πŸ’„
.
Tapi lagi seronok,
Lagi membahagiakan BILA
.

Orang tengok kita tanpa makeup pun cantik,
Dengan makeup pun cantik
.
Rahsianya ?
.
.
Semburan power power rangers GOLDEN GLOW lerrr 😚

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
Makeup by Mua Thia Serra 😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

TANPA PRIMER !!!
.
.
TANPA MOISTURIZER !!! 😱😱😱
.
Make up meletopss pom pom 😍. Jimat dgn hanya satu botol, seribu satu kegunaan
.
Terlajak jimatttt .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Sbb iera dh tryy..iera mmg leh commend sgtt dh
.
Dia ade glow..tp effect glow dia sgt kemas tau x. Best !! "
.
Feedback hot dari Mua letopsss, Ummi Zuhaira Akmal 😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

Guna golden glow, muka tak berminyak
.
Sampai kawan satu ofis pun nak guna !!! .
.
Hebat ke memang terlampau hebat ?? 😱😘 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

Glowing sambil merawat .
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Gambar ni makeup 10 pagi sampai 6 petang. Still glowingg 😍😍😍 " .
" Makeup tahan lama " .
.
Rata - rata pengguna berpuas hati dengan kesan glowing golden golden glow 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari
#abph
#loffatah
#fattahamin
#sale

STOKIS SELANGOR, VVIP ANIS CANTIK TAK MAKEUP NGAN KULIT DIA ?
.
.
TAK PERLU INSTALL CAMERA 360 😍 !!! .
.
Dalam gambar dah tersedia glowing,
Kawan - kawan tengok,
Terpukau, tak percaya macam mimpi πŸ’•
.
.
Tersenyum bangga 😍
Confirm tak cari lain. Love love golden glow .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

STOKIS SELANGOR, VVIP ANIS .

CANTIK TAK MAKEUP NGAN KULIT DIA ? .
TAK PERLU INSTALL CAMERA 360 😍 !!! .
.
Dalam gambar dah tersedia glowing,
Kawan - kawan tengok,
Terpukau, tak percaya macam mimpi πŸ’•
.
.
Tersenyum bangga 😍
Confirm tak cari lain. Love love golden glow .
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

Most Popular Instagram Hashtags