[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zura241

533 posts

TOP POSTS

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock with FREE POSTAGE.
.
RM40 free postage!!
NOW !! RM35!!!!!!!!
.
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

STOKIS SELANGOR, VVIP ANIS CANTIK TAK MAKEUP NGAN KULIT DIA ?
.
.
TAK PERLU INSTALL CAMERA 360 😍 !!! .
.
Dalam gambar dah tersedia glowing,
Kawan - kawan tengok,
Terpukau, tak percaya macam mimpi πŸ’•
.
.
Tersenyum bangga 😍
Confirm tak cari lain. Love love golden glow .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

Kini golden glow hadir dalam MINI SAIZ !!
Packaging yang comel dan mudah dibawa ke mana - mana 😍
.
Kualiti meletopsss setanding produk ratus - ratus !!! .
RM12 SAHAJA !!!
.
.
Jom glowing sebelum raya 😘
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari
#abph
#loffatah
#fattahamin

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock .
RM30 ONLY!!
.
MATERIAL : nylon + polyester .
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜ HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868 😍😍
.
#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JELLO BAG IS AVAILABLE!! Ready stock with FREE POSTAGE.
.
RM40 free postage!!
.
Whatsapp now before its to late 013-9390410
.
#bagtravel #bagmakeup #bagmakeup #prelovedbranded #tipsmommynis #sayajual #jovianrtw #jovianmandagie #ctdk #kingcoco #kingcocoarmy #kingcoconut #zura241 #fynnjamal #fashionvalet #duckscarves

MOST RECENT

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

STOKIS SELANGOR, VVIP ANIS CANTIK TAK MAKEUP NGAN KULIT DIA ?
.
.
TAK PERLU INSTALL CAMERA 360 😍 !!! .
.
Dalam gambar dah tersedia glowing,
Kawan - kawan tengok,
Terpukau, tak percaya macam mimpi πŸ’•
.
.
Tersenyum bangga 😍
Confirm tak cari lain. Love love golden glow .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

STOKIS PERAK, VVIP HUSNA,

CANTIK TAK MAKEUP NGAN KULIT DIA ? .
TAK PERLU INSTALL CAMERA 360 😍 !!! .
.
Dalam gambar dah tersedia glowing,
Kawan - kawan tengok,
Terpukau, tak percaya macam mimpi πŸ’•
.
.
Tersenyum bangga 😍
Confirm tak cari lain. Love love golden glow .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

FOUNDER GOLDEN GLOW SPRAY!!! GLOWING OVERDOSE !!! 😍😍😍
.
.
TAK SUSAH NAK CANTIK MERELIPS,
SPRAY SPRAY,
TERUS GLOWING TO THE MAX
.
.
Rugi tak cuba, orang lain dah capai impian nak kulit cantik dengan golden glow 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

TAK CUKUP 1 BOTOL !! TAMBAH LAGI SATU BOTOL !!
.
.
Sapa yg dapat tahan, kalau dah guna muka terus licin macam cermin,
Glowing dari jauh dah nampak, .
.
Confirm semua tewas, repeat repeat dan terus repeat order !
HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

GLOWING OVERDOSE !!! 😍😍😍
.
.
TAK SUSAH NAK CANTIK MERELIPS,
SPRAY SPRAY,
TERUS GLOWING TO THE MAX
.
.
Rugi tak cuba, orang lain dah capai impian nak kulit cantik dengan golden glow 😘

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

JATUH CINTA PANDANG PERTAMA 😍😊
.

GOLDEN GLOW SUPER GLOWING
.
- Make up tahan matte satu hari - Serbuk mutiara dan juga gold satin powder bagi glow satu muka ! 10 kali ganda lagi glowing !! Woww ! 😱
.
- Halus, peloless dan bau harum dari ekstrak strawberiπŸ“πŸ“
.
- Diformulasi khas utk pencinta make up yang inginkan kelainan .
Belum cuba belum tahu.
Cuba sekali pasti nak lagi 😍
.
Lepas ni, terus fall in love ❀️. Tak cari lain dah πŸ‘πŸ˜˜
.
😍😍 HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

GLOWING SERENDAH RM12 !!! GILERR PUNYA MURAH !
.
.
Golden glow dihadirkan untuk merawat kulit, menggandakan effect glowing pada makeup
.
Kesan sepantas kilat, dengan kebaikan berganda-ganda
.
.
Tak pernah mengecewakan pengguna,
Rata - rata yg dah guna, PASTI REPEAT ORDER !!!! HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN SERENDAH RM12 !!! GILERR PUNYA MURAH !
.
.
Golden glow dihadirkan bukan sahaja untuk tujuan merawat kulit, TETAPI JUGA menggandakan effect glowing pada makeup
.
Kesan sepantas kilat, dengan kebaikan berganda-ganda
.
.
Tak pernah mengecewakan pengguna,
Rata - rata yg dah guna, PASTI REPEAT ORDER !!!! .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK DENGAN SERENDAH RM12 !!! GILERR PUNYA MURAH !
.
.
Golden glow dihadirkan bukan sahaja untuk tujuan merawat kulit, TETAPI JUGA menggandakan effect glowing pada makeup
.
Kesan sepantas kilat, dengan kebaikan berganda-ganda
.
.
Tak pernah mengecewakan pengguna,
Rata - rata yg dah guna, PASTI REPEAT ORDER !!!! HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

Rata - rata feedback customer meleleh air mata πŸ˜‚
.
SYOK SANGAT SPRAY GOLDEN GLOW 😍
.
. πŸ“£Sangat berpuas hati
πŸ“£ Wangi .πŸ“£Muka berkilau glowing .

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu
#menantifebruari

Orang perempuan kalau nak pegi mana - mana diorang bukan bawa beg, tapi bawa almari
.
Mujur cinonet golden glow ni ada dalam saiz comel
.
Boleh selit je dalam beg tangan,
Tak makan ruang yg banyak,
Senang nak bawa travel,
Lepas guna senang nak simpan πŸ˜™

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale

FOUNDER GOLDEN GLOW SPRAY!!! Harga " pasar malam " , tapi kesan macam ratusan ringgit .

Haaa, tu ada yang cakap nak gebang tu
.

Yg dah try tahu lah best dia macam mana,
Seronok pegang kulit sendiri,
Aci dak ? πŸ™ˆ

HARGA MAMPU MILIK UOLLSS!!!! Sebarang pertanyaan/order
hantar "GG" ke >>> www.wasap.my/601112158868

#feedback
#goldenglow
#serbukmutiara
#goldsatinpowder
#makeup
#makeuplovers
#glowingsuperglowing
#glowingsambilmerawat
#damia
#damiaraishabeauty
#serumspray
#serum
#flawless
#jerawat
#gegarvaganza
#makeup
#makeupspray
#k1ngcoco_1
#zura241
#facespray
#makeupartis
#makeupspray
#jepsephtu #mua #loffatah #sale #viral #mistspray #facemist

Most Popular Instagram Hashtags