#zura241

484 posts

TOP POSTS

Eh tak sangka sungguh laa, dah lah murah, siap bagi macam- macam benefits .
Mana nak dapat dengan harga RM12 ni siap boleh dibuat MAKEUP BASE, jimat berbaloi - baloi sayang - sayang
.
Kulit lembab, tak menggelupas
.
Paling best SAIZ YG COMEL, selit dalam poket je, dah boleh bawa ke mana - mana 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Rasa confident je kan bila muka tak ada jerawat.Terus dah rasa kulit tu sihat walafiat 😌
.

Sayang oh sayangg,
kulit kalau tak ada jerawat, tapi nampak kulit tu kusam tak bermaya, kering menggelupas, pori - pori pulak besar, tu juga masalah tau
.

Ada masa free sat lagi, cuba renung dalam cermin, kalau ada, kena cepat2 take action, takut makin lama makin worst
.

Nak flawless dgn golden glow, merawat kulit dgn 1001 kebaikan, tak ada sangsi - sangsi, kita banyak proven testimoni. Majoriti berpuas hati dgn hasil & kesannya
.

Berlengah lama - lama rugi tau, sekarang giliran kita pulak cantik macam org lain 😘
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Nak makeup lebih nampak cantik,tahan lama,glowing?
setkan makeup dgn spray golden glow
.
Semburkan pada muka uolls sebelum dan selepas makeup
.

Pasti akan rasa lebih yakin cantik...gituuuuuuπŸ˜™
.
Superbbb touch by Mua ilawati guna golden glow, so so gojess πŸ˜πŸ˜πŸŽŠπŸŽ‰
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock .
RM30 ONLY!!
.
MATERIAL : nylon + polyester .
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

Lets try our best seller golden glow, bukan sahaja membantu untuk mendapatkan make up yang cantik glowing smooth, long lasting tak crackie, our golden glow juga merupakan treatment yang terbaik untuk semua yang mengalami masalah jerawat, parut, kulit kering, kulit kusam, jeragat.. spray sahaja, kulit akan rasa flawless, jerawat akan kecut serta merta
.

Lagi - lagi texture golden glow akan membuatkan foundation blending easier, especially yg ada kulit kering. Golden glow akan kasi kulit nampak dewy and finishing make up bertambah lawa.

U gonna love it as i do pretty ! 😘😍
.
#feedback
#goldenglow
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#mua
#k1ngcoco_1
#zura241
#serumspray
#serumgold
#moisturizing
#primer
#amyramar

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock with FREE POSTAGE.
.
RM40 free postage!!
NOW !! RM35!!!!!!!!
.
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

" Weii, bukan ke dulu aku lagi cantik dari ko ? " .
Yelaa, dulu i pakai anak tudung pun kat depan, muka sememeh tak yah cerita la. Mekap - mekap semua ni apa pun tak tahu
.

Sekarang budak - budak dah makin maju, #hipsterrr πŸ˜†

Muka ada nur, bersih lawa namateyy
.

Tengok adik kita ni, muda - muda dah tahu jaga kulit
.
😭 Jeless, i dulu kenal baby johnson jurr, pakai tibai sapu asal namanya bedak
.

Golden glow murah terlajak, budak sekolah pun mampu guna πŸ˜‚
.

Tengok lah kulit adik ni, kita yg akk2 ni tak tergugat ke πŸ™ˆ
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral

MOST RECENT

Eh tak sangka sungguh laa, dah lah murah, siap bagi macam- macam benefits .
Mana nak dapat dengan harga RM12 ni siap boleh dibuat MAKEUP BASE, jimat berbaloi - baloi sayang - sayang
.
Kulit lembab, tak menggelupas
.
Paling best SAIZ YG COMEL, selit dalam poket je, dah boleh bawa ke mana - mana 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Rasa confident je kan bila muka tak ada jerawat.Terus dah rasa kulit tu sihat walafiat 😌
.

Sayang oh sayangg,
kulit kalau tak ada jerawat, tapi nampak kulit tu kusam tak bermaya, kering menggelupas, pori - pori pulak besar, tu juga masalah tau
.

Ada masa free sat lagi, cuba renung dalam cermin, kalau ada, kena cepat2 take action, takut makin lama makin worst
.

Nak flawless dgn golden glow, merawat kulit dgn 1001 kebaikan, tak ada sangsi - sangsi, kita banyak proven testimoni. Majoriti berpuas hati dgn hasil & kesannya
.

Berlengah lama - lama rugi tau, sekarang giliran kita pulak cantik macam org lain 😘
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

TAK TERGODA KE UOLSSS!!!!!!
.
Spray je terus JERAWAT TAK NAIK 😍😍
.

