[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

478 게시물

인기 게시물

🌷 LAVENDEROSE SCRUB

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats
.
.
.
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

Tips Detoxifying Claymask 🍃
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

set SIDE skincare zuka beauty!

masker 🌿- depends on korang nak pilih yg mna smada claymask, mud mask or greentea mask.
coffee scrub 🌱- scrubing sgt penting utk kulit at least 2/3 kali seminggu esp yg ada masalah kulit kasar & parut jerawat
organic serum 🌿- kulit jdi lembab, bagus utk yg ada parut lama & parut hitam
coffee soap 🌱- homemade 100% bkan diimport dari thailand

jdi korang siapa yg nak cuba set side skincare, boleh guna zukabeauty product. jgan risau, semua organic!

dari segi harga pun murah, SAVE RM20 exclude postage! tggu apa lgi, cepat grab skrang! jom amalkan produk organik.

100% dari bahan semula jadi!

RM148 include postage

dm/ws ❤ 01131664011

#freegift #postagemurah #postageeveryday
#zukabeauty #zukabeautysabah #setsideskincare #organicskincare #detoxifyingclaymask #miniclaymask #setmadukelulut #mudmask #lipsandskinmoisturizer #herbalfacialsteam #sugarscrubcoffee #coffeesoap #organicserum #greenteamask #organicproduct #bestselleritems #naturalingredients #jerawat #putih #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

SIAPA YG PERLU PKAI DETOXIFYING CLAYMASK?
✔suka make up
✔msalah kulit bminyak wlaupun slepas mncuci muka
✔msalah jerawat
✔ekzema
✔pori-pori tbuka
✔black/whitehead yg susah dtngani

BAGAIMANA DETOXIFYING CLAYMASK MBANTU?
❗myerap minyak d seluruh muka (akan rasa sdikit tegang ktika claymask kering krana ia menarik lebihan minyak
❗mmbersihkan muka scara mndalam
❗dpt detox kulit dari sgala chemical product
❗dpt mngecutkan jerawat serta merta dlam masa 30min
❗mmbersihkan muka dri segala kotoran
❗mbuang sel kulit mati
❗mlembutkan dan mlicinkan kulit

detoxifying claymask:
👉 mengecutkan jerawat
👉 merawat kulit berminyak
👉 mengecilkan pori
👉 menanggalkan blackhead/whitehead
👉 membuang segala toxin dalam kulit

yg penting korang kna KONSISTEN pkai tau, Insyallah bru dpt kesan yg memuaskan! Jom try skarang 😉

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011
.
#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask

😍 ZUKA BEAUTY FEEDBACK!
alhamdulillah, semua cust yg mggunakan organic product zuka beauty mmberikan feedback yg POSITIF. korang bila lagi? yg pling penting sekali ramai sgat cust yg suka dgan set combo zuka beauty ni!

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.
jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

가장 최근의

🌷 LAVENDEROSE SCRUB

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats
.
.
.
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

set SIDE skincare zuka beauty!

masker 🌿- depends on korang nak pilih yg mna smada claymask, mud mask or greentea mask.
coffee scrub 🌱- scrubing sgt penting utk kulit at least 2/3 kali seminggu esp yg ada masalah kulit kasar & parut jerawat
organic serum 🌿- kulit jdi lembab, bagus utk yg ada parut lama & parut hitam
coffee soap 🌱- homemade 100% bkan diimport dari thailand

jdi korang siapa yg nak cuba set side skincare, boleh guna zukabeauty product. jgan risau, semua organic!

dari segi harga pun murah, SAVE RM20 exclude postage! tggu apa lgi, cepat grab skrang! jom amalkan produk organik.

100% dari bahan semula jadi!

RM148 include postage

dm/ws ❤ 01131664011

#freegift #postagemurah #postageeveryday
#zukabeauty #zukabeautysabah #setsideskincare #organicskincare #detoxifyingclaymask #miniclaymask #setmadukelulut #mudmask #lipsandskinmoisturizer #herbalfacialsteam #sugarscrubcoffee #coffeesoap #organicserum #greenteamask #organicproduct #bestselleritems #naturalingredients #jerawat #putih #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

😍 ZUKA BEAUTY FEEDBACK!
alhamdulillah, semua cust yg mggunakan organic product zuka beauty mmberikan feedback yg POSITIF. korang bila lagi? yg pling penting sekali ramai sgat cust yg suka dgan set combo zuka beauty ni!

our best selling:
✔DETOXIFYING CLAYMASK
✔SCRUB COFFEE

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

scrub coffee:
🌸merawat kulit sunburn
🌸menghilangkan bekas jerawat
🌸menghaluskan kulit
🌸menanggalkan sel2 kulit mati
🌸merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

set combo ni sgt sesuai utk sesiapa yg ada masalah jerawat n parut jerawat.
jimat rm5! lebih jimat, lagi baik!

