[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautysabah

MOST RECENT

πŸƒ Organic Serum Zuka Beauty

ingredients:
πŸ‘‰ virgin coconut oil
πŸ‘‰ olive oil
πŸ‘‰ aloe vera
πŸ‘‰ vitamin E
πŸ‘‰ bahan organic lain

kebaikan organic serum:
βœ” merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
βœ” mencerahkan kulit
βœ” melembab & mensekatakan kulit
βœ” memberi khasiat pda kulit

100% dari bahan semula jadi!

dm/ws ❀ 01131664011

#zukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautyfeedback #serum #parut #organicserum #organicproduct #naturalingredients #bestselleritem #organicskincare #parut #parutlama #paruthitam #kulitcerah #kulitlembab

Lenovo ZUK Z2 Pro Quad Core Qualcomm Snapdragon 820 64bit 5.2 "Schermo 2.15GHz 64bit 6 GB di RAM 128 GB ROM

PREZZO: €307.09

OFFERTA LAMPO

http://shrsl.com/shxt

CLEARANCE STOCK!!! SELAGI STOK MASIH ADA, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😍

Detoxifying claymask:
- mengecutkan jerawat
- merawat kulit berminyak
- mengecilkan pori
- menanggalkan black/whitehead
- membuang segala toxin dalam kulit

Coffee scrub:
- merawat kulit sunburn
- menghilangkan bekas jerawat
- menghaluskan kulit
- menanggalkan sel2 kulit mati
- merawat bibir gelap

Mud mask:
- memutihkan kulit
- mengecilkan liang pori
- pembersihan kulit lebih mendalam

Lips & Skin moisturizer:
- melembabkan bibir dan kulit
- mencerahkan kulit wajah
- merawat parut jerawat

dm/ws now πŸ‘‰ 01131664011

100% dari bahan semula jadi!

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #zukabeautyfeedback #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #botanicalscrub #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicserum #herbalfacialsteam #coffesoap #organicproduct #bestselleritem #comboprice #promotion #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitcerah #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp su 0123409270malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask + Serum + Honey Soap. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask + serum sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 setiap satu tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat? Kalau beli combo ada discount Rm5 untuk serum. Yayy!
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp su 0123409270 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #codmelaka

CLEARANCE STOCK!!! SELAGI STOK MASIH ADA, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😍

Detoxifying claymask:
- mengecutkan jerawat
- merawat kulit berminyak
- mengecilkan pori
- menanggalkan black/whitehead
- membuang segala toxin dalam kulit

Coffee scrub:
- merawat kulit sunburn
- menghilangkan bekas jerawat
- menghaluskan kulit
- menanggalkan sel2 kulit mati
- merawat bibir gelap

Mud mask:
- memutihkan kulit
- mengecilkan liang pori
- pembersihan kulit lebih mendalam

Lips & Skin moisturizer:
- melembabkan bibir dan kulit
- mencerahkan kulit wajah
- merawat parut jerawat

dm/ws now πŸ‘‰ 01131664011

100% dari bahan semula jadi!

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #zukabeautyfeedback #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #botanicalscrub #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicserum #herbalfacialsteam #coffesoap #organicproduct #bestselleritem #comboprice #promotion #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitcerah #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

GREENTEA MASK 🌿 🌿
🌿MENCERAHKAN KULIT.
🌿MERAWAT KULIT KUSAM.
🌿MERAWAT KULIT BERJERAWAT.
🌿MERAWAT KULIT BERMINYAK.
🌿MEMBERI KHASIAT KEPADA KULIT.