Lagi dan lagi testimoni golden glow. Tak cuba tak tahu..kalau dh cuba gerenti repeat orderr πŸŽ‰πŸŽŠ
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Nak makeup lebih nampak cantik,tahan lama,glowing?
setkan makeup dgn spray golden glow
.
Semburkan pada muka uolls sebelum dan selepas makeup
.

Pasti akan rasa lebih yakin cantik...gituuuuuuπŸ˜™
.
Superbbb touch by Mua ilawati guna golden glow, so so gojess πŸ˜πŸ˜πŸŽŠπŸŽ‰
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Nak makeup lebih nampak cantik,tahan lama,glowing?
setkan makeup dgn spray golden glow
.
Semburkan pada muka uolls sebelum dan selepas makeup
.

Pasti akan rasa lebih yakin cantik...gituuuuuuπŸ˜™
.
Superbbb touch by Mua ilawati guna golden glow, so so gojess πŸ˜πŸ˜πŸŽŠπŸŽ‰
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

" Weii, bukan ke dulu aku lagi cantik dari ko ? " .
Yelaa, dulu i pakai anak tudung pun kat depan, muka sememeh tak yah cerita la. Mekap - mekap semua ni apa pun tak tahu
.

Sekarang budak - budak dah makin maju, #hipsterrr πŸ˜†

Muka ada nur, bersih lawa namateyy
.

Tengok adik kita ni, muda - muda dah tahu jaga kulit
.
😭 Jeless, i dulu kenal baby johnson jurr, pakai tibai sapu asal namanya bedak
.

Golden glow murah terlajak, budak sekolah pun mampu guna πŸ˜‚
.

Tengok lah kulit adik ni, kita yg akk2 ni tak tergugat ke πŸ™ˆ
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral

TAK CUKUP 1 BOTOL !! TAMBAH LAGI SATU BOTOL !!
.
.
Sapa yg dapat tahan, kalau dah guna muka terus licin macam cermin,
Glowing dari jauh dah nampak, .
.
Confirm semua tewas, repeat repeat dan terus repeat order ! .
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

Orang perempuan kalau nak pegi mana - mana diorang bukan bawa beg, tapi bawa almari
.
Mujur cinonet golden glow ni ada dalam saiz comel
.
Boleh selit je dalam beg tangan,
Tak makan ruang yg banyak,
Senang nak bawa travel,
Lepas guna senang nak simpan πŸ˜™
Harga pula mmg berbaloi😘😘 *Baby Golden Glow 10ml
Rm 20 SM / Rm 24 SS
(Harga termasuk postage) πŸ“²012-3900621
πŸ“²012-3900621

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN SERENDAH RM12 !!! GILERR PUNYA MURAH !
.
.
Golden glow dihadirkan bukan sahaja untuk tujuan merawat kulit, TETAPI JUGA menggandakan effect glowing pada makeup
.
Kesan sepantas kilat, dengan kebaikan berganda-ganda
.
.
Tak pernah mengecewakan pengguna,
Rata - rata yg dah guna, PASTI REPEAT ORDER !!!! . πŸ“²012-3900621
πŸ“²012-3900621
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

SEKALI PAKAI GOLDEN GLOW, JERAWAT TERUS KECUT MENGECUT πŸ‘πŸ˜
.
.
Rata - rata pengguna golden glow tak pernah kecewa dengan hasilnya
.
Kalau dulu muka ada tompok - tompok jerawat, sekarang alhamdulillah, flawless macam kulit telur 😘
.
SEKALI PAKAI GOLDEN GLOW, JERAWAT TERUS KECUT MENGECUT πŸ‘πŸ˜
.
.
Rata - rata pengguna golden glow tak pernah kecewa dengan hasilnya
.
Kalau dulu muka ada tompok - tompok jerawat, sekarang alhamdulillah, flawless macam kulit telur 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu

" Akak kena ruam kat peha, akak try spray gg kat ruam tu. Alhamdulillah dah sembuh " .
.
Alhamdulillah. Syukur. Tak sangka golden glow bukan saja untuk merawat kulit muka, tapi juga membantu mengurangkan msalah ruam pada kulit πŸ‘
.
HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

SYOK NYE PAKAI GOLDEN GLOW, MEMANG FALL IN LOVE 😍
.
Spray spray jer, mudah sangat !
.
.
Bila spray bau wangi strawberi πŸ“
Rasa sejuk taw
Orang sebelah siap tegur lagi, ' tanya pakai minyak wangi ape' πŸ˜†
.
.
Glowing super glowing
Glowing sambil merawat

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

FOUNDATION TAK BERCAPUK πŸ˜„
.
Makeup nampak sekata, smooth.
Kini mampu jelita,
Mampu cantik macam orang lain 😘
.
.
Dengan hanya semburan emas

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#goldenglow β„’
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsepahtu

Most Popular Instagram Hashtags