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #comboprice #organicproduct #naturalingredients #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #comboset #organicskincare #jerawat #parutjerawat #blackhead #whitehead #kulitberminyak #sunburn #bibirgelap

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

kalau mini claymask boleh tahan sampai dua bulan, apatah lagi kalau claymask yg saiz besar kan? tyra guna 2/3 kali seminggu lagi tau, jimat 😍

detoxifying claymask:
✔ mengecutkan jerawat
✔ merawat kulit berminyak
✔ mengecilkan pori
✔ menanggalkan blackhead/whitehead
✔ membuang segala toxin dalam kulit

jom order sekarang, korang akan dpat free brush dan sudu jga

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #detoxifyingclaymask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitberminyak #porikecil #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

BOTANICAL SCRUB zukabeauty!

zukabeauty telah mengeluarkan produk terbaru iaitu 3 jenis botanical scrub yang berbeza:
🌷 lavenderose scrub
🌿 peppermint scrub
🌰 coco scrub

ketiga-tiga botanical scrub ini adalah 100% dari bahan semula jadi yang membantu untuk pemulihan kulit wajah. setiap jenis botanical scrub zukabeauty ini mempunyai kebaikannya tersendiri.

botanical scrub zukabeauty mengandungi based scrub yang sama iaitu:
✔ kaolin
✔ beras
✔ oats

setiap jenis botanical scrub mempunyai campuran yang berbeza mengikut jenis scrub:
🌷 Lavenderose Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan lain: lavender, petal rose, lavender essential oil
❗merawat masalah jerawat
❗merawat kulit sunburn
❗melembabkan kulit wajah
❗menenangkan kulit wajah
🌿 Peppermint Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin
bahan utama: peppermint leaves, essential oil peppermint
❗ merawat mata panda (dark circle)
❗ merawat kulit kusam ❗merawat kulit sunburn
❗anti penuaan ( mengurangkan kedutan kulit wajah)
🌰 Coco Scrub zukabeauty
based scrub: oats, beras, kaolin)
bahan utama: organic coco
❗merawat jerawat & parut jerawat
❗mencerahkan kulit
❗mensekatakan tona kulit
❗merawat kulit kusam

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws 👉 01131664011

#zukabeautysabah #zukabeauty #botanicalscrub #organicscrub #scrub #peppermintscrub #cocoscrub #lavenderosescrub #naturalingredients #organicproduct #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitcerah #darkcircle #antipenuaan #kulitsunburn #kulitlembab #tonakulitsekata

🍃 Organic Serum Zuka Beauty

zuka beauty ada mgeluarkan serum yg bahan2 dia smua organik 😍 tak payah risau dengan kandungan bahan kimia lagi!

ingredients:
👉 virgin coconut oil
👉 olive oil
👉 aloe vera
👉 vitamin E
👉 bahan organic lain

kebaikan organic serum:
✔ merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
✔ mencerahkan kulit
✔ melembab & mensekatakan kulit
✔ memberi khasiat pda kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #serum #parut #organicserum #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #parutlama #paruthitam #kulitcerah #kulitlembab

siapa ada masalah PARUT JERAWAT? SUNBURN? BIBIR GELAP?

coffee scrub zukabeauty bukan pkai coffee biasa seperti yg ada di supermarket tau. kami pkai robusta coffee dari pembekal organic coffee dan bhan-bhan natural seperti virgin olive oil, white sugar, cinnamon powder & pure honey.

jdi siapa yg dah try coffee scrub zukbeauty ni mesti jatuh hati. first pakai pun akan rasa kulit halus sgt!

haa meh order organic scrub coffee zuka beauty, the best coffee scrub in da world! tak tipu 😍

kebaikan coffee scrub:
👉merawat kulit sunburn
👉menghilangkan bekas jerawat
👉menghaluskan kulit
👉menanggalkan sel2 kukit mati
👉merawat bibir gelap

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #sugarscrubcoffee #coffeescrub #organicscrub #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #robustacoffee #sunburn #bibirgelap #bekasjerawat