#zukabeauty #organic #natural #zukabeautyn9 #zukabeautymelaka #zukabeautyjb #zukabeautyklang #zukabeautykelantan #zukabeautykl #zukabeautyterengganu #zukabeautysabah #zukabeautysarawak #zukabeautypahang #zukabeautyperak #zukabeautyperlis #zukabeautysenawang #serumorganic #deadseamudmask #coffeescrub #detoxclaymask #greenteamask

CLEARANCE STOCK!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT 😍

Detoxifying claymask:
- mengecutkan jerawat
- merawat kulit berminyak
- mengecilkan pori
- menanggalkan black/whitehead
- membuang segala toxin dalam kulit

Coffee scrub:
- merawat kulit sunburn
- menghilangkan bekas jerawat
- menghaluskan kulit
- menanggalkan sel2 kulit mati
- merawat bibir gelap

Mud mask:
- memutihkan kulit
- mengecilkan liang pori
- pembersihan kulit lebih mendalam

Lips & Skin moisturizer:
- melembabkan bibir dan kulit
- mencerahkan kulit wajah
- merawat parut jerawat

dm/ws now πŸ‘‰ 01131664011

100% dari bahan semula jadi!

#zukabeauty #zukabeautysabah #organicskincare #zukabeautyfeedback #detoxifyingclaymask #setmadukelulut #mudmask #sugarscrubcoffee #botanicalscrub #greenteamask #lipsandskinmoisturizer #organicserum #herbalfacialsteam #coffesoap #organicproduct #bestselleritem #comboprice #promotion #naturalingredients #jerawat #putih #jeragat #kulitkusam #kulitcerah #kulitberminyak #sunburn #blackhead #whitehead #parut

The best scrub & masker ever!
Scrub & masker propolis ni dia sangat bantu moist kan kulit korang. .

If korang ada masalah kulit kering, kusam and gelap boleh try this scrub+masker πŸ˜‰πŸ‘Œ
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp su 0123409270 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut #setmadukelulutmalaysia #coffeesoap #coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia #cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

SET MADU KELULUT 🐝
.
Yang takda skincare, takut nak cuba skincare yg ada chemical boleh cuba set ni. Bahan-bahan utamanya:
☘ Madu kelulut ☘ Argan Oil ☘ Virgin Coconut Oil ☘ Vitamin E & Vitamin C ☘ Propolis
.
Salah satu produk yang mencerahkan & merawat kulit secara semulajadi. Sesuai untuk kulit muka yang ada parut jerawat or jeragat, berminyak, kulit kusam & kulit gelap. Sangat recommended utk try set ni.
βœ… Sesuai untuk semua jenis kulit. Yang penting 100% organik & semulajadi.
.
πŸ’° Rm150
FREE POS
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp SU 0123409270 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

πŸƒ GREENTEA MASK πŸƒ
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm80 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 010 505 0482 atau DM ja Mary πŸ€—
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

The best scrub & masker ever!
Scrub & masker propolis ni dia sangat bantu moist kan kulit korang. .

If korang ada masalah kulit kering, kusam and gelap boleh try this scrub+masker πŸ˜‰πŸ‘Œ
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut #setmadukelulutmalaysia #coffeesoap #coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia #cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

Detoxifying Claymask 🌿
.
Kebaikan DETOXIFYING CLAYMASK:
πŸƒ Membantu mengecutkan jerawat
πŸƒ Membantu menghilangkan parut jerawat
πŸƒ Menanggalkan blackheads & whiteheads
πŸƒ Mengurangkan kulit muka berminyak
πŸƒ Mengecilkan liang pori
πŸƒ Detox kulit (menyerap toxin dalam kulit)
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm58 (sm) // Rm62 (ss) termasuk Postage
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

🍯 Honey Soap 🍯
100% natural soap dari madu kelulut. Diperbuat dari propolis jenis kristal & madu kelulut.
.
Boleh merawat masalah kulit muka berminyak, jerawat, kulit kusam, sunburn.
.
Yang takda pencuci muka, nak cuba beli pencuci muka tapi risau ada chemical, boleh cuba pakai honey soap ni, sebab 100% organic dijamin takda bahan chemical. Boleh tahan sampai 2 bulan tau!
.
Yang penting 100% organic πŸƒ
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm30 (Tidak termasuk postage)
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

Most Popular Instagram Hashtags