[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zura

19846 posts

TOP POSTS

#Babylove. Group ni pulak 2 org jgk yg dpt mai yg lain ada sbb depa sendiri takleh mai tu. ada yg tak mai teroih haha mcm2 kan. apa2 pon nk ucap thank you sgt2 kt Tipah yg mai all the way from Penang mintak cuti wakilkan depa semua n Kiky & fiance yg sudi mai jgk after habis kerja. Really appreciate for the effort and wedding gift yg hampa bg tu ๐Ÿ˜โค๏ธ๏ธ thanks sgt ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’ž #Zura. kt penang majlis nikah dia mai, kt kl pon dia mai, kenal dh lama sgt, 9 tahun kenai tepi jalan ja time tu new year masing2 dgn ex masing2 skang dia darah manis aku tetap paling manis haha ๐Ÿ˜‚ next year dia punya turn pulak ๐Ÿ˜Š thnks babe for everything, really appreciate what you've done through out both event โค๏ธโค๏ธ๏ธ #Dulangboyz. kawan2 husband mmg semuanya tak pernah mengecewakan. dulangboys paling sempoi skali yg i pernah kenal. biasalah adik last jgk nak kawin even husband dah berumoq sikit haha (dia paling last nak kawin antara semua) semuanya mmg ringan tulang sgt tlg angkat barang, mintak tlg apa pon cepat ja smpai. salute sgt brotherhood depa ni. anyway thanks a lot guys!
Apa2 pon, i & husband nk mintak maaf kalau ada terlebih or terkurang sepanjang majlis, kalau ada yg tak terlayan, terguris kata, tersakit hati, tersakit mata or apa2 lagi lah yg menyakitkan semoga Allah merahmati kita semua dan semoga semua dosa kita diampunkan. Amin ya rabbal alamin โค๏ธ๏ธ #syahiradznan part II

New friend in our home. #myrares #zura #doglovers

This is y i choose u #zuranaturalproducts โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #mmigreview
#Repost @zuranaturalproducts (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
ZURA's product is formulated without synthetic chemicals, preservatives, artifical colours and fragrances and other toxins. Our vegan line includes skincare and hair products based on potent antioxidants that protect skin against free radicals.
#ZURA #allnatural

Meine kleine Prinzessin โคโค #cat #katze #Zura #meinbabyโค

Zura, sedang apa kamu di sana? Aku kangen.. ๐Ÿ˜ฝ #zura #throwback #himalayancat #persiancat #10yearsoldcat

#zura #23 ะดะตะฝัŒ ั€ะพะถะดะตะฝะธะต ะฝะฐัˆะตะณะพ ะฑั€ะฐั‚ะฐ ๐Ÿ™

MOST RECENT

ใ€Œใ‚บใƒฉใ˜ใ‚ƒใชใ„๏ผๆก‚ใ ใ€‚ใ€
Pomegranates are one of my favourite fruits to nimble (?) on especially while watching videos. I'd literally eat a huge bowl without even realizing it.
ใ–ใใ‚ใŒ่ถ…ๅฅฝใใงใ™ใ€‚ใ‚‚ใ—ใ‹ใ—ใฆใ€็†็”ฑใฏใ“ใ‚Œ็ง‹ใฎๆžœ็‰ฉใ‹ใชใ€œ(็ง‹ใฎ่ตคใกใ‚ƒใ‚“๐Ÿ’๐Ÿป)โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Happy new Hijri year everyone ๐ŸŒŸ

Order by #zura.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Zura Janai, Katsura Da! #zura#katsura #joui #gintama #gintoki #c3ria

Most Popular Instagram Hashtags