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

HERBAL FACIAL STEAM zukabeauty mengandungi 5 bahan herbal botanical terbaik iaitu:
🌹 organic lavender
🌻 organic rose
🌷lemongrass
🌸 organic calendula
🌼 organic globe amaranth

kebaikan facial steam ini:
🍃 membersihkan pori2 dari chemical & toxin
🍃 melembutkan & menghaluskan kulit
🍃 melancarkan perjalanan darah
🍃 effect glowing skin
🍃 relaxing skin
🍃 hydrates skin/ memberi oksigen pada kulit

siapa yg rajin buat facial steam di rumah tu, boleh cuba produk herbal facial steam zukabeauty ini. confirm jatuh hati 😍

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #facialsteam #watersteam #herbalfacialsteam #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #kulithalus #hydratesskin #glowingskin #membersihkanpori #melancarkanperjalanandarah #relaxingskin

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

alhamdulillah, repeat order lagi 😍 thanks awak!

PERBEZAAN mud mask & detoxifying claymask:
❗mud mask dia more to "whitening" but still boleh merawat jerawat oily skin & detox kulit.
❗claymask more to "kecutkan jerawat & oily skin" but still boleh merawat parut for certain kulit. mostly, ia detox kulit, buang blackhead & whitehead.

mud mask:
🌿mencerahkan kulit secara semula jadi
🌿mengecilkan pori-pori
🌿merawat jerawat
🌿membersihkan kulit secara mendalam

detoxifying claymask:
🌿mengecutkan jerawat
🌿merawat kulit berminyak
🌿mengecilkan pori
🌿menanggalkan blackhead/whitehead
🌿membuang segala toxin dalam kulit

#zukabeauty #zukabeautysabah #zbeautyorganicra #detoxifyingclaymask #mudmask #organicproduct #naturalingredients #organicskincare #jerawat #kulitputih #kulitberminyak #whitehead #blackhead #bestselleritem #miniclaymask #parutjerawat

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

🌱 Coffee Soap by Zuka Beauty

kalau nak tahu coffee soap ni lain dri jenis coffee soap yg dijual di pasaran tau sebab zuka beauty hnya mggunakan dua bahan organik iaitu:
✔organic coffee (berkualiti tinggi)
✔ argan oil

so siapa yg tiada sabun muka tu, boleh try coffee soap zuka beauty. x payah risau dgn bahan kimia lagi 😍

coffee soap ni sgt sesuai utk mnghilangkan parut jerawat.

100% organic product!

dm/ws ❤ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #detoxifyingclaymask #coffeesoap #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicproduct #bestselleritem #naturalingredients #jerawat #arganoil #organiccoffee #putih #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

alhamdulillah semakin ramai pgguna zukabeauty yg mmberikan FEEDBACK smua POSITIF! mmang positif 😻

satu je tyra nak bagithu, kalau korang nak kesan macam diorang ni kita kena KONSISTEN pakai tau produk tu. baru puas hati dengan hasilnya nanti. then produk zukabeauty memang 100% ORGANIC PRODUCT so ia mengambil masa yang agak lama sedikit untuk dapatkan hasilnya, tak macam produk yang lain.

tyra pula nak bagi feedback ❤
once korang dah pakai zukabeauty product, serius muka korang akan jadi sihat sebab guna bahan-bahan yg organik. tyra bagitahu sebab tyra dah dapat apa yg tyra nak dengan kulit muka tyra! muka tyra dulu kusam dan tak bermaya sekarang dah jadi lebih lembut dan glowing gitu. kawan2 pun tegur tau heheh 🙊

so korang jangan ragu2 dengan produk organik zukabeauty ni, marilah try if nak kulit yg sihat untuk jangka masa yg panjang!

dm/ws me 👉 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #zukabeautyfeedback #detoxifyingclaymask #sugarscrubcoffee #organicproduct #bestselleritem #comboprice #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitcerah #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

Assalamualaikum. Salam jumaat ❤️
.
Hari ni kesayangan farah semua dah minum air berapa gelas? Haaa! Jangan lupa minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan kurangkan minum minuman manis atau bergas ya.
.
Minum banyak air masak sangat bagus untuk kulit muka kita agar nampak lebih berseri dan sihat. Kurang minum air masak boleh menyebabkan badan kita rasa lesu, kulit dan bibir pun akan kering tau.
.
So korang kena minum air kosong secukupnya ya! 🌸
.
#zukabeauty #zukabeautykktips #zukabeautyagent #zukabeautystokis #zukabeautykl #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyperak #zukabeautymelaka #zukabeautyjohor #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu

.
Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그